Chcem, aby ma priateľ pozdravil. Je to veľa?
Ahojte,
nie som nejaká stíhačka. Viem, že každý má svoje povinnosti. Ale mrzí ma, keď mi priateľ cez deň nenapíše, aspoň ahoj. Veď nechcem, žiadne litánie, ale aspoň ten pocit, že na mňa myslí.
Ja mu napíšem, pozdravím ho, zaželám pekný deň a on ma ignoruje. Niekedy jeden deň, niekedy dva.
Keď mu o tom poviem, začne mi tvrdiť, že to, že sa chcem pozdraviť ho citujem: moc, ale moc odo mňa odrádza a veľmi hnevá.
Čo si o tom myslíte ? Podotýkam, nie sme pubertiaci.
Ďakujem
@weronika171717 Bohužial sa nemýliš
Sa priznal? Ci ako to pokracuje? Je mi to ľúto. 😔
Asi pred 12 rokmi som mala tiez takehoto frajera. Bol strasne vytazeny, mal pracu dokoncoval skolu, ja som chodila tiez na VS. Chapala som, ze nema cas na mna kazdy den, aj ked sme boli v jednom meste, no vzdy vecer som mu napisala aspon nieco ako ty tvojmu, neodpisoval mi a sam tiez nenapisal. Ukazalo sa, ze to bol len povrch problemu. Prvy dojem bol, ze sa k sebe velmi hodime, mali sme podobne zaluby; pocuvali tu istu hudbu, rovnake nazory na svet...akurat, ze sme mali uplne ine povahy a ockavania od vztahu. On bol presne taky - mat ma v programe len ked to jemu vyhovuje ako rozptylenie, az neskor som si uvedomila aky egocentricky magor to bol. Rozisli sme sa a o dva roky som stretla svojho muza, to bolo uplne cosi ine. On mi volal sam kazdy den a kazdy sme byvali v inom meste, mal velmi narocnu robotu a napriek tomu som sa s nim videla a komunikovala viac ako s tym ex, co byval na vedlajsom sidlisku.
@weronika171717 Nachytala som ho správou o sexe. Na tú reagoval ihneď.
takže tu je zakopaný pes, vypisuješ mu , zo žiarlivosti a zo žiarlivosti aj reaguješ, nečudujem sa, že ho to prestáva už baviť ...
Osobne by som povedala, že ho to s tebou prestalo baviť. Ono ani nejde o to, že ti neodpisuje na každú jednu správu, ale ak ste spolu a on sa ti za celý deň neozve a niekedy vravíš, že to je aj dlhšie, tak to podľa mňa nie je ok
@elenka.k Ale toto nebola sms-ka zo žiarlivosti.

V tom prípade, ak ti za tie 2 dní ani nezavolal, tak to láska z jeho strany nebude. Podľa mňa mu ide len o sex, a možno aj v zálohe ešte niekoho iného..... Snáď by som sa mýlila.