Chlap je totálny trkvas
Takto v sviatočný deň pridávam diskusiu, aby som sa ukludnila. Akože blbosť, ale deje sa to často. Aj u vás jednoduchá práca trvá večnosť? Dnes - tri týždne vie,že treba betonovat základy na altánok, prvý týždeň strašne teplo, druhý týždeň nemôžem robiť lebo idem na očkovanie, po očkovaní sa tri dni nemá pracovať a keď konečne príde deň D tak už dve hodiny hľadá meter a vodovahu, nevie ich nikde nájsť, lebo je chronický lajdak a nikdy nič nevráti na svoje miesto, potom začne zúriť na mňa, že ako to že neviem kde to je. Ako to môžem vedieť keď u nás veci random opúšťajú svoje miesto a už ich nikdy nikto viac nenájde?? A takto je to stále a pri všetkom. Ploty sa robili namiesto týždňa dva mesiace, bazén v nedohľadne, na všetko kopec výhovoriek. Aj teraz, sedím na terase a zo záhrady sa len periodicky ozýva "do pi**, ku***"...je toto chlapská choroba? Máte to doma tak isto? Ja vždy mu idem pomáhať, aj teraz mám v pláne hádzať do miešačky ak ju vôbec zapne dnes. Dá sa toto zmeniť? Že ho začne baviť vytvárať domov a bude sa tešiť, že tu máme pekne? Lebo zatiaľ je pre neho celý dom len uhlavny nepriateľ.