Chcem mu zničiť život
Uz som tu popisala vela, ale toto je fakt nieco. V skratke mam dceru s grekom ktora ma 7 mesiacov. On je zenaty a ma dve deti.Po narodeni malej sa o nu riande staral a aj o mna cca 5 mesiacov. Vravel ze ju miluje a ze ma len jedneho otca a to jeho, ze pokym on bude mat peniaze, ze bude mat aj ona a pod. Uz predtym sme sa dohodli, ze odidem s malou na slovensko a do grecka budem chodit tak 2x do roka tajne a aj on tu. Vsetko bolo fajn, odisla som domov . Vzdy bol na skype, vyplakaval ako mu chybame a ze nas chce vidiet a pod. Posielal mi aj peniazky. Ja som mu povedala, ze ja nikomu nic nepoviem, lebo nemam v plane s nim ani zit ani rozbit mu rodinu. CCa 5 dni do zadu ma vyhodil z fb asi pred 2 dnami mi zavolala ze povedal vsetko zene a ta mu zakazala malu kontakovat, takze si ma vymazat jeho cislo. Ja na to ok, ala budes zapisany ako otec a on nesuhlasi. takze to davam sudne. Ale to mi nestaci, chcem ho vidiet trpiet zato ako sa rychlo zbavil otcovskych povinosti. Moja mala si zasluzi mat to co jeho deti a aj bude. To ako ju odvrhol mu nedarujem. Tak ako jeho zena ublizila mojej dcere, tak ja ublizim jej synom. Dozvie sa o tom cele jeho mesto a to prave teraz pred volbami, pretoze kandiduje. Chcem ho vidiet trpiet zato ako sa zachoval. Akurat ked to dopisem, idem pisat jeho detom. Len som sa chcela vyrozpravat a varovat vsetky zeny ale aj muzov. Kazdy sa v kritickej situacii zachova inak ako tvrdi v stave ked je vsetko ok
Vy slepice čo tu len @dimitra odsudzujete vasi muzi pod papucou a podobne chudaci lutujem ich ze maju take zeny doma ako ste vy kotkodaaaaaaaaaaaaaaak aj vam sa take nieco moze prihod 😀 it ako by ste reagovali na to keby vas takto osocovali hmmm
Ako vravi moja polovicka, naco si zacina s kozoje.om....co si cakala? ze budete takto zit cely zivot,ach
@11kacenka11 si pobavila takto proti noci, este nieco zaperli... 😀
Ja neviem co furt proti tym ubohym vtakom ludia maju. Aj chutia, aj inteligentne su aj rozkosne podaktore druhy...nechapem. Furt sa niekto obuje do nejakej sliepocky. Ako k tomu tento zivocisny druh pride? 😵
@11kacenka11 slepici ano, normalnej zene NIE v tom je ten rozdiel... 😀
Jabadaba duuuuu :D 😝
@11kacenka11 toto mi nerob, oprskala som monitor, musis vopred hlasit, ze budes za prudko vtipnu, nech najprv dozujem a potom vybuchnem do rehotu. 😵
Sa strcte 🙄
ach jo kaco pitoma...s tebou je vopruz. Nekoukej tak osklive nebo neusnu. Proboha ja mluvim....
Oj zienky viete co je na tom najlepsie? Ze aj som sa schladila a nejdem ublizovat ziadnym detom, ktore vlastne uz ani nie su take male deti /predpokladam ze v nich vidite 10 rocne deticky/, su to skoro dospely chlapci, aj tak cez vsetku tu kritiku a nadavky na mojuosobu, vobec akosi necitim lutost voci tej rodine, ano chapem ze budu mat asi problemy, ale tie mame kazdy, chapem ze sa tam asi niec zmeni,ale co uz. Mne je to v podstate jedno, su to pre mna cudzi ludia. Na jeho manzelku neziarlim a ani necitim nenavist a nie necitim sa ani ako ohrdnuta milenka, pretoze som odisla sama. Dokonca mu prajem, aby s nim ostala a takto to bude mat vyhodene na ociach stale. Takze je mi luto ak sa to vas vydate dotklo, ale podla mna je papier na nic, ak si niekto nevazi svoju rodinu. jeden papier vam nedava ziadne prava ani zaruky na cloveka, jedine ak tak na spolocne deti a majetok. Tak som nejak chcela zhrnut do jednej odpovede vsetko to co st e tu kritizovali. A nezabudajte, ze aj ja som bola vydata, tak viem o com tu pisem, Kedysi som bola jednou z vas. Naivna hus/manzelka, ktora caka muzicka s teplov vecerou
a este k tym peniazom, ano jasne ze chcem peniaze aj keby som mala miliony, chcem od otca to co patri mojmu dietatu. jasne som zla zlatokopka 😉 a co uz ked tak vyslo....
@jabadaba...tak predsa len sme sa dockali 😀 ...prosim ta ty musis byt vesela kopa 😀 😀 😀 uz davno som sa z chuti nenarehotala tak ako dnes vecer...

@jabadaba inak myslim, ze najucinnejsi bude asi ten spominany BIOLIT... 😀