Chcem mu zničiť život
Uz som tu popisala vela, ale toto je fakt nieco. V skratke mam dceru s grekom ktora ma 7 mesiacov. On je zenaty a ma dve deti.Po narodeni malej sa o nu riande staral a aj o mna cca 5 mesiacov. Vravel ze ju miluje a ze ma len jedneho otca a to jeho, ze pokym on bude mat peniaze, ze bude mat aj ona a pod. Uz predtym sme sa dohodli, ze odidem s malou na slovensko a do grecka budem chodit tak 2x do roka tajne a aj on tu. Vsetko bolo fajn, odisla som domov . Vzdy bol na skype, vyplakaval ako mu chybame a ze nas chce vidiet a pod. Posielal mi aj peniazky. Ja som mu povedala, ze ja nikomu nic nepoviem, lebo nemam v plane s nim ani zit ani rozbit mu rodinu. CCa 5 dni do zadu ma vyhodil z fb asi pred 2 dnami mi zavolala ze povedal vsetko zene a ta mu zakazala malu kontakovat, takze si ma vymazat jeho cislo. Ja na to ok, ala budes zapisany ako otec a on nesuhlasi. takze to davam sudne. Ale to mi nestaci, chcem ho vidiet trpiet zato ako sa rychlo zbavil otcovskych povinosti. Moja mala si zasluzi mat to co jeho deti a aj bude. To ako ju odvrhol mu nedarujem. Tak ako jeho zena ublizila mojej dcere, tak ja ublizim jej synom. Dozvie sa o tom cele jeho mesto a to prave teraz pred volbami, pretoze kandiduje. Chcem ho vidiet trpiet zato ako sa zachoval. Akurat ked to dopisem, idem pisat jeho detom. Len som sa chcela vyrozpravat a varovat vsetky zeny ale aj muzov. Kazdy sa v kritickej situacii zachova inak ako tvrdi v stave ked je vsetko ok
@dimitra
Možeš byt stastna ze mas krasne zdrave dievcatko, ze nerobi peklo zo života on tebe, ze ti ju nechce zobrat a obmedzit stretavanie s nou! Co by za to dalo x zien co maju dieta s cudzincom...
Co keby si sa viac zamerala na malinku a neponizovala sa nejakou bezvyznamnou pomstou, možno za par rokou ti dcera bude vdacna za to aka si bola silna a dokazala ju vychovat sama.
Ale ak ti ide o prachy, tak dotoho, len aby sa to proti tebe neobratilo. A vyhovorka ze chces aby mala otca je trapna. Ked sa k nej nepriznava, nikdy jej skutočným otcom nebude.
@dimitra necitala som si to cele,iba par prispevkou a poviem ti,je mi zle z tvojich nazorou.Na jednej strane chapem.ze si chranis zaujmi svojho dietata no na druhej, chces znicit rodinu,ktoru si uz davno znicila.Ten kto to naozaj nezazil,nikdy nepochopi ☹Dobre,ona ta nezaujima/aj ked ja som na jej strane/,ale co jej deti.Uvedomujes si,ze oni musia zit v takom prostredi,kde vladne napata situacia,krik,smutok, zial.Ano ,otec ma na tom jednoznacne podiel viny,a nasledky za svoje ciny si vypocuje u svojej zeny,ktore budu tiez uz na cely zivot..Ale ty si svoje nasledky nes sama,pokial si vedela,ze ma deti a zenu,je to len tvoja zodpovednost.Si matka ,mas dieta,ktore urcite milujes ,nechaj ich zit,vypusti zo seba tu nenavist a bude ti lepsie .Ver,ze ta rodina,ktoru ty nepoznas je na tom zdaleka horsie ako ty,ktora moze zacat zivot od znova.
@marry1515 mna najviac zaraza to, ze ked sa mala narodila, tak ho neuviedla ako otca, ani kym bola tehotna na tom netrvala...ze zacala citit potrebu uviest ho v rodnom liste, az ked prestal posielat peniaze.... 😕 to moc nezavana tym, ze chce len aby mala dcerka otca
@tomiholjubavi tiez som na to myslela a chcela napisat, ale je to viac nez jasné o čo tu vlastne ide... Každá rozumná to pochopí a zbytočne sa pýtať prečo a dávať nejaké rady 😉
@dimitra precitala som len tvoj uvodny prispevok, necitala som tie dlhe strany diskusie, tak neviem vobec ze ci si to stihla zrealizovat to co si planovala....
aj chapem tvoj hnev a bezmocnost ☹ aj tu tuzbu pomstit sa... je to normalne, ze cloveka taketo veci napadaju. ale nie je spravne ked fakt mas nutkanie to realizovat.
ale poviem, ti, ak aj zrealizujes to co si napisala, alebo si to uz zrealizovala - casom uvidis, ze pokoj v dusi ti to neprinesie. ☹
ver mi, ze nebudes stastna ked spravis to co planujes... ked to dosiahnes, neprinesie ti to dobry pocit, a casom to mozno budes lutovat. lebo zivot taketo pomsty dokaze vratit este aj s urokami - mozu sa ti udiat take zle veci, ze niekto este poublizuje tebe. ak aj nie, budes mat z toho casom vycitky...
viem ze je to tazke, ale skus prestat na to mysliet, vyclen si to z hlavy.
co by som urcite urobila - normalne sudnou cestou by som poziadala aby musel na malu prispievat. ale normalne len cez pravnikov. vsak jeho zena sa to dozvie takto... bude mat doma problemy. ale to je krok ktory robis pre tvoje dieta, a to aby jednoducho musel financne pomahat, lebo ako slobodna mamicka to nebudes mat lahke. ale nemsti sa mu. neries ziadne mejly, ani nic takeho. je to take trosku pod uroven, ukazuje to ako velmi ta to serie, stve, ze nie si nad vecou. a myslim aj, ze sa tym len sa tym strapnis v ociach jeho rodiny, budes za zlu, mozno za "rozbijacku rodiny" a "stetku" (cim vobec nechcem povedat ze by si taka bola, proste taketo veci sa stavaju, laska a fyzicno s clovekom toho vela narobi - cize nemyslim ze si stetka, vobec nie, ale oni ta tak mozu brat, a len ta to bude viac boliet).
vyries to cele na urovni, dostojne, cez pravnika, cez urady. potom budes moct byt na seba hrda. a hlavne, nezavries malej dvere pred otcom - mozno o par rokov ked ta cela bublina vysumi, aj bude otec tvojej dcery schopny s tebou komunikovat, mala tam bude moct ist na prazdniny... co ty vies.
ale hlavne, nespravis si tym velku ciernu machulu na svojej karme, a svojom zivote, ktora by ta mrzela po tej ludskej a moralnej stranke. lebo ak spravis to co si napisala v uvodnom prispevku - pre mna je to moralne zlyhanie ☹ aj ked teda viem sa vcitit do tvojej koze a chapem ze ta take myslienky napadaju. ale nerobila by som to. vonku je krasne pocasie, chod sa s malou prechadzat do prirody, do parku, chod medzi ludi, bav sa s nimi o normalnych veciach, nerozoberaj tento tvoj problem, snaz sa na to nemysliet. a uvidis ze nebude dlho trvat a bude ti lahsie na dusi...
@patulu ale prosim ta, ja nemam muza hehe... no ale bohuzial, ked to da sudne, dozvie sa to, to je proste nasledok toho kurvenia, co uz... je mi tej zenskej luto, bude to rana, ale akoze bohuzial. presne tak ako to tu pisal niekto-sloboda, bez ohladov, moze si robit clovek co chce? samozrejme, ze moze, moze aj niekomu odkopnut hlavu ked sa mu chce a ma nato, moze sa bezohladne kurvit ked chce, moze vykradnut banku ked chce, hura na robenie toho co chceme, len ono je to o nasledkoch a dost neprijemnych nasledkoch, povedala by som, cim vacsia kravina, tym neprijemnejsie nasledky. tak isto aj tuto slecna dimitra si moze robit co chce, len ono to nemusi pre nu dobre skoncit... je to tak, co uz.
@grasie a ty co? ty preferujes zivot v tupej nevedomosti a cistej humusackej pretvarke? milosrdne zatajenie? akoze milujci grecky muzik sliapol vedla ide sa v tichosti dalej? sak to bude robit furt. by sa ti to pacilo tebe osobne mat takeho muza a fungovat na styl -radsej nic nevediet- ? hehe, dobre no. to uz neni zadubenost? to je novy filozoficky smer priam, gratulujem heeeh
pekne nech si to da na sud, moze, co uz, co bude potom, chce tak nech robi, zvezu sa vsetci, na to sa malo mysliet predtym. co akoze riesite nechapem :D co si ma davat pozor, aby niekomu neublizila a este sa aj modlit..to kde zijete... oni sa musia prisposobit vzniknutej situacii, ktora prinesie len bolest, nakolko maju retarda v rodine kurevnika ktory nesie rovanky podiel viny ako slecna , idem jest cuus zeny ha ha
@jabadaba no priznam sa som troska mimo z tvojho prispevku, cize ak by ho mala slobodna so slobodnym tak ma pravo si pytat peniaze? ale kedze on je zenaty tak nema na to pravo? z hrdosti nevyzije predpokladam. To su vsetko take recicky... Podla mna ma slobodny alebo zenaty muz rovnaku zodpovednost. Je jedno ci ona s nim liezla do postele aj ked vedela ze je zenaty, to ho z jeho povinnosti podla mna neoslobodzuje. Ale nechce sa mi o tom pravdupovediac diskutovat. Chvalabohu zijem si stastny zivot a nemusim riesit take veci,a za druhych sa mi to riesit ani nahodou nechce 😀 . Tak pekny den, a rozoberajte to tu kludne este mesiac 🙂.
Velmi silno pochybujem o pravosti tejto temy, mne sa proste nechce verit, ze nejaka dospela zena to moze mat v hlavinke tak zvlastne poprepajane. Ale dobre, povedzme, ze je tema prava.
Vsetko ostatne co som chcela napisat tu uz bolo popisane niekolkokrat, viac ci menej civilizovane.
Spavat so zenatym muzom...no, kazdy moze slapnut do h...a, ale skor mam pre toto chovanie pochopenie u mladej 20 tky ako u zrelej zeny, matky dvoch velkych deti. Cim viac sa dozvedam o tom ako milenky rozmyslaju, tym viac sa utvrdzujem v tom, ze nieco v hlave im chyba a asi to ani nie je ich chyba. Akoby nosili tricko s obojstrannym napisom "utri si o mna topanky" a ked sa tak stane, su prevelmi zacudovane.
U Teba, @dimitra sa mi este paci, ze ides manzelku oboznamovat s "pravdou". Prosim povedz, ze v tom vidis aspon kusok ironie. Ty si ten anjel pravdy, clovek, ktoremu ma podvadzana zena verit.
Je velmi dobre mozne, ze ta zena vie viac ako si myslis. Aby si este nebola prekvapena Ty. Viem o pripade, ked mily manzelik stihal tri damy naraz, kupoval im identicke darceky a posielal navlas rovnake zalubene sms na dobru noc. Kazda z dam si myslela, ze je jedina a vynimocna. Ked nevera praskla, jedna z mileniek tiez mala potrebu vysvetlit manzelke ako velmi sa s nevernikom miluju a nech teda nebrani ich laske (v tom case manzel so slzami na kolenach prosil manzelku, nech mu este da sancu, tvrdiac, ze ziadna z tych hlupych slapiek prenho nic neznamenala). Manzelka pekne vysvetlila milenke ako sa veci maju a este jej odporucila aby sa dala vysetrit na nejaku pohlavnu chorobu. Milenka bola mierne rozcarovana.
O inom: povedzme, ze suhlasim, ze milenka je nevinna, pretoze o svoju rodinu sa ma starat muz. Ked je to ukradnute nevernikovi, co bude s rodinou, preco by na nej malo zalezat milenke. Zodpovedny je muz. Ok.
Ale podla tejto logiky- rovnako ma byt zodpovedny muz za deti, ktore splodil. Ked na nich nezalezi jemu, tak preco ma jeho zene? Ak sa on rozhodne, ze dieta prijme za svoje, zena nezmoze nic. Moze mu davat ultimata ake chce, rozhodnutie je na muzovi. Takze, manzelku z toho vynechaj, myslis, ze si neuzila dost?
Co sa tam presne u nich zohralo za zatvorenymi dverami, to nevieme. Ziaden muz sa k nevere neprizna len tak sam od seba. Ona mu na to prisla, nejak sa to prevalilo, musel kapnut bozskou. Ktovie. Ake ma ta manzelka dovody na to, aby s nim zostala, to nie je Tvoja vec. Ci je na nom financne zavisla, alebo napriek tomu ake je to hovado, je dobry otec a deti ho miluju. Oni casto taki chonicki nevernici na rodinu dopustit nedaju a svoje deti miluju. A deti ich.
Mozno odist chcela, on ju ukecal, ona si stanovila podmienky. On sa rozhodol.
Pravnou cestou, slusne, ziskaj pre dceru financnu podporu. U toho zostan a jeho rodine daj pokoj.
...zlatik...este dostanes par faciek od zivota, kym sa naucis v tychto vodach plavat 😉 si si to zrejme az prilis lahko predstavovala...ze???
@jabadaba co to tu tak par dni sledujem...nechapem, tak par dni dozadu som prispela k jednej teme ved kazda z nas obcas potrebuje podprit...a dnes vidim tu istu osobku sa tu vyjadrovat ako dlazdic, ani ja niesom chodiaca dokonalost, ale ved sa tu mozme ,,stretnut,, aj za par dni ...co si potom mozes mysliet o takom cloveku...
@philipha22 jednoduche a vystizne... 🙂
@lenocka123 jasne, ze ma pravo aj ona ziadat peniaze, to bez debaty. Len ten tvoj prispevok vyznel tak, ze ake sme tu vsetky mudre, aj my by sme to a hento....len som chcela poukazat na to, ze nie kazdy sa do takej situacie dostal a dostane lebo....lebo aj rozmysla. To som tym chcela povedat. To nemeni nic na veci, ze pan seladon by mal zacvakat.
@lenocka123 aj tebe pekny den a nuz, uvidime kolko vydzrime. Mozno mesiac, mozno viac a mozno tu postupne poodpadavame ako muchy po Biolite... 😎
@jabadaba pocuvaj ma, ked si to dovolis ty tak aj ja, ty moralista na virtualnej materskej, sama nevies co chces, aby sa stalo...tak bud ma byt ta holka ticho aby niekoho neranila ooo, alebo rodinka je mentalne na tom tak, ze sa ich ranit ani neda a zomknu sa..tak ako? nedokazes prijat, ze tato story je jednoducho o zodpovednosti, tak nech si to zodpovie ten kto tieto problemy narobil, padat budu aj hlavy nevinne, ty ultrarealista, je to tak vzdy, vies? ako si to predstavujes? ze si lazo plazo budeme robit co chceme a nikdy nikto nevyvodi z toho nic, aby neranil nasu babku, alebo krstnu, alebo zenu? buu ha ha ha
@ushuaia ale to ja mam tu taky prejav, zabite ma, je to aj preto, lebo tema je taka, ze mam pocit, ze si mozem to mozem dovolit, primitivna..vsak nezastavam si chovanie tej demitri, ja by som to toto urcite nespravila, ale tak zialbohu, stalo sa, zodpovie si to on a tam uz aj ta jeho zena deti atd, mal s tym ratat, tak ako ona s tym, ze je mozne, ze ich necha... teraz uz co? nic.
a nechapem, ze aky ma potom grecka rodinka problem, ked je zomknuta a istena zvykmi aj proti takymto pohromam, dozvedia sa, zomknu sa vysudia decko a nazdar, s pokojom na dusi a dodrzanym kulturnym zvykom pojdu o dum dal, ha ha ha.
to je údel mileniek....vždy budú "len tou druhou" a rovnako ich deti (bohužiaľ, v prípade detí....matky vedia "do čoho idú") .....a aj keď rozbijú manželstvo......a milenec si ich vezme.....už nikdy nebudú "moja prvá žena" ....len tá druhá....tretia.....a na čo netreba zabúdať....keď to urobil raz.....nič mu nebráni....aby to urobil znovu
@dimitra nechapem tvoju pomstichtivost a zlomyselnost.. citala som len 1 prispevok, ten uvodny a stacilo mi....
OK, on je hajzel,,ale nicit niekomu zivot? ved on sa najviac potresta sam, ked nebude chciet vídať dceru...
A jeho synovia? ONi su v tom nevinne, ako im mozes chcet uskodit??
Nechapem taketo zeny a to som si presla rozvodom a odchodom manzela k milenke.. ale takto uvazovať ako ty, to by som sa na tvojom mieste pekne hanbila....
Aby sa to raz, ked dcera vyrastie, neotocilo proti tebe.... lebo ako poznam take typy zien, ked ju raz bude chciet vidiet, zase mu to neumoznist, lebo pomsta a trpiet tym bude len tvoje dieta....
Nemyslis dopredu, zenie ta len nanavist a hnev a to nie je dobre..
zi si svoj zivot,ziadaj alimenty a na ostatne sa vykasli. nerob zo seba chuderu a hysterku !
a okrem toho, ty si si zacala so zenatym !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Cele zle..... UZ len pre toto nemas podla mna charakter a nerozmyslala si, v akej si pozicii.... TAkze co vlastne chces???????????????????????????????
@ushuaia a o com? vsak to by sme mohli vyrabat spinavosti takehoto zrna a este si drzo narokovat nato, aby sa to nikto nedozvedel a pokrytecky tvrdit, ze by to ublizilo nasim blizkym, a pisem do nemlatom, zasa sa cita len co sa chce, obaja vedeli ako veci su, obaja maju rovnaky podiel viny si myslim. a takisto ona teraz ide vyvodit nejake dosledky a takisto to nemusi dopadnut dobre pre nu. nakolko naozaj tato kultura je ina. ale to zas nikto nepochopi co chcem tym povedat. ani vtedy ked to robili nerozmyslali, dokonca demitra nerozmysla o nasledkoch svojich rozhodnuti ani teraz, to chcem povedat. potom zas co bude za tema? sudila som sa s grekom o decko, prehrala som, pomoc? vzdy vzdy treba mysliet dopredu. ak nie, bohuzial odnesu si to aj nevinni za niekoho ineho.
@monika151 jezus vsak sa upokoj. Mentalita!!! O tom sa tu polemizovalo, ta nepusti, to neznamena, ze sa ideme tvarit, ze chlap neni hajzlik a nic od neho netreba chciet. Ale je fajn vediet s cim a kym ma dotycna docinenia a ako sa mozu zachovat. Ze asi treba ratat aj s takou variantou, ze to az tak itsy bitsy nepojde lebo MENTALITA. Kapisto? No... 😎
@monika151 ja to v jednoduchosti skratim, nechutne bolo iba to ze do tejto sarapaty chcela vtiahnut aj deti 😖 ...inteligentna zena takto nebude rozmyslat, a on je tiez prvotriedny kreten, to tu vsak bolo povedane milion razy...no a dotazy ostatnych zien tu na fore tiez o niecom svedcia...a nadavanim tiez nic nezvitazis...