Chcem mu zničiť život
Uz som tu popisala vela, ale toto je fakt nieco. V skratke mam dceru s grekom ktora ma 7 mesiacov. On je zenaty a ma dve deti.Po narodeni malej sa o nu riande staral a aj o mna cca 5 mesiacov. Vravel ze ju miluje a ze ma len jedneho otca a to jeho, ze pokym on bude mat peniaze, ze bude mat aj ona a pod. Uz predtym sme sa dohodli, ze odidem s malou na slovensko a do grecka budem chodit tak 2x do roka tajne a aj on tu. Vsetko bolo fajn, odisla som domov . Vzdy bol na skype, vyplakaval ako mu chybame a ze nas chce vidiet a pod. Posielal mi aj peniazky. Ja som mu povedala, ze ja nikomu nic nepoviem, lebo nemam v plane s nim ani zit ani rozbit mu rodinu. CCa 5 dni do zadu ma vyhodil z fb asi pred 2 dnami mi zavolala ze povedal vsetko zene a ta mu zakazala malu kontakovat, takze si ma vymazat jeho cislo. Ja na to ok, ala budes zapisany ako otec a on nesuhlasi. takze to davam sudne. Ale to mi nestaci, chcem ho vidiet trpiet zato ako sa rychlo zbavil otcovskych povinosti. Moja mala si zasluzi mat to co jeho deti a aj bude. To ako ju odvrhol mu nedarujem. Tak ako jeho zena ublizila mojej dcere, tak ja ublizim jej synom. Dozvie sa o tom cele jeho mesto a to prave teraz pred volbami, pretoze kandiduje. Chcem ho vidiet trpiet zato ako sa zachoval. Akurat ked to dopisem, idem pisat jeho detom. Len som sa chcela vyrozpravat a varovat vsetky zeny ale aj muzov. Kazdy sa v kritickej situacii zachova inak ako tvrdi v stave ked je vsetko ok
@dimitra práve ti volal 😀 😀 😀 😀 😀 napíš ešte do polnoci, ako ti volala aj jeho žena a deti, že ťa pozývajú na obed 😀 😀 😀 😀 nech má telenovela šťastný koniec. Sa tu dobre bavím, ty ho chceš zničiť? Tak to sa už rehocem úplne. Dávaj bacha, aby on nezničil teba. Ak má prachy nemal by byť pre neho problém mať vaše dieťa pri sebe, lebo má evidentne lepšie podmienky na jeho výchovu. A nezabúdaj, že aj slová nenávisti, ktoré si napísala do tejto diskusie môže použiť proti tebe. Ty chceš ubližovať jeho deťom? Si takto normálna? A čo ak oni povedia, napíšu celý príbeh tvojej dcére? Čo to mala za matku - ktorá liezla do postele mužovi, o ktorom vedela, že je ženatý a má dve deti? A tie tvoje perly - keď je človek zamilovaný, nerozmýšľa, čo robí....tak fajn, to potom môžem aj vraždiť, keď som zamilovaná, nie?
Mna len udivuje,ako dokazu niektore zeny dobrovolne lihat s debilom,kretenom..
To len na margo toho,ze je zrazu idiot,hnusak a ja neviem co este.
@dimitra Zivot si si pokazila sama vedome a teraz ho chces znicit jeho zene a detom, ktori za nic nemozu? Je to strasne sebecke od teba. Na to si mala mysliet predtym anie teraz rozbijat rodinu.
ach jaj, tieto mentalne navyzrete pomstychtive zeny, ktore si potrebuju pohladkat ego cez pomstu. aj ked otcovstvo budes riesit sudnou cestou, tak sa to da v tichosti a prides si na svoje. teba najviac stve, ze si odstrihnuta od penazi, ktore ti posielal. pretoze ak by ti slo o otca pre malu, rozhodne by si trvala na castejsich navstevach alebo neutekala na slovensko. v grecku si to mohla tutlat dalej. co si myslis, ze vyriesis tym, ze sa mu pomstis a vsetci sa to dozvedia? urobis zo seba akurat kravu. vlastne tymto prispevkom si ju uz zo seba urobila.... 🙄
nestacim sa cudovat co tu dnes citam...nemam pravo nikoho sudit ale po tomto clanku to asi prehodnotim 😖 co si cakala od takeho vztahu??? sloniky???? zenska zenska najprv ho ukradnes jeho zene a teraz ked sa vratil k nej sa chces pomstit? akoze prepac ale nemas v hlave vsetko v poriadku...typicky priklad oklamanej zlatokopky 😔
@sashabb co vas ludia este netrapi ? 😀 😀 , bavi vas citat vsetky jej prispevky? fakt poniektore sa bohovsky nudite 🙂
@lenocka123 keďže to tu čítaš, tak sa nudíš asi rovnako 😝 Načo to riešiš? Každý robí to čo sa mu chce 😎
@sashabb no ja sa momentalne nudim,ale zeby som si vyhladala vsetky prispevky o danej osobe a citala a hladala chyby to uz by mi pekne hrabalo 🙂. Ale mas pravdu,niekoho bavi sliedit ,teda drvivu vacsinu ako pozeram 🙂
@dimitra , mýliš sa, ty ho nedáš zapísať do rodného listu, keďže nie ste manželia, ide to buď súhlasným vyhlásením obidvoch rodičov na matrike, kde bol dieťaťu vystavený rodný list, alebo súdnou cestou - žalobou na určenie otcovstva... tu si sa prerátala len a len ty... toto je beh na dlhé trate a uvedom si, že on možno z neho vyjde ako muž v strednom veku, ktorému drblo, tak podviedol ženu a bohužiaľ ona otehotnela, ale ty z toho vyjdeš ako prvotriedna šlapka 😒 spamätaj sa skôr ako bude neskoro 😒 ty a tvoje dieťa ťaháte za kratší koniec... uvedom si to... stiahni chvost medzi nohy, skloň hlavu a modli sa, aby tvoja dcéra dostala aspoň to, čo jej finančne patrí...
@ushuaia 😀 tak teraz som sa zamotala, uz chapem ako si to myslela a az teraz mi to doplo - prepac.. mala uz spi a tak mam lepsiu moznost premyslat ako predtym..
ale aj tak si myslim, ze nech na internete napise cokolvek, nikto naozaj nevidi do jej zivota a nemoze vyslovovat sudy o zivote druhych.. /nevidime vsetky suvislosti, okolnosti, vzdy citame len jednu stranu, nazor, ci vety, ktore su malo rozvite/ jednoducho mi to pride prilis.. ako aj cela tato tema - ci uz od zakladatelky, alebo aj od zien, ktore sa tu rozculuju a urazaju..
@lenocka123 no vieš, je trošku naopak, ako si myslíš. Po určitých skúsenostiach si vždy pohľadám, čo písala zakladateľka v iných témach, aby som zistila, či má zmysel drať klávesnicu. Prípadne niečo skopírujem a dám do obrazu aj iné ženy. Je tu totiž kopa vymyslených príbehov, občas sa nudia pubertiačky a pod. a to, či tu niekto odpisuje, alebo nie, číta všetko, polovicu alebo nič, je len a len jeho vec. Kto niečo napíše na net, zverejní na facebooku a pod. si musí byť vedomý toho, že si to aj ktokoľvek môže pozrieť, prečítať, tak neviem o akom sliedení píšeš.
Dimitra asi telefonuje uz,kedze neodpisuje :-$
@mamavera to mi je jasne,ale otazky typu ako sa s nim dorozumievala ked vie zaklady reci atd. mi uz pridu fakt trapne. Cloveka by ste najradsej vyzliekli. Ale to je to co som jej pisala v mojich predchadzajucich prispevkoch, nikdy by som na net nezavesila svoje sukromie, potom clovek musi znasat nasledky.
@dimitra a preco mas odrazu pocit,ze ju musis uviest do obrazu?
@mamavera tak ja neviem, ak mas chut a vrazdenim sa u teba prejavuje laska....nech sa paci A nie moja draha nema to stastny koniec telenoviel a ani mat nebude. a ano volal a mne je uplne jedno ci z vypocitavosti z lasky k malej alebo zo strachu. proste si to vyzerie a napisany bude . a jeho zena? Sak kludne nech ma pozve na obed. Ona je mi ukradnuta ako ktorakolvek cudzia osoba
hehe akcna holka, super...
casto v navale emocii, ale aj bez, povazujeme svoju pomstu za jedinu spravodlivost... bohuzial to tak jednoduche neni, taketo vasnive riesenia su prchave a neefektivne, ale chapem to na druhej strane... viem sa do teba vzit... skus trocha vychladnut, fakt...
@jana_eyre v jednej diskusii som to spominala, ze ked sa idem s niekym poradit, aleboo sa postazovat , tak pisem k danej teme, a napriek tomu si citatelky vyhladaju spatne temy a rypu sa v tom,. Ja nemozem pri kazdej teme roypisat vsetok moj zivot a este aj pridat diskusie co som tu dala, proste sa bavim k danej teme, To na margo vsetkych citateliek a krityzujucich, ktory sa ma snazia nachytat na predoslych diskusiach. Hacik je v tom, ze ja pisem pravdu, tak sa im to zjavne nepodari

@dimitra s tým zápisom by musel súhlasiť, kedže nie ste manželia, či??
A máš pravdu jeho žena by to mala vedieť a hlavne mala by si sa jej ukázať aby videla ako vyzerá žena, ktorá zbiera omrvinky.