icon

Chceli by ste partnera s deťmi/dieťaťom?

13. dec 2022

Chceli by ste partnera s deťmi/dieťaťom? Teda od bývalej ženy... Lebo kamarátka sa vyjadrila, že ona vôbec a že taký muž si už ani nikoho nenájde, že ktorá by ho chcela.

Strana
z5
denden77
13. dec 2022

nechcela som a mam 🤣🤣🤣
ale teda, dieta uz bolo na prahu dospelosti 🤷‍♀️😁

deti95060810
13. dec 2022

ťažká otázka...
ak by bol pre mňa partner výnimočný - tak možno aj áno...

jabadabadu
Odpoveď bola odstránená
amelie2017
13. dec 2022

Uz som to tu pisala v nejakej diskusii. Ako 24 rocna som si parkrat vysla s rozvedenym s 2 detmi. Pacil sa mi, vsetko ok, ale tie deti boli pre mna brzda, aj ked deti milujem. Chcela som partnera- manzela, s ktorym budem zazivat tehotenstvo prvykrat a bude to nieco vynimocne aj pre neho, nie, ze nejdem na sono, uz som to videl.. a dalsia vec boli majetky. Ano, znie to hnusne, ale nechcem, aby sa moje deti alebo ja delili o dedicstvo..ja budem s muzom makat, aby sme nieco vybudovali a cast zdedia cudzi ludia..
ALE..
Teraz ako mama 2 deti ( pred tym len 1), - partner s detmi by mi uz nevadil. Boli by sme na tom rovnako.

slovenka753
13. dec 2022

Asi by záviselo od partnera a aj od deti. Ak by to spoločne nefungovalo asi by to pre mňa nemalo zmysel. Ak áno, tak ako nejaku veľkú prekážku by som to nevidela.

danieladeley
13. dec 2022

Nie. Nerada si komplikujem zivot.

kvetinka75
13. dec 2022

Ako slobodna.bezdetna by som nechcela. Ak by som si nasla vo.vyssom veku niekoho cca okolo 50ky kedy uz ani ja neplanujem novu rodinuba deti, tsk by mi to nevadilo. Obaja by sme mali deti uz dospele prip.on mozno pred dospelostou a bolo by to ine.

mandzula
13. dec 2022

Som rada, ze takto nerozmyslal moj manzel a na krk si zavesil zenu s dietatom. Ci by som do toho isla ja, neviem, je to zlozite a o to viac obdivujem svojho muza.

liljana
13. dec 2022

Situacia sa obrati proti tebe, ked zostanes s dietatom sama a idioti ta nebudu chciet. Aspon tym tak vysortujes idiotov zaujemcov. Ked je pre niekoho problem uz cudzie dieta, co vsetko vo vztahu bude este len potom problemom ...

vilma7
13. dec 2022

Ak by som už ja mala dieťa , tak by mi to nevadilo. V inom prípade nechcela....a tak som aj hľadala chlapa voľakedy ja. Slobodného, bezdetného, aby sme nemuseli riešiť kopec problémov len okolo jeho ex a detí. A neľutujem že som zúžila výber.

liljana
13. dec 2022

Paci sa mi, ked si zena s dietatom hlada partnera, ako sa tu nadava, ze aky je to k..t, ked ju nechce s dietatom. A naopak skoro kazda povie, muz ma uz dieta? No fuj, nemam zaujem. 🙂
Muzov s detmi treba nechat zenam s detmi a vybavene.

liljana
13. dec 2022

Co sa tyka kamaratky. Holt, mlada, sprosta. Ked bude v situacii, ze si 5-6 rokov nikoho nebude moct najst a "vyskoli" ju predtym par debilov, bude jej aj zenaty a s detmi dobry. :D

hopsadobrandejsa
13. dec 2022

@liljana To je stastie, ze si to neprecita velka cast muzov....zrejme by boli prekvapeni z tohto postoja.

Double standards ako hrom.

liljana
13. dec 2022

@hopsadobrandejsa Ved tu nie si tyzden, ani dva, tak co sa divis. :D

h2
13. dec 2022

Ja mám takého chlapa a som tomu rada. Spoločné dieťa máme len jedno a takto získal môj syn dve super sestry a ja "bez námahy" dve úžasné dcéry. A dokonca sa musím pochváliť, že už som pár dní aj babka! 😃 (Keďže syn má 11 rokov, na vlastné vnúčatko by som sa ešte načakala.)

kiki234
13. dec 2022

Kazdy je iny, ja osobne by som nechcela. Ale to som ja, vadilo by mi ze by som nemala celu pozornost tak ako aj spolocne deti. Ale su ludia ktorym to nevadi. Mus to sama citit a v tomto ti nikto neporadi a moze tu byt napisane aj neviem co.

jahodka11
13. dec 2022

ak sa da vybrat, tak radsej nie.... ale nikdy nevies, co ta caka atd a nemyslim, ze by to bol nejaky velky problem... alebo u mna by to urcite nebol dovod, aby som z takeho vztahu vycuvala... urcite by som to mu dala aspon sancu...

hopsadobrandejsa
13. dec 2022

@liljana Ved preto vravim o tych ktori si to neprecitaju....

Mna uz vela veci neprekvapi, skor sklamanie, ze slobodnych oteckov takto nespravodlivo skatulkuju.

Muz ktory opusti vlastnu zenu a dieta je hajzel od kosti. Muz ktory sa sam stara o svoje dieta je neziaduci tovar.

.....a zeny sa cuduju, ze si maju problem najst vhodneho partnera ked aj tych zodpovednych hadzu do kosa 🤣🤣🤣

Uz zacinam rozumiet preco mnohi hovoria o "play to lose" podmienkach.

matkahelka
13. dec 2022

nie nechcela. nikdy. lebo sa poznam a viem, ze by mi ta jeho minulost a zavazky z nej plynuce prekazali. mnohe zeny si to neuvedomia vcas a potom su tu nekonecne diskusie o tom, ake su tie partnerove deti hrozne, ako este ani dychat nedychaju spravne 😃 a tie exky su este hroznejsie 😃 toto som ja zazivat nechcela. a mam muza, ktory rovnako sa vzdy na kilometer stranil slobodnych ci rozvedenych mamiciek, lebo tiez netuzil vychovavat ine ako svoje vlastne deti

bennn
13. dec 2022

Fuj a to si chlapi s dieťaťom už nemajú právo nájsť si lásku? Nemajú právo na šťastný život a partnerku? Chlapi s dieťaťom sú fuj? To je tak pokrytecké a plytké čo tu píšete že až.

(chybal mi tu tento koment)

majlo1234
13. dec 2022

Vztah, kde su uz deti, je komplikovanejsi, pretoze treba brat ohlad aj na ne. Dalsia vec je, ze bezdetny partner/partnerk bude v istom ohlade par rokov hrat druhe husle.
Na druhej strane pre mna neexistuje nic viac sexy ako zodpovedny a milujuci otec😍

melanta
13. dec 2022

Môj muž má syna, bude mať 10 rokov, malého zbožňujem, on má rád mňa, sme spolu často. Rovnako ho má rada moja dospelá dcéra. Keď ide niekam len na víkendový výlet, vždy mu niečo donesie. Mimochodom, kamarátke sa môže stať, že si síce nájde slobodného, ale bude to potom ona, kto ostane sama s dieťaťom. Tak snáď tiež bude mať potom aj opačný pohľad rovnaký, že chlapi by ju ako ženu s dieťaťom nemali chcieť. 🤦🏻‍♀️ Na druhej strane, ak to takto cíti, nech s takým mužom radšej nič neskúša. Nech mu nechá priestor nájsť si ženu, ktorá bude mať pre to pochopenie.

mimka1402
14. dec 2022

Našla som si kedysi takého a dieťa bolo úžasné, škoda že jeho otec nebol z polovice taký ako sa na začiatku zdal a jedine čo ma držalo bolo to dieťa a jeho rodina. 🙂
Záležalo by to od okolností, že či je tam aj ex, alebo nie. Koľko rokov má dieťa a postoj toho chlapa. Ale v ideálnom prípade skôr nie, ale ak by bol niekto pre mňa ten "ideálny" tak ma takáto vec nezastaví.

miadi
14. dec 2022

Raz som mala vztah kde bolo aj dieta a to hoci ziarlilo Nebolo prekazkou. Vztah skoncil koli dospelim. Urcite je jednoduchsi vztah s muzom bez zavezkou ked zena nema deti. A ked uz mà aj ona svoje Tak jej to nevadi. Su na rovnakej lodi. Obaja su rodicia a maju viac pochopenie pre situaciu toho druheho . Ale je to uplne ok ked mà kamoska jasno v tom co chce a co nechce . Mà na to pravo . Tak isto ako mà kazdy pravo mat svoje preferencie. Je to individualne Mozno Keby ju balil Kollar tak hnet zmeni nazor. Jej nazor a volba nikomu neublizuje. Je to jej zivot jej vec . Ty sa riad sebou .

sheila121
Odpoveď bola odstránená
elizabet173
Autor odpoveď zmazal
sheila121
Odpoveď bola odstránená
elizabet173
Autor odpoveď zmazal
sheila121
Odpoveď bola odstránená
zmrzlinka2021
14. dec 2022