icon

Chcem mu zničiť život

dimitra
17. máj 2014

Uz som tu popisala vela, ale toto je fakt nieco. V skratke mam dceru s grekom ktora ma 7 mesiacov. On je zenaty a ma dve deti.Po narodeni malej sa o nu riande staral a aj o mna cca 5 mesiacov. Vravel ze ju miluje a ze ma len jedneho otca a to jeho, ze pokym on bude mat peniaze, ze bude mat aj ona a pod. Uz predtym sme sa dohodli, ze odidem s malou na slovensko a do grecka budem chodit tak 2x do roka tajne a aj on tu. Vsetko bolo fajn, odisla som domov . Vzdy bol na skype, vyplakaval ako mu chybame a ze nas chce vidiet a pod. Posielal mi aj peniazky. Ja som mu povedala, ze ja nikomu nic nepoviem, lebo nemam v plane s nim ani zit ani rozbit mu rodinu. CCa 5 dni do zadu ma vyhodil z fb asi pred 2 dnami mi zavolala ze povedal vsetko zene a ta mu zakazala malu kontakovat, takze si ma vymazat jeho cislo. Ja na to ok, ala budes zapisany ako otec a on nesuhlasi. takze to davam sudne. Ale to mi nestaci, chcem ho vidiet trpiet zato ako sa rychlo zbavil otcovskych povinosti. Moja mala si zasluzi mat to co jeho deti a aj bude. To ako ju odvrhol mu nedarujem. Tak ako jeho zena ublizila mojej dcere, tak ja ublizim jej synom. Dozvie sa o tom cele jeho mesto a to prave teraz pred volbami, pretoze kandiduje. Chcem ho vidiet trpiet zato ako sa zachoval. Akurat ked to dopisem, idem pisat jeho detom. Len som sa chcela vyrozpravat a varovat vsetky zeny ale aj muzov. Kazdy sa v kritickej situacii zachova inak ako tvrdi v stave ked je vsetko ok

wilagrande
28. máj 2014

@dimitra darmo sa snazis :🙂 si ich urazila tym prvym prispevkom 🙂

izabelkas
28. máj 2014

@dimitra No bohuzial sa bude musiet postarat. 🙂 Ako dlho ste spolu "chodili"?

indiankaindi
28. máj 2014

@dimitra vzhľadom na to, aké čoro moro chceš spraviť, tak očakávaš, že aby ti zalepil ústa, zacvaká a riadne. Prečo iné, by si to robila?

wilagrande
28. máj 2014

@gabriela255 tak mi nepis ani ma neoslovuj ani ma nespominaj v diskusii ok???

gabriela255
28. máj 2014

jaká vzťahovačná 😀

wato
28. máj 2014

@gabriela255 😀 😀 neryp do nej lebo si ta da zistit a bude o tebe hovorit 😀 😀 😀 😀

ellise
28. máj 2014

@dimitra jednomu nerozumí, proč do toho stále taháš jeho ženu, je to problém tvůj a otce tvého dítěte, vy jediní to můžete vyřešit, nikdo to za vás neudělá. Jak to dopadne mezi nimi, co mu ona řekla a neřekla je jejich problém, ty řeš ten svůj.
a proč si si ji ty přidala na Fb do přátel? mohla si odmítnout

gabriela255
28. máj 2014

@wato som ja taká nerozvážna veru...

moonlight1210
28. máj 2014

@wilagrande kedze tu nikto dimitru osobne nepozna a neuvadza tu jej realne meno a skutocne realie o jej osobe (zatial detaily poskytla iba ona sama) a nepripaja k nim ohovaranie ci urazky - nejde ani o priestupok. Takto totiz nikto neposkodzuje jej dobre meno, nesposobuje jej problemy v profesnom ani osobnom zivote.
Prepieraju tu virtualnu osobu.

Maximalne moze mat psChicku ujmu, ale ubezpecila nas, ze jej taketo jednanie psChicky neublizuje a usmieva sa nad tym co tu o nej pisu.
Takze ani o tom nemoze byt rec.

Kdezto to, cim si sa vyhrozila ty ( ze cez manzela zaitis nieciu identitu a potom tu povlacis realne meno a ososbne udaje, resp. Ze to urovis v realnom svete mimo internet), uz splna znaky priestupku. Pokial dojde vdaka tomu k dalsej ujme (problemy v osobnom zivote, strata prace, atd.) okrem 33 eur ti naparia aj vyssiu pokutu.
A pokial sa tvoj muz vyzna, nedovolil by ti urobit to, lebo by mu bolo jasne, ze do pruseru namiesto kohosi dostanes vasu rodinu.
A pre tvoj chvilkovy stav jedu mu to za to nestoji.

A nakoniec mi to pride tak, ze dimitra a ty ste bud jedna osoba alebo blizke kamosky. No ak by si mala tie kontakty, tak by dimitra pouzila teba a davno konala a drzala mileho pana poslanca za ... V prievane. Nemala by potrebu vypustat paru tu. Strata casu, ked ho uz moze elegantne zdimat.
A celkovo to pripomina tu damu, co robila podvody na mimibazare a ked jej na tomprisli a chceli sa spojit, aby sa dalo podat na nu trestne oznamenie (skoda vyssia ako tusim 200 eur), tak sa vyhrazala, nech si na nu netrufaju, lebo je dcera (alebo neter - uz neviem) Harabina a sesternica Kotlebu. (keby tak chudak harabin tusil kam az siahaju jeho rodinne zvazky 🙂)
Zufalstvo.

wilagrande
28. máj 2014

@moonlight1210 ty si trosku pleties pojmy s dojmami a pises co si myslis same bludy a si uplne ale uplne vedla :🙂 taras tu o inej stranke na ktoru ja vobec nechodim teda bola som tam koli avivazi haha ale prd som sa na tej menovanej stranke vyznala tak si nedomyslaj ale premyslaj co pises :D

wilagrande
28. máj 2014

@moonlight1210 a na to ze je to podla teba virtualna osoba tak vas dost ovplyvnila a zaujala :D

wilagrande
28. máj 2014

@moonlight1210 aj o ujmach si uplne mimo kedze nevies kde moj manzel pracuje a netusis co je legalne a co nieje su aj vyssie moci ako je policia a podsvatie ako tu uz bolo spominane ani nevies ake instituty na sk existuju a zakonne podotykam ak si taka sikovna a mudra skus si to zistit a potom sa mozeme bavit

wato
28. máj 2014

@wilagrande 😀 😀 ty vies jednoho pobavit 😀 Co sa urazas dostala si proti argument tak co hned osocujes.

Nepoznas vyznam slovicka ovplyvnila (len tak mimochodon), ale zaujala nas to sa musi nechat 😀 😀

wato
28. máj 2014

@moonlight1210 😀 😀 vidis ona tvrdi ze tvrdis ze chodi na nejaku stranku 😀 a pritom ti ona len pripomina nejaku damu, ktora sa ohanala koho pozna 😀 😀 Inak aj dimitra sa ohanala ze jej krsny su v sudnictve 😀 😀
Nech mi najde niekto logiku v tej jej reakcii 😀 😀

wilagrande
28. máj 2014

@wato najdi si ju sam ved ty sa tu ohanas odbornymi nazvami a zrazu nevies logicky uvazovat hmmm zaujiiimaveee

wilagrande
28. máj 2014

@wato a mimochodom ja neosocunem ako iny ja len konstatujem a to su dve rozdielne veci

wato
28. máj 2014

@wilagrande 😀 😀 ja sa neohanam odbornymi nazvami mne to tak z papule ide, co s tym ako spravim 😀
nebudem rok citat 😀

wilagrande
28. máj 2014

@wato citaj si kolko chces ale nesud druhych za svoje pocity radsej si ich nechaj pre seba lebo sa to nehodi k sebe tvoja inteligencia s tvojimi argumentami

hucko44
28. máj 2014

To ste ešte stále neukončili túto absolutne neplodnú debatu ?

wilagrande
28. máj 2014

@hucko44 ja koncim nemam viac slov a ludia bez chrbtovej kosti nech kydaju na dimitri dalej ved to svedci o ich inteligencii mna irituju len tie ich urazky chcela som ju a jej dcerku ubranit mala si nezasluzi aby na jej mamu takto kydali ,ale zial zlych ludi je viac nez dost ako tak citam .... NEMAM SLOV KAM SME TO DOTIAHLI A POTOM SA NAROD CUDJE ZE AKY SU LUDIA ZLY NA SEBA ALE VED KAZDY SI TO ROBI SAM A DNES SOM SA OTOM PRESVEDCILA ....!

moonlight1210
28. máj 2014

@wilagrande dam ti otazku:
Preco este nie si v temach, kde treba pomoc vyssej moci ci tej inej mocnej sfery (sudnictvo, politika, tajne sluzby, ...)?
Kiez by si radsej svojho mocneho manzela poziadala, aby pomohol nejakej zene odtialto, ktoru tyra nespratny expartner cez deti a ako kde len moze, a ukazal mu co znamena "dat jej pokoj, ked su uz rozvedeni".
Ako sa jalovo vHrazala moznostami tu.
A preco dimitre radsej cez IP neponuknes svoje moznosti na pomoc s tym grekom? Podla mna by to ocenila viac ako obranu svojej osoby.

wilagrande
28. máj 2014

Keby moj manzel mal tu moc zaoberat sa rodinnym pravom tak urcite by som sa jej snazila pomoct kdezto nieje pravnik a jeho profesiu nemozem vyzvonit len tak do éteru...a pomahat psychicky je niekedy ovela viac ,o co som sa snazila ale zialbohu zacali sa navazat aj do mna ale na to kaslat ....

moonlight1210
28. máj 2014

@wilagrande s psychickou pomocou suhlasim. Ale je nutne pritom tomu komu pomahame aj otvarat oci do reality.
Ako ked sa riesi pripad podvedenej kamaratky.
Najprv treba podporu, bezvyhradnu. Ale potom zacat pomahat si uvedomit aj vlastne chyby na zlHani vztahu.

Dimitre som to povedala viackrat. Nie ze sa ma vzdat prava pre dieta. Ale ona akoby si vobec neuvedomovala svoj podiel viny na celej situacii. A to jej moze uskodit.

wiki07
28. máj 2014

akože kokos 😨 😨 čo sa tu už deje na MK.........ani také bulvárne plátky ako cas. sk a tupky. sk nemajú také TOP témy a diskusie ako sa vedú tu.....kam sa tí hrabú na koníka..... a tie "celevriťi" ,ktoré tu človek občas stretne....a hlavne tie ich výplody ....

nonsens toto.....baby,že Vás to baví naťahovať sa tu pre intelektuálne reči pár dotyčných.....však sa z toho zbláznite.....ja som pár krát prispela....ale viac to nespravím.....pokiaľ nebude normálna téma.....hašteriť sa tu a vysvetľovať niekomu,že nie je stredom vesmíru......

berte ihlice do ruky a šup šup štrikovať.....by Vám dali naše staré matere za takého mrhanie časom 😀 😀 😉 😉

dimitra
autor
28. máj 2014

@izabelkas 3 roky

dimitra
autor
28. máj 2014

@indiankaindi aby prijal zodpovednost ako otec

dimitra
autor
28. máj 2014

@ellise mohla,ale som nechcela som myslela ze sa chce nieco opytat,tak ppreco by som je nemala odpisat?

dimitra
autor
28. máj 2014

@moonlight1210 uistujem ta ze sa vobec nepozname,ale tu to je asi zbytocne aj pisat

dimitra
autor
28. máj 2014

@wato akoze fakt su v sudnictve a tak ako ked tvoj krstny predava maso a chce ho kupit 10 ludi,tak ta nenecha stat ako 11-ho v rade ale da ti to maso ako prvemu, takze o to tu so v tom ohanani. a jasne ze mi pomozu.

dadomon
29. máj 2014

fuha... nezvyknem citta tieto temy na MK a z vobec sa vyjadrovat,ale...Snazim sa ta pochopit, muselo ta to ranit. Necitala som ine pripevky od zien,ale nie som si ista,ci sa ti dostalo pochopenia a podpory od nich,pretoze z teba srsi naozaj nenavist a zlost. trosku mi to pride tak,ze keby Grek posielal peniaze a sem-tam sa ozval,stacilo by ti to. Mi to pride, akoby ti viac vadilo,ze nezabezpeci tvoju dcerku,nez to,ze ju nebude vychovavat.
Ked mu teraz spravis scenu,tak ti neda ani peniazky,ani s anebude zaujimat,len z teba spravi trapnu histerku a tebe bude len horsie. Je pravdou,ze jeho deti za to nemozu,preto by si im nemala ublizovat. A ublizit jeho zene.... ? No myslim,ze v jej kozi by si nemala inu reakciu. Ach,je mi to luto, ale hoci z tohto vychadzas ty,ako ta v nevyhode,inak sa na to asi pozerat neda,pretoze sice pochybi,no pomstou si nepomozes. Prajem ti,aby si sa cez to preniesla, tesila sa z dcerky a stretl muza,ktory tebe bude oporou a malej otcom. Pekny den!