Chlap je extrémne závislý na ľuďoch
Dievčatá ,potrebujem radu .Chlap,extrémne závislý na ľuďoch.Kade chodí ,obchod,pumpa,servis,banka,čistiaren,kaviareň ,ulica proste kde ho napadne sa hocikomu prihovára ,zoznamuje s cudzími ľudmi/väčšinou muži sú to ale aj staršie ženy dve spoznal nad 65 rokov/ akoby boli starí kamaráti .Z desiatich minút je zrazu polhodina-hodina čo sa zakeca ,zašuchce.Je to niekedy vrcholne trápne pretože niekomu je to až nepríjemne /napr.introvertom /Vymiena si hneď telefónne čísla a už má další nový kontakt .Cez deň má aj 50 hovorov/aj v práci / kde s kým /najmä takými s ktorými má spoločne hobby/.Ako telefónna ústredňa.Ked niekam ide akoby ho každý poznal ,už z diaľky po ňom kričia alebo on po nich .Ziadne súkromie keď s niekym ide ,je to veľmi nepríjemne keď zrazu sa ocitnú tu další ,,znamy.,,.Najradsej sa pohybuje kde sú masy ľudí a poriadne ,tam sa cíti najlepšie .Ludia väčšinou bočia od veľkých masoviek,on najradšej cez tu najväčšiu masovku ľudí ide ,čo najbližšie k ľuďom .A už sa prihovára kde komu ,okukava všetko od ľudí po zvieratá,veci .Ked aj je v spoločnosti nestačí ,prihovára sa aj tak ďalším .Chapem ,že extrovert má rad ľudí ale toto prihováranie a hľadanie si po ulici nových kamosov je trochu cez čiaru .Podotykam je už v stredných rokoch ,robil to vždy ,no začalo sa to stupňovať .Neni dňa kedy by to nerobil.Nehovoriac tie hovory aké su otravne .Bez ľudí akoby upadal do depky.Aký máte na to názor ?
no pisala som o jenom znamom a nejak podrobne som ho opisala, ze som to radsej zmazala, aby nespoznali nahodou jeho manzelku. On telefonuje vzdy a dlho, tri deti vysoskolsky vzdelane aj on a jeho zena a on v kuse chodi na spoved, do kostola a stale potrebuje s niekym sa rozpravat, a on teda svoju manzelku co len ja viem s tromi zenami sa zaplietol, jedna sa s nim vyspala a ked ju otravoval, povyhrazala sa mu, bola vyssie postavena, potom si nasiel ze pomaha nejakej rozvedenej a potom obtazoval veriacu lekarnicku, jeho manzelka o tom podla mna nevie, a on ma vyhovorku, ze stale pani manzelka na neho krici, aby si upratal atd. Proste na jednej strane krestan, ze ccel bt knazom, na druhej strane ze sa ide obesit, ze ho zena nici psychicky a tak no, neviem, ci to neni na pritaz, pripadne ho uz len manzelka toleruje z nejakych dovodov. No oni sa asi uz neuvedomia, mozno potrebuju nieco, neviem co, aj ja mam v rodine takeho, s kazdym sa rozprava len s vlastnymi nie, no zalezi na tom,a co TI on dava, aky zivotny pocit, alebo nieco, preco je ten vztah fajn. Podla mna tito ludia maju v sebe nieco velmi v nevedomi ukryté, ale Ty by si mala mysliet na seba a jemu to vysvetlit ako sa citis a ako to na Teba posobí, jeho spravanie...
@sslobodnamama777 No smutne teda,zvlaštny ľudia ktorí prahnú po pozornosti ,vo všetkých smeroch .Pritom pozornosti mu dávame hodne ,no zrejme mu to nestačí keďže všade kde sa dá bojuje o ňu .Zrejme to má súvis s detstvom .No ani mne sa to nezdá normálne ,ako každého pomaly ,,obťažuje ,,trápnym vykecavanim .A všade chce byt len on a on a nikto iný ten prvý .Stale bojuje o priazeň .Chapem ,že sa ten tvoj znamy zrejme ženám prihovára a potom ľahko môže prísť k milenkam.Ak by som niečo zistila takéto bola by to už konečná .Aj tak život s takto ,,chorým ,,je velmi ťažký a ako tu niektorá píše ,ci mu závidím ,tak by som jej dopriala týždeň života s takýmto cudakom ..☹
@silvike Hej aj ja si to bohužiaľ myslím a siaha to zrejme do detstva .No nedostanem ho k psychologovi ,on si mysli ,že je ok ako každý psych.chorý.
Skús sa porozprávať s psychológom ty, aby si vedela ako k nemu pristupovať a ako mozes ty prispieť k zlepšeniu. Psychológ sa s takým isto stretol a bude vedieť poradiť. Urob maximum pre pomoc zlepšenie. Držím ti palce.
Netusim ako to znasa jeho zena ale zda sa ze mu to zatial toleruje. Raz robil firemnu akciu unho doma a nestacilo mu 10 kolegov tak pozval este dalsich 10 kamaratov. Bolo mu jedno ze to mala byt firemna akcia, on potreboval dav a publikum. Mne by takyto clovek veru velmi vadil, ani sa necudujem ze to riesis.
Ja by som na Vasom mieste, ak teda mu chcete nejako pomoct, sla sama za pysychiatrom a cele jeho spravanie mu popisala. Nech vas on usmerni co dalej.
A akú povahu máš ty?lebo, ak by si nezasla do extrémov tak by som povedala, že to je extrovert a nevidím na tom nič zle.Ja mám takú kamarátku má more známych, kamarátov, psíčkarov denne má xy správ na viberi, stále niekde je, s každým dokáže pokecať či predavačka či človek na ulici so psíkom.ale zase nie je vlezla.Je to veselý, šťastný usmiaty človek.Ak ty si introvert všetkého Ti je veľa, tak mu nemôžeš rozumieť.Ale to, čo píšeš je už príliš aj na mňa veľkého extroverta😉
tymto spravanim prekryva nejaku vnutornu frustraciu podla mna, samozrejme, nevedome....nasiel "riesenie,uspokojenie" nejakeho vnutorneho problemu v tom,ze svoju mysel smeruje mimo seba, teba, takeho realneho zivota....upriamuje sa na inych ludi,aby nemusel pochopit seba.Hm,a,ak sa aj mylim ,tak urcite subuz taketo prejavy vhodne pre psychiatra.Toto je uz extrovert krizeny s exhibicionistom (nie tym,co sa vyzlieka)
@luccija Ja som neni ani introvert ani extrovert ,niečo medzi .Mam kamošky ,rada chodím von .Nie som putka domáca.No toto už je extrém .Takto si môže žiť nezadany single človek lebo on si tu svoju pozornost upriamuje k druhým a nie kde by mal.Volame spolu,dá na hlasity odposluch a zrazu sme i 5 v hovore .Osobne veci riešime a on má doslova radosť keď všetko počujú jeho ,,známosti ,,?Vzdy telefonuje na hlasom odposluchu čiže všetci na ulici všetko počujú ..Vsetko vykecava ,naše intímne a osobne veci .Este o 22-23.00 drnci mobil keď je doma ,ráno už o 6-7 aj cez vikendy ,sviatky.Orem toho ideme si sadnúť ešte i tých ľudí hypnotizuje pohľadom ,vkuse na nich cumi ,je to veľmi nepríjemne ,aj tak si tu pozornost vynucuje.A začne mi hovoriť ,videla si ako po ňom kukaju take a onaké osoby -muži ,ženy ...proste choré .Je strašne ovplyvniteľný tými jeho kontaktami .Klame.A to je len časť z tej jeho uchylky .
Veci čo nakúpi musí mat vyložene v izbe ako doplnok -nie schovať do skrine /nohavice ,kosele to kúpi i 5 druhov rovnaké a nenosí /lebo chce na ne pozerať -čiže stále akoby sme sa točili okolo jeho pozornosti .Zvierata má najradšej kohútov -asi 20 kusov je doma a keď kikirikaju o 4-5.00 ráno je super pre neho ,nehovoriac ,že už susedia sú zúfalí .Vonku na dvore celu noc musí hrat rádio lebo zvieratá to majú radi .Ale myslím ako tu jedna kocka písala ,takmer všetko sedí na historiansku poruchu osobnosti .
@dadomon Myslím si to i ja ,no s ním sa nedá ,že on problem nemá .No zrejme je tam vnútorný problém ,je toho viacej u neho .Uz ho vyhodili aj z roboty kvôli tejto jeho ,,povahe ,,Lebo i tam to robil .
Fuuu a tebe nikdy nenapadlo ze ma poruchu osobnosti? Toto je uz patologicke
Vonku zvieratám rádio? To mi pripomenulo tie opery tej učiteľky čo tým týrala celé okolie.
:D :D :D odpadnem..musis to mat fakt tazke, asi by ma uz porazilo z neho..nas dedo ma tiez vsade kamosov tu postarka, tam predavacka ,tam sestricka hned vykecava, ale vyslovene zeby niekoho na ulici oslovoval to nie len ked niekam pravidelne chodi sa prihovori a uz ma kamosov, uz ma privilegia :D napriklad mu predavacka odlozi cosi kdesi hah, no je to sranda, ale to co ma tvoj muz tak to je extrem... no to asi by chcelo aj pohlad nejakeho odbornika
@bosorka2302 X-krát má napadlo ,no akosi som to nechcela vidieť .X-krát som sa snažila o rozhovor ,nič nepomáhalo.On neobťažoval len rodinu ,no i dalších ľudí ,susedov,kolegov svojim správaním .No jemu to bolo jedno .
@danim Áno vonku zvieratá musia mat celu noc hudbu a cely deň tiež .Radio hra 24 hodín .Este cez deň ok ,no i celu noc .Nikto rádio nemôže vypnúť lebo by bolo veľmi zle ..susedia radšej zavrú okna .Najhorsie to je v lete .A nehovoriac o platbe za elektriku ..
@nttnnt Ver mi je to na porazenie .Tahá so sebou dole aj dalších ľudí a urobí z nich to ,čo je on sám .Ludia mi vravia ,že si zaslúžim medailu .No už ďalej nevladzem ,všetky tieto ,,vlastnosti ,,sa stupňujú vekom .No to nieje všetko ,no nechcem tu všetko vypisovať .S každej ženy urobí časom psychickú trosku .
@nttnnt To je úplne niečo iné vás dedko ,to je v pohode aj ja keď niekam chodím castejsie ,mam kontakty .No on vyslovene sa vtiera cudzím aj na ulici ,dáva svoje cislo kde komu a potom jeho cela starosť je kontakty opatrovať -vyvolávať a flakat sa .Rodina je mu fuč.
Takto sa Ta spytam - dava Ti tento vztah este nieco? Alebo len obera o energiu a navodzuje pocit frustracie? Kludne si odpovedz sama pre seba...ja Ti poviem hned, ze toto by som ja "nedala". Ine je, ked je clovek normalne priatelsky, komunikativny...ale toto uz je davno cez ciaru a absolutne sa nezaujima o Teba ako partnerku a o Tvoje potreby. Aspon ja som z Tvojho rozpravania nadobudla taky dojem.
Jedneho takeho poznam no hroza ako s nim vydrzis? Ja ked ho zbadam na ulici hned sa otacam a idem opacnym smerom.
Pri poruche osobnosti rozhovor nepomaha tam treba lieky a rerapiu aj to nema velky a dlhodoby ucinok.
Ja som introvert s nizsim eq a toto je, bez prehanania, nocna mora moja. Na ulici stretnut takeho neznameho cloveka. Podla mna je to tiez minimálne na psychologa.
Pocuj nema on nejaku obsedantno kompulzivnu poruchu? Stale sa mi nechce verit ze by bol proste taka povaha
@katus226 Neviem čo má ,no viem ,že normálne to neni a povedalo mi to už viac ľudí .No už mi pohár trpezlivosti preteká.Proste každá žena s ktorou bude, to po čase vzdá .Doteraz som to vydržala najdlhšie iba ja.To,že pustá rádio zvieratám ,je už len taká odrobinka z toho všetkého .Je tam toho viac ,,chorého,, v jeho správaní .A dokonca si priznáva ,že jeho každá žena opustí ..no nezamýšľa sa prečo ?!
@bosorka2302 Som si vedomá ,no človek topiaci sa i slamky chytá ,bojovala som do poslednej chvíle ..no komu nieje rady ,tomu niet pomoci .
@vamajka Sama sebe sa čudujem ako som to vydržala.Každa mame svoje hranice .Bojovala som,skusala ho pochopiť ,chvíľku sa snažil a o pár dni znova do toho vhupol.Nema to význam .Teraz s odstupom času som prišla na to ,že to bola strata času .
fuha, ale teda pustat radio zvieratam, zda sa to ako malickost,a le pride mi to naozaj chore.
Mozno pod hrozbou rozvodu, rozchodu by pristupil ist k psychiatrovi
@bosorka2302 Nepresvedčím ho lebo on si mysli ,že je v poriadku .Je veľmi tvrdohlavý a strašne si o sebe mysli ,že je niečo viac a môže si robiť čo chce .

Podla mna urcite psychiatricka porucha to bude.