Chlap v akom znamení je podľa vás najhorší partner?
Taká sondicka a nepotrebujem čítať, ze to nie je o znameniach.... Podľa vás, z vašich skúsenosti. Muz v akom znameni bol váš najhorší partner?
@ciusinka poznám 3 strelcov.. Dvaja moji bývali, a presne, egoisti, behali za každou sukňou...
Aj keď, boli to veľmi zábavní chlapi, nuda s nimi nebola, boli veľmi temperamentná, ale ako životný partner... Fuuu. Trápenie.
Môj syn je strelec a aj v jeho necelých 4 rokoch vidím veľa tých čŕt 🤷♀️😂😂🙈
@barborachors pekne vystihnute, moje deti su baran a skorpion a ja som uz na konci s nervami z nich 😅
Lev suhlasim, len sa hrat a zabavat, nic nemyslene vazne a ked pride na lamanie chleba, skutek utek.
@ciusinka jooj 2 vzťahy súčasne. Tiež to poznám. Síce som bola vtedy len na strednej, aké dotyčný stíhal mňa aj ďalšiu moju známu naraz 😂🙈.. Chúďa známa, oatak jej na krku, a po krátkom manželstve sa rozviedli.
Ja nám muža raka. Citlivý, rodinný typ. Radšej si kuse do jazyka, aby bol " pokoj v rodine" on sa ani hádať nevedel.
Ja som pragmaticky, chladnejšie kozorožec. Naučila som ho, vyjadriť názor, lebo vždy chcem vedieť na com som.
Funguje nám to skoro 15 rokov. Keď sa po hádame, som šťastná, že je to už hádka a vášňou, a už aj muž si vie presadiť svoje 🙈
A teda je aj veľmi starostlivý. Ma ďaleko od sebectva.
@zafir01 to co ma chlap v hlave alebo v boxerkach znamenie neovplivni dolezite su tie zasady v zivote Ja som blizenec tiez niekto povie nestaly rozbehany otvoreny na vsetky strany ...Nie ked ja mam spokojnost nemusim mysliet na zle ...A ked partner nechce ist do hrackarstva lebo ma decko dost ze ma dost dost (dve babky co kupuju hracky z Actionu .)..no budis Aj tak ma neudrzi stale mam potrebu dokupit pastelky lebo su bud pod postelou alebo pod skrinou a ked kresli tak s ceruzou co on ma z firmy 😭Blizenca sa neda zastavit pomysli si a hotovo 300 argumentov tam nepomoze
@dominika1988 @ivik4 ja mám vodnára, ja som rak. Nechapem doteraz ako nás dvoch dal osud dokopy ( každý z iného kúta Slovenska, spoznali sme sa v zahraničí, inak by sme sa nikdy my dvaja nestretli a keby aj hej nedali by sme sa do reci tomu verím :D). Mali sme extrémne ťažké obdobie, ktoré sme nejako prekonali. A teraz? Zo spoločenského vodnára, ktorý si žije vo svojom svete a nenehá sa len tak ovplyvňovať, sa stal super tatino, ktorý upratuje, pomáha mi doma , miláčik našej dcéry 😁 stálo ma (nás:D) to veľa námahy dať naše “svety” dokopy, ale fungujeme aj ako partneri, rodičia aj kamosi. On ma stiahne sem tam na veci, ktoré by som ja v živote neurobila (absolvovala som napr. Skok z lietadla, stala sa zo mňa milovníčka aut a už som skúšala aj driftovat:D) a ja som ho zasa naucila aj obcas vypnúť s užívať si domácu pohodu ♥️😁 ale ono záleží veľmi od pováh človeka, aj keď ja trosku na znamenia verím
@dominika1988 a aký je tvoj vodnar? Inak predtým bol dosť voľnomyšlienkár, všetko pohoda jahoda, čas nehral rolu v jeho živote a kamaráti boli na popredných miestach :D ale zasa inteligencia mu asi pomohla si nejaké veci uvedomiť a utriediť si myšlienky. A možno len dieta ho zmenilo. Hovorí sa že keď chlapa nezmení dieta nezmení sa nikdy. Môže byt aj pegas:D
@dominika1988 ale jasne že hej , keď to takto pekne zhrnies, majú toho veľa spoločného. No niečoho mu zostalo viac a niečoho menej. Je oravda že on uprace “lepšie” ako ja, dba na detaily, ale napr. Pri upratovaní kúpeľne neutrie už poličky, lebo to je môj “bordel”:D najorv má to hnevalo tetaz mi to je skôr smiesne :D V praci to má tak isto. V tomto ho obdivujem. Inak my sme sa ako keby naladili na jednu vlnu a dopĺňame sa. On na mna preniesol trosku tej svojej pohodlnosti (lebo ja som napr. Dost poriadkumilovna) a ja zasa na neho svoje vlastnosti ako napríklad byt viac doma ako behať kade tade :D a inak u nás skôr ja lietam v oblakoch a on má uzemní a spľasnu všetky moje nádeje a sny :D ty si tiež racica, keď vybuchujes? Lebo ten môj okrem výbuchov, výlevov a lietania v oblakoch rieši aj náladovosť:D
@dominika1988 inak mama je vodnar a veľmi to na ňu sedí 😁 okrem tej prace. Skôr keď robí čo ju baví tak sa z nej stáva workoholicka:D
Ja som lev,3x som mala chlapa v znameni ryba a 3x to bol debil s velkym D🤦♀️🤣🙈
Rozhodne LEV.
Blizenec 😁 proste dve osoby v jednom🤦♀️
@nttnnt 😁😁😁akurat mam tu cest....
Lev, Panna, Vahy 😬😬😬😬 a aj Kozorozec nic moc, strasne dolezity a strasna nuda.
Najradsej mam ryby a rakov 🙂😍😁
Fakt to je asi o kompatibilite.
Ale panny uz nikdy viac

Ja som si tak vravela že nikdy si nič nezačnem so škorpiónom. Môj manžel je škorpión a je to jeden úžasný partner a otec 🥰