icon

Chcem mu zničiť život

dimitra
17. máj 2014

Uz som tu popisala vela, ale toto je fakt nieco. V skratke mam dceru s grekom ktora ma 7 mesiacov. On je zenaty a ma dve deti.Po narodeni malej sa o nu riande staral a aj o mna cca 5 mesiacov. Vravel ze ju miluje a ze ma len jedneho otca a to jeho, ze pokym on bude mat peniaze, ze bude mat aj ona a pod. Uz predtym sme sa dohodli, ze odidem s malou na slovensko a do grecka budem chodit tak 2x do roka tajne a aj on tu. Vsetko bolo fajn, odisla som domov . Vzdy bol na skype, vyplakaval ako mu chybame a ze nas chce vidiet a pod. Posielal mi aj peniazky. Ja som mu povedala, ze ja nikomu nic nepoviem, lebo nemam v plane s nim ani zit ani rozbit mu rodinu. CCa 5 dni do zadu ma vyhodil z fb asi pred 2 dnami mi zavolala ze povedal vsetko zene a ta mu zakazala malu kontakovat, takze si ma vymazat jeho cislo. Ja na to ok, ala budes zapisany ako otec a on nesuhlasi. takze to davam sudne. Ale to mi nestaci, chcem ho vidiet trpiet zato ako sa rychlo zbavil otcovskych povinosti. Moja mala si zasluzi mat to co jeho deti a aj bude. To ako ju odvrhol mu nedarujem. Tak ako jeho zena ublizila mojej dcere, tak ja ublizim jej synom. Dozvie sa o tom cele jeho mesto a to prave teraz pred volbami, pretoze kandiduje. Chcem ho vidiet trpiet zato ako sa zachoval. Akurat ked to dopisem, idem pisat jeho detom. Len som sa chcela vyrozpravat a varovat vsetky zeny ale aj muzov. Kazdy sa v kritickej situacii zachova inak ako tvrdi v stave ked je vsetko ok

wilagrande
28. máj 2014

@jabadaba a za to ze ma dieta zo zenatym hadam nieje dovod aby jej priali poniektore aby jej to dieta zobrala socialka ved to je chore co tu niektore pisu a mi nehovor ze nemam pravdu

wato
28. máj 2014

@wilagrande 😀 😀 ?!? kto tu hovori ze sa niekto obzrel, ona s nim chrapala nejake tri roky. Ty volas svrbenie frndy laska ?!?!

wilagrande
28. máj 2014

@wato no a ked sa zalubi zena tak uz ju frnda nesvrbi ci ako ta mam chapat??

wato
28. máj 2014

@wilagrande Ako dlho trva zalubenost, v priemere. Aku vahu to man na rozhodnutie aspon trocha inteligentneho jedinca. Takze tvrdis ze sa staci zalubit a uz to mozem spravit?!?! Iba ludia mdleho myslenia ospravedlnuju nieco take laskou. To ze sa do niekoho zalubis neznamena ze mi na nom aj naozaj zalezi, keby to tak bolo tak ani v zlosti by mu nepriala nic zle a uz duplom by to nikde nevypisovala ako ohrdnuta nast-rocna

monhla
28. máj 2014

@dimitra A si si istá, že sa mu vyhráža? Lebo ak to povedal on, to nemá veľkú hodnotu. Ten chlap Ti už klamal. A nielen Teba. Aj vlastnej žene. Je to klamár, sebec a človek čo zaprie vlastnú dcéru!
Ja si myslím, že to použil ako výhovorku. Možno mu len žena povedala, že ak sa s TEBOU bude stýkať tak od neho odíde aj s deťmi. Tak by reagovalo 99% manželiek, ktoré by boli ochotné odpustiť neveru kvôli deťom.
A že nechce aby si sa TY dostala k ich peniazom, to sa nečudujem.

Väčšina žien na jej mieste, by to riešila tak,že chlap Ti bude platiť nejaké alimenty, ale všetok svoj majetok by musel prepísal na jej deti, hneď ako by mali 18-rokov. Na Teba a Tvoje dieťa by ohľad v tomto nikto nebral.
Je to kruté? Je! Ale ona nikomu ako prvá neublížila. Ona len rieši situáciu tak, aby boli chránené v prvom rade ich deti. Tak ako ich chránila už pred narodením tým, že ich porodila svojmu manželovi. Lebo deti v manželstve sú viac chránené zákonom. Napr. do rodného listu zapíšu otca hneď a bez problémov. Dokonca v prípade rozvodu a hneď rieši strarostlivosť a výživné pre deti. Bez toho nikoho nerozvedú. Preto väčšina žien má deti po svadbe. Nie pre tú parádu, ale aj pre prípad núdze. Sú chráné oni i ich deti.

wilagrande
28. máj 2014

@wato ale vsak vraj boli spolu tri roky tak laska ako taka tam uz byt musela ja uz neviem tazko sa je miesat do niecoho comu nerozumieme neboli sme pri tom a tazko je aj sudit a odcudzovat niekoho

wato
28. máj 2014

@wilagrande 😀 😀 precitaj si celu diskusiu, a mozno pochopis co tu kazdeho drazdi.

dimitra ahojte zienky ja sa chcem opytat , menstruacia mi meska 3 dni a vobec nijak sa pri
pohlavnom styku nechranime a asi kazdy den ideme na plno.

Takze ja s danou a o tvrdi ze svetosvete sa do mna ani raz neurobil a je tu dieta,

nemas vobec pravdu. Nikdy neslo o chcechtaciky. Predstav si ze som ho lubila a bol mi uplne jedno ci je zenaty a vlastne aj je mi to jedno. Ja som mu rodinu nenicila, nicil si ju sam. Ja som vydata nebola a predstav si ze napriek tomu ze som vedela ze ak by to bolo oficialne jeho dieta mala by som ooooooomnoho viac prachov, suhlasila som aby mi posielal len ked moze a kolko moze. A jeho detom som ublizit nechcela, neriesila som ich , tak preco teraz jeho zena riesi to moje??? Kvoli tomu sa zacnem starat aj ja do jej. Akoze jej deti za nic nemozu a moje za nieco moze???

neviem asi ste to zle pochopili, ja ho nechcem k sebe, len chcem to co malej patri ale on sa tomu vyhyba a neviem ako dobre poznate grekov ale su troska ini ako my, takze, to ze bude mat dobry zivot, lebo ho manzelka odstrihla nie je celkom pravda. Urcite mu to nezabudne do konca zivota a ani deti. Takze zivot mat dobry nebude.a v tej casti grecke kde som zila si v politike ani neskrtne, lebo tam to bude velmi zla reklama.

pozri nech jeho zena ublizi jemu nemam s tym najmensi problem , ale ja si budem obhajovat prava svojej dceri a budem bojovat za jej stastie aj keby bolo budovane a estasti jeho otca. Dost som brl ohlad na jeho rodinu, ked som cusala a bolo mi luto deti, ak jej nie je luto mojho dietata, nemam preco lutovat ja tie jej

jabadaba
28. máj 2014

@kykka dobre to chapes, ziadne mlade, neskusene dievca. Ci sla do zahranicia otehotniet so zamerom financneho vydrziavania, to netusim, asi nie, ale zvazit si mala dosledky svojho vedomeho rozhodnutia. Zenac si smykol, tym to zrejme pre neho zhaslo. Ona nesie nasledky - dieta a jeho vychova, obziva a spol.

jabadaba
28. máj 2014

@wilagrande samozrejme, ze priat niekomu socialku na dieta je uz kapanek prilis...kazdopadne veci sa maju o dost inak ako si si myslela. Dospela zena by uz mala vediet posudit rizika "podnikania". Jasne, ze "otecka" z toho nevynimajuc. To je exemplar na pohladanie.... 😝

wilagrande
28. máj 2014

@wato vsak pise ze nech jej len da kolko moze netlscila na neho ze nech ich obe zabezpeci a aj mna by nasralo keby nemal zaujem o dceru ..ved nech sa k situacii postavi ako chlap a nie ako zbabelec .....ja si cely cas zasta am jej dceru nech ma co jej pravom patri a zas dimitre som si zastavala len koli urazkam ona nikoho neurazala a dockala sa samej nadavky mne sa tieto dve veci nepacia

jabadaba
28. máj 2014

@wilagrande no, len si to tak podala, ze to vyznelo ako nech si kazda naleje cisteho vina, predsa sa isto obzrela po zenacovi...no nie kazda naozaj. Ono, aj ked sa Ti zenaty muz moze pacit, preco nie, tak je na zvazeni dospeleho jedinca ci si zacne nieco co ohrozi tak jeho alebo ine partnerstvo, manzelstvo a pod. PAcit sa je totiz velky rozdiel nez rovno skocit po zenatom. Jednoducho ta brzda vnutorna by mala byt, ak nie je, potom aspon musime vediet stravit pripadne nasledky nasich neuvazenych krokov. To plati aj pre nevernych zenacov, samozrejme.

Cela tato diskusia sa preto niesla ci este nesie v takom duchu, ktory sa Ti prieci lebo uvodny prispevok bol riadny ulet, nemajuci nic spolocne s raciom. Toto bol ten impulz pre smer diskusie. 😉

Medzitym zakladatelka aj stihla vychladnut, no ale stale si asi iste veci neuvedomuje.

wilagrande
28. máj 2014

@jabadaba to je pravda je dospela zena a taka ma vediet kolko je 5+5 ale aj dospele zeny co tu pisu si maju dqvat pozor na jazyk....ako ja mozem niekomu koho nepoznam povedat ze ke kurva,hus,a pod...v zivote si toto inteligentna zena nedovoli teda aspon z mojho pohladu a taka zena nema sudit inu zenu ked sama sa nevie chovat

jabadaba
28. máj 2014

@wilagrande isteze...

wato
28. máj 2014

@wilagrande 😀 😀 Vidiet ze si necitala celu diskusiu.
Chces priklad 😀
"ked sen napisem, ze matky su neschopne" tiez si ma budes zastavat?!? ked ti budem tvrdit xy stran ze to co si myslim je spravne, lebo si to myslim. Tiez si ma budes zastavat?!?!

Kolko stran bude treba az ta to vytoci?!

wilagrande
28. máj 2014

Vsetko treba riesit chladnou hlavou ....ja som hned vedela ze pise zbrklo to asi ten prvy moment ako sa to dozvedela a tak isto zbrklo jej baby hnusne odpisovali ale ked je niekto z nervami na dne tak ho treba podporit anie ho podrazat to je moje zakl.pravidlo

wilagrande
28. máj 2014

@wato je podla mna jedno kolko stran precitam ale tie odpovede z urazkami mi stacili ono sa to da vysvetlit inac a podporit toho cloveka ved pozri uz to pochopila a zmenila nazor proste vychladla ale ktora cestna zena sa omluvi jej ze ju hnusne dourazali ?? Ani jedna ,preco teraz nedavas moralku a slusnom spravani aj im ???

wilagrande
28. máj 2014

@wato a nemam dovod sa vytacat na cudzom nestasti,,nechapem teba to vytaca???kazdy nech si riesi svojea bude mier xixi keby jej kazdy napisal milu vetu ...neblbni ublizis len sama sebe a dcerke radsej sa snami porad co a ako dalej ,chaaapes ma a nie jej nadavat a skaredo nadavat ved je matka a nie to este aj jej dat zobrat dieta ved ho netyra stara sa tak preco ju preklinat nemate svojich starosti dost??

wato
28. máj 2014

@wilagrande 😀 Lebo im davam za pravdu. Jej sa ziadna krivda nestala, ona je na tej strane ktora to sposobila, tudiz sa pripravila o akekolvek sympatie. A ako som pisal vyssie, jej vyjadrenia na jeho zenu hovoria za vsetko a preto ak si to tu ktora kolvek berie osobne, tak sa vobec necudujem + priznava ze s nim chrapala ako milenka a nevidi na tom nic zle 😀 😀, lebo je slobodna.

Ak to potrebujes v priklade:
Pojdem autom a budem prekracovat rychlost, vyletim v zakrute, narazim vam do auta, zapricinim nehodu.
Ja na to ale vyhlasim, ste debili mozete si za to. Budem sa s vami sudit ze ste zavadzali na ceste.
Tak v takej pozicii je jeho manzelka 😀 😀

dimitra
autor
28. máj 2014

@kykka no aj sa pytali a ja som neuviedla nikoho, pretoye sa mi to zdalo takto ok aj voci jeho rodine. Lenze to povedal, ze malu lubi a bude s nou v kontakte a prvy problem a bum...vykaslal sa na nu . Posral sa jak maly chlapec. Mal byt muz a povedat pravdu a obhajit si aj dceru, ak to tak neurobil, tak ma nehneval ale nie kvoli mne ale kvoli malej. Ja uz to neviem jasnejsie napisat

dimitra
autor
28. máj 2014

@wato no myslim ze sme to sposobili dvaja, tak dvaja mame niest nasledkz a bohuzial padaju pri tom aj nevinne hlavy, lenze na to mal mzsliet on lebo su to hlavy jeho rodiny. Uz to chapete? A nadalej to robi, nechce sa normalne dohodnut...proste on nevidi svoju rodinu vobec tak co cakate odo mna ze ja ju budem vidiet a nebudem pozerat na svoju dceru????Tak to teda nie, moja dcera je mi prvorada . Takze nadalej bhajuj jeho a mne nadavaj, sak cobz nie. Ty sa na to nedokazes pozerat zo vsetkych stran, len z tej jednej co ti vyhovuje aby si si mohol zanadavat a pourazat, lebo doma si iste pod papucou a musis drzat hubu akrok, tak si vybijas zlost tu

wilagrande
28. máj 2014

@wato nema vyznam sa s tebou dohadovat ja nie som sibnuta aby si mi tu pisal priklady keby bolo....proste ona si chybu priznala a nech to urobia aj tie hrde manzelky ze jej nadavali tu na MK a neprekrucaj to co pisem ja na to mi odpoved nevies dat len si pises svoje

wilagrande
28. máj 2014

@wato preco aj ty nepriznas ze mam pravdu ja???jaaaj to by si si nas....l do hniezda vsak??ci co mi radis mam dimitri zacat nadavat aj ja???a budem najlepsia a najmoralnejsia zena na Mk medzi vami?? Dimitri ty jedna suka ty zlatokopka tebe by som decko nedala ty hus stetka vychcana (ach boze boze dimitri ja to pisem obrazne) no a ty slov.hrdina si spokojny??takato tema sa ti z mojej strany asi bude pacit viac vsak??tebe ide o to aby si si len sprijemnil den tu na MK a mam s teba taky pocit ze ti to robi dobre ty si urcite ten typ hrrr podme si z niekoho robit p...u a bude sranda

wato
28. máj 2014

@wilagrande @dimitra 😀 😀
Priklady su potrebne kedze nechcete prijat fakty.

@dimitra Praveze dokazem, a ty nie si ta ktora je ukrivdena a pritom najviac vyskakujes.
@wilagrande 😀 zenska, hlava nie je na to aby do krku prsalo. 😀 😀 Ona sa bavila na jej ucet a teraz ju ma kazdy lutovat ?!?! ako dopadla

Inak nechapem preco si niektory ludia mylia toleranciu s akceptovanim hluplakov

kararinka
28. máj 2014

@dimitra Necitala som celu tvoju temu, len niektore tvoje prispevky, a chcem ti len napisat, ze nie je fer voci tvojim detom, najma starsim vystavovat sem ich fotky, najma po tom o akej teme a hlavne ako pises. Ty si ich matka a ty by si mala chranit ich sukromie. To ze si sem das svoju fotku je tvoja vec. Inak ked sa ten tvoj vola Dimitris, tak vobec nema skaredu zenu, skor by len povedala, ze uz taku zenusku.
Viem si predstavit, ak sa on v predvolebnej kampani hral na vzorneho otca rodiny pred ludmi a fotografmi, ze ta to vytaca. Vobec sa nedivim jeho zene, ze mala podmienku aby sa s tebou prestal kontaktovat. Ale tak ako on nie je otec roka, ani ty nie si matka roka. Ani jeden ste nechceli tuto situaciu, on nechcel mat od teba dieta, nesluboval, ze budete stastna rodinka. Pravdepodobne je pod tlakom a nechce aby sa to prevalilo. Ty sa nemas co kontaktovat s jeho zenou a detmi. Ak chces aby malo tvoje dieta zapisanych oboch rodicov v rodnom liste a on platil alimenty, kontaktuj jeho. Najlepsie ak sa dohodnete mimosudne. Prinutit ho aby sa stretaval s tvojou dcerou ho neprinutis a zavisi to aj od tvojho pristupu k nemu a jeho rodine ako sa to bude vyvijat.

wilagrande
28. máj 2014

@wato priklady pis svojim mudrym kamoskam a ty nie si sudca aby si sudil na kom sa bavila ona a teraz mas potrebu sa bavit ty na nej ty inteligent cooo?? Ty sa nestaraj do jej zivota ako si zila predtym chcela len radu do buducna tak sa laskavo nevrtaj v cudzej minulosti lebo si ta dam preklepnut a potom uvidis co je to ked sa ti niekto miesa do zivota a verejne to tu zacnem pisat co ty na to??nestekli hada bosou nozkou lebo ho naseres

wato
28. máj 2014

@wilagrande 😀 😀 ty ma bavis, nie si jej sestra? rovnaka uroven 😀 😀

wilagrande
28. máj 2014

@wato len tak zbezne ty musis byt riadne klebetna babizna ako pozeram tvoje prispevky teba zaujimaju len zenske problemi ako napr...virtualny sex ...rozvod pre peniaze a vsade robis mudreho ....som zvedava kto v skutocnosti si a ja si to zistim cobidup🙂

barcelona94901
28. máj 2014

@dimitra Ahoj,no neviem či ti to pomože,ale ja som niečo podobné v Grécku zažila ,
Slovenka mladá,zlatá,krásna,podľahla šarmu,rečiam,leto ,more,užasná atmosféra,vyznával jej lásku,písali si,volali,nasľuboval jej hory doly ,ona mu uverila,ostala tehotná ,myslela si,že príde za nou ,narodila sa jej dcérka ,najskor sa vyhováral na sezonu,na kadečo..naťahoval ju pár mesiacov a potom jej povedal,že dovidenia 😝 ide sa ženiť,samozrejma ,bral si miestnu krasavicu,ktorá nemala ani páru o tom ,že má niekde na Slovensku dieťa
No vzala malinku a priletela za ním dva týždne pred jeho sobášom.
K nej sa ani nedostala ,tá do teraz nevie,že jej už manžel,má xy detí kade tade.. 😝 žije si spokojne ,rodinny život ,ved kopec manželiek žije sen ,nič netušiac aj tu..
On sa s nou stretol ,videl aj malu,vysvetlil jej zoči,voči ako to je,malá tam aj ochorela,zaplatil nemalé peniaze aby sa spakovali naspať na slovač a ona si nepomohla ,bola tam za "prostitutku" letnu nehodu,,chápeš,,, je to také atraktívne ,normálne,klofnuť cudzinku,nakecať jej drísty a žiť si svoj život dalej xy iných žien je ,máloktorý si vzal cudzinku,v tom už museli byť silné city,aby tak spravili ,či sa do konca presťahovali k nám,tam už je to o láske,no kolko % ?málinko ..taká je reAlita
možno z teba hovorí sklamanie ,zlosť,no nie si sama,komu sa to stalo ,kto uveril a podľahol rečičkám
či Češka,Poľka,Slovenka,,tam je toľko príbehov každý rok ,toľko detí ,
Zažila som tam kadečo,aj matka s dcérou Gréka,ktorá mala už manžela nášho ,aj taký je život,no z teba dnes hovorí žiaľ,máš to čerstvé,ubolené,chceš sa mu pomstiť ,pretože ti ublížil,ublížila si aj sama sebe ,no týmto si nepomožeš ,ublížiš si ešte viac a možno nechcene aj svojej malinkej ,chce to čas ,budeš mať na to iný pohľad .Ja nepíšem o sudoch ,to ti tu už isto napísali .Ja len píšem skusenosť,čo som priamo tam zažila ,vlastne z toho druhého pohľadu,vieš.
Doležité je,aby si dcérke dala veľa,veľa lásky a nepestovala v sebe nenávisť,ktoru by si mohla nechtiac preniesť aj na nu a neskor na jej vzťahy ,teraz si nahnevaná,možno nevidíš všetko okolo toho,čo sa deje,,s odstupom času budeš mť vačší rozhľad ,,,nesieš následky zatiaľ sama,bez neho,uvidíš ako sa to vyvinie ,no pomsta skutočne nie je najšťastnejšie riešenie,vačšinou tie kočky vyšli priamo tam v tom zlom svetle,chápeš ,je to tam ako na bežiacom páse a nielen tam,nie všetci,su aj šťastné happyendy ,no nenakladaj si ešte vacsie bremeno,než máš ,vieš,aby to neskončilo ešte horšie

wilagrande
28. máj 2014

@wato dalsia paranoja ta chyta ...nevies co naposat tak napises blbost ci som jej sestra??si na posmech mam ta za uboheho uz len s toho co citam v ktorych diskusiach sa hras na najmudrejsieho

wato
28. máj 2014

@wilagrande 😀 😀 v dvoch tu v tomto a Problém s peniazmi a hroziaci rozvod + v dvoch len tak jeden comment (ale jednu zmazali)

😀 Ak mas take argumenty tak preco tu na mna zacinas utocit?!? to o tebe tiez bohvieco nevypoveda 😀 😀