icon

Chcem, aby ma priateľ pozdravil. Je to veľa?

13. feb 2023

Ahojte,
nie som nejaká stíhačka. Viem, že každý má svoje povinnosti. Ale mrzí ma, keď mi priateľ cez deň nenapíše, aspoň ahoj. Veď nechcem, žiadne litánie, ale aspoň ten pocit, že na mňa myslí.
Ja mu napíšem, pozdravím ho, zaželám pekný deň a on ma ignoruje. Niekedy jeden deň, niekedy dva.
Keď mu o tom poviem, začne mi tvrdiť, že to, že sa chcem pozdraviť ho citujem: moc, ale moc odo mňa odrádza a veľmi hnevá.
Čo si o tom myslíte ? Podotýkam, nie sme pubertiaci.
Ďakujem

autor
13. feb 2023

@viestta Normálne nechápem. Zrejme som bola inak vychovaná, ako on.

toskanka
13. feb 2023

@autor Nemá k tebe žiadne city. Keby si sa začala správať ako on, že ti ide len o sex a nejaký vzťah máš na háku, to by si videla, ako by ho to naštartovalo. Ale podla mňa je to zbytočne, tento muž nestojí za to a keby si opäť prejavila záujem o vzťah, vrátilo by sa to do starých koľají. Kasli na neho, nech si sexuálne radovánky zháňa inde. Nikdy nebuď pre mužov takáto ľahká korisť.

toskanka
13. feb 2023

A ešte doplním, že on ťa až tak nezavádza. Že ti to nepovie, že nie je s tebou vo vzťahu? On ti to dokazuje svojim správaním. Zapamätaj si, za muža nehovoria slová, len činy.

Su aj horší muži, s kamarátkou ich volame sentimentálne svine, ktorí ti venujú celú svoju pozornosť a potom ťa naraz odkopnú. Tento tvoj je skôr primitívny a ľahko čitateľný.

tykat
13. feb 2023

Vidite sa kazdy den? Ak nie, tak to nie je taka prehnana poziadavka. Dva dni ignoracia je dost smutne.
Ako dlho ste spolu? Mate deti ci este len randite? Kolko mate rokov?

autor
13. feb 2023

@toskanka
@tykat
Dievčatá mne už po tom, čo tu čítam pripadá tak, že: on napíše vtedy, kedy jemu sa to práve hodí a ja mám držať ústa a krok. A keď by to bolo inak, tak ho to neskutočne hnevá a odrázda.

autor
13. feb 2023

@tykat ja 30, on 35

tykat
13. feb 2023

Docitam...skus mu napisat o sexe a potom sa dva dni neozvi, stavim sa ze ta bude bombardovat spravami a este aj urazeny bude ze neodpisujes.
A po dvoch dnoch mu este napis "sorry to nebolo pre teba" 😁

autor
13. feb 2023

@tykat áno, aj takto som to urobila. A bolo presne, ako píšeš. Vtedy ma bombardoval správami

toskanka
13. feb 2023

@tykat Presne tak 👍. Niečo riadne šťavnaté, potom nereagovať, napísať čo si ty spomenula a bloknut ho.

autor
13. feb 2023

@toskanka 👍😂

srdeenko19
13. feb 2023

@autorka No je to čudné, keď si partner nenájde na Teba pár sekúnd. A už tá jeho odpoveď, jak nejaky trápny influencer 😀

toskanka
13. feb 2023

@autorka Za pár dní napíš, ako to dopadlo. Ale priprav sa aj na to, že to môže znamenať koniec.

viestta
13. feb 2023

Zbytocne riesis veci co nezmenis. Zbytocne plytvas svojim casom a energiou na veci, na ktore nemas ani najmensi dosah. Teda dosah mas. Vykaslat sa na chlapa, kde ti vadi aj taka vec. Pre neho absolutne nepodstatna, pre teba mega dolezita. Najdi si takeho, co bude odpisovat hned a zakazdym. Len neviem ci medzi chlapmi je vela takych.

toskanka
13. feb 2023

@viestta Toto je však vec, ktorá by mala vadiť každej žene, ktorá si je vedomá svojej hodnoty. Aspoň tak túto situáciu vidím ja. Tu nejde o frekvenciu písania, tu ide o ignoráciu a zameranie sa čisto na sex.

Tiež teraz s niekým komunikujem, raz sme sa zatiaľ videli, sem tam si zavoláme, napíšeme, niekedy aj 3 dni nič. Ale cítim, že je to o.k. Ešte nie sme vo vzťahu.

viestta
13. feb 2023

@toskanka neviem, ja som nikdy vypisovaci vztah nemala. My sme vzdy pouzivali telefon, nie messanger. (ano, som uz asi stara a zaostala 😀 )

autor
13. feb 2023

@toskanka Toto som mu poslala: Tvoja zmyselnosť je vstupenka k rozkoši a otvára bránu vášne. Pri tvojích dotykoch telo sa rozpaľuje a žena od orgazmu žasne.....reagoval ihneď. A teraz ho nechám vyšťaviť sa...😂

autor
13. feb 2023

@viestta Nepotrebujem chlapa, ktorý bude odpisovať hneď a zakaždým. Ani to od nikoho nevyžadujem. Chcem len takého, ktorý ma nebude ignorovať. Bude sa s ním dať normálne pokecať. A naša - JEHO komunikácia nebude ohraničená sexom....vidím, teraz som mu poslala riadne rozpaľujúcu správu. A dalo sa odpovedať. Za dve minútky sa už aj ozval. Takže je to jasné ...

lilly16
13. feb 2023

To je smutné že sa ti neozve aj dva dni .to mu vobec nechýbas?

marca12
13. feb 2023

Ked sme boli len priatelia v zaciatkoch,tak sme si zavolali,zbezne napisali. Obaja sme boli pracujuci,takze fakt nebol cas na vypisovacky. Ale,aby som dva dni nevedela nic o priatelovi,to neexistuje. Taky vztah by som neakceptovala ani ja.

nikaeli
13. feb 2023

No.. ja v práci pracujem, nemám čas na nejaké vypisovačky (pracujem s deťmi a asi by sa to mamičkám moc nepáčilo, že?) pozdravíme sa doma, dáme pusu, zaželáme pekný deň..
Dnes mi 2x volala zubárka, potom mi poslala sms, že mám zajtra termín, či prídem. Odpísala som jej o pol jednej, keď už boli deti v postieľkach s ospravedlnením, že som nemohla dvihnúť. Keby sa kvôli tomu môj drahý odúval, asi by som reagovala rovnako ako ten tvoj na teba. To, že mu počas dňa nepíšem predsa neznamená, že ho neľúbim. Robíš drámu pre blbosti.

mirco50
Odpoveď bola odstránená
autor
13. feb 2023

@nikaeli Čítala si celú diskusiu ?

autor
13. feb 2023

@mirco50 povedala som mu to. On to neberie na vedomie

toskanka
13. feb 2023

@autor Za komunikáciou na úrovni pokecu ti nemusí byť ľúto. Ja by som sa mu už viac neozvala. Máš 30 a predpokladám už aj iné nároky na vzťah. Tak sa podľa toho zariaď a tohto prenechaj radodajkám.

autor
13. feb 2023

@toskanka presne tak. teraz sa už prezradil na 120%

cimage
13. feb 2023

@viestta tiez ma napadlo, ze som asi stara, ze ked som zacinala chodit s mojim muzom, tak sme mobil ani nemali a nikto sa neurazal 🤣

autor
13. feb 2023

@cimage ale dnes už mobily máme, nie ?

viestta
13. feb 2023

Autorka, ale na mobiloch sa da aj telefonovat, posielanie sprav a smajlikov je pridana hodnota.

autor
13. feb 2023

@viestta ale veď, ako vieš, že sme netelefonovali ?

nicegirl369
13. feb 2023

Ono treba si uvedomit, ze keby bol zamilovany, neodradzalo by ho kazdodenne pisanie. Ba prave naopak. Lenze on do teba zjavne zamilovany nie je. O tom to je cele a o tom, ze ty to nechces vidiet, kedze ty zamilovana do neho si.