icon

Chcem mu zničiť život

dimitra
17. máj 2014

Uz som tu popisala vela, ale toto je fakt nieco. V skratke mam dceru s grekom ktora ma 7 mesiacov. On je zenaty a ma dve deti.Po narodeni malej sa o nu riande staral a aj o mna cca 5 mesiacov. Vravel ze ju miluje a ze ma len jedneho otca a to jeho, ze pokym on bude mat peniaze, ze bude mat aj ona a pod. Uz predtym sme sa dohodli, ze odidem s malou na slovensko a do grecka budem chodit tak 2x do roka tajne a aj on tu. Vsetko bolo fajn, odisla som domov . Vzdy bol na skype, vyplakaval ako mu chybame a ze nas chce vidiet a pod. Posielal mi aj peniazky. Ja som mu povedala, ze ja nikomu nic nepoviem, lebo nemam v plane s nim ani zit ani rozbit mu rodinu. CCa 5 dni do zadu ma vyhodil z fb asi pred 2 dnami mi zavolala ze povedal vsetko zene a ta mu zakazala malu kontakovat, takze si ma vymazat jeho cislo. Ja na to ok, ala budes zapisany ako otec a on nesuhlasi. takze to davam sudne. Ale to mi nestaci, chcem ho vidiet trpiet zato ako sa rychlo zbavil otcovskych povinosti. Moja mala si zasluzi mat to co jeho deti a aj bude. To ako ju odvrhol mu nedarujem. Tak ako jeho zena ublizila mojej dcere, tak ja ublizim jej synom. Dozvie sa o tom cele jeho mesto a to prave teraz pred volbami, pretoze kandiduje. Chcem ho vidiet trpiet zato ako sa zachoval. Akurat ked to dopisem, idem pisat jeho detom. Len som sa chcela vyrozpravat a varovat vsetky zeny ale aj muzov. Kazdy sa v kritickej situacii zachova inak ako tvrdi v stave ked je vsetko ok

smejko345
17. máj 2014

asi ta teda poriadne nastval, ked ti znicil plany . . .ako si pisala, kupoval ti v Grecku darceky, staral sa o teba a zjavne sa ti to zapacilo . . . ved co, ze mala nebude vidat svojho otca, ze ho nebude vobec poznat, staci, ze jej bude posielat peniazky a zabezpeci ju aj mamicku. Ale sluby sa slubuju . . . a trochu si sa preratala. Smutne na tom je, ze na doplati len a len to najnevinnejsie stvorenie, ktore za vypocitavost svojej matky vobec nemoze. Vtedy si mala mysliet na stastie a buducnost svojej dcery, ked si s nim spavala.

dimitra
autor
17. máj 2014

@fabco11 ved ja rozmyslam co urobit ale davam mu sance stale , snazim sa ho dotrepat k tomu aby priznal otcovstvo a on vie ze urobim nieco co ublizi jho rodine a naprik tomu sa vykruca. Je to egoista. Mozno tej rodine urobim aj sluzbu ak budu vediet ako na tom su s oteckom

mycuskaa
17. máj 2014

Sama píšeš že si s ním nechcela žiť tak nechápem o čo ti teraz ide.. Kým posielal prachy a skypoval bolo všetko ok. To ti tak stačilo?? A tá malá čo mala z toho otca cez skype doteraz a stretnutia 4x za rok? Veď si vybav výživné a ser na neho.. Nájdi si chlapa ktorý sa o vás bude mať záujem viac ako 4x za rok.. A slobodného hlavne!!

juliana77
17. máj 2014

@dimitra Spomínala sa tu zaľubenosť, pošmyknutie, naivita, vytriezvenie, sklamanie, šok, pomsta, len nejak mi v celom tomto príbehu chýba slovíčko Hrdosť.

Začala si niekde v cudzine sexovať ako píšeš s dobre situovaným mužom a svoje šťastie a chvíľky euforie si si budovala na cudzom nešťastí. Zbožňujem myslenie mileniek, ktoré si dokonca s nosom hore myslia, že sú niečo viac ako stále partnerove manželky, sú pre nich princeznami a to vždy do chvíle kým sa nezačnú pchať na pozíciu stála partnerka a kým neotehotnejú, zrazu sa z nich stanú normálne sivé myšky a manželka sa razom mení pre dotyčného na princeznú.

Tvoj názor, že ty si slobodná a on ženatý, takže nech sa zodpovedná svedčí o tvojej morálnej nevyzretosti a tieto vystrčené chápadlá, ktorými sa chystáš škriabať všade dookola sú len pokračovaním toho čo si začala, ideš svojej dcére budovať život na cudzom nešťastí.

No keby si bola moja dcéra, už si v sprche, podotýkam v studenej. Nevadí ti, že si prišla o muža, do ktorého si sa zamilovala, nevadí ti, že mala nemôže každý deň zdielať so svojím otcom, tebe vadí, že tvoj účet smrdí málom.

S týmto ak sa raz pochváliš niakemu mužovi, novému partnerovi, no neviem neviem či bude mať chuť s tebou zdielať spoločne život, ked zistí aká si Neprávom pomstychtivá.

tomiholjubavi
17. máj 2014

@dimitra na tvojom mieste by ma viac trapilo, ze dcera ma vypocitavu, pomstichtivu a zlatokopecku matku ako to, ze ma otca, ktory pochybil, ale svoj omyl je ochotny napravit 😕 zeny, ktore dobrovolne zvadzaju a sexuju so zenatymi muzmi by som nechala kamenovat 😠

svano
17. máj 2014

@dimitra v tvojich slovach je priveľa nenávisti. Nech sa ťa akokoľvek snažím pochopiť, tak mi to nejde. Veď ty si vedela do čoho ideš,vedela si že je ženatý a má deti. Na to, ako si ty ublížila jeho žene a deťom si nepomyslela? Najviac na to všetko doplatilo tvoje dieťa,ktoré sa ťa jedného dňa začne pýtať kde má otca. Nuž, za chyby sa platí. Ale ak ti môžem doporučiť, neživ v sebe nenávisť, bude sa ti ľahšie žiť.

cammille
17. máj 2014

@dimitra ak ti pripada ak, ze si spavala so zenatym a nebrala ohlady na jeho rodinu, preco ti vadi, ze jeho zena neberie ohlad na milenku svojho muza?!!! Nechapem...najprv si zaobstaraj chrbtovu kost a kusok svedomia...a tym ze ho nenavidis, ublizujes hlavne sama sebe...a davas dcere skely priklad do zivota...skoda ze tu nie je grcajuci smajlo...

dimitra
autor
17. máj 2014

@izabelkas ako nemam slov, ty asi nevies citat alebo nie si v stave spracovat text . Tak citaj vsetko a presne a nevypisuj bludy o peniazoch. Mas deti???? Kolko im treba na mesiac???? 100?200?300?, tak ak mi posle nejakych 200e urcite to ani zdaleka nepokryje celu jej potrebu na mesiac tak netrep o bankomate co som si urobila z dceri ok?

izabelkas
17. máj 2014

@dimitra Ja citam vsetko. Ale otec je viac ako peniaze... A ty si vzala dcere otca. keby tuto diskusiu a tvoje vyjadrenia citala tvoja uz dospela dcera, co si myslis na koho strane by bola? Na tvojej ci otcovej a jeho zeny?

dimitra
autor
17. máj 2014

@juliana77 ale ano vadi mi to ze som o neho prisla, lenze nikdy som od neho nevyzadovala aby bol so mnou, tak na to nebudem teraz vyuzivat dieta. Mala v plane nebola, proste sa stalo aj napriek tomu ze som sa chranla. A ako nastroj na to aby som ho k sebe prilakala ju nepouzjem. Chapes to co pisem?Cize ano chyba mi a taktiez som tu vela krat spoinala ze ublizil mojej dcere ze sa jej vzdal a to mi vadi . takze co zase tu spominas ten ucet. zeny citajte pozórne co pisem, nechce sa mi vsetkoo pisat tolko x

veva45
17. máj 2014

@dimitra tiez pochybujem ze nieco doma povedal..... chce sa ta striast...... a aj vasej malej......

veva45
17. máj 2014

@izabelkas myslim ze ani na jednej.... otec srab.... a mama to tiez dokaslala......

jahodnicka
17. máj 2014

Pokud jsi skutecna,tak fakt nemam slov 😠

sissy27
17. máj 2014

@dimitra flandra, čo si,začne so ženatým otcom rodiny A ešte si bude hubu otvárať a vykrikovať o pomste A zničení jeho jemu aj jeho rodine...amen tma, dievča zlaté, toto sa ti tak vypomstí že až... Mala si si nájsť slobodného, je ich dosť... A až sa ti raz náhodou podarí mať normálnu rodinu a príde nejaká rozhoďnôžka a tvoj muž jej spraví dieťa, tak sa len pozri do zrkadla...

dimitra
autor
17. máj 2014

@ushuaia ja by som ho vyhodila z domu, ale urcite by som sa nechcela pomstit na dietati, ktore za nic nemoze, ved preto pisem, ze ak ona ublizuje mojmu dietatu, preco by som mala brat ohlad ja na jej deti, ano nech sa zachova ako podvedena mazelka, nech ho vyhdi aj z domu ak chce je to jej vec, ale nech sa zachova aj ako matka.

dimitra
autor
17. máj 2014

@cammille ja netuzim po tom, aby brala ohlad na mna je mi to jedno ona je mi ukradnuta, ja chcem aby brala ohlad na moje dieta ako ja beriem na jej deti a akceptujem, ze neche aby vedeli ze maju sestru, akoze preco ja mam brat ohlad a ona nie?

juliana77
17. máj 2014

@dimitra Viem veľmi dobre koľko stojí dieťa, a viem že sama žena to má ťažké, ale prečo si myslíš že vyvolanou vojnou a tou nenávisťou niečo docieliš. A mimochodom, skús ak sa to vôbec dá, že si v koži jeho manželky, aj ona bráni svoje deti, aj ona chce dobre svojím deťom a kto komu vliezol do kapusty, ona tebe, alebo ty jej??? A ked unudený ženatý Muž, s vysokým egom nemal rozum, mala si si ty vážiť samú seba a nehrať druhé husle, tak prečo ti to teraz tak vadí, že si zostala druhá???

jo111
17. máj 2014

Ja ti neverim ani slovo o tom, ze si sa chranila a stalo sa. Ukazala si tu v hneve pravu tvar, toto ti nikto sudny neuveri. A z tvojho postoja mi je zle. Ale vela zien ti tu chcelo poradit v dobrom a ty si furt melies svoje. Sijes na seba este vacsiu budu ako ked si chrapala so zenatym a robila si nadeje na prachy. Tak sa skus uvedomit kym nepadnes moralne este hlbsie.

dimitra
autor
17. máj 2014

@izabelkas ja tu obvinujem jeho zenu ze zakazala sa otcovi stykat a kontaktovat dceru peniaze su len nieco co som spomenula ako druhorade a myslim si ze je normalne ze deti potrebuju peniaze, ci ak b si ich ty nemala pre svoje deti nechcela by si aby ti orec deti prispieval? Snad je to normalne

dimitra
autor
17. máj 2014

@veva45 ved prave preto si myslim ze nech jeho zen vie ravdu a sama sa rozhdne ako dalej,ale nech ju vie celu a nazaj ako to bolo.

mycuskaa
17. máj 2014

Nuž nie každý muž je ako Boris Kollár 😀

dimitra
autor
17. máj 2014

@veva45 ale ano ja si priznavam chybu, ale v podstate je to zbytocne riesit moje prehresky. je z toho moje slniecko a to si budem chranit a bojovat zato aby sa ml dobre

tomiholjubavi
17. máj 2014

@jo111 a inak taky zazobany grek si moze dovolit pravnikov o akych sa dimitre ani nesnivalo, vysudi minimalny peniaz a narobi si take problemy, ze az...on ju len znenavidi a neziska pre seba vobec nic. a postoju jeho zeny sa ani necudujem. konala by som rovnako. to je na vedomi milenky, čo sa ide pelešit, ze musi ratat s rizikom, ze jej dieta ostane bez otca... 😖

dimitra
autor
17. máj 2014

@juliana77 pozri ja ju chapem, ale to ze lubime obidve jedneho muza znamena to ze nas trapi obe co urobil, tu nie je prva a druha a nejaka kapusta, laska je furt jednaka.Ano brani si svoje deti aj t chapem , ale nebude to robit na ukor mojej dceri, ktora z vas matiek by si neobhajovala svoje dieta nech by bolo z akehokolvek zvazku????

mata128
17. máj 2014

@dimitra prajem ti len jedine-skusit byt v kozi jeho manzelky!!!!vies,ked lezies do postele so zenatym,taketo veci sa stavaju....ja sama som rozvedena,moj partner tiez,ale obaja sme mali tolko charakteru a rozumu,ze najskor sme si vysporiadali stare vztahy a potom zacali budovat nas spolocny...A to sme sa rozvadzali kazdy z ineho dovodu....no a co sa tyka dietata,to sme splodili az ked nas vztah uz nabral nejaky smer,u nas to bolo po troch rokoch spoluzitia....a ak si dieta neplanovala,da sa pouzit taka vec-vola sa to antikoncepcia!!!!no a este jedna vec-keby si mi chrapala s muzom,to by som si musela vyriesit s nim....ale keby si mi zacala utocit na deti,tak to by si ma este len spoznala v inom svetle

izabelkas
17. máj 2014

@dimitra Ak by som si spravila dieta so zenatym, tak len vtedy ak by som sama mala dost penazi na to ho vychovat. Ak by som ich nemala dost, tak by som si dieta spravila len ak by som mala k tomu aj partnera, ktory by sa o nase dieta starat chcel a hlavne nie zenateho.

lieskovyoriesok
17. máj 2014

Dimitra, nevsimaj si tu nazory zien typu, orekt nedovolia si bez ich dovolenia svojmu manzelovi s prepacenim ani "prdnut" . Nechapem zenske, co si myslia, ze nevera je len chyba milenky a nie podareneho manzelika. budes z toho mat len vacsiu depku ako doteraz. a prepac, ale ktora zena dokaze zakazat svomu muzovi ,aby sa stretaval so svojim dietatom? On keby chcel, tak sa stretava.. myslim ,ze sa len vyhovara, lebo sa mu jednoducho nechce a chce sa zbavit zodpovednosti.

mata128
17. máj 2014

@sissy27 to bolo krasne "rozhoďnôžka".... 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 ....to som este nepocula

dimitra
autor
17. máj 2014

@jo111 ale ano chranila mala som vnutromaternicove teliesko a myslim ze to uz davno nie je o radach, ale o rozoberani co som urobila dobre a co zle. Ako vidis zatial sa drzim. Este som jeho ddetom nepisala, Takze zienky piste, pomaha mi to viac ako pocitanie, ci stamperlik

dimitra
autor
17. máj 2014