Chcem bábätko, ale partner chce ešte pár rokov počkať
Ahojte dievčatá 🙂. S priateľom by som chcela bábätko, sme spolu už 4 roky. Mám 24, on 25. Už od mojich 18tich som chcela bábätko, ale vedela som, že pojdem na VS, tak som si chcela v klude všetko dorobiť. V 22. som prekonala potrat v 6tt a ťažko som tento stav prekonávala... od prvej chvílky som sa nesmierne tešila, že konečne čakám bábätko s užasnou bytosťou 🙂 Zasiahlo ma to až tak, že som vyhladala psychologičku, ktorá mi neskutočne pomohla 🙂 Momentálne mi nič nestojí v tom, aby som si splnila moj sen. Neskutočne ma ovládol "materinský" pud, na nič iné ani neviem myslieť. Všetci s okolia ma podporujú... až na môjho priateľa. Ten si chce vybudovať úspešnú kariéru, postaviť dom, atd... Mám kde bývať - či už u svokrovcov alebo u mojich rodičov - sama som za, aby som nebola celé dni s bábätkom sama, predsa začiatky sú ťažké a pomoc svokry alebo maminy sa vždy zíde. Len priateľ chce bábo až tak o 5 rokov. Neviem, či to dovtedy vydržím. Neksutočne ho milujem, naozaj si sedíme ako bytosti, máme spoločné plány, len sme sa nezhodli v čase. Viem, že na neho tlačím, ale neviem si predstaviť mať sex a vedieť, že si dáva pozor, len aby náhodou. Aj ked iné ženy mi poradili, aby som nehovorila, že mám plodné dni, ale príde mi to neskutočne povrchné a sebecké - v takom prípade to nechem. Naozaj sa na tehotenstvo cítim psychicky aj fyzicky.
Ak ste sa ocitli v podobnom prípade, ako ste sa s tým vyrovnali? Je lepšie na neho tlačiť alebo čakať? V prípade toho, že ste mali "chuť otehotnieť" dá sa to potlačiť?? lebo zatiaľ mi toto príde ako najsilnejší pud aký som kedy v živote mala.
Ďakujem za každú cennú radu.
@mandala77 a ty si daj pozor na slová.
@mandala77 tak. ti bolo povedane. Daj si pozor na slova. 😲 co ked ti utecu.....
jezkovy voci, ona to stale nevzdava
@natalienka12 zase si tu?ved vcera si hejtovala v inej teme!
@obsadenemeno a čo mám vzdať? je to nahlásené u admina a je mi jedno, nech si to rieši, ja mám také isté právo tu byť ako ty.
@natalienka12 Ty sa mi ideš vyhrážať? Už by Ťa mal niekto zastaviť,keď sa nevieš sama a nedáš si pokoj. Nie sme slepé, aby sme nevideli, čo stváraš. Ale Tebe keď to aj 10 ľudí povie, budeš si svoje omieľať dookola.
@natalienka12 a vsetky ostatne, co sa do nich navazas maju take iste pravo tiez
@mandala77 si prečítaj po sebe čo si napísala akú urážku? ja ti nepíšem že fičíš na kokaíne
@natalienka12
@evittam
Prestante vy dve konecne!to co si tu vy dve dokazujete od vcera to je uz nehoraznost!parazitujete tu na roznych temach aby ste sa jedna do druhej navazali a vobec si neuvedomujete ake je to ubohe.Ak sa neviete chovat tak sa odlogujte a dajte si odchod!take jesitne zenske ako vu to tu len kazia ostatnym.Dufam ze Vas obe admini uplne bloknu.
@obsadenemeno však nech si píšu čo chcú 😀
@nini1010 ouuuu pani učiteľka prišla už sa musíme odlogovať 😂
@natalienka12 no ved si aj pisu, ale tebe to vadi..... ved ignoruj co pisu a pohodaaa...
@natalienka12 s Tebou je debata zbytočná. Áno, správaš sa tak, ale okolo Teba treba ako v rukavičkách pristupovať. Normálna baba, ak by admin do diskusie vstúpil, by sa stiahla, ale Ty ideš ako fúria ďalej a reaguješ na nicky, s ktorými máš problém. A keď Ti to x ľudí povie, nie si schopná to vidieť.
Ľutujem, že som klesla vôbec na úroveň s Tebou komunikovať a rovno ako prvé neoznačila adminku a sama živím Tvoje úbohé sebaprezentovanie sa.
@obsadenemeno jasné, máš recht, už ich ignorujem
Baby podla mna admini toto maju ako bokovku nemozu byt stale tu a kontrolovat vsetky temy.ale ked uz su admini mali by mat nejake sms alebo nieco co im pipne ze su staznosti a upozorni ich na to ze tu maju pracu.
Vau, toto tu este stale ide? Co to admin nestopne? Ved toto je uz riadne cez vsetko, co tu byva
@evittam v com klamem o tebe? Poprosim konkretne
inak čo tu ona predvádza, to už je online šikana. Som teraz zbadala ďalšiu tému, do ktorej prispela evitam a hneď za ňou písala ona, síce ju neoznačila ale mala tam priblblú poznámku. Ak by niekomu mali rovno bloknúť nick, je to ona.
@natalienka12 Konkretne ta poprosim aby si mi dala konecne pokoj. A odpoved na svoju otázku najdes vo svojich príspevkoch-utokoch na mna.
😂 ja ta prenasledujem? Ty si dnes prisla do temy v ktorej som bola ja prva takze sledujes ty mna. V com klamem o tebe? Ved ja ani neviem kto si.
@mandala77 v tejto teme sa to hemzi komplexami. Chudera zakladatelka...na toto co sa tu deje sa urcite nepytala.
"Jeziskove huslicky" a uz sme ako v skolke. Kto kde bol prvý a mal v rukach prvý kyblik......
Takže damy pozor, tam kde je ona prvá, tam ju ostatné automaticky prenasledujeme aj ked s nou nekomunikujeme.😀😀😀😀😀😀

@natalienka12 už sa zastav! Ty frčíš ako na kokaíne.
Som každopádne zvedavá, či adminka zasiahne.