Chcem mu zničiť život
Uz som tu popisala vela, ale toto je fakt nieco. V skratke mam dceru s grekom ktora ma 7 mesiacov. On je zenaty a ma dve deti.Po narodeni malej sa o nu riande staral a aj o mna cca 5 mesiacov. Vravel ze ju miluje a ze ma len jedneho otca a to jeho, ze pokym on bude mat peniaze, ze bude mat aj ona a pod. Uz predtym sme sa dohodli, ze odidem s malou na slovensko a do grecka budem chodit tak 2x do roka tajne a aj on tu. Vsetko bolo fajn, odisla som domov . Vzdy bol na skype, vyplakaval ako mu chybame a ze nas chce vidiet a pod. Posielal mi aj peniazky. Ja som mu povedala, ze ja nikomu nic nepoviem, lebo nemam v plane s nim ani zit ani rozbit mu rodinu. CCa 5 dni do zadu ma vyhodil z fb asi pred 2 dnami mi zavolala ze povedal vsetko zene a ta mu zakazala malu kontakovat, takze si ma vymazat jeho cislo. Ja na to ok, ala budes zapisany ako otec a on nesuhlasi. takze to davam sudne. Ale to mi nestaci, chcem ho vidiet trpiet zato ako sa rychlo zbavil otcovskych povinosti. Moja mala si zasluzi mat to co jeho deti a aj bude. To ako ju odvrhol mu nedarujem. Tak ako jeho zena ublizila mojej dcere, tak ja ublizim jej synom. Dozvie sa o tom cele jeho mesto a to prave teraz pred volbami, pretoze kandiduje. Chcem ho vidiet trpiet zato ako sa zachoval. Akurat ked to dopisem, idem pisat jeho detom. Len som sa chcela vyrozpravat a varovat vsetky zeny ale aj muzov. Kazdy sa v kritickej situacii zachova inak ako tvrdi v stave ked je vsetko ok
@dimitra ale hadzat vsetkych do jedneho vreca? to sa ti paci? pises, ze si rada, ze tu nemusis zit? ty si napisala ako prva a tym padom mi pride, ze si chcela poznat nazor ludi na tvoj "problem". Ale podla toho co som si tu precitala, nebude problem v slovaci ako nas nazivas, ale v tebe. Mala by si ukoncit tuto temu, celu ju dat uzamknut, alebo dokonca vymazat a zit si podla svojich predstav tam kdesi zaplavena peniazmi a krasou, lebo my blba chudobna a skareda slovac ta nikdy nepochopime. Bud stastna tam kde si a uzivaj si aka si krasna a dokonala. Snad v zivote prides na to, ze su dolezitejsie veci ako pohlad do zrkadla.
Nuz dobre, zivte sa na to - ona sa na vas naramne bavi, ze na nu vobec reagujete....
@dimitra 😀 😀
sezonny bar, krcma, bar ale co to je, je uplne irelevantne.
Precital som si celu diskusiu ako si odporucala 😀 😀, a zenska ty si uplne cista. Ty nemas ziadny sebakritiku.
Zhrunutie:
Ide pisat na stranky o rodine ako cuchta co chrapala zo zenatym 😀
ekvivalent: rozkopes osie hniezdo a nadavas ake su tie osy primitivne 😀 😀
"A myslim ze ak posl dcere nejakych 300e mesacne nezabezpeci mne budusnost, tak netrep. ked mas doma dieta tak vies kolko stoji jeho vychova."
No, ak si to doteraz nezistila prezradim ti tajomstvo, vychova nestoji nic. Peniaze potrebujes na starostlivost o dieta.
" a popravde je mi uplne jedno ci popri tom bude jeho manzelka zufala, alebo nie a takzmto sposobom sa to dozvedia aj jeho deti, takze si rodinu znici sam, ja podam len navrh na sud "
😀 😀 Je ti to jedno, ale ak to nevies tak skoro vsetky manzelky sa stotoznia s nou a nie s tebou. Takze je to iste ako keby si to povedala na ne. 😀 Mam vas u prdele, ale lutujte ma 😀
Hovoris ze je to mala dedinka ~300 ludi, to znamena ze si sa s tou manzelkou musela na ulici stretavat, no co sa da na to povedat 😀
"echapem preco mas problem s kym laha slobodna zena a nie s kym laha zenaty muz "
😀 😀 zas to iste, da sa pochopit nejaka dvadsat rocna ktora je blba ako tago. Ale 35 rocna zenska ktora udajne ma deti a nebere ohlad na druhu matku a este sa o nej vyjadruje ze hu ma u prdele?!? 😀
Pre zaujimavost z inych tem:
"dimitra ahojte zienky ja sa chcem opytat , menstruacia mi meska 3 dni a vobec nijak sa pri
pohlavnom styku nechranime a asi kazdy den ideme na plno."
"Takze ja s danou a o tvrdi ze svetosvete sa do mna ani raz neurobil a je tu dieta"
Ty by si nemala vychovavat deti.Ides strasne bojovat o nejake prava, ktorych si sa vzdala 😀 😀.
Podla mojho nazoru si uplne bezcenna, bezcharakterna zenska.
Daj este nejake vyjadrenie na pobavenie
Nestiham sa divit, co sa tu zomlelo. Ja sa divim zakladatelke, ze Este vobec reaguje, pretoze ja by som uz asi zazliezla do mysacej diery 😀 Ale to tiez hovori o jej charaktere...Vlastne akom ...? Ma ho vobec...? Ved to je uz na smiech, co tu predvadzas ! Navstiv psychiatra.
@dimitra z deraveho duba len sova vyleti 😝 ... a Ty si ich tu vypustila hodne 😝
ja len dúfam, že ak si môj manžel nájde milenku, bude mať podobný charakter, ako Ty .... 😉 . Bude si potom viacej vážiť, to, čo mal doma .... 😀
ok deti pobavili sme sa, tak ja si idem riesit problemy a vy si urcite rychlo najdete inu obet tu na MK, kedze tu zahanate nudu.
@mimasimi no ja zas dufam,ze ak si moj muz najde milenku,tak na urovni..nepacilo by sa mi,keby sa mi takato hystericka zena vmontovala do zivota.
A ak predsa len,tak zbohom.
Ved ti vsetci chcu pomoct, nikto sa tu nenudi. Ale kto chce kam, pomozme si tam. Tebe ani pomoci nie je 🙂
@mircalla akoze neviem, ale asi si myslis, ze ma to uraya, alebo poburuje co tu pisete, ale nie.Ved kazdy ma pravo na nazor, precitam odpisem ked sa mi chce a tym to pre mna hasne, takze ak si myslis ze sa citim urazena a ponizena vasimi komentarmi a kvoli tomu nepridem na MK, tak vobec, ste pre mna len pismenka v nejakej diskusii
@dimitra zase sa budem opakovať- keď chceš diskutovať o takých veciach, rob to anonymne- tým že si dala preč svoju foto, neznamená, že všetci nevidia tvoje fotky s malou v tvojom albume. vidíš, že sa tu všetci do teba navážajú, tak si to všetko zmaž. ak nie kvôli sebe, tak kvôli malej.
@dimitra Ja ťa chápem, že sa na neho hneváš, mal by sa k tomu normálne postaviť ako muž. No bud rada, že nie si s takýmto v manželstve alebo partnerstve, ešte by si sa musela o neho starať, stále by si mala na mysli, že kde je s akou, či ti je verný, jeho manželka sa určite cíti zle, aj ked jej povedal, že je to sranda. Ak chceš, môžeme si popísať aj v IP, možno sa potrebuješ vyrozprávať a tým sa ukľudníš. Peniaze nie sú všetko, ešte by si mu musela byť vďačná, partnera si nájdeš aj s dcérou, môžeš požiadať oficiálne o výživné.
Vsetci ruku na srdce ....kto aspon pomyslenim nepozrel na zenateho muza?? Tak stalo sa boze moj ved ak je mlade dievca a zalubila sa tak rozum mal mat ten co tu rodinu mal neviem co zvalujete vsetko na nu sa uvedomte ako ju urazate ....ak je mladucka neskusena tak potrebuje hlavne podporu a nir aby ste ju tu urazali a nadavali jej ze je hus a pod...hus je ta co mudruje a sama ma mozno do.a problemy to dievca treba podporit oradit jej ALE s kludom chod tam a tam opytaj sa na to a to kde ziska peniazny prispevok na malu co jej samozrejme patri ked malej ocinko nechal rozum v nohaviciach!!! A pisat ze sa spametaj mlada si to precitaj co pises si trapna,blba a pod.sracky !!! To dievca je este zalubene pochopte to ju ta pomsta casom prejde ale pomozte jej kde na koho sa ma obratit a hlavne slusne
Pisem ako tatar lebo pisem z mobilu v posteli ale tato tema ma postavila s postele ked som citala vase prispevky a este ked niekto na nu vytahuje stare temy z inych prispevkov je ubohe !! A taky clovek ide radit som normalne rozculena !!! To slovenko aj tak vyzera ked tu ziju ludia co len kritizuju z domu a bohvie co maju doma akych muzov ake kvietky ale hlavne ze pojedli vsetku mudrost sveta ze?? Nevravim ze jej rozmyslanie je koser ale na tie vase uvahy asi nema nik !
@dimitra nechcem kritizovať ani odsudzovať a neviem ake boli okolnosti, ale z toho čo som čitala mam pocit, že dcera nebude neštastna kvôli otcovmu šťastiu, ale kvôli rozhodnutiu matky začať si zo ženatým a detmi....
@tinuska0306 tak zalubit sa je jednoduche vtedy je clovek slepy hluchy a nemy rozum mal mat on nie???ked si chcel uzivat ok ale nemal ju nabuchat ci sa mylim???

Tu nejde o pomstu ale hlavne o prachy!!! A to predovsetkym tej,ktora slovaci nadava do chudobiny 😀
ale ta slovac sa zivi pracou .....