Chcem tretie dieťatko, ale muž nechce
Baby chcela by som velmi tretie dietatko.ale moj muz nechce.mam 6 a 4 rocne.uz neviem co robit,ta tuzba je neskutocna.muz je priliz setrny chce detom dopriat pekny zivot,zijeme normalne nic extra.ale uz mi je do placu ked vidim kamosky ktore su
tehotne.poradi niekto?vdaka
@malabiba súhlasím s tebou. Keď je to len o tom že manžel jednoducho nechce aj keď sú v rodine všetky predpoklady mať viac detí, je to škoda.
@marinablue škoda to je, ale na deti treba dvoch, to nemôže byť rozhodnutie jedného
@jajka257 jedináčik je taký, ako ho vychovajú rodičia a aké má gény, nik nevraví, že je nanič, práve tak ako u tých, čo súrodencov majú....len výchova jedného dieťaťa sa od výchovy viacerých detí líši a líši sa aj život takých detí - čo je lepšie a čo horšie sa nedá posúdiť, lebo skúsenosť je neprenosná...môžem napísať iba za seba - milujem keď sme všetci spolu - veľká rodina, to mi dáva pocit šťastia
@libka1 no ved to su tie luxus dovolenky a potom budu odtiaľ upslovst ked tam nsbehnu teroristi a začnú strieľať ale ved to bol 5 hviezdickovy hotel boze ako sa to mohlo stat.potom co najdrahšie nsjznsckovejsie veci hráčky dieťa si ukáže prstom v obchode a rodic mu to hned kupy pritom sa s tym hrá možno tak v aute.a proste cele to take malo lásky sa mení na veľa materiálneho.
@fidka79 aha....uz chapem....ale, vies, stale citam, ze som vlastne menejcenna....ale ja sa citim az velmi cenna 🙂 a vzdy , ked sa v nejakej teme diskutuje o pocte deti, tak ako odstrasujuci priklad padne jedinacik.....moji rodicia hoborili, ze majetky sa maju nasobit a nie delit 🙂 a tak som jedinacik 🙂 a dedila som a sesternice, kedze ich bolo ako mysi, nemaju nic....len sa hryzu o majetky
@fidka79
a Tvoj muz neziarli, ze sa venujes aj detom a nielen jemu ? 😉
to je argument, na zaklade ktoreho by som potom asi nemala deti vobec.
neviem, ake stare mas deti, ale z mojej skusenosti, ze cim su starsie, tym menej realne stoja o to, aby sa im rodicia nonstop venovali, maju aj spoluziakov, kamaratov, susedov a pod.
nasi sa v pohode prehraju aj sami, ked citam knizku, citam trom naraz, v tom problem nevidim, a kedze som dost ukecana, stiham odpovedat aj im, aj manzelovi a este popri tom telefonovat pripadne s kamaratkou.
uz som to tu pisala, debaty o tom, ci jedno, ziadne, dve tri osem deti alebo radsej 2 psy namiesto deti, su absolutne mimo.
vy neviete, o com pisete, my vam nepiseme aby ste mali 8 deti, kazdy nech si ma deti kolko chce a zvlada, len neurazajte sa navzajom, naozaj ludia mozu zit aj inak, ako si to prave JA predstavujem
😉 😉
@fidka79 a toto je tiez len všetky stepujte deticksm do hlsvky závisť len nech sa učia deti odmala ako nás sused je o rok starší od syna a uz tam tu závisť vidím.takže trebs byt v prvom rade šťastný so svojím životom a nie závidieť ho druhým.aký si ho clovek urobí taký ho má.ja tiez chodim s muzom na vecere na chaty a máme 3 deti a za chvíľu pride princezná.
Bsbenky ste sa tu domns pustili jak take strigy.ja nikomu nic nezsvidim ale ja si žijem svoj rsj na zemi a ked si chce zo života robit zbytočne peklo nech sa páči nik mu nebráni.ale stsstnejsiu zenu matku a manžellku na zemi nenájdete.
a ja mam zase pocit, ze tu niekto zavidi, ze si niekto moze dovolit ten " luxus " mat viac deti a neobava sa buducnosti

@emilia25 Ja som to pochopila......... 😎