icon

Chcem mu zničiť život

dimitra
17. máj 2014

Uz som tu popisala vela, ale toto je fakt nieco. V skratke mam dceru s grekom ktora ma 7 mesiacov. On je zenaty a ma dve deti.Po narodeni malej sa o nu riande staral a aj o mna cca 5 mesiacov. Vravel ze ju miluje a ze ma len jedneho otca a to jeho, ze pokym on bude mat peniaze, ze bude mat aj ona a pod. Uz predtym sme sa dohodli, ze odidem s malou na slovensko a do grecka budem chodit tak 2x do roka tajne a aj on tu. Vsetko bolo fajn, odisla som domov . Vzdy bol na skype, vyplakaval ako mu chybame a ze nas chce vidiet a pod. Posielal mi aj peniazky. Ja som mu povedala, ze ja nikomu nic nepoviem, lebo nemam v plane s nim ani zit ani rozbit mu rodinu. CCa 5 dni do zadu ma vyhodil z fb asi pred 2 dnami mi zavolala ze povedal vsetko zene a ta mu zakazala malu kontakovat, takze si ma vymazat jeho cislo. Ja na to ok, ala budes zapisany ako otec a on nesuhlasi. takze to davam sudne. Ale to mi nestaci, chcem ho vidiet trpiet zato ako sa rychlo zbavil otcovskych povinosti. Moja mala si zasluzi mat to co jeho deti a aj bude. To ako ju odvrhol mu nedarujem. Tak ako jeho zena ublizila mojej dcere, tak ja ublizim jej synom. Dozvie sa o tom cele jeho mesto a to prave teraz pred volbami, pretoze kandiduje. Chcem ho vidiet trpiet zato ako sa zachoval. Akurat ked to dopisem, idem pisat jeho detom. Len som sa chcela vyrozpravat a varovat vsetky zeny ale aj muzov. Kazdy sa v kritickej situacii zachova inak ako tvrdi v stave ked je vsetko ok

lucinocka
23. máj 2014

Tak mu treba, ked ho v lete svrbi a potrebuje prasit prisprostaste slovenky a cesky na plazi 🙂 co si navaril...nech sa teraz trapi s touto🙂

wato
23. máj 2014

@effie81 preboha, to tu takto nepis ona urcite nepozna sarkazmus

effie81
23. máj 2014

@wato ved som to myslela uplne vazne.🙂

wato
23. máj 2014

@effie81 Ved aj ja som to pochopil tak 😀 . Uvidis ako to pochopila ked ti podakuje ze ju aspon niekto chape 😀 😀

effie81
23. máj 2014

@wato ved vsetky sa tu na nu vrhli,bezcitne furie vsetky..🙂

dimitra
autor
23. máj 2014

ok vsetkym chapavym ludom, co tu prispievaju, : dakujem ze som sa mohla vyventilovat a kludne chodte hajat.Mne ste pomohli viac ako si myslite. Konecne som pochopila, kolko primitivov je na slovensku a som rada ze tu neusim zit. Zbohom slovac chudobna a priblbla.

ellise
23. máj 2014

@dimitra vis je rozdil kdyz chces pro svoji dceru co ji dle prava nalezi, a mstou. To druhe z tebe totiz dela nestastnou zakomplexovanou zlatokopku. Takze pokud trvas na zapsani otce do rodneho listu a alimentech ( se vsemi důsledky) tak to udelej soudni cestou ale nesnizuj se k nejakym dopisum zene, detem.... Atd mej nejakou hrdost a nadhled, msta te stastnejsi neudela
Mimochodem nevim proc by jeho zena mela brat ohled na tvoji dceru nebo snad na tebe. Nevis co se odehravalo za jejich dvermi, co on ji o tobe rekl, ani to co mu rekla jeho zena. Mozna mu pohrozila, mozna ji ma proste radeji, nebo mu na ni zalezi vic nez na tobe

soporova
23. máj 2014

@dimitra si zabila, dam ti len jednu radu, prosim uz nikdy neznic zivot nevinnej zene, vies ten kruzok na prste znamena rodina, nerozbitne puto, ...prosim nepocuvaj slova chlapa ze mu je doma zle...on je so svojou zenou sputany a len mizive percento zostava s milenkou, vacsinou pridu na to ze je to len pozlatko, lebo svoju zenu skutocne miluju, preto si ju vzal chapes! Ju nie teba! Ty si znicila zivot svojej dcerke, ktoru nesmierne lutujem pretoze si osoba bez akychkolvek moralnych zasad..to nie on sa vysral na vas, ale ty si jej nedala ziadneho otca... prosim ta daj pokoj tej rodine, keby ta tak chcel nezalezalo by mu na kariere, on chce svoju rodinu, tu co mal pred tebou, lebo chapem ze slova takych ako ty, ze to si muz rozbil rodinu, ale keby milenky boli moralne tak ho poslu domov a nemasiruju mu ego a ine veci a potom tu fnukaju, ty si vedome ublizila tolkym ludom , karma ti je svina tak s tymi pomstami by som bola opatrnejsia, aby si nedopadla ako moja ,,znama,, je na vozicku, tiez sa vyhrazala...ten hore si to zariadil sam...mala nehodu...a moj manzel je pri mne...uvedomil si totiz ze taka ako ....mi nesiaha ani po paty...mimochodom ta utesujuca veta ze milenka sa ma super ze k nej muz pride vyvonany...ostatne robi manzelka...len ked je milenka chora, v nudzi, opustena...vtedy je tiez pri tej manzelke, takze az take super to nebude...

katka1981
23. máj 2014

@dimitra,len aby si sa mala kam vratit, aby ti ta chamrad slovenska este dobra nebola. Ked je politik ako pises, bol by idiot aby ti nezrusil tvoj bar a neurobil cachre machre, ze ta ani do Greka nepustia. Politika je jedna spinava mafia, tak ak mu zavaris ty, ver ze zavari aj on tebe 🙂 Ty budes vzdy len cudzinka a on domaci. To ti vobec nenapadlo?

wato
23. máj 2014

@katka1981 😀 😀 😀 to jej nehovor ake nasledky moze mat jej dalsie "super rozumne" rozhodnutie.

katka1981
23. máj 2014

@wato, sorry, nabuduce sa poradim s tebou, ten rok kohuta sa nezaprie 🙂 A sak my chceme kazdemu len dobre, a este aj zadarmo som poradila 😝 😀

wato
23. máj 2014

@katka1981 😀 😀 😀 😀 😀 len ta nasa uprimnost ide iracionalnym jedincom proti srsti

katka1981
23. máj 2014

@wato, staci sa oholit a je po probleme 😀

ushuaia
23. máj 2014

@dimitra ehm, len ty ci ty budes,, hajat a vstavat,, vitat kazdy novy den v klude... 😖 ...to veru pochybujem, a na ukor ,,slovenskej chamrade,, si sa veru vyjadrila kto v skutocnosti si. Co je vsak najsmutnejsie ze sa nevies tesit zo zivota a najma z toho najcennejsieho co mas ,,tvoje deti,,. Dristas dve na tri, o nicom, ale v kutiku duse tuzis mat usporiadanu rodinu a byt stastna...Tak miesto prazdnych reci sa nad sebou konecne zamysli a snaz sa usporiadat si zivot...A pamataj zivot je krasny ale velmi kratky, aby ti neunikli najkrajsie okamihy do vetra, kym ty stracas zbytocne cas...a najma konecne dospej...

wato
24. máj 2014

@katka1981 😀 😀
slogan: Mate plne zuby uprimnych ludi, oholte sa. 😀 😀 To by ich chodilo

ursul
24. máj 2014

@jana_eyre vsetko okolo ma nezaujima,ale to že chlap ženaty je vlastne obet ma fakt bavi citat..neborak
takto isto sa može zachovat aj slobodny....ked je chlap poctivy tak može mat aj pi;u na ksichte a neurobi to

to ostatne ci je to vobec pravda a pomsta mi je fuk netyka sa ma to...moja rada znie vychladnut a potom konat
a hlavne by som taketo nepisala nikam na toto su vhodne fakt dobre kamaratky a nie kon,kde si za ,,flandru co zviedla ženateho neboraka(ktory bol istotne nestastne zenaty) 😅 😅 😅 😅 😅 😅 😅

ladywitch26
25. máj 2014

ach boze, toto sa tu este stale riesi? 😀 pani super uspesna podnikatelka, ktora teraz nadava na slovensku chudobnu chamrad, tu pred casom nadavala na grecku chamrad, ked porodila dceru a dovolili si jej ju hned po porode plesknut na hrud a neodniesli ju prec, aby sa ona po porode mohla vyspat a oddychnut si. 😀 ty si sa mala narodit ako princezna, lebo zivot obycajneho smrtelnika ti evidentne nestaci. ale to si sa radsej mala dat zbuchat od kollara a nie zenateho greka 😀

mamavera
25. máj 2014

@dimitra ty by si bola celá happy, keby si mala život ako väčšina tej slovenskej chamrade, ale si si ho úspešne dokašlala, tak hľadáš vinníka, seba vynechávajúc a kopeš okolo seba, no potrebuješ si hubu nabiť znovu... konečne si sa tu ukázala v plnom svetle, aby všetci videli s kým majú do činenia. IQ vypnutej automatickej práčky.....

ja1980
25. máj 2014

@dimitra Tvoja dcéra sa má hanbiť že nemá napísaného otca v rodnom liste ? Hádam Ty ako matka by si sa mala hanbiť za to, že si ju do takej situácie dostala 😠 čo ty si za ženskú zlú, pomstychtivú 😒

natsa
25. máj 2014

troška divné zmýšlanie vedela si že má rodinu,skor sa divým že si pristala na jeho hru,teraz mu ideš robiť peklo,nechápem

mircalla
25. máj 2014

@dimitra....tak ako, znicila si? misia uspesne splnena? prepac, len mi je ten prispevok uz smiesny
@mamavera yes yes

mircalla
25. máj 2014

Inak stale mam silnejsi pocit, ze ide o nejaky fake nick a story 12-rocnej teenegaerky (aspon podla stupnujucej sa stupidity prispevkoch tejto pomstitelky), co nema co na praci, nie o realny pribeh.

dimitra
autor
26. máj 2014

@mircalla pribeh je realny, ziadost podana a momentalne ma kontaktuju jeho synovia, tak asi mamka chcela aby jej deti vsetko vedeli, alebo je jej jedno ze im ublizi, hlavne nech trpi ich otec, takze ja som im nic nepovedala a vlastne matka ano....super zena fakt, ked vedome ublizuje vlstnym detom.

dimitra
autor
26. máj 2014

@ja1980 do akej situacie? Ved ona otca ma

mircalla
26. máj 2014

@dimitra Super zena si ty, na tom sa zhodli vsetci diskutujuci

dimitra
autor
26. máj 2014

oooj, mne je jedno co si ona robi so svojou rodinou a mam ju hlboko dakde. A ano som super zena a vela z vas mi tu nesiaha ani po clenky a nemyslim tym len vyzorovo 😉

acko
26. máj 2014

@dimitra prvy krat som pisala, este som sa ti snazila poradit. odhovorit ta od robenia blbosti. slusne.

ale to co tu predvadzas teraz - ty nie ze nie si super zena. ty ani nie si zena - myslim duchovne a psychicky. duchovne si neviem co, a psychicky si na urovni 16 rocnej ktoru ohrdol jej prvy frajer a nema mamku ktora by jej vysvetlila ako sa ma spravat - kaslat na to a uhrat to so ctou.
Zena ma byt tvor laskavy, milujuci, rozumny, schopny odpustat, povzniest sa nad vec, a konat predovsetkym pre dobro svojho dietata. A to ty teda nie si. to co tu predvadzas, a co popisujes ze predvadzas vo svojom zivote, je jedna spodina a bahno. ak nezmenis svoj pristup k ludom, a k zivotu, a nenaordinujes si poriadne davky pokory, NIKDY nebudes stastna, nikdy stastie nenajdes. To co robis so svojim zivotom je tvoja vec, ale uvedom si ze svojimi cinmi a postojmi urcujes aj zivot tvojho dietata, ktore preberie tvoje modely spravania. a bude z nej taky isty zly a pomstychtivy clovek ako ty.

ellit
26. máj 2014

@dimitra ahoj, no tak necitala som zatial diskusiu, iba tvoj príspevok na zaciatku. Vedela si, ze je zenaty a ma dve deti. A ako sa mozes mstit jeho zene a hlavne jej synom? Oni s tym co maju preboha?
Spravila si hlupost, ja viem, ze laska je slepa, ale len znasas následky svojho konania. Verit zenatemu chlapovi a este k tomu grekovi, ze miluje len teba a vase dieta? ved to je naivita jak bič. Kolko Sloveniek sa popalilo ked malo dieta s cudzincom. Jeho zena o nicom nevedela, a ze teraz brani svoju rodinu sa jej vôbec necudujem. Daj si pozor, aby si este ty o malu neprisla, kedze je narodena v zahranici a ma otcovo meno predpokladam. Dohodni sa s nim na vyzivnom a nechaj ho zit si svoj zivot a ty si zi svoj. Vedela si do coho ides a ze mozes s malou ostat sama. Bud rada, ze ta nechal odist na Slovensko. Kolko zien tolko stastia nemalo. Takze sa mu nevyhrazaj, spravaj sa ako dospela zena a matka. Tvoja dcera ma sice prava ale riesit to takto nema vyznam a doplati na to len a len ona. A ona predsa za konanie svojej matky nemoze.

ja1980
26. máj 2014

napísala dimitra: dakujem ze som sa mohla vyventilovat a kludne chodte hajat.Mne ste pomohli viac ako si myslite. Konecne som pochopila, kolko primitivov je na slovensku a som rada ze tu neusim zit. Zbohom slovac chudobna a priblbla.

Toto hovorí za všetko, si strašne trápna chudina 😉

ja1980
26. máj 2014

@dimitra Ty a super žena ? Dovoľ sa mi 😀

myslím že každá jedna z nás tu má na rozdiel od Teba viac charakteru, empatie a čo sa týka výzoru ... moja milá z peknej ale prázdnej misy sa nenaješ 🙂
A predstav si, mňa považujú za nádhernú ženu (keď už sa chceš porovnávať), ale nechcela by som sa Ti podobať ani náhodou, lebo si zadubená a zlá ;)