icon

Chcem bábätko, ale partner chce ešte pár rokov počkať

lenuska1245
5. máj 2017

Ahojte dievčatá 🙂. S priateľom by som chcela bábätko, sme spolu už 4 roky. Mám 24, on 25. Už od mojich 18tich som chcela bábätko, ale vedela som, že pojdem na VS, tak som si chcela v klude všetko dorobiť. V 22. som prekonala potrat v 6tt a ťažko som tento stav prekonávala... od prvej chvílky som sa nesmierne tešila, že konečne čakám bábätko s užasnou bytosťou 🙂 Zasiahlo ma to až tak, že som vyhladala psychologičku, ktorá mi neskutočne pomohla 🙂 Momentálne mi nič nestojí v tom, aby som si splnila moj sen. Neskutočne ma ovládol "materinský" pud, na nič iné ani neviem myslieť. Všetci s okolia ma podporujú... až na môjho priateľa. Ten si chce vybudovať úspešnú kariéru, postaviť dom, atd... Mám kde bývať - či už u svokrovcov alebo u mojich rodičov - sama som za, aby som nebola celé dni s bábätkom sama, predsa začiatky sú ťažké a pomoc svokry alebo maminy sa vždy zíde. Len priateľ chce bábo až tak o 5 rokov. Neviem, či to dovtedy vydržím. Neksutočne ho milujem, naozaj si sedíme ako bytosti, máme spoločné plány, len sme sa nezhodli v čase. Viem, že na neho tlačím, ale neviem si predstaviť mať sex a vedieť, že si dáva pozor, len aby náhodou. Aj ked iné ženy mi poradili, aby som nehovorila, že mám plodné dni, ale príde mi to neskutočne povrchné a sebecké - v takom prípade to nechem. Naozaj sa na tehotenstvo cítim psychicky aj fyzicky.
Ak ste sa ocitli v podobnom prípade, ako ste sa s tým vyrovnali? Je lepšie na neho tlačiť alebo čakať? V prípade toho, že ste mali "chuť otehotnieť" dá sa to potlačiť?? lebo zatiaľ mi toto príde ako najsilnejší pud aký som kedy v živote mala.
Ďakujem za každú cennú radu.

Strana
z6
natalienka12
6. máj 2017

@evittam ty si povedala ze prenasledujem ja teba mne je jedno kam ty pises lebo ty si skoro vsade

Strana
z6