icon

Chcem bábätko, ale partner chce ešte pár rokov počkať

lenuska1245
5. máj 2017

Ahojte dievčatá 🙂. S priateľom by som chcela bábätko, sme spolu už 4 roky. Mám 24, on 25. Už od mojich 18tich som chcela bábätko, ale vedela som, že pojdem na VS, tak som si chcela v klude všetko dorobiť. V 22. som prekonala potrat v 6tt a ťažko som tento stav prekonávala... od prvej chvílky som sa nesmierne tešila, že konečne čakám bábätko s užasnou bytosťou 🙂 Zasiahlo ma to až tak, že som vyhladala psychologičku, ktorá mi neskutočne pomohla 🙂 Momentálne mi nič nestojí v tom, aby som si splnila moj sen. Neskutočne ma ovládol "materinský" pud, na nič iné ani neviem myslieť. Všetci s okolia ma podporujú... až na môjho priateľa. Ten si chce vybudovať úspešnú kariéru, postaviť dom, atd... Mám kde bývať - či už u svokrovcov alebo u mojich rodičov - sama som za, aby som nebola celé dni s bábätkom sama, predsa začiatky sú ťažké a pomoc svokry alebo maminy sa vždy zíde. Len priateľ chce bábo až tak o 5 rokov. Neviem, či to dovtedy vydržím. Neksutočne ho milujem, naozaj si sedíme ako bytosti, máme spoločné plány, len sme sa nezhodli v čase. Viem, že na neho tlačím, ale neviem si predstaviť mať sex a vedieť, že si dáva pozor, len aby náhodou. Aj ked iné ženy mi poradili, aby som nehovorila, že mám plodné dni, ale príde mi to neskutočne povrchné a sebecké - v takom prípade to nechem. Naozaj sa na tehotenstvo cítim psychicky aj fyzicky.
Ak ste sa ocitli v podobnom prípade, ako ste sa s tým vyrovnali? Je lepšie na neho tlačiť alebo čakať? V prípade toho, že ste mali "chuť otehotnieť" dá sa to potlačiť?? lebo zatiaľ mi toto príde ako najsilnejší pud aký som kedy v živote mala.
Ďakujem za každú cennú radu.

mandala77
6. máj 2017

@natalienka12 už sa zastav! Ty frčíš ako na kokaíne.

Som každopádne zvedavá, či adminka zasiahne.

natalienka12
6. máj 2017

@mandala77 a ty si daj pozor na slová.

obsadenemeno
6. máj 2017

@mandala77 tak. ti bolo povedane. Daj si pozor na slova. 😲 co ked ti utecu.....

jezkovy voci, ona to stale nevzdava

nini1010
6. máj 2017

@natalienka12 zase si tu?ved vcera si hejtovala v inej teme!

natalienka12
6. máj 2017

@obsadenemeno a čo mám vzdať? je to nahlásené u admina a je mi jedno, nech si to rieši, ja mám také isté právo tu byť ako ty.

mandala77
6. máj 2017

@natalienka12 Ty sa mi ideš vyhrážať? Už by Ťa mal niekto zastaviť,keď sa nevieš sama a nedáš si pokoj. Nie sme slepé, aby sme nevideli, čo stváraš. Ale Tebe keď to aj 10 ľudí povie, budeš si svoje omieľať dookola.

obsadenemeno
6. máj 2017

@natalienka12 a vsetky ostatne, co sa do nich navazas maju take iste pravo tiez

natalienka12
6. máj 2017

@mandala77 si prečítaj po sebe čo si napísala akú urážku? ja ti nepíšem že fičíš na kokaíne

nini1010
6. máj 2017

@natalienka12
@evittam
Prestante vy dve konecne!to co si tu vy dve dokazujete od vcera to je uz nehoraznost!parazitujete tu na roznych temach aby ste sa jedna do druhej navazali a vobec si neuvedomujete ake je to ubohe.Ak sa neviete chovat tak sa odlogujte a dajte si odchod!take jesitne zenske ako vu to tu len kazia ostatnym.Dufam ze Vas obe admini uplne bloknu.

natalienka12
6. máj 2017

@obsadenemeno však nech si píšu čo chcú 😀

natalienka12
6. máj 2017

@nini1010 ouuuu pani učiteľka prišla už sa musíme odlogovať 😂

obsadenemeno
6. máj 2017

@natalienka12 no ved si aj pisu, ale tebe to vadi..... ved ignoruj co pisu a pohodaaa...

mandala77
6. máj 2017

@natalienka12 s Tebou je debata zbytočná. Áno, správaš sa tak, ale okolo Teba treba ako v rukavičkách pristupovať. Normálna baba, ak by admin do diskusie vstúpil, by sa stiahla, ale Ty ideš ako fúria ďalej a reaguješ na nicky, s ktorými máš problém. A keď Ti to x ľudí povie, nie si schopná to vidieť.

Ľutujem, že som klesla vôbec na úroveň s Tebou komunikovať a rovno ako prvé neoznačila adminku a sama živím Tvoje úbohé sebaprezentovanie sa.

natalienka12
6. máj 2017

@obsadenemeno jasné, máš recht, už ich ignorujem

emilia25
6. máj 2017

Baby podla mna admini toto maju ako bokovku nemozu byt stale tu a kontrolovat vsetky temy.ale ked uz su admini mali by mat nejake sms alebo nieco co im pipne ze su staznosti a upozorni ich na to ze tu maju pracu.

moni244
6. máj 2017

Vau, toto tu este stale ide? Co to admin nestopne? Ved toto je uz riadne cez vsetko, co tu byva

evittam
6. máj 2017

@nini1010 Toto neadresuj mne. Ja si nic nedokazujem. Ak si si poriadne nevsimla ja sa len branim voci osocovaniu. Nech ma dotycna neosocuje, neklame o mne a nebudem na nu reagovat.

evittam
6. máj 2017

@nini1010 A za co by mna mal admin akoze bloknut?! Za to,ze sa branim urazkam a utokom niekoho ineho?

nini1010
6. máj 2017

@evittam Tak sa na nu vykaslite!ved vidite ze nie je normalna!ze kade chodi tade rozsieva len jed tak ju ignorujte.Ked na nu takto reagujete stale dookola len ukazujete ze ste rovnaka a neviete sa ovladat.proste sa na nu vukaslite.admini sa o nu postaraju.

natalienka12
6. máj 2017

@evittam v com klamem o tebe? Poprosim konkretne

moni244
6. máj 2017

@evittam kasli na nu, nereaguj a neodpisuj jej, bud ju poriesia admini, alebo si najde inu obet.

evittam
6. máj 2017

@nini1010 Ja to urobim veľmi rada. Ale prepacte nenecham sa urazat. A nie,nie som rovnaka len preto lebo sa branim. Vam by sa pacilo keby vas niekto takto urazal a prenasledoval v každej teme....

evittam
6. máj 2017

@nini1010 Ja sa ovladam. Reagujem slusne.

mandala77
6. máj 2017

inak čo tu ona predvádza, to už je online šikana. Som teraz zbadala ďalšiu tému, do ktorej prispela evitam a hneď za ňou písala ona, síce ju neoznačila ale mala tam priblblú poznámku. Ak by niekomu mali rovno bloknúť nick, je to ona.

evittam
6. máj 2017

@natalienka12 Konkretne ta poprosim aby si mi dala konecne pokoj. A odpoved na svoju otázku najdes vo svojich príspevkoch-utokoch na mna.

nini1010
6. máj 2017

@evittam prave to robi v inom mojom prispevku,utoci na mna a rozhodne ma nerozhadze.je hrozne impulzivna bez kuska sebakontroly.viac na nu nereagujem.

natalienka12
6. máj 2017

😂 ja ta prenasledujem? Ty si dnes prisla do temy v ktorej som bola ja prva takze sledujes ty mna. V com klamem o tebe? Ved ja ani neviem kto si.

alexandramaria
6. máj 2017

@mandala77 v tejto teme sa to hemzi komplexami. Chudera zakladatelka...na toto co sa tu deje sa urcite nepytala.

evittam
6. máj 2017

@nini1010 Neboj, mna urcite nerozhadzala. Nemá ma prečo rozhádzať.😉

evittam
6. máj 2017

"Jeziskove huslicky" a uz sme ako v skolke. Kto kde bol prvý a mal v rukach prvý kyblik......
Takže damy pozor, tam kde je ona prvá, tam ju ostatné automaticky prenasledujeme aj ked s nou nekomunikujeme.😀😀😀😀😀😀