icon

Chlap v dámskych nohavičkách

77nelinka
27. mar 2015

Chcela by som spýtať, či ste sa stretli s tým, že by Váš partner nosil dámske nohavičky. Mne sa s tým manžel včera priznal, ale len kvôli tomu, že som už ďalej nevládala a podala návrh na rozvod. Pár rokov dozadu som našla doma nohavičky, neboli moje, manžel mi vtedy tvrdil, že nikoho nemá a kúpil ich len preto, aby som žiarlila. Dva týždne som sa s ním nebavila, ale aj tak to nepomohlo, tvrdil si svoje. Čo sa týka sexu vždy mu stačilo málo, tak raz mesiac alebo aj menej, aj keď sme spolu chodili. A naposledy sme mali sex pred štyrmi rokmi. Myslím, že skôr ho vzrušovalo nosenie dámskych nohavičiek ako ja. Ja vlastne ani neviem čo chcem počuť, asi som to potrebovala zo seba dostať...

sue
27. mar 2015

@radopp ty hviezdiš v poslednej dobe 😅 chlap, ktorý neobťažuje na prvom rande, nemá skutočný záujem? 😅 To si aj ty také zviera alebo sa len pohybuješ v takej pudovo založenej spoločnosti? 🙂 Chlap, ktorý by ma obťažoval (a je úplne jedno, či na prvom rande alebo hociktorom ďalšom) by nikdy u mňa šancu nemal 🙂 a som teda veľmi rada, že sa nehýbem v spoločnosti, kde by chlapi dávali svoju priazeň najavo takýmto spôsobom 🙂

77nelinka
autor
27. mar 2015

Máme jedného syna, má 15 rokov. A nechcem, aby sa aj on takto v budúcnosti správal k svojej partnerke.

radopp
27. mar 2015

@sue Ak nie je sex pred svadbou, prečo myslíš že bude po svadbe?

natalym
27. mar 2015

@77nelinka To smutné. A syn už Vašom rozvode vie? Ako to berie?

sue
27. mar 2015

@radopp nepísal si o sexe pred svadbou ale o "obťažovaní na prvom rande" 😅 či ty si sa ženil hneď po prvom rande? 😅
...píšem o tom, že ak partneri začnú spolu sexuálne žiť veľmi skoro (ako veľmi čerstvý pár), je potom podľa mňa väčšia pravdepodobnosť, že pri problémoch nastane frustrácia výrazne skôr (napr.kvôli absencii sexu v tehotenstve, po pôrode, pri malých deťoch a podobne)...keďže je vzťah postavený na sexe viac... tomuto som sa vždy vyhýbala a trvalo to vždy pár mesiacov skutočného vzťahu, kým som hupsla aj do intímneho pomeru... Preto som písala, že ak by mi chlap dal sexuálny návrh na prvom rande,tak by u mňa skončil...lebo to je len "pud"...časom z toho môže byť aj láska, ale na prvom rande je to len zamilovanie a to mi je dosť málo...

radopp
27. mar 2015

@77nelinka Voči synovi nie je rozvod fér. Je jedno koľko má rokov.

staronova
27. mar 2015

@radopp bože, ako môžeš napísať, takú blbosť...a čo je vlastne férové a voči komu, v takomto vzťahu?

timea7
27. mar 2015

@77nelinka sex nechcel preto, lebo ho vzrušuje niečo iné,možno sa dá nájsť cesta, ktorá bude schodná pre vás pre oboch, na to si už musíš odpovedať sama, čo je vo vašom vzťahu prioritou, aké sú jeho iné hodnoty, či ti ten človek stojí za to, aby si ho brala takého aký je a aj tak ho milovala. Vážila by som si na ňom, že sa priznal, určite to nebolo pre neho ľahké, ale nepáči sa mi, že štyri roky! ignoroval tvoje potreby a zaoberal sa len svojími 😒

radopp
27. mar 2015

@sue Niektoré ženy sú zvyknuté že majú návrhy od všetkých chlapov a preto si to nevážia. 🙂 Obťažovanie nie je to isté ako sex. Stačí pusa a zbytok môže žena odmietnuť.

radopp
27. mar 2015

@staronova Vieš si predstaviť že sa rozvádzajú tvoji rodičia?

natalym
27. mar 2015

@radopp Záleží ako sa to deťom podá.

charlie1980
27. mar 2015

Jezkove oci! Coho ja sa Este mozem dockat ... asi sa registrujem na FB, lebo tu je sama kruta realita!

radopp
27. mar 2015

@sue Správne som ťa pochopil, že čím menej sexu, tým lepší/pevnejší vzťah?

sue
27. mar 2015

@radopp vážiš si ženy tak málo, že im hneď na prvom rande ponúkaš sex, a nechávaš na ne, či ťa odmietnu? 🙂 ...mala som šťastie na mužov, ktorí chceli poznať najskôr iné veci ako to čo skrývam pod spodným prádlom 😅

...mimochodom si myslím, že hoci je rozvod vždy traumou, niekedy je naozaj tým najlepším riešením aj pre deti 😔

@77nelinka držím palce, nech to podáte synovi čo najmenej bolestivo...

timea7
27. mar 2015

@radopp napísal si to krásne, že niektoré deti sú neplánované, ale chcené. Ak máš vyše štyridsať, je to tvoje rozhodnutie mať deti v tomto veku, následky si nes veselo sám 😀 , ak si mladý muž, tak to s tou únavou nemôžeš myslieť až tak vážne. Tri deti som nemala, ale chodili sme obaja do práce, ja do školy, stavali sme svojpomocne rodinný dom, manžel podnikal, takže aj účtovníctvo, plienky som prala, hotové jedlá pre deti nikdy nekupovala. Lenže nekradol nám čas PC ani TV, a mali sme kondičku zo športu, čo dnes mladí ľudia sedením pri PC asi ťažko nadobudnú. Nechcem všetkých hádzať do jedného vreca, to nie, ale v poslednej dobe tu stále čítam, ako sú mladí ľudia veľmi unavení. Chápem, že niektorí majú náročné uamestnanie, ale všetci určite nie. A predpokladám, že nenechávaš všetko na partnerku a potom neočakávaš, že bude z nej večer dračica. Inak, čítaj si to po sebe -. stále píšeš, ako sa to nedá 😒

natalym
27. mar 2015

@radopp Všetci Ťa poznáme, Tvoje vyjadrenia, beriem s rezervou., Možno to tak nemyslíš ako píšeš, len používaš blbé slová.........

radopp
27. mar 2015

@sue Aké ženy? Jedná sa o jednu manželku. ... Čo chceli zistiť iní? Veľkosť bankového konta? No áno, to je vzťah z rozumu. 🙂

timea7
27. mar 2015

@radopp muž, ktorý by mi na prvom rande ponúkal sex, by mi nestál za to, aby som sním išla na druhé.

timea7
27. mar 2015

@radopp súhlasím, rozvod je pre dieťa ťažký, ale napadlo ťa, čo to asi môže urobiť s detskou psychikou, ak by načapal svojho otca v tých nohavičkách on?

radopp
27. mar 2015

@natalym Jasne, netreba brať všetko vážne ako na pohrebe. Ak ma všetci poznáte, prečo sa pýtate na detajly? Zo slušnosti?

radopp
27. mar 2015

@timea7 Sú to len nohavičky. Život je o niečom inom.

natalym
27. mar 2015

@timea7 Verím, že to tak nemyslel, lebo použil slovo obťažoval. Predpokladám, že chlap s ktorým by som šla na rande by ma neobťažoval a pod slovom obťažovať je možné predstaviť si aj pokus o bozk, chytenie za ruku a pod.

sue
27. mar 2015

@radopp vôbec si to správne nepochopil 😅
Skúsim sa vyjadriť ešte raz : ...podľa môjho názoru sex ani reči o ňom a ani sexuálne návrhy nemajú čo robiť na prvom rande (zároveň netvrdím, že neexistuje šťastné manželstvo, ktoré začalo práve sexom na jednu noc - výnimky istotne sú...keďže svet našťastie nie je čiernobiely), pretože si myslím, že partneri sa majú najskôr spoznať v iných oblastiach a až potom v tej intímnej...potom zvládajú absencie v sexuálnom živote lepšie, ako tí, ktorí hupsnú do postele hneď... intervaly a ako často má sex byť v partnerstve / manželstve sú podľa mňa rovnako individuálne ako sexuálne polohy, používanie pomôcok a podobne - platí tam podľa mňa jedine to, že správne a "normálne" je to, čo za správne a normálne a uspokojivé považujú tí konkrétni dvaja partneri...

Z toho, čo si napísal do tejto témy mám pocit, že si s partnerkou / manželkou začal sexuálne žiť veľmi skoro (nie v nízkom veku, ale v čerstvom vzťahu) a teraz si riadne rozhodený z toho, že máte malé deti a nie je proste toľko času a priestoru na najmä spontánny sex... No holt nie ste už slobodní, bezdetní, buď vydržíte tých niekoľko mesiacov, kým deti podrastú alebo si zožeňte aupairku alebo buďte inak nápadití...vždy sa dá nájsť spôsob, aby boli obaja spokojní, len musia obaja chcieť 🙂 ...a niekedy si naozaj treba uvedomiť, že očakávame veľa...

natalym
27. mar 2015

@radopp Ja sa nepýtam.

timea7
27. mar 2015

@radopp nie sú to len nohavičky, je to závažný problém v spolužití dvoch ľudí, z ktorých každý má iné predstavy o intímnom živote, navyše, jednému z nich nezáleží na tom, či bude jeho partner v tejto oblasti šťastný a to je zlé.

natalym
27. mar 2015

@timea7 V jeho veku? 15 rokov? Pravdepodobne by si povedala, že jeho otec je totálny úchyl a jeho matka je úplne blbá, že s ním ešte je.

sue
27. mar 2015

@radopp nie, veľkosť bankového konta nie, nie som milionárka a aj to je na mne vidno 😀 😀 😀 záujmy, názory na rôzne oblasti života a sveta, spôsob nazerania na svet, spôsob riešenia problémov, názor na rodinu, partnerstvo a podobne 😉 ...životný rytmus...

timea7
27. mar 2015

@natalym sorry, nepostrehla som vek syna, ale práve v tomto veku to môže zobrať veľmi zle, ja osobne by som to ťažko rozchodila aj teraz....

natalym
27. mar 2015

@timea7 No čo s tým narobíš, budú sa takto trápiť? Ja myslím, že sa mu to dá vysvetliť rozumne, veď nestráca rodičov........

timea7
27. mar 2015

@natalym presne tak, rodičia budú aj po rozvode, ale majú obaja právo nadviazať vzťah, v ktorom budú po všetkých stránkach šťastní. Syn o pár rokov bude mať svoj život a oni by žili len vedľa seba, nie spolu.