Chlap v dámskych nohavičkách
Chcela by som spýtať, či ste sa stretli s tým, že by Váš partner nosil dámske nohavičky. Mne sa s tým manžel včera priznal, ale len kvôli tomu, že som už ďalej nevládala a podala návrh na rozvod. Pár rokov dozadu som našla doma nohavičky, neboli moje, manžel mi vtedy tvrdil, že nikoho nemá a kúpil ich len preto, aby som žiarlila. Dva týždne som sa s ním nebavila, ale aj tak to nepomohlo, tvrdil si svoje. Čo sa týka sexu vždy mu stačilo málo, tak raz mesiac alebo aj menej, aj keď sme spolu chodili. A naposledy sme mali sex pred štyrmi rokmi. Myslím, že skôr ho vzrušovalo nosenie dámskych nohavičiek ako ja. Ja vlastne ani neviem čo chcem počuť, asi som to potrebovala zo seba dostať...
@charlie1980 Sama o sebe ničím. Ale škodí vplyv na spoločnosť. A hlavne adopcia detí homosexuálmi.
Podla mna horsi vplyv na spolocnost maju kriminalnici, asociali, ale homosexuali? Vsak deti si adoptovat nemozu v tomto state tak o com rozpravas?
@peneloppe to je ten strach z neznameho. Ale vsak karta sa moze obratit velmi rychlo a jedneho dne zistia, ze to ich s laskou a vzorne vychovavane dieta patri do tej 4%tnej skupiny. Im by som to priala, ich detom nie. Lebo takyto rodicia by to neuniesli a doplatili by na zadubenost svojich rodicov prave tie nevinne deti.
@radopp S adopciou som sa tiez nestotoznila. Tak vidis, nicim. A keby sme to vysvetlovali dalsej generacii, tak aj ta spolocnost by sa uz nad tym vobec nepozastavovala a neriesila.
@radopp moralny rozklad sposobuju ludia bez pokrytecki, manipulitivni, kriminalnici... Je jedno v akom drese kopu.
A takých je dost aj medzi tymi co sa tvaria, ze bojuju za tradicnu rodinu. Vsak uz sa potvrdilo co som tvrdila, ze pan nacelnik Aliancie pre rodinu cez referendum mieri do poliiky. Uz sa nam kamarati s nacionalistami. A teda nacionalizmus su pre mna realnejsia hrozba ako moznost adoptovat deti homosexuálnymi parmi
@charlie1980 Mne sú homosexuáli tiež ukradnutí, ale nepáči sa mi ich zneužívanie na politicko-sociálne ciele. To vykrikovanie ako sú utláčaní, že potrebujú sobáš a adopciu. Keď oni sami to nechcú.
Riadne sme odbocili od povodnej temy. Za seba to uzavriem uz len jednou vetou: Zi a nechaj zit. 🙂
@radopp to vykrikovanie, ze branime tradicnu rodinu malo iny ucel ako dostat pana Chromika do povedomia verejnosti a pripravit mu za peniaze danovych poplatnikov vyborne pozicie v buducorocnych parlamentných volbach? Vsak kukni http://www.aktuality.sk/clanok/272532/mieri-ali...
@radopp Kolko inych veci sa zneuziva na politicko-socialne ciele. A vobec...s politikou ani nezacinaj, lebo skoncime temou emigracia. A ver mi, to vykrikovanie je odozva na ich utlacanie v spolocnosti, potreba zviditelnovania sa. Nas pristup je to, Co ich k tomu zenie.
@charlie1980 Práve to zviditeľňovanie a verejná podpora úchylke mi vadia. Bežný homosexuál sa s tým nebude verejne chváliť, je to jeho súkromie a nepotrebuje problémy.
@radopp Preco pises o problemoch...? Lebo v tom ten problem vidis. Ja v tom problem nevidim. Pamatas so to este : Akcia=reakcia
@charlie1980 Nechápem o čom píšeš, skús to rozpísať podrobnejšie. Politik - reakcia - ľudia? Či čo?
Chudak fico, ten sa najde vsade. Aj v teme, chlap v zenskych nohavickach 😀 zeby ich aj on obluboval? 😀

Z niektorych nazorov sa mi zastavuje rozum! Boze ludia, spamatajte sa, sme v 21. storoci.
Neviem ci osobne poznate nejakeho homosexuala, ja ano a su to uplne normalni ludia. Neviem s cim mate problem. ja som mala v praci kolegu aj kolegynu, uplne skveli, mili, prijemni ludia. Kebyze mi sami nepovedia, ani to nezistim.