icon

Chcem sa odsťahovať, ale mama o tom nechce ani počuť

vanda152
7. feb 2014

Neviem čo mam robiť ma 22 rokov a s priateľom sme spolu 4 roky, mame super vzťah večšinu času trávime u nich doma, len keď sa mam po 2 dnoch vratiť domov je to pre mňa problém, mam stoho iba nervy rodičia sa stále hádajú, vlastneho otca neznášam a vobec sa tam necitim dobre. Moja mama ale nechce ani len počut o tom že by som sa odsťahovala či už do podnájmu alebo k priateľovy. Mám prácu a popri tom študujem. Ako jej mam vysvetlit že u nej nebudem byvať navždy a to pri tom nie som jedináčik???

Strana
z2
eri28
18. nov 2015

@tamara20052015 vsak musia pochopit ze si vydata zena.Ked nepochopia nehaj tak, snad si nepokazis manzelstvo koli nim.

timea7
18. nov 2015

@tamara20052015 úplne normálne - sme nová rodina a chceme žiť sami, čo ej pre každú mladú rodinu najlepšie. Nechcem, aby moje dieťa vyrastalo bez otca, idem za ním. Bodka. Si dospelá, svojprávna, či?

pupava36
14. jan 2025

Zbal sa a odid. Napis mame sms ze si sa odstahovala a hotovo. Mama ta nemoze nutit zit donekonecna a nou.

pupava36
14. jan 2025

@eri28 kde si nabrala ze je vydata??? Autorka nieje vydata ale pisala ze jej sestra.

Strana
z2