Čo považujú single ľudia pri zoznamovaní za zúfalé?
zaujímal by ma pohľad na to čo považujú single ľudia keď sa zoznamujú za zúfalé a čo je podľa ich názoru ešte normálne správanie. Bolo by dobré možno aj uvádzať z akej vekovej kategórie je zoznamujúci do 20, 20+, 30+ atď alebo konkrétny vek ak chce uviesť a pohlavie. Čo by kto mal normálne urobiť a čo je už pre nich zúfalé, trápne a 🚩
@anonym_autor krátko po zoznámení veľké dary, okázalé gestá, grandiózne reči, komplimenty typu: Nikdy mi s nikym tak nebolo, sme spriaznené duše, vynucovanie rýchleho spádu vzťahu...🚩 Toto je pre mňa love bombing a dôvod na spiatočku. Mám 30+ rokov.
Keď hocikto sa vyspí s hocikým
To je pre mňa riadna zúfalost
Za zufalost povazujem, ked zena bojuje o chlapa, ktory ocividne nema az taky zaujem a tlaci nanho, vypisuje, ide si nohy dolamat, ked ju raz za mesiac pozve von a inak na nu kasle.
@anonym_autor 25+ ked muz ocakava sex a ani sa poriadne nepozname a celkovo ide mu len o sex.
@anonym_autor krátko po zoznámení veľké dary, okázalé gestá, grandiózne reči, komplimenty typu: Nikdy mi s nikym tak nebolo, sme spriaznené duše, vynucovanie rýchleho spádu vzťahu...🚩 Toto je pre mňa love bombing a dôvod na spiatočku. Mám 30+ rokov.
@tomiholjubavi haha tak toto som zažila... muž grandiózne reči, komplimenty, po týždni mi oznámil že bude otcom mojich detí...takmer som zdupkala čo za psychoš. 😱 Ale už sme spolu 14 rokov, z toho 10 manželia. Ľúbime sa stále a som rada že som nezdupkala. 🥰 Ale vyšlo mu len 1 dieťa. 😂
Mala som jedno rande so samoľúbym nsrcisom. Celé rande mi rozprával aké sú z neho ženy hotové, že mu stále chvália výzor a že už nevie čo má robiť keď sa toľkým babám páči. Na záver rande mi zaspieval (hrozne falošne) pieseň s ktorou ide do SuperStar lebo vraj mu toľké chválili spev. 😱🤣 Skončila som a viac sme sa nevideli. Škoda že sa neobjavil v hviezdnej rote SuperStar... aspoň by som sa mohla pochváliť že tento výkvet poznám. 😁😂
Podla mňa muzi, co obhanaju rad radom všetky ženy.
Samozrejme, ze chápem skúšajú ktorá sa chytí ale ak mam nejaké kritériá, neskusam to na každú jednu.
Mala som jedno rande so samoľúbym nsrcisom. Celé rande mi rozprával aké sú z neho ženy hotové, že mu stále chvália výzor a že už nevie čo má robiť keď sa toľkým babám páči. Na záver rande mi zaspieval (hrozne falošne) pieseň s ktorou ide do SuperStar lebo vraj mu toľké chválili spev. 😱🤣 Skončila som a viac sme sa nevideli. Škoda že sa neobjavil v hviezdnej rote SuperStar... aspoň by som sa mohla pochváliť že tento výkvet poznám. 😁😂
@anonym_8b9b03 Mne raz na rande chválil vlasy. Vraj ich mám ako Maťo Ďurinda z Tublatanky 😂 Nakoniec mi aj zaspieval Dnes mám rande so svojím mestom. Myslel to vážne, boli sme v reštaurácii a on tam začal takto spievať. Veľmi som sa hanbila. Keď vyťal auííííííí, ušla som preč, pretože na moje prosby aby prestal, nereagoval. Podľa mňa tam sedí dodnes a dokončuje áriu 😂
@anonym_autor "zúfalé" je len ďalší terminus technicus silno nadužívaný na MK. Ide o to nájsť súlad dvoch ľudí, každý sme iný. Sme rôzne typy, povahy, temperamenty... Čo je pre jedného normálne, pre iného môže byť "zúfalé", či iný bezvýznamný pojem.
@anonym_autor v akomkoľvek veku brať do vzťahu prvé čo príde do cesty a robiť kompromisy proti srsti. Len aby niekto bol 🙄🙄🙄
@anonym_8b9b03 Mne raz na rande chválil vlasy. Vraj ich mám ako Maťo Ďurinda z Tublatanky 😂 Nakoniec mi aj zaspieval Dnes mám rande so svojím mestom. Myslel to vážne, boli sme v reštaurácii a on tam začal takto spievať. Veľmi som sa hanbila. Keď vyťal auííííííí, ušla som preč, pretože na moje prosby aby prestal, nereagoval. Podľa mňa tam sedí dodnes a dokončuje áriu 😂
@anonym_004772

@anonym_004772 preboha nemal nahodou polodlhé blond vlasy??? Lebo ten "môj" mi tiež spieval túto pesničku a on sa snažil vyzerať ako z Tublatanky. V Košiciach. 😂😂😂 OMG
@anonym_autor 25+ ked muz ocakava sex a ani sa poriadne nepozname a celkovo ide mu len o sex.
@anonym_160491 vsak bohuzial kazdy chlap je taky
Muži čo si kladú privysoké kritéria, pritom oni sami maju "168 cm a 90 kg", alebo iné do oči bijúce vady... majú rečo o tom ako sú všetky ženy zlatokopky, toto sú total lúzri za mňa.
chváliť sa majetkom, známosťami, sexom, ženami.
@anonym_3e3995 nie kazdemu pri zene a zoznamovani s nou ide iba o sex a nic viac. 😉
@anonym_3e3995 nesuhlasim, opis sedi na kretenov
@anonym_004772 preboha nemal nahodou polodlhé blond vlasy??? Lebo ten "môj" mi tiež spieval túto pesničku a on sa snažil vyzerať ako z Tublatanky. V Košiciach. 😂😂😂 OMG
@anonym_8b9b03 Mal 😨 Ale tento bol zo Záhoria a rád sa fotil s andulkami 😀
@anonym_autor zúfalí sú tí trapkovia, čo ti v prvej správe napíšu aká si nádherná, pritom ti na foto sotva vidno do tváre, aké máš úžasné oči, nádhernú postavu a skrátka tieto lacné komplimenty, ktoré sú vlastne len prezlečená urážka nášho intelektu. Ďalší zúfalci, čo vypisujú aj po 40tom odmietnutí, alebo takí čo sa snažia zapôsobiť tým, že ti rozprávajú ako po ňom baby šalejú, ako ich odhŕňa snežným pluhom aby vôbec mohol ráno vyjsť z domu a ako za ním plačú lebo je poloboh. A keď sa ti ten zúfalec pochváli, že mu posteľ leštilo 50 báb, ktorých ani mená nevedel. Nie, ďakujem. Na auto si tiež nedám pneumatiky na ktorých jazdilo 50 ľudí.
@anonym_004772 koľko divných ľudí žije medzi nami😂
@anonym_004772 koľko divných ľudí žije medzi nami😂
@luccija Tak na druhú stranu, možno som prišla zase ja divná nemu 😀 V tvári panika, celá červená zo zahanbenia, ústa do O, v oku tik. Tiež som v tej chvíli asi nebola najčarovnejšie stvorenie na Zemi 😀 Možno čakal, že mu budem robiť vokály a spoločne sa na tom budeme medzi tými všetkými ľuďmi baviť 😀
@anonym_8b9b03 kedysi som bola na Tinderi a taký celkom fešák mi dal match. Začal písať, že je doktor, športovec... atd.. a ze vidi, ze rada cestujem, tak že akú leteckú spoločnosť najčastejšie využívam?
Hovorím, že čo ja viem? Ryanair? Wizzair? Pegasus? 😅 kde je momentálne lepšia zľava.
A on mi na to, že: V živote by som sám seba takto neponížil a nestrápnil, aby som cestoval economy triedou s nejakými robotníkmi! Mám predsa svoju hodnotu...
Ja mu na to, že keď má let dve-tri hodiny, je mi jedno, či poletím Etihadom alebo na šarkanovej cic*ne. 😅 Hlavne, že sa tam dostanem. 😅
Zrušil mi match. Vraj nezdieľame rovnaké hodnoty. 🤣 Narcisizmus z neho razil na kilometre.
40+ Na prechadzke, na prvom radne, ked sme si sadli na lavicku, lebo uz bol unaveny, ma chytil za koleno akoze mimochodom a ked som ho velmi slusne, tak, aby som ho neurazila, poziadala, aby tu ruku dal dole, lebo je to pre mna priskoro, vynadal mi do zlatokopiek.
Takze sme sa aj rozlucili. Nasledne mi tyzdne mozno mesiace vyvolaval, vypisoval, ospravedlnoval sa, ze to prehnal, lebo bol nervozny z mojej krasy a charizmy a prosil o druhu sancu.
Zufale casy, zufale ciny, zlutovala som sa nad nim a ked mi prave telefonoval a pytal druhu sancu, navrhla som mu, nech za mnou dojde do 20 minut vzdialeneho mesta, v ktorom som sa prave nachadzala... a citila sa osamelo.
Povedal mi, ze jemu sa tych 60 km(tam aj naspät) kvoli 4 hodinam neoplati ist.
Ze pride, iba ked pojdeme do hotela a ostaneme cez noc🤣🤣🤣
40+ Na prechadzke, na prvom radne, ked sme si sadli na lavicku, lebo uz bol unaveny, ma chytil za koleno akoze mimochodom a ked som ho velmi slusne, tak, aby som ho neurazila, poziadala, aby tu ruku dal dole, lebo je to pre mna priskoro, vynadal mi do zlatokopiek.
Takze sme sa aj rozlucili. Nasledne mi tyzdne mozno mesiace vyvolaval, vypisoval, ospravedlnoval sa, ze to prehnal, lebo bol nervozny z mojej krasy a charizmy a prosil o druhu sancu.
Zufale casy, zufale ciny, zlutovala som sa nad nim a ked mi prave telefonoval a pytal druhu sancu, navrhla som mu, nech za mnou dojde do 20 minut vzdialeneho mesta, v ktorom som sa prave nachadzala... a citila sa osamelo.
Povedal mi, ze jemu sa tych 60 km(tam aj naspät) kvoli 4 hodinam neoplati ist.
Ze pride, iba ked pojdeme do hotela a ostaneme cez noc🤣🤣🤣
@anonym_464548 grcajúci emoji chýba v reakciách.. 🤮

@anonym_autor napr. taketo prieskumy povazujem za zufale. Ak ta nechcu je to v tebe, navod nepomoze.