Chlap v dámskych nohavičkách
Chcela by som spýtať, či ste sa stretli s tým, že by Váš partner nosil dámske nohavičky. Mne sa s tým manžel včera priznal, ale len kvôli tomu, že som už ďalej nevládala a podala návrh na rozvod. Pár rokov dozadu som našla doma nohavičky, neboli moje, manžel mi vtedy tvrdil, že nikoho nemá a kúpil ich len preto, aby som žiarlila. Dva týždne som sa s ním nebavila, ale aj tak to nepomohlo, tvrdil si svoje. Čo sa týka sexu vždy mu stačilo málo, tak raz mesiac alebo aj menej, aj keď sme spolu chodili. A naposledy sme mali sex pred štyrmi rokmi. Myslím, že skôr ho vzrušovalo nosenie dámskych nohavičiek ako ja. Ja vlastne ani neviem čo chcem počuť, asi som to potrebovala zo seba dostať...
tolerovat dokazem kazdeho, ale teda tolerovat, ze mam doma psychopata, co sa rad oblieka do zenskych veci, to by som neuniesla. Uz len ta predstava, ze moj muz ma na sebe cipkovane gatky, fuuuj, v zivote by ma uz ako muz nepritahoval. Nema to v gebuli vsetko oki, ale to ma maloktory muz v dnesnej dobe.
@mamulka211 A ako by si vyriešila vypadávanie bimbasa z trenírok? Keby si bola chlap.
obvykle šortkami
Moj nazor : hranica uchylnosti sa neda presne urcit. To, Co povazuje jeden za uchylne, pre druheho je to Este stale akceptovatelne, ked nie uplne normalne, od kadejakych Sex.pomocok az po rozne experimenty ako sadomasochizmus. Na to neexistuje ziadna tabulka a ani meritko. To, ci sa to dozvedela zakladatelka pred svadbou alebo po nej, nezohrava ziadnu rolu, nakolko sa zohladnuje, ze manzel v tej dobe o tejto nazvime to "uchylke" Este nevedel.
No, asi by mi z toho bolo divne, no cely svet sa tiez nezrutil. Su aj horsie veci v zivote 😀
@radopp ze si kupim elasticke trenkoslipy
@mamulka211 🙂
a keby som si nevedela s bimbasom rady, zeby mi neustale vysakoval, tak si ho dam amputovat, myslim, ze kastracia by mnohym muzom vyriesila 90 percent ich kazdodennych problemov :D
@mamulka211 Daj sa vykastrovat sama ked si myslíš že je to ok.
@radopp no kolko zien poznas, co sa obliekaju do muzskych siat, co unasaju lietadla, alebo s nimi namieria do Alp, co vrazdia a znasilnuju nevinne deti a zeny, co sa paria so zvieratami...myslim, ze povinna kastracia takychto uchylov by im vyriesila problemy s ich prebytocnym organom :D
opatrne, este skoci na teba 😉
@ruthmaria ja sa chlapov nebojim :D hehe
... verím, že ti do smiechu nie je. Záleží od teba, aký postoj k tomu zaujmeš. Každopádne ti držím palce 🙂
a nie je transexual?... v mojej rodine je transexual ktory nosil svojej sestre nohavicky v poberte, ozenil len aby nikto si nevsimol ze nieco nieje v poriadku, mali spolu 1 dieta a po 7 rokoch manzelstva sa rozviedli a chodil ku psychiatrovi, ktoremu to povedal... skoro nato sa stala z neho "zena"....
tak ja som dooost tolerantna, ale kebyze mam doma chlapa, co nosi zenske gatky a so mnou nemal sex 4 roky, tak tam by moja tolerancia skoncila...
@radopp, tak asi tie deti nie su az tak male, ked nesexovali 4 roky. Tak hadam ak ich je viac , tak najmladsie ma asi 5 rokov. Tu uz vyhovorka deti asi nebude. Ak by mali mensie deti, nespave, chore, to je ok. Ale tie nohavicky mi nejak do toho nepasuju.
Bud ma na prd hormony alebo je inak orientovany a nepotreboval sex ani za slobodna, tak deti problem nebudu.
@radopp, ty si vzdy obtazoval na prvom rande? Ako ku mne si to dovolil len jeden, ze ma chytil za ruku a viac sme rande nemali. Nikdy ma slizaci nepritahovali. Aj moj manzel keby bol vlezly nikdy by sme spolu neostali. Chlap musi byt rafinovany, a nie hned sa nalepit na zenu. Teda aspon ja som taka bola, kto ma balil sa mi hned zhnusil. Je to o tom, ci rozmyslas rozumom alebo hormonmi.
Hlavne by som si s nim vyjasnila ci je to len o noseni damskych nohaviciek alebo nieco viac. Aka je jeho sexualna orientacia? Urcite mu daj sancu vsetko ti to vysvetlit. Uplne s tebou sucitim, muselo to byt hrozne tazke, sokujuce ale zase ocen trosku ze sa odvazil ti povedat pravdu. Ani pre nho to asi nie je lahke. Drzim vam palce.
@natalym kamarat @radopp ani nesexuje, nepozera TV a ani nema cas manzelke porylovat zahradu. Kedze je na koni vo dne v noci predpokladam, ze bankuje so Sociálnou poistovnou a kedze ma kopu casu tak troluje na MK. 😀 Ked nedajboze sa zucastnuje pracovnej doby, ja byt jeho zamestnavatelom prve co mu blokujem je pristup na internet.
Ja mat toto doma, tak ho umlatim vechťom. Asi tak pol roka po svadbe 😖
@zita19 😀 😀 😀 😀 😀 odpadla som
@mamulka211 vsak sa pozri kde nasa miestna pobocka radia Jerevan prispela, ked budes mat cas aj si pocitaj niektore jeho perly ducha co je schopny z tej jeho gebule vykotit. Garantujem ti, ze narehoces sa ako davno nie 😀 😀 😀
https://www.modrykonik.sk/forum/search/?cx=0093...
Tak to je na poriadneho panáka, aj dvoch.
Podľa všetkého, čo si napísala, je rozvod asi najlepšie riešenie, pre vás oboch.
Manželstvo je už zbytočné zachraňovať, tam to v základných veciach nefunguje asi dlho, môžeš sa chvíľu poddať hnevu a sebaľútosti, máš na to právo, ale potom sa vzchop a pozeraj dopredu, čo bolo už nezmeníš. Pracuj s tou informáciou ako s faktom, ktorý ti pomôže pochopiť vaše doterajšie ne/fungovanie a oslobodí ťa od myšlienok typu "čo som mohla urobiť inak".
Asi by bolo fajn, keby ste si sadli a zatiaľ-manžel vyklopil celú pravdu, nohavičkami to asi nekončí a ty si zaslúžiš vedieť všetko... Možno jeho úprimnosť a tvoje porozumenie celej zlej situácie po toľkých rokoch pomôže tomu, aby ste po rozvode mohli mať korektný otvorený vzťah, najmä kvôli synovi. Asi by ste sa mali dohodnúť, akú verziu pravdy mu naservírujete, je to síce citlivý vek, na druhej strane je to vek, kedy už môže aj veľa vecí pochopiť. Závisí od jeho povahy, to už viete vy dvaja, ale určite to lepšie znesie, ak bude vidieť, že normálne bez vzájomných negatívnych emócií komunikujete a môžete fungovať ako jeho rodičia rovnocenne aj naďalej.
Držím palce.
to je vymyslená téma dúfam....
to je otrasné,sa mi zodvihol žalúdok,fuj,vydať sa tranzvestiitu ..a nič iné si na nom nevšimla ???nijaké odchýlky od normálu ?to ako dlho mohol tajiť preboha :((((((((((fuj.....to je človek ,ktorý to má vymetené v gebuli,nie sú takí ludia normálni,to nie je IBA uchylka,kebyže ho priťahujú ženské nohavičky a je na nich závislý,niečo ako fetiš,ok,ešte nejak pochopím,ale ked si ich oblieka on?to čo je akože ?ja si obliekam chlapské trenky ,????
to urobí len chorý človek na hlavu,
a gay neni určite ..gayovia si neobliekajú predsa dámske nohavičky,ale normálne trenky,lebo sú chlapi !len su na chlapov,ale toto je žena

@natalym zaujímavé...