icon

Chcem sa rozviesť ale nedokážem to

bonnie29
11. sep 2018

Musím to to seba dostať von a počuť nejaký nestranný názor. Žijem v nešťastnom manželstve, aspoň teda ja som nešťastná, smutná, nespokojna, zúfalá z mojej situácie. Sme spolu skoro 10 rokov, manželia len kratšie ale celé to beriem ako moju obrovskú životnú chybu. Už počas vzťahu som veľa krát rozmýšľala nad rozchodom, že to proste nie je ono. Počas príprav na svadbu keď on to mal na háku a len kritizoval som to chcela zrušiť celé a zacat odznova ale vždy to proste ostalo na tom istom, zobrali sme sa, mame dieťa. Po dlhom období jeho nevšímavosti (ani pusu mi nedal, zato sex chcel aby mal on dušu na mieste.. ja som to len pre trpela, žiadne milé slovo, nejake porozumenie, normálny rozhovor atd) , hádky, len výčitky, v ničom som mu nebola dobrá som ho priznám sa podviedla.. Nie raz.. Nemám výčitky ani nič.. Proste nejako už nič necítim... Napriek tomu všetkému ho nedokážem opustiť.. Už koľko krát som mala na jazyku, že už to nemá zmysel medzi nami, nech sa rozvedieme ale nedokážem to kvôli nášmu dieťaťu . Aj keď som nešťastná a rozmýšľam aké by to bolo byť sama a potom si niekoho nájsť už hádam toho pravého s kým by som bola šťastná neviem urobit ten prvý krok pre rozchod. Sama sebe nerozumiem. Nechcem aby bolo moje dieťa z rozvedenej rodiny ale zase nechcem sa trápiť pri mužovi, ktorého asi neľúbim a zbadať sa niekedy po ďalších 10 rokoch ako už stará so skoro
nulovou perspektívou do budúcnosti co sa lásky týka... Ach môj výkrik do tmy.. Sama si nerozumiem.

katkazocele
12. okt 2018

@0silvia0 do baru sa chodí opiť s kamarátmi a baliť ženy, alebo sa tam chodí rozoberať zmysel života? 🙂

katkazocele
12. okt 2018

@danielak84 Tak keď si mi opísala danú situáciu, tak tomu chápem 🙂 Myslela som si že on bol ten klasický Lovec ktorý každý deň pozýva na pohárik inú slečnu v výstrihom až po zem 🙂

katkazocele
12. okt 2018

@beky1813 zvyčajne tam chodíš sa zabaviť, užiť si keď si slobodná a príliš nechceš ešte vážny vzťah, a áno ten kto každý piatok vymetá diskotéky a bary , tak takého by som nechcela za muža. 🙂

beky1813
12. okt 2018

@katkazocele ja som chodila na diskoteky aj ako zadana a vydata 😂😂😂😂 hups

0silvia0
12. okt 2018

@katkazocele ja chodím s kamoškami do pivárni rozoberať zmysel života úplne bez problémov a vôbec nepotrebujeme šmurkať na chlapov a loviť. A čo vidím chlapov, tak tí v pohode sedia s chlapskou partičkou a nevypadávajú im oči pri každej ženskej ani neutierajú sliny keď okolo nejaká prejde. Ty sa prosím ťa trocha uvolni a nemusíš všade vidieť len uslintaných baličov a slintošov, pokojne choď s kamoškou do baru a zabav sa, si príliš ustrnutá vo svojich názoroch.
A inak ja som sa tiež s mužom zoznámila v nejakom podniku na diskotéke a sme spolu už 17 rokov.

katkazocele
12. okt 2018

@beky1813 a nestretla si sa tam náhodou s tým typom mužov ktorý ťa chceli dostať do postele alebo ti urobiť vyšetrenie mandlí? 🙂

katkazocele
12. okt 2018

@0silvia0 Každá máme na mysli inú situáciu, babská jazda? som všetkými 10 za 🙂 tie piatky mám najradšej 🙂 ale určite by si neporadila napr. slobodnej mamičke: vieš čo nahoď si niečo sexy na seba a choď do baru a uvidíš že si nájdeš ,, Dobrého muža" proste vieme aký typ mužom Prevažne a za akým účelom balia ženy v baroch a po diskotékach= Sex 🙂

0silvia0
12. okt 2018

@katkazocele tak teraz mi teda napíš, kam chodia "dobrí muži" hľadať partnerku. Kam by si ty poslala slobodnú mamičku hľadať si dobrého muža? 😂

katkazocele
12. okt 2018

@0silvia0 Budem úprimná neviem, kde nájsť dobrého muža, ja som svojho spoznala cez známych, len nie do baru, podľa mňa by ju zbalil len na sex 🙂

0silvia0
12. okt 2018

@katkazocele ale prosím ťa, zas sa na to nemôžeš pozerať tak čiernobielo. Určite aj nejaký slušný chlap ide do baru si pokecať s kamošom, možno ho tam pozval kamoš a on sa len pridal, možností je veľa. Nie každý by hneď balil na sex. A myslím, že každá normálna žena sa nemusí dať každým zbaliť na sex, môže jednoducho odmietnuť, nie?

katkazocele
12. okt 2018

@0silvia0 Zvyčajne Tí Ku....vníci sú pekný a príťažlivý a vedia to na baby čo chcú počuť, myslím si, preto že ak žena ,, zúfalo" hľadá priateľa tak práve takýto typ ju namotá, využije a pošle do kelu...

0silvia0
12. okt 2018

@katkazocele no vidíš, mňa títo pekní a príťažliví kurevníci nikdy nezaujímali, ja som ich mala prekuknutých raz-dva. Nikdy by som si s takým nezačala, priam sa mi tieto typy hnusia, takže u mňa bez šance, mne pripadajú slizkí. Takže aj žena má na tom svoj podiel, že nevie odhadnúť chlapa a začína si s debilom. Žena by nikdy nemala zúfalo hľadať priateľa. A tá, čo hľadá normálneho, tak si ho pokojne môže hľadať aj v bare, lebo tých nevhodných kurevníkov si jednoducho nebude všímať. Koniec, bodka

katkazocele
12. okt 2018

@0silvia0 Tak v tomto sme rovnaké 😅 aj mne sa hnusí tento typ mužov. Bohužiaľ,nie každá žena ich dokáže tak ľahko prekuknúť ako napr ty a ja, ale zasa na druhú stranu, musíš uznať že títo Lovci budú sa zdržovať hlavne na mieste kde môžu ľahko loviť a vyberať si obeť a tým dokonalým miestom je bar alebo diskotéka 🙂

0silvia0
12. okt 2018

@katkazocele no ono sa hovorí "aký prišiel takú našiel", takže aj nejaký slizký kurevníček zbalí nejakú vymletú hviezdu, je to ich problém 😎

danielak84
12. okt 2018

@katkazocele 😁 moj chlap urcite nie je lovec.Je o dost starsi odomna a je to stara skola,proste gentleman.

beky1813
12. okt 2018

@katkazocele neviem. Ja mam dar vyzarovat auru "nepriblizovat sa" a chlapov okolo seba som neriesila

katkazocele
12. okt 2018

@0silvia0 Dobre tak na tomto sa zhodneme 🙂

katkazocele
12. okt 2018

@danielak84 takže nemal nejakú lacnú baliacu hlášku v tom bare? 🙂 prišiel k vášmu stolu a pozval ťa pred kamarátkou nad drink 🙂 a však ja ti želám aby ten tvoj bol dobrý a verný 🙂

katkazocele
12. okt 2018

@beky1813 to bude asi tým že si zadaná 🙂

danielak84
13. okt 2018

@katkazocele ja neviem aku mas mienku o muzoch ale asi moc dobru nie.Neprisiel ku stolu a nepozval ma na drink.Proste sme sa dali do reci pred barom ked som isla zavolat mame ci je syn ok.Zacali sme sa stretavat a o pol roka sme sme uz spolu byvali a sme spolu vyse 8 rokov,splodili sme 4 nadherne deti a keby nam jedno dievcatko neumrelo boli by sme najstastnejsi na svete.Z jeho strany to bola laska na prvy pohlad,z mojej nie.Bol mi sympaticky,bola s nim sranda ale az ked ma prvy krat pobozkal cca po mesiaci tak som sa do neho zamilovala a milujem ho kazdym dnom viac a viac.

0silvia0
13. okt 2018

@danielak84 no dufam, ze ti @katkazocele nenapise na tvoje zoznamenie, ze tvoj muz urcite cihal pred barom na zeny, kazdu oslovoval a ty si padla do jeho baliaceho osidla 😂😄

danielak84
13. okt 2018

@0silvia0 😆😆 inac neuveris ale presne cakam ze toto napise.Ona ma asi zle skusenosti s muzmi a mysli si ze vsetci su rovnaki.Nastastie nie su a moj manzel je toho dokazom.Nehovorim ze nema chyby ale ja ho milujem aj s tymi chybami a mne vyhovuje vo vsetkom.Ako hovori moja kamoska "na kazdu rit sa najde serbel" a my sme si zapasovali.

katkazocele
13. okt 2018

@0silvia0
@danielak84 zasa ma baby nepodceňujte! 😈 nemám zlé skúsenosti, len som sa naučila na cudzích chybách byť opatrná 😉 každá druhá diskusia je o tom aký je neverník, alkohol a gambler. Takže som len nedôverčivá, tak by som sa opísala 😅 Proste myslím si že je veľa zlých ľudí, ktorý zneužívajú dobrých ľudí pre svoj prospech a keď dosiahnú čo chcú tak už si im nepotrebný... a je mi to veľmi ľúto čo si zažila 😢

rybkoava
13. okt 2018

Ja som sa tiež s manželom zoznamila na diskotéke. Išiel tam s kamarátom na pivo, všimol si ma, pretože ma tam videl prvý krát. Pozval ma tancovať sládak. Prehodili sme počas neho par slov. Na druhý deň si zohnal na mňa číslo od spoločnej kamarátky a napisal mi. V ten deň odišiel na mesiac do prace, a tak sme si len písali. Keď sa vratil pozval ma na rande. Obaja sme si mohli vyberať. Moja opatrnosť bola však silnejšia, ako túžba nájsť toho pravého. No dnes som šťastná, že to bol práve on komu som dovolila vstúpiť do môjho života. 😊💗Aj keď ako môj muž hovorí nedala som sa len tak ľahko lapiť. V živote treba mať oči otvorené, lebo nikdy nevieme kde stretneme skutočnú lásku.💓😊😊 No i tak tu najväčšiu lásku si na svet privedieme samé 😊

sbear
Autor odpoveď zmazal
katkazocele
20. okt 2018

@sbear toto je choré zmýšľanie: ,,Ja by som v pohode vydrzala do 17 rokov veku dietata aj s citovo vychladnutym biologickym otcom svojho dietata" Prosím nedávaj rady.

0silvia0
20. okt 2018

@katkazocele zufale zeny davaju zufale rady... ale toto je zufalstvo hraniciace s chybajucou sebauctou.

sbear
Autor odpoveď zmazal
katkazocele
20. okt 2018

@0silvia0 Veru, tam musia byť ťažké psychické problémy... toto zdravo sebavedomá/ zmýšlajúca žena nemôže napísať, vlastne ani pomyslieť si...

katkazocele
20. okt 2018

@sbear Z tvojho príspevku je cítiť doslova ľútosť nad aktuálnou situáciou, ktorá asi nie je priveľmi ružová, kedže naznačuješ že keď vám neprejaví lásku, kašle na deti a žijete ako 2 cudzí ľudia vedľa seba, tak že aj ta treba vydržať v takom manželstve kvôli dieťaťu aby nemuselo cestovať po rozvode na víkend k druhému rodičovi????!!!! Toto snáď nemyslíte vážne??? Dovolím si tvrdiť, vopred sa ospravedlňujem čo teraz napíšem, ale váš syn by vás oboch nenávidel ak by ste zostali spolu 😢