icon

Chcem tretie dieťatko, ale muž nechce

carinita
5. jan 2016

Baby chcela by som velmi tretie dietatko.ale moj muz nechce.mam 6 a 4 rocne.uz neviem co robit,ta tuzba je neskutocna.muz je priliz setrny chce detom dopriat pekny zivot,zijeme normalne nic extra.ale uz mi je do placu ked vidim kamosky ktore su
tehotne.poradi niekto?vdaka

natalym
7. jan 2016

@emilia25 Ja som to pochopila......... 😎

fidka79
Odpoveď bola odstránená
marinablue
7. jan 2016

@malabiba súhlasím s tebou. Keď je to len o tom že manžel jednoducho nechce aj keď sú v rodine všetky predpoklady mať viac detí, je to škoda.

malabiba
7. jan 2016

@marinablue škoda to je, ale na deti treba dvoch, to nemôže byť rozhodnutie jedného

jajka257
7. jan 2016

@emilia25 len mimo temu, preco vsetci mate dojem, ze jedinacikovia su na nic? Ja som jedinacik, manzel je jedinacik a aj nase dieta bude jedinacik. A nemam pocit, ze sme menejcenna rodina a sme naozaj samostatna rodina. Ked si nezarobime, nemame.

malabiba
7. jan 2016

@jajka257 jedináčik je taký, ako ho vychovajú rodičia a aké má gény, nik nevraví, že je nanič, práve tak ako u tých, čo súrodencov majú....len výchova jedného dieťaťa sa od výchovy viacerých detí líši a líši sa aj život takých detí - čo je lepšie a čo horšie sa nedá posúdiť, lebo skúsenosť je neprenosná...môžem napísať iba za seba - milujem keď sme všetci spolu - veľká rodina, to mi dáva pocit šťastia

libka1
7. jan 2016

@jajka257 ja ten dojem nemam, poznam skvelych jedinacikov. len neuznavam teoriu chceme len jedno dieta aby sme mu mohli dat vsetko... toto nikdy nepochopim ze co je vlastne to vsetko 🙄

fidka79
Odpoveď bola odstránená
carinita
autor
7. jan 2016

@fidka79 nie je co závidieť

malabiba
7. jan 2016

@fidka79 ty s nimi žiješ? a žiješ aj s nami? ako môžeš vedieť koľko času kto má a ako ho využíva? môžeš iba teoretizovať...nič viac

emilia25
7. jan 2016

@libka1 no ved to su tie luxus dovolenky a potom budu odtiaľ upslovst ked tam nsbehnu teroristi a začnú strieľať ale ved to bol 5 hviezdickovy hotel boze ako sa to mohlo stat.potom co najdrahšie nsjznsckovejsie veci hráčky dieťa si ukáže prstom v obchode a rodic mu to hned kupy pritom sa s tym hrá možno tak v aute.a proste cele to take malo lásky sa mení na veľa materiálneho.

jajka257
7. jan 2016

@fidka79 aha....uz chapem....ale, vies, stale citam, ze som vlastne menejcenna....ale ja sa citim az velmi cenna 🙂 a vzdy , ked sa v nejakej teme diskutuje o pocte deti, tak ako odstrasujuci priklad padne jedinacik.....moji rodicia hoborili, ze majetky sa maju nasobit a nie delit 🙂 a tak som jedinacik 🙂 a dedila som a sesternice, kedze ich bolo ako mysi, nemaju nic....len sa hryzu o majetky

margarita
7. jan 2016

@fidka79
a Tvoj muz neziarli, ze sa venujes aj detom a nielen jemu ? 😉
to je argument, na zaklade ktoreho by som potom asi nemala deti vobec.
neviem, ake stare mas deti, ale z mojej skusenosti, ze cim su starsie, tym menej realne stoja o to, aby sa im rodicia nonstop venovali, maju aj spoluziakov, kamaratov, susedov a pod.

nasi sa v pohode prehraju aj sami, ked citam knizku, citam trom naraz, v tom problem nevidim, a kedze som dost ukecana, stiham odpovedat aj im, aj manzelovi a este popri tom telefonovat pripadne s kamaratkou.

libka1
7. jan 2016

@emilia25 ja som si pod tym vsetkym vzdy predstavovala nieco take co si ja vo svojej jednoduchosti neviem ani predstavit 😀 a to je len toto co pises?

jajka257
7. jan 2016

@emilia25 a to ako vies? Zijes s nami? Ci si vestica? A pekne si sa ukazala, ze terorista na dovolenke.....nuz ake super, ze sme vlastne uboziaci

fidka79
Odpoveď bola odstránená
jajka257
7. jan 2016

@libka1 u nas to nie je o tom....my sme skoro obe umreli pri porode a potom uz sme sa rozhodli vzhladom na vek

fidka79
Odpoveď bola odstránená
margarita
7. jan 2016

uz som to tu pisala, debaty o tom, ci jedno, ziadne, dve tri osem deti alebo radsej 2 psy namiesto deti, su absolutne mimo.
vy neviete, o com pisete, my vam nepiseme aby ste mali 8 deti, kazdy nech si ma deti kolko chce a zvlada, len neurazajte sa navzajom, naozaj ludia mozu zit aj inak, ako si to prave JA predstavujem
😉 😉

emilia25
7. jan 2016

@fidka79 a toto je tiez len všetky stepujte deticksm do hlsvky závisť len nech sa učia deti odmala ako nás sused je o rok starší od syna a uz tam tu závisť vidím.takže trebs byt v prvom rade šťastný so svojím životom a nie závidieť ho druhým.aký si ho clovek urobí taký ho má.ja tiez chodim s muzom na vecere na chaty a máme 3 deti a za chvíľu pride princezná.

fidka79
Odpoveď bola odstránená
jajka257
7. jan 2016

@margarita ja som neurazala, ja som sa pytala.....a mne boli zazelani teroristi na dovolenke....

jajka257
7. jan 2016

@emilia25 ale ty vycitas inym veci....a apropo. Ja som zbalec, mna teraz do zahranicia nedostanes, ani do Viedne 🙂 🙂 🙂

fidka79
Odpoveď bola odstránená
fidka79
Odpoveď bola odstránená
libka1
7. jan 2016

@jajka257 je mi jasne ze existuje milion rozumnych dovodov preco ma niekto len jedno dieta. Mna len prekvapuje ked casto aj tu na MK pisu mamicky ze z tohto dovodu chcu len 1 dieta

malabiba
7. jan 2016

@fidka79
@jajka257
@emilia25 nikde nie je napísané, že jedináčik musí byť z lepšej a bohatšej rodiny...aj viacdetné rodiny môžu byť finančne na tom oveľa lepšie...to sa zovšeobecňovať nedá...ale platí, že viacdetné rodiny sú bohatšie - o deti 🙂

emilia25
7. jan 2016

Bsbenky ste sa tu domns pustili jak take strigy.ja nikomu nic nezsvidim ale ja si žijem svoj rsj na zemi a ked si chce zo života robit zbytočne peklo nech sa páči nik mu nebráni.ale stsstnejsiu zenu matku a manžellku na zemi nenájdete.

zuzana76
7. jan 2016

a ja mam zase pocit, ze tu niekto zavidi, ze si niekto moze dovolit ten " luxus " mat viac deti a neobava sa buducnosti

natalym
7. jan 2016

No bez ocinka to aj tak nepôjde. 😀