Podvádza ma môj priateľ?
Túto otázku sme položili za používateľa, ktorý chce poznať váš názor anonymne a bez priamej účasti v diskusii. Zverejňujeme všetky informácie, ktoré nám poskytol. Ďalšie podrobnosti k dispozícii nemáme, preto prosím vychádzajte z informácií uvedených v príspevku. 💙
S priateľom bývam pár týždňov a nemáme skoro žiadny spoločný čas. Práca, on svoje záľuby a ja sa starám o domácnosť. On sem-tam.
Zmenil prácu a len počúvam o kolegyniach, ako sa sťažujú na svojich partnerov. Jedna zahlásila, že tam má chodiť každý deň, keď ho školí. Tá je vraj nespokojná so svojím chlapom.
Ja chodím večer sama von, lebo jemu sa nechce. Potom ma kontroluje, či sa nestretávam s niekým.
Povedala som mu, čo mi vadí, a on povedal, že to zmení.
Myslíte, že ma začal podvádzať? Úprimne. Ďakujem.
@pytame_sa_za_teba Myslim, že keď sa dvaja rozhodnú bývať spolu, je to preto,lebo túžia po spoločnosti toho druhého.V prípade, že to tak nie je, stojí za zváženie, či má spoločné bývanie zmysel,dokonca si dovolím spochybniť aj zmysel vzťahu.Toto je len môj názor, určite budú písať dievčatá aj iný názor.
Úprimne ti píšem, že si prečítaj odpovede v predchádzajúcej diskusii.
@letfenixa Presne. Ved to tu bolo minuly tyzden. Asi nedostala "spravne" odpovede😃
Nevidim ziadne priznaky podvadzania, len si kazdy z vas zije svoj zivot a namiesto vztahu mate spolocne byvanie.
@pytame_sa_za_teba keď ti vykladá o kolegyniach, je vysoko pravdepodobné, že ťa s nimi nepodvádza, keby s niektorou podvádzal, tak by o nej čušal. Ostatné vo vašom vzťahu nekomentujem, každý si spolužitie nastavuje podľa seba, podstatné je, že to nie je zdrojom konfliktov.
A toto co je za diskusiu? My budeme diskutovať medzi sebou, a ty budeš čušať? To nemyslíš vážne
@pytame_sa_za_teba prečo si myslíš že ťa podvádza? Lebo v práci sa rozpráva s kolegyňami? alebo že musí byť v práci vtedy keď t kolegyňa čo ho zaúča? Si ozrejmi čo ti vo vzťaju vadí...ak je to žiarlivosť, možno je problém práve v tom že chodíš po večeroch sama von....on možno nejde von lebo je naozaj unavený alebo sa mu len nechce.....vzťah je o prispôsobovaní....to že ti nepomáha v domácnosti je tiež o rozhovore a snahe či chce pomáhať....

Skor by som riesila, ze on robi svoje konicky a ty sa staras o domacnost. A on len "sem-tam".
Dalsia sluzticka usluzna...