icon

Chcem tretie dieťatko, ale muž nechce

carinita
5. jan 2016

Baby chcela by som velmi tretie dietatko.ale moj muz nechce.mam 6 a 4 rocne.uz neviem co robit,ta tuzba je neskutocna.muz je priliz setrny chce detom dopriat pekny zivot,zijeme normalne nic extra.ale uz mi je do placu ked vidim kamosky ktore su
tehotne.poradi niekto?vdaka

evicka547
16. jan 2016
Používateľ evicka547 je nedôveryhodný
Je možné, že nejde o reálnu osobu, ale o profil alebo viacej profilov vytvorených za účelom propagovať konkrétne výrobky/služby alebo účelovo manipulovať diskusiu. Pozri príspevky od evicka547.

@gabuchah tak gratulujem🙂

sakura77
16. jan 2016

@gabuchah gratulko 🙂 sa tesis co..copiky,vrkociky,suknicky,maslicky ,ruzovaaaaaa 😀

gabuchah
16. jan 2016

@evicka547 ďakujeme 🙂
Občas sa dosti bojím, hlavne teraz, ležím tretí deň v nemocnici, vypočula som si pôrod, jedno dieťa tu plače stále chúďa...ale inak sa velmi teším až to bude za nami 🙂

gabuchah
16. jan 2016

@sakura77 teším 🙂 ružovú moc nemusím, ale kvietkovane veci, saticky a hlavne čižmičky capačkove 😀 som si na nich uletela 🙂
Veru už nech je vonku 🙂

sakura77
16. jan 2016

@gabuchah no keby si mna pocula ked som cakala Sofi-ja NIKDY nebudem do ruzovej cukrikovej,ani naaahodou😀no a nechci vediet potom jej satnik,vsetky odtiene ruzovej tam mala😀 😀

k_a_j_k_a
16. jan 2016

Tak dievcata, u nas to pokrocilo 🙂 tento mesiac mi mrcha nejako zblbla, najskor nic, potom ano, takze sme sa zacali uz bavit o spraveni testu 🙂 no a MM sam zacal uvazovat, ake by to bolo, keby sme mali dalsie babo. Ako by sme fungovali, detska, auto, prijem, proste dlllhocizny monolog 🙂 zakoncil to tak, ze keby sa nam smyklo, tak by to bolo fajn, zvladli by sme, nevadilo by to, ale ze sa snazit zamerne nechce, proste ziadne planovanie :-/ takze este zariadit, aby sa nam smyklo 🙂

sakura77
17. jan 2016

@k_a_j_k_a tak držím palce nech sa smykne 😀😉

carinita
autor
17. jan 2016

Ja som uz z toho zufala muz je silne odmietavy pri akejkoľvek zmienke o tretom.ach jo.do placu mi je.drzim palce vsetkym ktorym sa to podarilo.

libka1
17. jan 2016

@carinita nechces tomu dat chvilu cas? to co pisala miri ma hlavu a patu. mozno ked chvilu ostane o tom ticho sam zacne spekulovat ze co sa deje... ked niekoho do cohosi velmi tlacia vacsinou cukne. tiez mam toto v sebe, akonahle sa citim pod tlakom tak so mnou nepohne nikto 😅 zatnem sa a koniec...
a este si myslim ze ked ta naozaj lubi tak vyciti ze si nestastna z takehoto stavu a bude to chciet zmenit sam casom...

margarita
17. jan 2016

@k_a_j_k_a
to si mi pripomenula, ked sa teraz nam smyklo toto stvrte 😀 ze ja v soku, akoze ved bavili sme sa kedysi ze tak 3 az 4 deti maximalne je v pohode, ale po tretom som si aj zo zdravotnych indikacii a aj tak fyzicko psychicky povedala,ze uz asi mam fakt dost a tri su na mna tak akurat 😉

a teda pozitivny test, ja dost v soku, ze to predsa nie je mozne, ved som neriskovala, nebola vtedy ovu ani nic, no ale stalo sa, a prva reakcia mm bola, ze "Hmm, no asi budeme musiet kupit pre 4 deti uz vacsie auto." 😀
to su ti chlapi 🙂
a hned vzapati zacal riesit ako dame postele v detskych izbach, kym som ja este predychavala samotny fakt, ze opat cely ten kolotoc, lieky, injekcie, palenie zahy, komplikacie, porod atd....on uz v mysli vyberal znacku 7 miestneho auta.
som ho podozrievala chvilu, ze po tom aj tuzil, ze kupit si vacsie auto, ale doteraz nemal preco
😀 😀

margarita
17. jan 2016

@carinita
absolutny suhlas s
@libka1

carinita
autor
17. jan 2016

@libka1 on vidi ze som nešťastna a nepohlo to s nim...nezda sa ze by chcel o tom rozmýšľať.podla mna to uzavrel.neviem ako dalej.ale vdaka

libka1
17. jan 2016

@carinita cas, daj mu ho. a hlavne nieze bude z teba kopa nestastia kvoli tomu, uzivaj si deticky co mas. ja viem ze sa mi lahko hovori, ked clovek po niecom tuzi tak je tazko na to nemysliet, to pozna kazdy ten pocit 😔

zuzu7899
20. jan 2016

Jaj ja mam zase opacny problem muz chce strasne tretie no ja uz nie.Mame 9 a 5 deticky ja ma 33 no uz sa necitim.Nasla som si dobru pracu a teraz rozmyslam nad vysokou skolou.No jeho to nie a nie prejst 🙂 🙂 🙂 .

sakura77
21. jan 2016

@zuzu7899 to sme na tom úplne rovnako 😊aj ja mám rak deti 9 A 6,len ja už 38 rokov.tak to má hlavné odrádza. Inak by som možno ešte po uvažovala. Takto presne pred rokom sme O tretie bohužiaľ prišli, a aj to má odrádza, druhýkrát by som to už asi nerozdychala .ale keby mám 33tak idem ešte do toho 😊ale len jasné keď sa necítis na to tak to už nemá význam.

gretocka
21. jan 2016

@margarita to s tym autom aj u nas fici... ked niekto povie, ze ci aj stvrte planujeme tak hovorime ze nie, ze styri by sa nam uz nezmestili do auta, ze sa nam nechce kupovat vacsie... 🙂
Inak pre mna uz toto tretie tehotenstvo tiez nebola sranda, aj ked objektivne bolo bezproblemove, takze my sme tiez uz planovanie na troch ukoncili... chranime sa, ale keby sa nahodou "smyklo" tak urcite by som si ho nedokazala dat zobrat len kvoli tomu, ze sme ho uz neplanovali.
Velka rodina je super, ale len pre rodicov, ktori si ju praju, su s tym uzmiereni a zvladaju to. Poznam dve rodiny s vacsim poctom deti ako 5 - jedna z nich je v pohode, mamina zvlada este piect torty a strazit aj deti susedov v panelaku, druha rodina zije v neustalom strese a mamina je strhana a maximalne vycerpana.

carinita
autor
21. jan 2016

Ja som uz skusila muzovi povedat co citim,ze obaja mame pracu nemame ani hypotekuame v podstate vsetko co potrebujeme.na zaciatku bol,v soku.na salsi krat si ma sice vypocul,ale povedal,ze uz sa na tretie neciti.povedala som mu,ze tuzbu zo seba neviem dostat prec.uz mi zacal rozprávať ze mame dom pre dve deti,ze ako budem vsetko zvladat a ze on tretie nechce.tak mu len svojim smutným vyrazom a spravanim davam najavo ze sa nevzdavam.nepomaha nic.tak neviem ako dalej.

libka1
21. jan 2016

@carinita nieze z teba ostane smutna princezna ☹ mozem sa spytat kolko mate obaja rokov?

carinita
autor
21. jan 2016

@libka1 moc.37

panidia
21. jan 2016

@carinita Prosím ta,prepáč budem uprimná,ale už to prehánaš.Venuj sa radšej dokladne svojim dvom detičkám,manželovi, domácnosti,lebo takto to vyzerá že máš málo roboty a nevieš čo od radosti.Radšej vychovat dve poriadne,pomoct im v buducnost v živote ako s troma živorit a stažovat sa neskor ako ti manžel nepomáha a ty nestihaš,bohužial denno-denne to čítam tu na MK.Vari nevidíš aká je doba a ako sa mladí ludia trápia/nemaju robotu/,do takéhoto sveta chceš priviest dalšie dieta???

carinita
autor
21. jan 2016

@panidia praveze nic neprehanam.dokazali by sme ho zabezpecit tak preco nie?

panidia
21. jan 2016

@carinita Ja neviem,ale príde mi,že už dve deti vychovat a zabezpečit je poriadna fuška a nieto tri.Naozaj sa na to cítiš,učit sa s nimi,venovat sa im,varit,prat,starat sa o domácnost a samozrejme aj o manžela mi príde dost náročné.Ale možno som iba ja príliš velká realistka a ty to dáš a podarí sa ti vychovat zo svojich detí slúšných,vzdelaných a sebavedomých ludí.Ale mna nikto nepresvedčí aby som priviedla do tejto doby dalšie dieta,a na čo,aby sa trápilo?

timea7
21. jan 2016

@carinita asi je na čase orientovať svoju pozornosť inam. Je kopa žien, ktoré nemajú to šťastie byť matkou, nemať tretie dieťa sa hádam dá prežiť, či? Možno by si ho nejakým spôsobom prehovorila, ale mohlo by to ohroziť váš vzťah. Predstav si, že mu oznámiš, že čakáte dve....asi by to ťažko predýchal. Nájdi si nejakú záľubu, angažuj sa v niečom, lebo celú svoju pozornosť si sústredila na tretie dieťa, ktoré nemôžeš mať.

malabiba
21. jan 2016

@carinita to už je pomaly citové vydieranie...skús si predstaviť, že by to bolo opačne....užívaj si život a skús myslieť na niečo iné

libka1
21. jan 2016

@carinita nie je to az tak moc, ja mam posledne v 37, manzel ma 42. skus sa naozaj trochu stiahnut a netlacit na to. v podstate ta chapem, ale viem si predstavit aj pocity tvojho muza. inac na margo toho ostatneho, museli sme vymenit aj auto a za chvilu menime aj byvanie kvoli 3 pokladu 😀 takze obavy tvojho manzela su opodstatnene... ale nie je to zas az taka tragedia, ze by sa to nedalo zvladnut. len ti muzi su nejak v tomto taky realistickejsi.

margarita
21. jan 2016

@panidia
nechcem rypat, ale vazne ma zaujima ako dokazes zabezpecit silou svojej vole to, ze sa v buducnosti nebude trapit aj Tvoj syn, ktoreho si sem uz priviedla? 😉

vzdy bude "zla doba", co mali vraviet nasi stari rodicia pocas vojen, ktore prezili, ja som rada, ze sa rozhodli mat deti aj v neistych casoch, lebo inak tu nie su moji rodicia a ani ja 😎

margarita
21. jan 2016

@carinita
suhlasim s babami, mat dieta za kazdu cenu, de facto proti voli partnera je uz dost na hrane,
nie je to voci nemu fer.
my sme sa rozhodli pre tretie preto, lebo OBAJA sme po tom tuzili.
a stvrte zjavne tuzilo po nas, aj ked z nasej strany uz nic take nebolo 😀

ale ver tomu, ze keby moj muz nechcel tretie, ostavam pri dvoch a som rada, ze mam po tom vsetkom aspon tie,lebo dost vela kamosiek v mojom okoli este nema ani len to jedno jedine a zda sa, ze mozno ani uz nikdy mat nebude...

skus mozno popatrat sama v sebe, PRECO vlastne po tom tak tuzis, ci si nejdes len sama sebe nieco podvedome kompenzovat alebo dokazovat, ja fakt neviem, nie som v Tvojej kozi....

zuzu7899
21. jan 2016

@sakura77 no nie ze necitim jasne ze by som chcela milujem deticky no mam len maturitu a kedze pracujem v zdravotnictve je to do buducna malo.Externe studia sa rusia zabila by som zase tri roky a potom co?Aj buducnost v praci je dolezita 🙂 🙂

danjelca
21. jan 2016

@carinita ahoj vies co a opytam sa ta takto...po com tuzis?co sa dietata tyka?neocakavas ty napr ze bude konecne po tebe konecne dievca alebo nieco take?

simik22
21. jan 2016

sme na tom podobne. aj ked mam o dost mladsie deti. moj muz ani pocut. a to si nezijeme vobec zle