Chlap v dámskych nohavičkách
Chcela by som spýtať, či ste sa stretli s tým, že by Váš partner nosil dámske nohavičky. Mne sa s tým manžel včera priznal, ale len kvôli tomu, že som už ďalej nevládala a podala návrh na rozvod. Pár rokov dozadu som našla doma nohavičky, neboli moje, manžel mi vtedy tvrdil, že nikoho nemá a kúpil ich len preto, aby som žiarlila. Dva týždne som sa s ním nebavila, ale aj tak to nepomohlo, tvrdil si svoje. Čo sa týka sexu vždy mu stačilo málo, tak raz mesiac alebo aj menej, aj keď sme spolu chodili. A naposledy sme mali sex pred štyrmi rokmi. Myslím, že skôr ho vzrušovalo nosenie dámskych nohavičiek ako ja. Ja vlastne ani neviem čo chcem počuť, asi som to potrebovala zo seba dostať...
ale podla toho co citam,on nie je homosexual,ale fetisista, alebo transsexual, pripadne transvestita. Moznosti je viac a ja osobne keby nemam s niekym 4 roky alebo aj 4 mesiace sex a som vo vztahu/manzelstve,tak to zeniem k psychologovi/sexuologovi ak sa neda normalne si pohovorit bez vyhovoriek typu bolela ma hlava.
Mne osobne by manzel v damskych nohavickach (ak by to bol jediny problem) nejako neprekazalo. Vsak uz sa vyrabaju aj damske pre panov,tak co...nie je to take ojedinele ako s myslite. Aj silonky a ine debilinky zenske su celkom casta vec. Ak ma na to niekto fetis,tak s tym treba von pred partnerkou. Pretoze je jasne, ze to je to korenie co mu bude vzdy pri nejakom beznom milovani chybat. Ja nikoho neodsudzujem, poznam ludi,co do prace chodia tak,ze maju latexovy overal pod oblekom. By ste sa divili,ze co ludia nosia pod manzetovymi koselami...
Do haja, kde je ten @radop ??? Co uspava deti? Aj ja uz musim zachvilu ! Alebo mi pise na celu stranu zoznam ???
Viete co, ludia su strasni pokrytci, skoro vsetci lozia do kina na 50 odtienov sedej a tuto pohrdaju jednym chlapom v damskych nohavickach. Pritom vela ludi sa zrazu prehnane zacalo po tom stupidnom nacancanom filme zaujimat o veci, ktore dovtedy boli fuj ako tuto nohavicky na panovi. Pritom ten film je rovnaka prasacina ako tie nohavicky,len tie vselijake puta, biciky a iny vercajch vyzera v podani panka v obleku a chudinky co dostane vilagos po zadnici trosku inak. Ale princip rovnaky, fetis ako fetis...
@kiki68
Velmi dobre si to napisala. Citala som jednu vybornu rezenziu na ten film. Je to vlastne chory pribe th o domacom nasili, s tym rozdielom ze ten chlap bol super cool a super prachaty. Inak neviem ci by niektora zena bola v skutocnom zivote nadsena keby sa k nej partner spraval tak ako on. 😎
@charlie1980 nie, ustupil do inej temy sirit svoje "mudrosti" 😝 https://www.modrykonik.sk/forum/choroby-a-komplikacie/reaktivna-na-hiv-virus-nedostatku-ludskej-imunity/
ty mas teda prehlad! 😉 😀
@peneloppe no sak o to ide, ze ludia sa tu ofukuju a pomaly idu niekoho upalit na hranici a tam im nevadi nieco uplne ine a o dost nebezpecnejsie podla mna. Ale mozno si tak vela zien obhaji,ze jedna,ci dve vychovne su vlastne iba ich fetis a teda maju doma nie hajzla,ale dominanta 😀 Keby natocia teraz film o chlapovi v damskych nohavickach,co sa tajne premava doma po baraku,hodia tam nejakeho fesaka a k tomu nejaku dobru zapletku,tak do tyzdna maju nakupene damske nohavicky vsetci chlapi svojimi partnerkami 😉
@caoli tiez premyslam koho mysli tou babickou a tip by som mala, ale asi nebude spravny 😅 pockam si na rozuzlenie... som fakt zvedava 😀 ostatne spomenute pripady su mi zname... este by som spomenula dalsiu osobu, ale tu pozitivne, len ma nenapadne nick a pise takym krasnym zahorackym ci akym narecim 🙂 ale jej prispevky stoja zato...
uhadla @liebling98
@zita19 asi preto, že to nebolo také ťažké
no ako vidím, kým so tu nebola stihli ste tu prebrať všetko, už len psychický stav kopilota zrúteného lietadla nie....🙂
kopec zabavnych reci tuna ale ziadna pomoc povodnej pisatelke 😀 50 odtienov sivej hmm sme kukali s mm a sme sa smiali a nakoniec smutne zahlasil toto je domace nasilie..a veru keby chlapik nebol milionar ale natrieskal jej v garazi a mal na sebe mastne tricko tak by to bolo poprve a naposled co by to dovolila 😀 jedine ze by ju to vzrusovalo a to uz je ina vec..
Este aj Fico tu preletel 😀 v damskych nohavickach 😀
No a to ti nevadilo ze chcel sex len raz za mesiac ked ste este len randili? By som si takeho chlapa nezobrala..pred svadbou treba aj 2x za den nie len vtedy ked je spln mesiaca...nie som expert aby som vedela do akej sexualnej skupiny patri mozno sa samoukaja tym zenskym spodnym pradlom mozno je asexualny a chce byt zenou..mozno je gay transvestita alebo ten sex stebou uz nechce lebo mu nevonis..To ti moze objasnit len on..4 roky bez sexu su ozaj problem niekto moze nosit gatky a stale mat iskrivy vztah..osobne viem len o jednom pare..ona bola panna zo zasady ze az po svadbe ..on bol tolerantny mal svoj fetis s zenskymi topankami detajli neviem ci ich aj nosil po dome..zobrali sa a potom zistila este nieco...nechcela povedat co..a bola velmi nestastna je tehotna a tak to nejak neriesia ale lubia sa takze ostavaju spolu ..co tym chcem povedat?ak sa lubite iste sa najde riesenie ako vas vztah zachranit..ak sa nelubite nic vam nepomoze..takze treba si to ujasnit ci ho este stale chces?
@timea7 dnes je najlepsie chodit pesi a zit sam, inac si stale v ohrozeni zivota od nejakeho cvoka :D
Najlepsie zostat doma a ani nikam nevychadzat. Hrozi totiz, ze tou cestou pesi stretne clovek nejakeho exhibicionistu za tahavou tujou.
@charlie1980 exhibicionista ti neublizi, len mu musis pochvalit bimbasa :D
@77nelinka nečítala som posledné strany príspevkou.....ale, debata sa náramne zvrhla, odbočila smerom akým si prispievateľka neželala /pardón ak je téma vymyslená za účelom vírenia stránky-to neviem/ Môj skromný názor na posielanie k psychológovi...toto je nová móda posielať všetkých na toto miesto...keby tam každý zašiel, bola by rada pred každým takýmto odborníkom....neverím, že sa práve na sedení zmení muž na chlapa, čo chce sex, rozdávať objatia a dotyky zrazu každý týždeň...
DLhé 4 roky svedčia o niečom, čo si ja osobne neviem ani vo sne predstaviť....4 roky zaspávať bez objatia, bez vône vlasou a pokožky toho, ktorého som si vybrala na spoločnú cestu...bez dotykov...bez žiadostivosti toho druhého, bez držania za ruku, bez dokazovania mojej ženskosti...bez ...blá, blá....cítila by som sa vyprahnutá a NEMILOVANA.....myslím si, dokonca som presvedčená, že ťa to bude zožierať stále viacej a na staré kolená budeš ľutovať každú premrhanú chvílku s tvojím partnerom......Na takýto život vo dvojici sme sa NENARODILI....porozmýšľaj a skús si predstaviť život na dôchodku po boku studeného až ľadového chlapa, ktorého nemilujem, dokonca nemám ho rada a predsa som vedľa neho, v jednej domácnosti....kde by to malo byť INAK....

radopp @charlie1980 Práve to zviditeľňovanie a verejná podpora úchylke mi vadia. Bežný homosexuál sa s tým nebude verejne chváliť, je to jeho súkromie a nepotrebuje problémy.
Dnes o 19:34 • Odpovedz • Páči sa mi to • •
O akychkolvek problemoch to pises...? Problem, ktory vidis ty. Ako aj mnoho dalsich. Ja v tom Problem nevidim, pretoze ich akceptujem.
Ked uz pises o politicko-socialnych cieloch, rozpis mi, kto vsetko podla teba a Co je zneuzivane za ucelom politicko-socialnych cielov. Okrem Homosexualov. Aby sme boli spravodlivi.