icon

Chcem mu zničiť život

dimitra
17. máj 2014

Uz som tu popisala vela, ale toto je fakt nieco. V skratke mam dceru s grekom ktora ma 7 mesiacov. On je zenaty a ma dve deti.Po narodeni malej sa o nu riande staral a aj o mna cca 5 mesiacov. Vravel ze ju miluje a ze ma len jedneho otca a to jeho, ze pokym on bude mat peniaze, ze bude mat aj ona a pod. Uz predtym sme sa dohodli, ze odidem s malou na slovensko a do grecka budem chodit tak 2x do roka tajne a aj on tu. Vsetko bolo fajn, odisla som domov . Vzdy bol na skype, vyplakaval ako mu chybame a ze nas chce vidiet a pod. Posielal mi aj peniazky. Ja som mu povedala, ze ja nikomu nic nepoviem, lebo nemam v plane s nim ani zit ani rozbit mu rodinu. CCa 5 dni do zadu ma vyhodil z fb asi pred 2 dnami mi zavolala ze povedal vsetko zene a ta mu zakazala malu kontakovat, takze si ma vymazat jeho cislo. Ja na to ok, ala budes zapisany ako otec a on nesuhlasi. takze to davam sudne. Ale to mi nestaci, chcem ho vidiet trpiet zato ako sa rychlo zbavil otcovskych povinosti. Moja mala si zasluzi mat to co jeho deti a aj bude. To ako ju odvrhol mu nedarujem. Tak ako jeho zena ublizila mojej dcere, tak ja ublizim jej synom. Dozvie sa o tom cele jeho mesto a to prave teraz pred volbami, pretoze kandiduje. Chcem ho vidiet trpiet zato ako sa zachoval. Akurat ked to dopisem, idem pisat jeho detom. Len som sa chcela vyrozpravat a varovat vsetky zeny ale aj muzov. Kazdy sa v kritickej situacii zachova inak ako tvrdi v stave ked je vsetko ok

wato
28. máj 2014

@wilagrande 😀 😀 ma ~35 a deti. Okrem toho sa vyjadrila ze jeho zenu ma u prdele aj ako zena aj ako matka. A predtym ako s nim zacala chrapat o nej vedela. 😀

tinuska0306
28. máj 2014

@wilagrande rozum mali mať obaja a obaja spravili chybu. ale evidentne pani alebo slečna nevyzerá ako hupa naivka, ktora sa bezhlavo zamiluje a nerozmyšla. zamilovanosť je krasna a vtedy robi človek hluposti, ale teraz bude boh pomsty a bude ubližovať detom čo za to nemožu?? mala ratať s tym, ked už do toho išla, že to nebude ako nič. uvidia sa na tajnaša 4x do roka?? a čo povie dcerke ked sa opyta : maminka a prečo ocko nebyva s nami a vidime ho tak malo?? dcerka moja, lebo on žije so svojou skutočnou rodinou....

wilagrande
28. máj 2014

@tinuska0306 ano mali mat rozum obaja ale on ho mal mat v prvom rade ked ju zbuchol mal si davat pozor ako pomstu na detoch neuznavam ale pomstu jemu??preco nie vsak je to tiez jeho dieta a otocit sa jej chrbtom je zbabele ubohe je to hajzel a ona reagovala isto iste hned ako ju odpisali aj s dcerkou proste ju to vytocilo .....taketo veci sa deju denne po svete ale ludia ju tu lincuju kritizuju ako by taku chybu urobila jedina z planety

tinuska0306
28. máj 2014

@wilagrande ano, od neho nech chce vyživne aj zapisanie v rodnom liste, za tym nech si ide!! ale sama napisala, že ide hned pisať jeho deťom a ubliži mu cez nich, takže je to kruté, čo spravili oni, narodili sa... nemožu za to akeho maju otca, sama je mama a mala by mať rozum, že deti treba chraniť a nie ich použivať ako nastroj pomsty

wilagrande
28. máj 2014

@wato neviem kolko ma rokov ale ako som uz pisala ci je to zena alebo chlap ,,ked sa clovek zalubi je slepy ,sprosty,hluchy, asi cakala od neho viac ved kolko ludi ma mimomanzelsky vztah ale toto ja riesit nejdem neviem ako to bolo medzi nimi ake mali dohody ale zavazok ten chlap ma tak nech sa hajzel stara a nie aby sa robil ze je nepozna mna stve len toto!!! En som chcela napisat aby ju ludia podrzali a nie ju tu urazali clovek v zlosti povie hocico a potom ho to prejde ona od nas chcela podporu nie ponizovanie ;)

dimitra
autor
28. máj 2014

@wilagrande ved prave to je to ja ho nechcem pre seba, myslim ze zy take trapenie si nezasluzim zit s takym muzom, ja len chcem, aby si priznal ze ma dieta a staral sa o neho. Ale on sa na malu vykaslal a kvoli tomu sa hnevam, nie kvoli tomu ze neopustil rodinu. Oni si vlstne jden druheho zasluzia. A perlicka jeho zena si ma pridala cez synov fb do priatelov, tak to svedci o tom aka je super, ked sa neboji ze sa syn vsetko dozvie, oni sa proste nasli, jeden aj druhy myslia len na seba a na svoje deti ani v najmensom, takze odsudzovat ma za to ze som bola milenkou, to je vec nazoru, kto chce moze, kto nechce nemusi, je mi to jedno, ale chapat ma ako matku a cloveka a priznat mi ze mam aspon troska pravdu co by tiez nebolo od veci, lenze to tazko pochopia zeny ktore tu pisu lbo su vydate a pozeraju sa na to ocami manzelky. Nie bjektivne

dimitra
autor
28. máj 2014

@tinuska0306 boze, ale to bola prvotna reakcia, chcela som sa niekde vypisat alebo vykricat, od vtedy ako som pridala diskusiu som x krat napisala, ze som sa skludnila a riesim to sudne

wilagrande
28. máj 2014

@tinuska0306 nie na detoch urcite pomstu nie ale mne islo len o to ako ju tu zacali urazat ona to tu napisala mozno v zufalstve a potom jej len baby zacali nakladat kolko sa do nej zmestilo a to sa mi nepaci keby jej pekne napisali ale nie aka je hus nech sa da liecit nech si cita co pise aka je uboha aka je trapna ..... A vraj zeny drzia spolu haha vidim tu asi nie tu len kritizuju mne islo o to ju moralne podporit pekne jej vysvetlit nie hned nadavky

tinuska0306
28. máj 2014

@wilagrande nadavky su jedna vec. nemožem povedať, že sa mi to nikdy nestane lebo nikdy nehovor nikdy, ale z terajšieho mojho pohladu, je to rozbijanie rodiny z oboch stran. nie je vinna len ona, on ma uplne rovnaku vinu na tom čo sa stalo a zachoval sa ako zbabelec, ved čo ine sa dalo čakať. na svete je čim dalej tym menaj dobra, tak prečo ho ničiť ešte viac. teraz pisala, že už to rieši sudne a je klud, ale musela čakať čo to tu sposobí. toto je modrý konik, tu neprejde nič. do mna tiež rýpali, že ako možem mať sproste otazky ohladne holenia pri velkom brušku, ked je na ukrajine vojna... je tu polka žien čo sem naozaj chodi lebo chce rady a druha polka sem chodi kritizovať a zavidieť

dimitra
autor
28. máj 2014

@tinuska0306 ja som s tym ratala, ze je tu vela ,,moralistiek,, ale to nic, oni ked maju nejaky problem tak sa skryvaju za falosne nicky, ja nie. Jw to moj problem potrebovala som sa vykecat a stalo sa to mne tak naco sa skryvat. Mne j to v podstate jedno. A k tomu holeniu, ja som s tym mala tiez veeeeeelky problem. Funala som jak lokomotiva a mala som pocit ze prasknem. 🙂

tinuska0306
28. máj 2014

@dimitra o otcovstvo sa sud, to držim prst, ale deti nechaj tak. hehehe, ale teraz som sa pobavila 🙂

wilagrande
28. máj 2014

@tinuska0306 sila vraj vojna na ukrajine 🙂 boze a ako mozu taketo zakomplexovane hmhm radit ??? 🙂 radsej cusim ked neviem co mam napisat a ten uhol pohladu je taky ze podla mna su sprostejsie tie co mudruju a urazaju ako ta co napise v hneve pomstu :D

wato
28. máj 2014

@wilagrande Nemas ju ako obhajit, pretoze ak si to vsetko precitas tak uvidis preco sa tu do nej vsetci navazame. 😀 😀 ktora matka alebo manzelka jej da podporu ked sa o nich vyjadrila tak ako sa vyjadrila 😀 .
Pre upresnenie, ak si manzelka tak tvrdi ze chrapat s tvojim manzelom je v pohode a teba ma u prdele ako sa ti citis 😀 😀 stale je chces davat podporu

dimitra
autor
28. máj 2014

@wilagrande jasne, lebo ta co pise z hnevu sa ukludni, ale tie co u sproste sproste ostanu

dimitra
autor
28. máj 2014

@tinuska0306 ano to uz je podane a aj prelozene na vlastne naklady a odoslane do grecka z mojej iniciativi. Ma este sancu kym mu pride predvolanie na sud to urobit mimosudne. Takze nie som asi az taka mrcha, ked mu davam tolko sanci

wilagrande
28. máj 2014

No diskusia konci zatial pozitivne ;) dufam ze to tu zas neovplivni nejaka teta mudra a ze neurobi zasa prievan to uz by som sa vysmiala ja jej 🙂 no amen dievcata a chlapci treba mi chladnicku upratat pa pekny den a nehadajte sa :p

dimitra
autor
28. máj 2014

@wilagrande ahoj a pekny den prajem

wilagrande
28. máj 2014

@wato mozno som divna ale ja mam manzela sme spolu 16 rokov mame co to odzite syn ma 14 a 10 rokov ale ak by sa nieco take stalo muzovi ze by mu uslo no co by som robila uz asi nic ale urcite by som mu nekazala aby sa vyhol plateniu a povinnostiam a vyhybal sa vobec komunikacii s dotycnou takto sa veci neriesia ono to pride tak ci tak sudne tomu sa nevyhne ziaden chlap ani jeho manzelka z mojej strany je to detske a ubohe sa skryvat pred vlastnym deckom pre mna je on hajzel nic viac a ta jeho ked to vie tiez je dobra jeblina ani ked sa schovaju do mysacej diery tak platenie ich neminie a ak by mala ona rozum tak sama by dotycnu na slovensku vyhladala a informovala sa a mohli sa dohodnut mimosudne takto si tam v grecku narobia viac hanby

wilagrande
28. máj 2014

@wato a ani jeden s vas nemate PRAVO sa do nej navazat...kto vam to pravo dal??? Hm?? ;)

wato
28. máj 2014

@wilagrande 😀 moralka, ked uz sa rozhodnem chrapat zo zadanym tak nebudem cakat nejaku ohladuplnost od ostatnych. Okrem toho ludia ako ona maju tendenciu prekrucat fakty, a ty volas jeho zenu "jeblina" bez toho aby si poznala stanoviska vsetkych stran. O com to asi tak vypoveda. 😀 😀 😀

kykka
28. máj 2014

@dimitra A ty by si sa ako zachovala na mieste jeho manzelky? - To je otazka co? porozmyslaj, co by si robila? Cakas od nej podporu? ved si chrapala s jej muzom. Ano on je zenaty, ale neprinutil ta s revolverom na hlave s nim spat, sla si s nim dobrovolne. Neprirovnavaj seba k jeho zene a nepytaj take iste prava ako ma ona, lebo ona je jeho oficialna zena, ktora tu bola vela rokov pred tebou... teba mal len ako cudzinku na sex, zaplnal si pri tebe svoje sexualne tuzby, ktore mu pri zene chybali, nic viac. Stavim, ze to mal naplanovane, ze ta aj s dietatom odsarmazuje na Slovensko, zo zaciatku ta bude vydrziavat a potom ta kopne do riti. Neohanaj sa svojou dcerou, pretoze si vedela, ze je zenaty. Co si ty za zenu, ako vysvetlis svojej dcere, ktora sa bude pytat na otca, ze preco nezijete spolu? Aj keby ti tie peniaze posielal, tak co povies dcere ked vyrastie, ze preco ju otec vidi iba 2krat do roka? Peniaze jej otca nenahradia a jedine co ty robis je, ze myslis na seba a ako sa pomstis jeho zene za to, ze si jej muzovi robila matrac, a ako z nich vytiahnut co najviac penazi. Si sebecka a na to doplati hlavne tvoja dcera, lebo peniazmi jej oci nezalepis ked vyrastie. Jeho zena ta nepytala, aby si spala s jej muzom, sama si sa ponukla, tak preco by mala trpiet teba aj tvoje dieta? Mala by si si uvedomit, kde je tvoje miesto, a nie takto vyskakovat a trestat cudzie deti za to, ze ty si slapka. Jeho zene sa nerovnas ani po clenky, tak sa tomu zmier. Na tvojom mieste by som sa hanbila a nie busila do prs za svoje prava. Tie si mala pred tym ako si roztiahla nohy zenatemu muzovi. Kazdy si je strojcom svojho stastia. Mala si na vyber, bola si slobodna... Vsetky zlatokopky koncia rovnako - same, ponizene a co je najhorsie ich deti, ktore za nic nemozu trpia cely zivot. To si si vazne myslela, ze ta bude vydrziavat cely zivot? Ak si chcela peniaze, tak miesto sulozenia si si mala vyhrnut rukavy a makat v praci... Teraz uz co? Len sed a cus! Dobre ti tak.
P.s: Na co chces, aby bol otec zapisany v rodnom liste, ked s nim zit nikdy nebudes?

horana
28. máj 2014

Tak je jasne ze postoj manzeliek je iny ako postoj mileniek, ale nazyvat preto manzelky neobjetivnymi, ako to autorka robi?
Vlastne nielen manzelky su mimo ale aj vsetci co maju iny nazor, v style vsetci su nenormalni, len ja som lietadlo. Zle su manzelky, a vlastne aj manzelia, zli su milenci, iba ona a ine milenky su asi fajn. Obektivita ako hovado. Zly su vsetci co si dokazali ferovo najsit nezadaneho zivotneho partnera a udrzat si ho. Ja chapem ze zakladatelka si nezasluzi kopenie do nej, lebo v podstate musi byt nestastna osoba (co vsak verejne nikdy nepripusti, bude sa robit ako sa jej fajn zije bez chlapov, ci uz otca/ov? predoslych deti alebo aj tohto, ako jej vlastne uz ani lepsie nemoze byt, len nech druha strana drzi hubu a plati) a teda pisala sem preto aby sa vyspovedala a ziskala uznanie. Len je to tazke s takymi nazormi, ktore su uplne mimo normu.

Akoze cely tento pocin je taky zvlastny, styk tam prebehol vraj z lasky (tzv. "zalaskovanie" a vzplanutie este nie je laska, je to pud, ktory moze do lasky prerast, tu zjavne nie), pritom zenatym muzom co sa spusti s takymi ako ona uz vraj z prinicpu pohrda, preto porda aj nim. Jej dcera otca ma - kym plati. To je otcovstvo. To uz uz dopredu vedela ze vezme dietatu pritomnost otca, jeho vplyv a vychovu co je vlastne to co robi otca otcom, peniaze na dieta moze posielat hockto, aj stat, a nie je to preto este otec...A keby aspon uz dopredu len uprela otca ale inak mala o nom dobru mienku, ale co to bude za vychovu pri takych nazoroch na jej otca aky ma? Ved ta mala je spolovice on, jeho krv. Nadavat na druhu polovicu svojho dietata, neznasat toho kto ju splodil - hoc neslo o ziadne znasilnenie ale 1/2 iniciovane nou samou, to je ozaj kredit do zivota pre to dieta.
Nejde o moralizovanie, len o schopnost pirznat si chybu a trochu si vstupit do svedomia, co sa zjavne da pojat aj uplne opacne a robit este zo seba hviezdu a zo vsetkym kto nemaju presne taky nazor zakomplexovanych chudakov. Nuz, obrazok si spravi kazdy sam. Tuto tak chyba aspon troska pokory....

A to ze si grecka zena pridala slovensku milenku na fb do priatelov je podla mna znakom ze to uz nechce skryvat, neboji sa ze sa to deti dozvedia, co je dobre, ked uz je nejaka realita, netreba pred nou zavtavrat oci, tie deti by sa mali dozvediet ze maju nevlastnu sestricku. Postupne sa to snad utrasie, ked sa spamata z soku.
Podla slovenskej milenky je toto znakom jej slabosti a toho ze sa s muzom nasli - akoby sa ona s nim nenasla, ved uz len to ze sa dali dokopy, vlastne sa od nich v nicom nelisi, mozu si ruku podat. Neznasa na nich presne to co sama zrkadli, svoj charakter.

dimitra
autor
28. máj 2014

@wato a ty ma poznas, ze ma sudis? Poznas vsetky okolnosti a nazory vsetkych stran? Myslim ze vobec, precitas si zopar prispevkov v diskusii, okrem toho este aj ako dislexik a komentujes a kritizujes a sudis...no prepac ved sam robis to, co vycitas druhym

dimitra
autor
28. máj 2014

@kykka ako by som sa zachoval byt jeho manzelkou som uz pisala a vsetko ostatne tiez a vobec sa mi nechce to pisat znova, ak chces komentovat tak najprv citaj. A chcem jeho meno a bodka

dimitra
autor
28. máj 2014

@horana ano manzelky to tu komentuju nebjektivne, pretoze sa viac vcituju do roly manzelky , je to uplne normalne ,takze ma nepresviedcaj o opaku. Ak by to tak nebolo, tak kritizuju aj jeho nie len mna, ale vy tu obhajujete len prava manzeliek a tatko je v tom nevinne. A ze si ma prisdala do priatlov? Tak si ma mala pridat cez svoj nick a nie skryvat sa za synov a k uz si myslis ze chce povedat detom vsetko tak preco to neurobila? Akoze caka ze ja im to napisem a tak budu vediet vsetko ...ci ako?Skus mito vysvetlit ako sa jej deti dozvedia o sestricke ked si ona da mna cez syna do fb. sak citas po sebe vobec? Ano ak by bola ferova a chcela aby poznali deti ze maju sestru, tak by si s nimi sadla a povedala to a nie dala na fb, nie draha moja ona nechce aby deti vedeli o sestre, ona cez fb kontrluje svojho muza ci sa nekontaktujeme. Takze nerob z nej svaticu ok? Sprava sa ako zufala zena. Ja ju nekontaktujem tak preco sa snazi ona mna sledovat? UUUUUBOHEEEEEEE

wato
28. máj 2014

@dimitra 😀 ja nesudim jeho ani jeho manzelku, ak sisi nevsimla tak sa navazam do tvojich zabrzdenych nazorov a vyjadreni (co nie som sam). Okrem toho si ani raz neuviedla proti argument. A ked nechces aby sa tu niekto do teba navazal tak mozes vysvetlit aky vzor ches dat svojej dcere, ked ako zene je pre teba prijatelne podrzat zenatemu a este mas tu drzost sa tym chvalit? 😀 😀 😀

dimitra
autor
28. máj 2014

@dimitra ano cez fb kontroluje svojho muza ci ma nekontaktuje a jej je uplne u prdele ci tym ublizi svojim detom

dimitra
autor
28. máj 2014

@wato mojej dcere poviem pravdu a urcite ju nebudem vychovavat stylom ...akoze svet je ruzovy a vsetko sa skonci len dobre. A potom neskor spadne na pusu ako vela z nas zien, .takze pravda a len pravda, ziadne rozpravky. A myslm ze ani ty svoje deti neuchranis od neprijemnych veci,alw tie tvoje na to nebudu pripravne, kedze budu zit ako vo vaticke a izolovane od pravdy a od normalneho yivota

kykka
28. máj 2014

@dimitra Chovas sa akokeby si vlastne jeho manzelke a detom robila sluzbu, ze si sa od nich zatajovala, akokeby sa ti este mali podakovat. Sluzbu by si im urobila, keby si sa ich otcovi otocila chrbtom, odisla prec a nenarusila ich rodinu. Teraz si poriadne zliz, co si si navarila. Sama zijem v zahranici a viem aki su muzi k cudzinkam. Vidia nas ako nejake atraktivne sladke ovocie, ktore im po case zhnije. Nikdy som si nezacala so zenatym aj ked som mala 1 000 000 navrhov od bohatych a kadejakych... Tu uz zalezi na zene a na tom, ako vysoko ma postavenu latku svojej zenskej sebaucty. Nikto ta do nicoho nenuti, sama robis svoje rozhodnutia. len si samu seba polozila na velmi nizky stupen urovni, tak prestan za to vinit ludi dookola, lebo chyba je v tebe. Som si ista, ze vela ludi by si zilo kludne, keby nestretli teba. Nedokazes zit normalny zivot, tak kazdemu dookola zivot nicis. Ako vred na zadku. A dceru nemusis vychovavat v ruzovych okuliaroch, ale k ZODPOVEDNOSTI ano. Lebo tebe zodpovednost chyba, a potom su na vine vsetci dookola len nie ty...

dimitra
autor
28. máj 2014

@kykka ty asi nie si v poriadku, ale ak ti dnes chyba urazat a osocovat ludi , ktorych nepoznas, nech sa paci moja, ulav si