icon

Chlad po svadbe

karolina15
3. jan 2013

Chcela by som pocut Vas nazor.
Som cerstvo vydata (od leta) a zacinam mat pocit ze nas vztah s manzelom ochladol. Respektive skor ze z manzelovej strany ochladol.
Ked sme este neboli svoji tak ma stale pusinkoval, hladkal...bolo to take spontane ked som umyvala riad tak prisiel a zo zadu ma silno objal, pobozkal na krk...proste stale sa tulil. Teraz mi sice da pusu ale akurat tak ked pridem domov z prace a na dobru noc.
Aby som mu nekrivdila: doma mi pomaha zo vsetkym. Vari, upratuje ked treba. Predal byt aby sme si mohli kupit moj vysneni domcek a planujeme aj babatko.
Len sa zacinam bat ze ked je to uz teraz takto ako to bude za 5-10 rokov? Mne to velmi chyba uz teraz.
Mate niektora podobnu skusenost?

Strana
z4
karolina15
autor
7. jan 2013

@sorciera24 uz sme sa rozpravali..samozrejme ze nei som taka naivna aby som cakala ze tu to zmenim alebo vyriesim..
Ja som tu skor hladala niekoho kto to zazil a vie mi poradit ako na to...
Po rozhovore sa manzel trochu viac snazi...ale ako som spominala zacala som si viac vsimat ako sa choda neuvedomele..ze v noci pocas spanku sa sam od seba tuli , to ako na mna pozera...
Samozrejme ze si uvedomujem ze su vo vztahu dolezitejsie veci ako objatie...ale ja ani bez toho objatia nedokazem zit a popravde som presvedcena ze fyzicky zivot manzelov je velmi dolezity...ta intimita medzi dvoma ludmi vzat tmeli..ale samozrejme musi mat ten vztah pevne zaklady.
Nikde som nepisala ze moj muz nie je skvely lebo je

sorciera24
7. jan 2013

@karolina15 ved ano, isto je skvely, len ho entlac do niecoho, co by sa mu mohlo neskor viac sprotivit a narobis tym viac skody ako osohu 😒 fyzicky zivot je dolezity, s tym suhlasim.....len to nie je uz o celodennom mojkani a pusinkovani.....a kolko ste spolu?

karolina15
autor
7. jan 2013

@sorciera24... 2a pol roka...jasne ze to nie je o celodennom mojkani..ale ak sa nieco zmeni ( pre teba nie k lepsiemu) a ty nevies dovod tak neresis?
Ja nikoho do nicoho netlacim..to ani ne musis..len mi to chyba...moj manzel je pre mna okrem ineho aj priatel...cize to ze mu poviem co sa mi paci a nepaci je pre nas prirodzene

sorciera24
7. jan 2013

@karolina15 tak uz chaaapem!....proste prirodzena faza...je ajsne, ze doteraz to bolo tak....len uz prechadzate na vyssi elvel;) ber to tak.....jasne, tebe asi vadi, ze je to asi zrazu, zo dna na den? (lebo ono to tak prirodzene pozvolna prichadza...)....a ano, riesim, kebyze sa nieco zmeni...ale nic sa nemeni (resp. ked sa menilo toto, povazovala som to za prirodzenu fazu....)...ok, ked si sa ho spytala, preco zrazu anstala zmena? co ti povedal?

acko
7. jan 2013

@karolina15 ale tak nie som uplny nemojkac, ja sa rada pomojkam 😉 nemozem povedat ze by ma tesilo ze sa mojkame menej, ale ani mi to nejak extra nevadi, teda nie natolko ze by som to povazovala za vec kvoli ktorej by som uvazovala nad odchodom od muza, alebo ze by som citila ze ideme do krizy. viem ze ked budeme mat deti, tak moj muz im bude dobrym otcom... vazim si celu jeho rodinu, jeho mamu, babku... vazim si mojho muza aj ako chlapa, aj ako cloveka - po moralnej a etickej stranke... lepsieho chlapa nepoznam.... nieze chlapa, ale asi ani cloveka... on je naj naj... a tym ze on je dobry clovek s dobrym srdcom, aj mna nuti byt dobrou a robit dobro - ja som sa do neho pred rokmi zamilovala ked som prave tento fakt pochopila. cize my mame zaklady vztahu postavene na tomto a potom az tak to vytratenie mojkania sa nami (mnou) neotriaslo. ale samozrejme tiez su chvile ked si musime tie zaklady pripomenut. tak skus si aj ty pripomenut tie vase, a verim ze budes potom spokojnejsia a nebudes z toho poklesu mojkania taka rozcarovana. 😉

karolina15
autor
7. jan 2013

@sorciera24 no on mi povedal ze zmenu nepocituje..ze ma miluje dokonca stale viac a viac...ze sa bude viac snazit...
Ja by som to brala ako prirodzene keby to nebolo zo dna na den a po takom kratkom case...mna skor vylakalo ze ako to bude pokracovat...ze ked teraz to trochu ochladlo co bude za 10 rkov...jasne ze som cakala zmenu ale skor az ked budu deti

sorciera24
7. jan 2013

@karolina15 sme zeny, preto to mozno pocitujes intenzivnejsie;) a chlap to mozno berie prirodzene a chlapom take veci nedoklapnu.....je si vedomy, ze ta lubi( a to je rpe neho najdolezitejsie...to, co riesime my, zeny, su pre muzov dakedy malichernosti...ale to najdolezitjsie, ze ta lubi, si uvedomuje a dava ti najavo!🙂 a ver, nie ej to kratko.....proste faza zamilovanosti skoncila ( u vacsiny parov).....nerozmyslaj co bude o par rokov, mozno budes prekvapena, ze to bude este lepsie;)

karolina15
autor
7. jan 2013

@acko ja som urcite nad ochodom neuvazovala...ale ak by fyzicky kontakt dlhodobo absentoval vo vztahu tak by som asi stastna nebola co by mozno aj k tomu odchodu viest mohlo...predsa len sme ludia a kazdy mame pravo byt statny a ked ta ten druhy miluje tak spravi cokolvek aby ta urobil stastnym...
Samozerejme ze som sa vydala nie kvoli tomu mojkaniu ale ze verim ze ten muz ma urobi stastnou, ze sa na neho budem moct spolahnut a ze bude dobrym otcom.

filipal
7. jan 2013

@karolina15 ved asi tak ako pises. netvrdim, ze vyprcha laska, ale ze sa kvalitativne zmeni. faza zalubenosti sa zmeni na trvalu lasku. (alebo nie ☹ )

karolina15
autor
7. jan 2013

@sorciera24 dakujem za pozbudive slova...dufam ze mas pravdu a raz budu nase deti s uzasom pozerat na nas dvoch tak ako ja teraz pozeram na svojich rodicov

karolina15
autor
7. jan 2013

@filipal verim ze hej 🙂

Strana
z4