icon

Chcem bábätko, ale partner chce ešte pár rokov počkať

lenuska1245
5. máj 2017

Ahojte dievčatá 🙂. S priateľom by som chcela bábätko, sme spolu už 4 roky. Mám 24, on 25. Už od mojich 18tich som chcela bábätko, ale vedela som, že pojdem na VS, tak som si chcela v klude všetko dorobiť. V 22. som prekonala potrat v 6tt a ťažko som tento stav prekonávala... od prvej chvílky som sa nesmierne tešila, že konečne čakám bábätko s užasnou bytosťou 🙂 Zasiahlo ma to až tak, že som vyhladala psychologičku, ktorá mi neskutočne pomohla 🙂 Momentálne mi nič nestojí v tom, aby som si splnila moj sen. Neskutočne ma ovládol "materinský" pud, na nič iné ani neviem myslieť. Všetci s okolia ma podporujú... až na môjho priateľa. Ten si chce vybudovať úspešnú kariéru, postaviť dom, atd... Mám kde bývať - či už u svokrovcov alebo u mojich rodičov - sama som za, aby som nebola celé dni s bábätkom sama, predsa začiatky sú ťažké a pomoc svokry alebo maminy sa vždy zíde. Len priateľ chce bábo až tak o 5 rokov. Neviem, či to dovtedy vydržím. Neksutočne ho milujem, naozaj si sedíme ako bytosti, máme spoločné plány, len sme sa nezhodli v čase. Viem, že na neho tlačím, ale neviem si predstaviť mať sex a vedieť, že si dáva pozor, len aby náhodou. Aj ked iné ženy mi poradili, aby som nehovorila, že mám plodné dni, ale príde mi to neskutočne povrchné a sebecké - v takom prípade to nechem. Naozaj sa na tehotenstvo cítim psychicky aj fyzicky.
Ak ste sa ocitli v podobnom prípade, ako ste sa s tým vyrovnali? Je lepšie na neho tlačiť alebo čakať? V prípade toho, že ste mali "chuť otehotnieť" dá sa to potlačiť?? lebo zatiaľ mi toto príde ako najsilnejší pud aký som kedy v živote mala.
Ďakujem za každú cennú radu.

maciatkolulu
6. máj 2017

@lenuska1245 p precitani tvojho prispevku je mi absolutne jasne, ze nie, nie si zrela na dieta a aspon priatel to vie, byvanie u rodicov, alebo svokrovcov? To ako vazne???? Si pripravena byt cele dni sama, to ako vazne??????😅 prepac zabavila som sa, kvitujem tvojmu priatelovi jeho rozhodnutie a sus otehotneniet a za rok tu mame dalsiu, co to nezvlada u svokry, co jej muz zdrhol od jej mamicky a ona absolutne nechape preco, dalsiu, ktora vyplakava, ze muz je cele dni prec, hajzel jeden v praci a ona je samaaaaaaa😨 Len do toho dievca, podotykam babatko nie je najstajlovana babika v stokke kociku v eurovei na promenade......😉

evittam
6. máj 2017

@ssissi999 Asi ta sklamem ale nestaci ti mat NP len tri mesiace aby si mala narok na MD. 😉

natalienka12
6. máj 2017

@maciatkolulu juj no samá dokonalosť z teba ide, ty všetko vieš najlepšie čo si tieto tvoje bláboly nenecháš na pokec s kamoškou? 😂

natalienka12
6. máj 2017

@evittam Netrep. @ssissi999 napísala, že odrobí 3 mesiace pred tým ako otehotnie a spolu s nemocenským poistením získaným počas tehotenstva nárok mať bude!

evittam
6. máj 2017

@natalienka12 Ja netrepem. Pisem fakty. Len som ju upozornila. To je vsetko. Takze si svoju frustraciu ries niekde inde a prestan ma prenasledovat do kazdej temy.
A ja ze som psychicky vadna.😀😀😀

evittam
6. máj 2017

@maciatkolulu Ako vidim aj ty si na "zozname".😀😀😀😉

evittam
6. máj 2017

@natalienka12 A su rôzne okolnosti-ak by sa mala spoliehat zena len na to,ze s nastupom do zamestnania otehotnie a presne alebo "LTT" stihne 270dni NP. A veľmi dobre viem ako to @ssissi999 myslela. Ak chces niekoho znemoznit tak u mna sa ani len nesnaz. Trapna si dost uz od vcera a znemoznujes len samu seba. Uz v dalsej diskusii.
Ale ze vraj ma mas "v pazi". Toto tak nevyzera.😀😀😀

maciatkolulu
6. máj 2017

@natalienka12 v dobrom ta upozornujem, ze prestan, reaguj k teme, ok? Alebo si fakt mierne zaostala???? Lebo toto uz nie je ani smiesne co predvadzas, ani zaujimave, sa skus spamatat. Ak si nasrata, tak sa ventiluj niekde inde. Opat ta upozornujem, reaguj k teme a nie odveci a na mna, dakujem za pochopenie.

maciatkolulu
6. máj 2017

@evittam o nieco som prisla, alebo tu dnes nejako drbe niektorym?😅

natalienka12
6. máj 2017

@maciatkolulu ty ma budeš upozorňovať? A kto si ty? Ja som s tebou húsky nepásla, vieš mačiatko lulu?

moni244
6. máj 2017

@evittam
@maciatkolulu najvtipnejsia bola, ze dala prispevok, aka tu je slepicaren a nikto nerespektuje nazor :-aDsamozrejme to zmazala, kedze nestihala mazat prispevky, co jej nevyhovovali 😀

maciatkolulu
6. máj 2017

@natalienka12 ok, myslim, ze kto ma trosiiicku IQ vie kolka tu bije, takze este raz pekny den

moni244
6. máj 2017

@natalienka12 preco mas potrebu hladat diskusie, kde mas svoje vytipovane osoby a navazas sa do nich?

natalienka12
6. máj 2017

@moni244 ja sa do nikoho nenavážam tá mačiatko zaútočila do mňa, že môj názor nikoho nazaujíma a že si mám svoje bláboly nechať na pokec s kamoškami. A koho zaujíma názor jej alebo tvoj? Nikto nemá právo tu niekoho osočovať za to, že si napíše svoj názor.

evittam
6. máj 2017

@maciatkolulu Presne si to vystihla. Od vcera (od kedy som ju upozornila na to,ze nema pravdu a nebola som vdacna,za to,ze ma ze vraj v nejakej teme "podrzala") ma osocuje,klame o mne a dehonestuje moj nick. Ma ma "v pazi" a ziada ma aby som ju neprenasledovala.😀😀😀😀😉

moni244
6. máj 2017

@natalienka12 to tvrdi ta prava 😀 ktorej staci jeden prispevok, co jej nevyhovuje a uz tie osoby prenasleduje v inym diskusiach a vypisuje

evittam
6. máj 2017

@moni244 Ale, prosim ta, to my prenasledujeme ju a navazame sa do nej. Ale inak nas ma "v pazi".😋😉

evittam
Odpoveď bola odstránená
moni244
Odpoveď bola odstránená
maciatkolulu
Odpoveď bola odstránená
maciatkolulu
Odpoveď bola odstránená
evittam
Odpoveď bola odstránená
maciatkolulu
6. máj 2017

@evittam idem na to😉

natalienka12
6. máj 2017

@xxxxnnnn prosím ťa môžeš zasiahnuť?

moni244
6. máj 2017

@maciatkolulu tema jasle a skolky BA 😉 uz aj tam zavitala a uraduje

natalienka12
6. máj 2017

@xxxxxnnnnn prosím ťa môžeš zasiahnuť?

moni244
6. máj 2017

@xxxxxnnnnn no to teda mozes zasiahnut, aj v inych temam, ktore tu boli spomenute dama @natalienka12 odbocuje od temy a snazi sa urazat kazdeho, co s nou nesuhlasi

natalienka12
6. máj 2017

@maciatkolulu a ty úraduješ kde? vo všetkých témach! Všade si všade rýpeš. A všade sú na teba ženy nazlostené. Veď vidím aká si obľúbená. Toto ti tu nepatrí, tak nebudeš určovať, kto a kde môže "úradovať"

natalienka12
6. máj 2017

@moni244 útočíš ty, lebo nezdieľaš rovnaký názor so mnou ale ja som pridala ráno príspevky do témy a prišla tlupa starých dievok ktorým som brnkla na citlivú strunku.

moni244
6. máj 2017

@natalienka12 😀 jasne, ty si vlastne neviniatko, ktore kazdi utlacana a ty vobec nehladas osoby, ktorym by si mohla vyvratit ich argument