icon

Chce švagriná môjho muža?

14. nov 2025

Ahojte co by ste si mysleli o tomto?
Už dlhšie si všímam že sa svagrinej páči môj manžel. Teda budúcej švagrinej..
Chodí s manželovim bratom už 3 roky. Vždy keď pride na kávu vypytuje sa ako sa nám darí a tak. Včera tu bola na káve a opýtala sa ma ako ju vníma môj manžel. Moc som tomu nechápala tak mi vysvetlila že chce vedieť ako ju berie.. že či si o nej myslí že je šikovná alebo či ju ma za nejakú kravu..??
Potom mi povedala že mi závidí môj život , že by taký chcela žiť aspoň pár dni, lebo mam dokonalého chlapa
Pred nejakým časom na spoločnej akcii zas povedala že by sme si mohli na týždeň vymeniť bratov a prišlo jej to strašne vtipné... Môj muž jej povedal že v pohode, dostane kreditku a auto a môže si užívať.
Nechcem byť dramatická ale začína mi to byť dosť nepríjemné

Strana
z4
kattrin5
16. nov 2025
@anonym_autor

@gribka1 tak snažím sa byť v rodine za dobre s každým. Nechcem byť nepríjemná veď aj ona sa ku mne pekne chová len podozrivo chváli môjho manžela

@anonym_autor vobec by som sa neponizovala to rozoberat. Ak mas pekneho muza, ber to ako kompliment, bude sa inym zenam pacit, s tym ty nic neurobis, otazne je skor, ako to berie on, a zrejme nakolko ma doma Teba, tak to je to na com mu zalezi.. na co si robit starosti s niecim co sama nevies?

sono2
16. nov 2025

A v čom je tvoj muž lepši ako jej? Je to brat tvojho muža áno?

anonym_4d5447
17. nov 2025
@anonym_autor

@ivik4 tak on to proste myslel tak že sa vie postarať o ženu

@anonym_autor S tou kreditkou a autom to zabil...Aspoň vieme, ako ťa vníma...Užívaš si jeho prachy a jeho auto 🙈 A on by rád zapichol aj do inej zlatokopky😝

jana_eyre_2
17. nov 2025

ja by som jej povedala, že ju berie ako trapku lebo sa tak chová 🤪

a teraz čítam, ze to s tou kreditkou povedal tvoj muž? 😏 no to mi príde tiež trápne

anonym_2cb627
17. nov 2025
@anonym_autor

@viestta nie myslím si že ma pri mne všetko čo chce a potrebuje

@anonym_autor to je velmi milna predstava ze kvoli tomu ostane, prave naopak..

bluka2
17. nov 2025

Hocijake zaoberanie sa tym ti vobec nepomoze. Vobec to nie je v tvojich rukach. Ak spolu nieco budu chciet mat, tak budu a ak nie, tak nie. Zila by som si dalej svoj zivot, ale ani by som s nou nekavickovala 😉

anonym_79068d
18. nov 2025

Mala si sa jej hneď spýtať, či sa chce vydať za brata tvojho muža, alebo či ide po tvojom manželovi. Lebo ten je už ženatý. A začni si všímať manžela, ako sa chová pri nej. Lebo to čo jej povedal, by sa mi ako manželke vôbec nepáčilo. Jej sa to isto páčilo. Dievča ti bude muža baliť, ak sa dostane do rodiny, bude s ňou ešte veselo.

lala123
19. nov 2025

@anonym_autor
@anonym_autor blikali by mi všetky kontrolky. Nevies aké situácie prinesie zivot. Ty tehotná a svagrinka kvitnuca pres očami...tvoj muž aspoň podľa tejto reakcie bude riadne ješitný a sebavedomý chlap. Takí majú veľmi radi lichôtky od mladých slečien....Po čase či chceš či nie ta bude vnímať ako manželku a matku svojich deti ju ako niečo čo ho provokuje a jasne mu dáva na javo , že sa mu paci. Alebo jód debatu so švagrom či on je s tým ok , že jeho slecna c je tvoj zivot a vzhliada k tvojmu muzovi.

Strana
z4