icon

Chcete od priateľa, aby vám pomáhal v domácnosti?

rira
16. jan 2021

Ahojte dievčatá je podľa Vás nenormálne aby ste chceli od chlapa aby si poupratoval veci !!! A pomohol Vám v domcnosti ? Aspoň s niečim!!!ja už som zúfalá lebo mám pocit,že doma mám dve deti !!! Všetko robím ja sama cely týždeň lebo priateľ je v robote od rana do večera každý deň a to ani neviem kde robí !!! Lebo mi to nechce povedať !!! Stále dokola kvoli tomu hádka tak ja už neviem či ja som nenormalna a vkuse len počúvam,že som nespokojna !!!!

denden77
16. jan 2021

to upratovanie by mi asi v tomto pripade vadilo najmenej 😁 robit si dieta s niekym, o kom nevies kde pracuje.. tak to klobuk dole 😁

aniele
16. jan 2021

Pozor! Ak nechce povedať, kde pracuje, je možné, že nikde. A peniaze si požičiava. To spravil švagor (manželov brat), lebo nechcel "stratiť tvár". Pred ženou, rodičmi, cirkevným spoločenstvom. Samozrejme, toľko, aby im neklesla životná úroveň. Potom si požičal, aby zaplatil dlh. A koleso sa roztočilo. Výsledok? Z domu do bytu, do rodičovského domu, nakoniec svokrovcom prešustroval (s pomocou svokry, ktorá mu kryla chrbát) aj dom. Teraz žijú už pár rokov v podnájme.

arianna25
16. jan 2021

Predtym nieco robil doma? Alebo stale bol taky, ze nic doma neurobi?
Ked to ma v povahe, tak ho asi nezmenis, ale ked len v poslednej dobe, tak je mozno unaveny, alebo spohodlnel. Dufam ze je to len obdobie.
S tou pracou je to divne. Asi natlakom to nezistis. Chce to klud a taktiku. Chvilu nechaj tak a poloz sem tam nenapadne otazku a mozno poprekecne obcas a das si to dokopy.

janeninka
16. jan 2021

@rira takze po akej dobe to uz bude divne?

rira
autor
16. jan 2021

@janeninka od kedy sa narodila mala ma11m

birika
16. jan 2021

@rira kolko nosi cca vyplatu?

janeninka
16. jan 2021

@rira skor som narazala na tvoju vetu ze nie si divná lebo do prace chodi len 6 mes..tak som sa pytala po akej dobe teda to bude uz divne?
A teda pred narodenim dcery fungoval v domacnosti? Ako reaguje ked mas mu povies nieco ako ze sa z vasho vztahu vytratila dovera? Jeho blizki vedia kde robí?

karelova
16. jan 2021

Vy máte vo vzťahu ďaleko vážnejšie problémy než to, že sa nepodiela na domácich prácach...

rira
autor
16. jan 2021

@janeninka ako kedy fungoval,sem tam niečo spravil ja som bola stále samal lebo víkendy rozhodoval futbal ! Ma iba mamu ktorá nevie kde robí majú veľmi divný vzťah

rira
autor
16. jan 2021

@karelova áno ale podľa neho nie ja som nenormalna

ivanka12311
16. jan 2021

No keď už ti to tak dlho tají tak čo robí v bordeli vyhadzovača😃?sorry musela som toto mi ako prvé napadlo

jaskolka
16. jan 2021

Vôbec aj vy máte divný vzťah. Priateľ je bordelar, riešil len futbal(panebože co je toto za prácu), nemal čas na teba ani dieťa, teraz nikto nevie, kde robí, čo robí... Áno, nie je to normálne, je to čudné, keby mi tvrdil, že vlastne ja som nenormálna, tak svietili by mi všetky kontrolky.

karpina
16. jan 2021

@ivanka12311 Myslíš, že v čase korony sú bordely otvorené? Ja to vidím skôr na drogy, či inú trestnú činnosť. Alebo sa len poflakuje a sem tam nejaká brigáda na stavbe v súkromí a pod. Teraz by sa asi ani ako gigolo neuživil 🙂

karelova
16. jan 2021

@rira hovorí ti, ze si nenormálna, pretože nemá argumenty a vtedy najlepšia obrana je útok.

danica2711
16. jan 2021

@rira to, že ti nepomáha v domácnosti, je tvoj najmenší problém. Neviem si predstaviť, že by som nevedela, kde pracuje môj manžel, jedno, či by to trvalo 5 rokov, pol roka alebo pol dňa. TOTO nie je normálne, nie že upratovanie a áno, si nenormálna, keď TOTO neriešiš

karpina
16. jan 2021

@rira Nosí ti domov pravidelne peniaze, že by to mohla byť výplata, či len sem tam niečo, alebo nepravidelne?

fiafia
16. jan 2021

Čím dalej tým lepšie 😂 niekedy mi rozum zastane keď tu čítam niektoré príspevky. To je čo za exota,že odmieta partnerke povedať kde pracuje? Ak nerobí Gigola, nepracuje pre CIA , nieje v mafii nevidím v Tom problém. Niečo zatlka a to by som ja netolerovala. A k poriadku len toľko, čo si nespraví,mať nebude. Niesom slúžka

sante81
16. jan 2021

@rira môj eštevtedymanzel pracoval ako jediný vo firme do 2 v noci a zarábal 😁 aby sme sa mali dobre, ale v skutočnosti obrabal kolegyňu 😁 čiže nepomáhal s ničím

sandra151
16. jan 2021

Nie nepomáha. Môžem robiť čokoľvek ale je proste extrémne lenivý a ešte k tomu nenapraviteľný bordelár. A tiež jeho názor na tieto veci je,že chlap má robiť a živiť rodinu,a žena sa starať o domácnosť.
A to v momentálnej situácii robí raz do týždňa ale nepohne ničím 😒😒😒

siska53
16. jan 2021

@rira chciet chcem, ale.. no.. nieco pomoze, ale malo.. 🙄

lindusss2016
16. jan 2021

@rira tak ja ti poradim, podla mna hazarduje... penazi mate dost? Kolko ti prispieva z tej novej prace? Ozaj nir je v pohode ani pol roka tajit, co vlastne cele dni robi, je to chory vztah. Ty vlastne nrvies, co vas zivi a ako a skym tvoj chlap travi cele dni.

nikyball
16. jan 2021

🤣🤣🤣 🤦 ste divni obidvaja. Pre teba bude ľahšie napísať čo vlastne o ňom vieš. Idem si pre 🍷 a 🍿 takéto témy ma bavia, dúfam že ju nevymazes 🤣🤣🤣

ivanka12311
16. jan 2021

@karpina neviem ale aj tak dosť blbé keď jej o tom nevraví

janeninka
16. jan 2021

@rira ked nad tym premyslam - akykolvek dovod ma na to ze ti to nechce povedat je to pruser. Hanbi sa ti priznat ze upratuje wecka?- to by ma velmi mrzelo ze nema taku doveru mi to povedat. Nieco nelegalne - tipovanie a dohadovanie zapasov, dilovanie, ksefty.. gambling, nevera.. skratka pruser...

vilma7
16. jan 2021

Myslím že autorka sa tu pýtala úplne niečo iné a všetky omielate len to, že nevie jeho prácu. Keby chcela vedieť, sadne do auta alebo ho dá oddeľovať.

A áno, chlap by sa mal podieľať (nie pomáhať, on nie je tvoj pomocník) na chode domácnosti a starostlivosti o dieťa. Nemusí denne ako žena, ale podľa jeho možností a potrieb. Ale žiaľ mnoho chlapov si myslí že žena doma nerobí celý deň nič, je na Materskej, tak nech maká.

karelova
16. jan 2021

A aby som sa vyjadrila k teme - moj muz aj ked k tomu nebol vedený (jeho mama by mu este aj teraz bola schopná preskladat prádlo v skrini) 🤦‍♀️, tak sa spolupodiela na chode domácnosti. Aktuálne nemáme umyvacku a ked umývam riad, sám od seba sa postaví a začne ho utierat. Ked ja navarim, on riad sam od seba umyje, pretože ja som varila.
Ked sme spolu este len chodili a boli v tej najväčšej fáze zamilovanosti, na túto temu sme sa bavili vopred a uz vtedy sme si podelili co bude kto robiť v domacnosti. On si zobral na starosť smeti, vysávanie, umývanie podlahy a občas zehlenie. A keďže je dosť zasadovy, svoje sluby drží, aj ked občas zo srandy somre, ze mi tolko toho vtedy nemusel naslubovat.. 😁
Ale nemá problém so žiadnou prácou.

danim
Autor odpoveď zmazal
jane89
Odpoveď bola odstránená
simonah73
16. jan 2021

mna sa pred chvilou muz pytal, ci potrebujem s niecim pomoct v kuchyni, ale povedala som , ze nie, kedze naozaj je tam vsetko ok. bezne umyva riady, vyklada umyvacku, vysava, pradlo do pracky obvykle rozdelim ja a ked doperie prve, prehodi to do susicky a da prat dalsie. dnes si pral monterky, lebo ostatne som prala vcera ja. tak isto umyva aj okna, v nedelu vari vyvar a robi kopu dalsich veci v domacnosti.

podmostom
16. jan 2021

@rira mňa by tiež viac trápilo co robí. Co ak robí nejaké nekalé kšefty a dostane vás do problémov? Trvala by som na tom aby mi to povedal. Upratovanie-moj upratuje, chodí na nákupy, niekedy varí. Keď som bola na materskej tak mi pomáhal skôr tým, že vzal deti von, keď som ja potrebovala upratovať, variť. Teraz si to predstavujem tak, že o domácnosť sa má starať aj on. A to on by bol schopný aj v 2 cm žiť, on ten bordel nevidí, takže normálne mu niekedy urcim prácu, napr ja idem umyť kúpeľňu a záchod a ty by si mohol kuchyňu..