Chcem bábätko, ale partner chce ešte pár rokov počkať
Ahojte dievčatá 🙂. S priateľom by som chcela bábätko, sme spolu už 4 roky. Mám 24, on 25. Už od mojich 18tich som chcela bábätko, ale vedela som, že pojdem na VS, tak som si chcela v klude všetko dorobiť. V 22. som prekonala potrat v 6tt a ťažko som tento stav prekonávala... od prvej chvílky som sa nesmierne tešila, že konečne čakám bábätko s užasnou bytosťou 🙂 Zasiahlo ma to až tak, že som vyhladala psychologičku, ktorá mi neskutočne pomohla 🙂 Momentálne mi nič nestojí v tom, aby som si splnila moj sen. Neskutočne ma ovládol "materinský" pud, na nič iné ani neviem myslieť. Všetci s okolia ma podporujú... až na môjho priateľa. Ten si chce vybudovať úspešnú kariéru, postaviť dom, atd... Mám kde bývať - či už u svokrovcov alebo u mojich rodičov - sama som za, aby som nebola celé dni s bábätkom sama, predsa začiatky sú ťažké a pomoc svokry alebo maminy sa vždy zíde. Len priateľ chce bábo až tak o 5 rokov. Neviem, či to dovtedy vydržím. Neksutočne ho milujem, naozaj si sedíme ako bytosti, máme spoločné plány, len sme sa nezhodli v čase. Viem, že na neho tlačím, ale neviem si predstaviť mať sex a vedieť, že si dáva pozor, len aby náhodou. Aj ked iné ženy mi poradili, aby som nehovorila, že mám plodné dni, ale príde mi to neskutočne povrchné a sebecké - v takom prípade to nechem. Naozaj sa na tehotenstvo cítim psychicky aj fyzicky.
Ak ste sa ocitli v podobnom prípade, ako ste sa s tým vyrovnali? Je lepšie na neho tlačiť alebo čakať? V prípade toho, že ste mali "chuť otehotnieť" dá sa to potlačiť?? lebo zatiaľ mi toto príde ako najsilnejší pud aký som kedy v živote mala.
Ďakujem za každú cennú radu.
@lenuska1245 este si uzivajte,potom uz dho dlho budu len starosti, mozno druhe babo.
wtf..... 😨
@evittam Našťastie sa ma netýkalo. Ale ty si dnes potrebovala zvýrazniť, že mi bol pozastavený príspevok. Už mi to dochádza tie IP od báb, aby som ti dala pokoj. Ja nič, len že si pod drobnohľadom adminov. Ak si mala zakázané prispievať do fóra tak to muselo byť závažné porušenie pravidiel. A mňa budeš zosmiešňovať. Jednoducho, nie som jediná, ktorú urážaš, sústavne ma nazývaš nekompetentnou, že som trápna a pod. Juj rehocem sa teraz z teba. 😀
@natalienka12 Som rada,ze sa bavis.
Kde som ta nazvala nekompetentnou a podobne?! Ty mna stále urazas,klames o mne, osucujes ma. A ja som to nepotrebovala zvyraznit-to bola reakcia na dalsie tvoje klamstvo,ze ty neurážas. A tvoje odvolávania sa na nejake IP su ubohe a trapne ako cele toto tvoje divadlo. Len sa zosmiesnujes a nielen co sa tyka toho ako reagujes na mna.
@natalienka12 no ale sorry, ja nechapem....teda do mna sa uz tiez parkrat zeny na koniku pustili, ale aby som teraz vyhladavala kazdu jednu a v kazdej teme, do ktorej prispeli sa s nimi vypravdovala a snazila sa byt za "lepsiu/mudrejsiu/vtipnejsiu/kulovejsiu/tucomapravdu"....to ako vazne???
Len preto, ze nesuhlasia s mojim nazorom??? Ako ta to, co predvadzas urobi lepsou ci popularnejsou? Ked akoze "virtualne vyhras"????
@obsadenemeno A čo by asi tak mohla "vyhrať" - v jej prípade? 😀😉
A ja som sa do nej nikde "nepustila" - len som jej napísala, že v jednej veci nemá pravdu (že "trepe") a nebola som sama. No a ako vidíš to dievča nemôže prežiť a má ma "v paži (ako sama tvrdí).....🙂
No a už druhý deň sa len bránim jej osočovaniu, klamstvám a urážkam.
@obsadenemeno už to nechaj tak, už som zistila, čo som potrebovala vedieť. To nebol prejav nesúhlasu s mojím názorom, to boli urážky, útoky, zosmiešňovanie, nielen zo strany evittam ale aj ďalších. Príspevky som označila a admin ich posúdi. To je všetko. Súhlasiť nesúhlasiť je rozumná debata ale útočiť a zosmiešňovať je vec druhá. Vieš?
@natalienka12 skľudni hormón dievča. Na druhej strane diskusie si zaútočila prvá na príspevok od maciatkolulu, ktorý ani nebol adresovaný Tebe. A odvtedy ideš. Posledné strany sa navážaš do troch osôb. Tak sa ukľudni. Už Ti to píše viac žien, tak očividne je problém na Tvoje strane keď to nie si schopná vidieť. Tak môžeme pooznačovať Tvoje príspevky. Z tejto diskusie vyznievaš ako tá, ktorá so všetkým začala a urážala ako prvá a stále v tom pokračuje.
@natalienka12 ano, ale tym, ze ich prenasledujes v inych temach sa vlastne zosmiesnujes sama....mohla si oznacit prispevky, co ti nevyhovovali a nechat to v tej teme, kde boli. Ja ani neviem, kde to zacalo, ale toto je uz druha teme, kde si si ich "nasla" a zacala "vracat" tie (ci uz ozajstne alebo pomyselne) utoky a zozmiesnovanie.
Ako co ta moze urazit od ludi, ktorych nepoznas a su len virtualne zhluky pismenok, nechapem. Mozno ta ani nechceli urazit, ale ty si sa urazila. To je rozdiel, vies?
@obsadenemeno Jaaa? Ja som do tejto témy písala ráno evittam prišla až potom a hneď do mňa tak si to prelistuj a uvidíš
@natalienka12 Dobre si to napísala-ale pises o sebe. Ty si zacala urazat,osocovat zeny,ktore maju vedomosti,skusenosti a prax v danej problematike. Tam nešlo o nazor ale o fakty a pravdivé informacie. To treba v prvom rade pochopit.My sme ti len napisali,ze nemas pravdu aj s relevantnými udajmi. To,ze ty si myslis,ze máš pravdu a nevies uznat,ze nie je len tvoj problem a taketo prejavy su uz len smiesne. Bohužiaľ.
@natalienka12 Klames. Nic som ti ráno nenapisala. Bola si prva.
@natalienka12 áno, Ty. Asi zle vidíš, druhá strana, hneď prvý príspevok od maciatkolulu, druhý evitam a tretí Ty - začala si útočiť na obe. Tak láskavo už prestaň a ukľudni sa a písali ste po 14 tej. Asi si to pletieš s tými druhými diskusiami, kde si na ne reagovala podobne ako teraz. A ak na niekoho v tejto téme chceš vytiahnuť admina, si to určite Ty samotná.
@obsadenemeno Len aby si bola v obraze kde to všetko začalo:
https://www.modrykonik.sk/forum/rodicovska-dovolenka/doma-do-6-rokov-bez-naroku-na-rodicovsky-2/
😉
@natalienka12 no z mojho pohladu nezainteresovanej osoby si sa tu strapnila ty... pozri, ak chces mat stastnejsi zivot, neber si vsetko tak vazne.
After all, je to len debata na nete, nie liek na rakovinu.
@evittam K tej téme o poistení sa vyjadrovať nebudem ak ma niekto presvedčí tak uverím, lebo v tom zákone je to nejednoznačne napísané. Ak je otec na materskej dovolenke, tak podľa môjho názoru aj podľa názoru dr. Mihála matka sa nemôže evidovať v zdravotnej poisťovni ako osoba ktorá sa osobne a celodenne stará o dieťa do 6 rokov veku. To, že tak niektoré ženy sú evidované, neznamená, že je to správne. Tak ako je v zdravotnej poisťovni takto evidovaných veľa žien a dieťa majú na 8 hodín v škôlke, pritom môže byť len 4. A nikto to nekontroluje. Čo neznamená, že si to zdravotná poisťovňa nemôže preveriť spätne. O dieťa sa totiž môže starať len jeden z rodičov a len tento rodič požíva výhody v podobe, že štát platí sociálne aj zdravotné poistenie len za jedného.
Dnes písala o téme manželstvo v. život na hromádke a ty si prišla do fóra až po mne a ty si začala útočiť. Tak sa uvedom, lebo si smiešna. A tie fakty a výhody manželstva sa ti samozrejme nepáčili, lebo ty nie si vydatá, čo je tvoja vec a všetky nevydaté sa do mňa obuli. Ale taká je realita. Už si nemáme čo povedať.
@mandala77 nie začalo sa to dnes ráno v tejto téme
https://www.modrykonik.sk/forum/paragrafy/zmena-priezviska-dietata-6/
@natalienka12 Ja som sa v tej téme nikde do teba neobula. Vôbec som ti nič nepísala kým si ty nezačala útočiť na mňa a osočovať ma.
A si zas a znova mimo diskusiu. Ty veľmi dobre vieš kde to začalo a viac k tomu nemám čo dodať. Tvoje ego nemôže prežiť, že som ti napísala "prepáč, netrep" o veci, ktorej rozumiem a s ktorou mám skúsenosti a prax. Ďalšia žena čo tomu taktiež rozumie ti napísala to isté. A odvtedy len urážaš, osočuješ a prenasleduješ ma aj v iných témach. Takže splň svoje tvrdenie z dnešného dňa a konečne ma ignoruj a ja sa nebudem musieť brániť.
Jediná čo sa tu zosmiešňuje si ty a nielen voči mne - ale to už postrehlo viac ľudí.
@obsadenemeno pre mňa je to poučenie že dnešným dňom s fórami končím. Nestojí mi to za stratený čas. V podstate sa s ľudskou hlúposťou bojovať nedá.
@natalienka12 mne je jedno kde to začalo a myslím, že aj každej. Ale pozrela som ju, ale tam si tiež ako prvá zaútočila na evitam a aj v tej ďalšej, vždy si prvá zaútočila na ňu.
Mala by si už prestať a stopnúť sa a neprenášať svoje strety s niektorými nickmi do ďalších diskusií.
Fakt si otravná. A hlúpo a podúroveň v tých témach a aj tejto vyznievaš Ty. Lebo inak by si sa už dávno stopla. Vieš ako sa hovorí, múdrejší ustúpi.
@natalienka12 tak nebojuj, zasmej sa, je to lepsie na nervy.... 😉
@natalienka12 a kukla som tak narychlo aj do tej temy, co si tu hodila link a aj tam sa navazas do zien a bez priciny. Preco? Vyhras v tombole, ak ti vsetci budu prikyvovat a tlieskat?
skludni hormon, zena, uz prehanas.
@obsadenemeno môžeš špecifikovať ako sa navážam? Prosím konkrétne. A ešte otázka? Oni sa nenavážajú? Mimochodom evittam už bola adminom zablokovaná, takže nie som jediná, do ktorej útočí a zosmiešnuje.
@natalienka12 v tej predtym teme si sa obula ty do nej....a v tejto teme si zacala total off topic - otazka znela inak a ty si zacala riesit zitie na hromadke a obuvas sa do @evittam zase a bez priciny.... a aby bolo jasno @evittam nepoznam ani osobne ani nijak inak ani nie som jej virtualna kamaratka... takze konspiracne teorie o pritakavani si nechaj....
@natalienka12 fakt ti tu mam skopirovat tvoje prispevky? Urobim ti este vacsiu hanbu??? 😀
@xxxxxnnnnn bola by si taká dobrá a pozrela túto tému a aj nick @natalienka12. Už tretia téma kde sa naváža do tých istých nickov.
@natalienka12 Zase a znovu ta ziadam-neklam o mne.
A ty vôbec nevies preco som bola zablokovana tak to tu prestan vytahovat-si smiesna.
@evittam ja o tebe neklamem, blokovaná si bola, ty si vytiahla môj pozastavený príspevok, tak som sa len bránila.

@natalienka12 A?! Co teraz? Ved to sa vobec netykalo tvojej osoby....Na rozdiel od tvojho prispevku. Si vobec nepochopila pointu. Ale to sa stava. Si neskutocne trapna,ze ta to baví. A to ma mas "v pazi".😀😀😀😀😀 To urcite...😀😀😀😀