Chce ma naspäť, ale…
Ahojte. Ide o to, že s bývalým sme sa rozišli po 6 rokoch. Dôvod bol, že sa zlakol tehotenstva, zachoval sa ako zbabelec. Ja som bola z toho úplne na dne, pretože inak sme boli nerozlučná dvojica. Nikto by do nás nepovedal, že sa niekedy rozídeme. Mali sme perfektné bývanie, spoločné záluby,humor a nič nám nechýbalo. Po rozchode som stále dúfala, že sa spamätá, no vždy keď to vyzeralo, že sa ku mne vráti, úplne otočil. Nespoznávala som ho. Náhodne sa mi potom do života priplietol iný a doteraz s ním spávam a chatujem. A to je ten problém. Bývalý partner sa teraz začal snažiť, chce to napraviť. Chodí za mnou ( k sexu nedošlo) a píše mi každý deň. Ja by som sa k nemu chcela už len kvôli malej vrátiť, no pokazilo to za mňa to, že teraz spávam a každý deň si píšem s tým iným (s ktorým ale viem , že vzťah nemá budúcnosť, skrátka spolu nikdy nebudeme to viem. Ide len o sex) no ja som sa do neho asi zamilovala. Aj keď to je pravý opak bývalého. Tento je totálne nezodpovedný, výbušný, nemáme spoločné záujmy, chute, pekné slová nič. Len sex. Velmi by som si chcela nájsť cestu naspäť k bývalému keď vidím ako sa snaží. Viem, že som ho milovala a predstavovala si spoločnú budúcnosť, bolo nám spolu dobre. A chcela by som pre malú tú peknú rodinu, akú sme spolu mali mať. Len teraz neviem čo robiť. Ten s ktorým spávam mi len motá hlavu sexom a správami. S každým sexom, dotykom a objatím som viac a viac zamilovaná, aj keď viem, že vlastne ma má úplne u zadku. Píše mi síce každý jeden deň, no stretávanie je sporadické. Ja už chcem stabilitu a rodinu.Niekoho, s kým môžem vyraziť von a držať sa za ruku. Nie sa schovávať v byte a len sexovaž. Vyčítam si to, že som si začala s iným chvílu po rozchode.. asi zo smútku, pocitu odmietnutia, neviem. Dávam si to celé za vinu, že keby nespávam s iným, moje city k bývalému partnerovi by nevychladli a návrat by bol jednoduchý. Aj som ho nechala u seba prespať, no nemohla som sa ho ani len dotknúť a už vôbec som nemala pomyslenie na sex s ním. Keď sme sa bavili sme sa vždy smiali a rozumeli si ako kedysi, no vôbec ma nepriťahuje. A nedokážem si s ním predstaviť už spať alebo mu dať pusu…Mám z toho výčitky.. a neviem, čo robiť. Čo by ste robili na mojom mieste?
Asi som z toho jeleň. Mala si partnera č 1, otehotnela si, vykašlal sa na teba. Teraz neviem či si porodila, alebo si si našla druhého na sex počas tehotenstva. Ak áno tvoj život. Druhý chce len sex. Prvý sa chce vrátiť, lebo sa narodí jeho dieťa. Ale keď zistí, že si spala s inými opäť ťa opustí. Dobre som to pochopila?
Ďalší, pre ktorého je decko mimozemšťan... Ja už neviem, oni neboli deti, ci odvtedy žiadne nevideli? Co to je za porucha u tých chlapov... Budem tatko, zdrham.
Si inak super ze si si dietko nechala a všetko zvládla bez chlapské podpory. ✔️🌺

O tom druhom píšeš, že nemáte spoločne záujmy, chute .... Si napísala, len v podstate negatíva, ale niečo ťa predsa na ňom priťahuje, keď si viac a viac zamilovaná. Možno pocit bezpečia a iné veci, neverím že iba sex. A píšeš, že on prvý chcel vzťah a ty si nechcela. Ty si ho v podstate zabrzdila. Tak mu povedz, že by si chcela vzťah.