icon

Chcem mu zničiť život

dimitra
17. máj 2014

Uz som tu popisala vela, ale toto je fakt nieco. V skratke mam dceru s grekom ktora ma 7 mesiacov. On je zenaty a ma dve deti.Po narodeni malej sa o nu riande staral a aj o mna cca 5 mesiacov. Vravel ze ju miluje a ze ma len jedneho otca a to jeho, ze pokym on bude mat peniaze, ze bude mat aj ona a pod. Uz predtym sme sa dohodli, ze odidem s malou na slovensko a do grecka budem chodit tak 2x do roka tajne a aj on tu. Vsetko bolo fajn, odisla som domov . Vzdy bol na skype, vyplakaval ako mu chybame a ze nas chce vidiet a pod. Posielal mi aj peniazky. Ja som mu povedala, ze ja nikomu nic nepoviem, lebo nemam v plane s nim ani zit ani rozbit mu rodinu. CCa 5 dni do zadu ma vyhodil z fb asi pred 2 dnami mi zavolala ze povedal vsetko zene a ta mu zakazala malu kontakovat, takze si ma vymazat jeho cislo. Ja na to ok, ala budes zapisany ako otec a on nesuhlasi. takze to davam sudne. Ale to mi nestaci, chcem ho vidiet trpiet zato ako sa rychlo zbavil otcovskych povinosti. Moja mala si zasluzi mat to co jeho deti a aj bude. To ako ju odvrhol mu nedarujem. Tak ako jeho zena ublizila mojej dcere, tak ja ublizim jej synom. Dozvie sa o tom cele jeho mesto a to prave teraz pred volbami, pretoze kandiduje. Chcem ho vidiet trpiet zato ako sa zachoval. Akurat ked to dopisem, idem pisat jeho detom. Len som sa chcela vyrozpravat a varovat vsetky zeny ale aj muzov. Kazdy sa v kritickej situacii zachova inak ako tvrdi v stave ked je vsetko ok

wilagrande
28. máj 2014

@wato ty sa domna nestaraj z riti som ti nevypadla ale ak ti to urobi dobre nacni si novu temu ale ver ze ja som had a ak niekto na mna zautoci tak rada stipnem ...k tebe uz len tolko inac no comment 😀 pre mna si ubohy chlap a mozno si aj zena taka stroskotana hmmm??

wilagrande
28. máj 2014

@wato je to neprijemne ked na teba niekto utoci vsak??? Vsak pockaj poviem manzelovi nech si o tebe co to preklepne a zacnem ta verejne odcudzovat a kiez by ti zacali vsetci nadavat neviem ci by si ziaril radostou a nadsenim

wilagrande
28. máj 2014

A keby sa tu do toho niekto obul verte ze by mali viaceri problem za tie urazky

wato
28. máj 2014

@wilagrande 😀 😀 😀 mne to nevadi vobec 😀 😀 ale bavim sa. Ake perly tu pustas

wilagrande
28. máj 2014

@wato sa pozri na svoje perly a mozno ty si tiez tajna perla ....ved ty uz vies ako to myslim

dimitra
autor
28. máj 2014

@wato a ktoo je teda ukrivdeny? ON? teraz nepis ze jeho zena, lebo ty celz cas hvoris o mojej zodpovednosti,ale zabudas ze nie som hermafrodit a akokolvek si priznavam vinu, vzdy budem tvrdit ze to on mal by v prvom rade ten, kto si mal uvedomit ze ma rodinu. takze sa nehnevaj ale fakt vidis len to svoje

dimitra
autor
28. máj 2014

@kararinka akoze neviem kto si ale ani nevies ako sa vola otec malej tak ako mozes tvrdit ze nema skaredu zenu?Mzslim ze stadeto nepozna nikto jeho zenu,ale ja ju poznam a urcite to nie je zenuska, lebo je to riadna baba

mima4
28. máj 2014

@dimitra
pozri, darmo zvalujes na neho vinu, v realnom zivote si najviac odseres ty... mala by to byt ta povestna "facka" pre tvoj zivot, aby si sa zobudila z tej letargie, v ktorej fungujes... ale vidim to tak...ze potrebujes ich viacej 🙂

prajem ti ich tolko, aby ti to pomohlo a zacala si sa spravat ako zena, ktora si seba vazi a chce byt vzorom v zivote pre svoju dcerku!

dimitra
autor
28. máj 2014

@kararinka a napada ma len jedna zena ktora by mohla vediet o koho ide a mohl by vediet aku ma zenu, lenze ta zana bola zhrozena ked ju videla, takze to asi nebudes ty, ale kto vie

kristoff
28. máj 2014

@dimitra ak ti mam povedat z muzskeho hladiska svoj nazor, tak by som ti poradil, aby si sa nespravala hlupo. Hluposti si narobila uz dost! ze ti spravil dieta je chyba vas obidvoch. Take reci, ze on je zenaty a ty nie, ta z toho vobec neospravedlnuju. Chlap moze mat svoju zenu akokolvek rad a nech sa snazi ako chce, ale ked ho nejaka zena rafinovane zvadza moze sa niekedy stat, ze v takej chvili chlapovi rozum uplne prestava pracovat, robi aj to co by nemal a potom to uz len lutuje...
Ty mu nekaz kampan. Sleduj si v prvom rade len svoje dobro a dobro svojej dcery a ked sa nechce priznat k otcovstu, donut ho sudne, ale nerob nic z pomsty co by jemu alebo komukolvek inemu mohlo uskodit lebo ver tomu, ze to zlo by sa zase vratilo naspet k tebe... A mysli aj racionalne, ak vyhra a stane sa starostom, bude mat viac penazi a viacej vysudis aj ty sama. Skrachovany chlap ti sotva posle dostatok penazi na alimentoch..

wato
28. máj 2014

@wilagrande @dimitra 😀 ked ste taky nadstandard tak uvedte ako by ste dosiahli konsenzus?? 😀 😀

wato
28. máj 2014

@wilagrande
"A keby sa tu do toho niekto obul verte ze by mali viaceri problem za tie urazky "
Len tak po mimo ak myslis na cti utrhnie tak to nie je trestny cin, je to priestupok. A zaplatili by sme 33eur 😀 + aspon by sme vedeli o koho ide. Bude to mat hacik ze tu nikto neuraza konkretnu osobu takze asi tazko sa bude brat do uvahy nejaka elektronicka identita. 😀 😀

"lebo si ta dam preklepnut a potom uvidis co je to ked sa ti niekto miesa do zivota a verejne to tu zacnem pisat co ty na to??nestekli hada bosou nozkou lebo ho naseres " 😀 😀

To tiez nevies o com hovoris jedine ako ma mozes dat preklepnut je na zaklade IP adresy?!? aby si ju legalne ziskala potrebujes viac ako bla bla bla. 😀 😀 A aj keby sa ti nieco podarilo zistit tak to aj tak nemozes pouzit.

Uz vies preco sa tak bavim 😀 😀

wilagrande
28. máj 2014

@wato no ked myslis ??? Ved topiaci sa aj slamky chyta vsak?? Ale mas smolu ja moc dobre viem o com pisem a nemusis ma skusat nejakymi vyrazmi to je velkaaa ubohost to nasvedcuje tomu ze sa uz len branis 😀

wato
28. máj 2014

@wilagrande 😀 😀 nikdy by ma nenapadlo ze tu je tolko zabavy

indiankaindi
28. máj 2014

@dimitra prepáč, ale pripadáš mi ako zlatokopka, ktorá si nechala spraviť dieťa, aby bola zabezpečená ona, aj malá a teraz, keď o to máš prísť, tak vyťahuješ drápky. Tebe neide o to, aby sa on správal, ako otec a ako chlap, lebo ak by ti šlo len o toto, bojovala by si o neho ako o otca svojho dieťaťa hneď, ako by si zistila, že si tehotná. 2x do roka nie je nikto otcom, to snáď vieš aj sama. Ale ty si bola doteraz ticho a až keď panáčik stopol finančné toky, robíš scény. To napovedá len o jednom. Si zaťažená na jeho peňaženku a dieťa bola len zámienka, mať sa dobre. A pamätaj, všetko zlé, čo mu praješ a všetko to, čo mu spôsobíš, sa ti raz vráti. A tak, že budeš ľutovať to, aká si bola hamižná a sebecká. 🙄

gabriela255
28. máj 2014

@wato pozor aj na účty 😀 to tu smrdí podsvetím 😀

wilagrande
28. máj 2014

@gabriela255 moja napis mi tu pojem podsvetie ak vies o com pises lebo ja neviem :🙂

gabriela255
28. máj 2014

@wilagrande nechápem tvojej šifre moja 🙄

dimitra
autor
28. máj 2014

@indiankaindi tvoj nazor,tak som zlatokopka ak sa volaju takaj tie ktore chcu par supiekpre svoje dieta. Tak potomje nas tu habadej, ci tie rozvedene nedostavaju vyzivne? Tak nakoniec slovensko aj cely svet ma kopec zlatokopiek, lebo aj ja poznam vela matiek co si od byvalych pytaju vyzivne. No to sme teda dopadli . Silna sme to skupina ,,my zlatokopky,,,

wilagrande
28. máj 2014

@gabriela255 aale ty moc dobre vies o com pisem :P ale ak si myslis ze info by som mala s tejto sfery tak si naomyle info pojde z legalnej sfery ;)

graceful9
28. máj 2014

@dimitra prepáč,ale píšeš, že si bola zaľúbená a preto si konala ako si konala....keby to naozaj bola taká čistá pravá nefalšovaná láska, tak teraz plačeš do vankúša,že ťa opustil muž tvojho života a tvoje dieťa nebude poznať otca a určite by si nekula pikle...lebo ako každá nešťastne zamilovaná by si stále DÚFALA. naivne, zbytočne ale dúfala by si,že sa vráti,že sa spamätá, že sa o vás postará ako muž a otec a nie ako sponzor...z tvojej strany to bolo poblúznenie z jeho postavenia,peňazí, z toho že ťa rozmaznáva, z celej tej situácie. zvykla si si. na dobré sa ľahko zvyká a hladnému sa o chlebe sníva....a tak aj ty naďalej žiješ svoj sen vo vate a nechceš sa ho vzdať ani za cenu, že ublížiš nevinným...

wilagrande
28. máj 2014

@dimitra ale vas je tedaaa ,,,kolko kolegyn mam zlatokopiek 🙂 len ako tak uvazujem nechapem koli comu pracuju ved su zlatokopky :D ja sa asi rozvediem ak je to dobry biznis :P

izabelkas
28. máj 2014

@dimitra Od byvalych nech si pytaju zeny vyzivne, ale ty si bola len bokovka, prepac. Vedela si do coho ides a z Tvojej strany je to len vypocitavost. Ja byt Tebou, tak sa stiahnem a nepytam nic, lebo by som si za to mohla sama...

gabriela255
28. máj 2014

@wilagrande chudák ujo ma poprdeli 😀 mňa prosím z toho vynechaj, moje účty sú už aj tak vybielené 😀

indiankaindi
28. máj 2014

@dimitra prepáč, ale vedela si že je ženatý, vedela si, že zo sexu môže vzísť dieťa a nebojovala si o chlapa, vlastne ani nebojuješ, iba o peniaze. Nevadilo ti, že nebude tvojej dcére otcom, všetko si v pohode riešila potajomky. Keď ti nevadilo, že nebude tvojej dcére otcom, prečo ti to vadí teraz? Odrazu? A nie si pre mňa zlatokopka preto, lebo chceš peniaze pre svoje dieťa, to je samozrejme logické a prirodzené, ale pre to, lebo zjavne si si nechala to dieťa spraviť s týmto úmyslom. Nechcela si, aby opustil rodinu a žil s tebou a tvojou dcérou. Chcela si len jeho peniaze... tak o čom to je? Ak si jeho nechcela, tak načo si s ním liezla do postele?

dimitra
autor
28. máj 2014

@graceful9 ano bola som zalubena a urcite to nepreslo tak rychlo a urcite este aj som, rave preto som mu nechcela roobit nic co by ho urobil nestastnym,ale momentalne mam na lasku este aj niekoho ineho a tou je moja dcera a asi nie je hriech ak lubim viac svoje dieta a mam dost rokov,aby som vedela ze plakat do vankusa mozem po nociach a cez den musim mzsliet realne a taktiez mam dost rokov na to, aby som dufala, ze pojde zit s nami.Ja teraz pozeram na stastie mojej dceri a ano k stastiu v dnesnej dobe treba bohuzial aj peniaze

wilagrande
28. máj 2014

@gabriela255 mna nezaujimaju tvoje trapne komentare ....s tebou som nediskutovala ak si chces pokecat najdi si inu obet si moc nudna

dimitra
autor
28. máj 2014

@izabelkas ako ty nie si v poriadku, ja sa mam stiahnut? Aha takze ak s niekym zijem 10 rokov a potom sa rozideme tak som byvala, alebo bokovka ked nemame papier a teda nase deti nemaju pravo jest, lebo sme neboli manzelia? Ty to draha mas fakt nejak pomiesane v hlave. Je uplne jedno ci zena, ci milenka ci priatelka. Je to jeho dieta?Je. Ma otca? Ma, tak sa o nu musi starat

gabriela255
28. máj 2014

@wilagrande 😀 😀 😀 ccc ani ja s tebou 😉

dimitra
autor
28. máj 2014

@indiankaindi nooo ja sa z toho tu snad uz asi pose...Jasne sla som po peniazoch a nechala si pravit dieta a teraz si ich vydobijem sudom nejake 200-300e co mi zabezpecia super buducnost s autami, vilou , dovolenkami...tak nejak si to myslela?