Chlap v kuchyni
Ahojte zienky, chcem sa len tak poinformovat o tom, ci ide dokopy poriadok a kulinarske cinenie vaseho manzela/partnera?
Pretoze u nas absolutne vobec, ked manzel vari, je to uzasne, ze mi predlozi hotove jedlo, ale ja potom stravim v kuchyni dost casu, kym ju dostanem naspat do povodnej podoby 😂 akoze nevravim, ze neuprace, to ano, spinavy riad nasklada do umyvacky, aj varnu dosku utrie, ale to ako 0 bodov, smuhy vsade, zacapane skrinky, pokvapkana mastna podlaha (co potom nanosi na papuciach aj do inych zakuti domu). Nechcem ho za to kritizovat, zatial to len vzdy mlcky po nom upratujem, vari raz za cas, tak mu to nechcem znechutit uplne :D a ja mam rada poriadok, ciste skrinky, cistu podlahu... To musi byt, inak sa necitim doma dobre (ano, diagnoza viem 🙂)
No môj manžel vari len keď som ja celý deň v práci cez víkend, čo zase nie je nejak často. Ale keď varí, tak všetko sprace a kuchyňu vylesti, sporák vyčistí, proste všetko porobi, lebo on je maniak na poriadok. Len škoda, že nevarí častejšie. 😂

Sama píšeš,že je to raz za čas.Bud to prežijes a dáš do poriadku po ňom,alebo mu diplomatický vysvetlís ,že akoby sa to dalo ešte dotiahnuť do detailov.Urcite by som z toho nerobila vedú,ak sa sám chytá do niečoho,lebo môže sa stať,že prestane byť aktívny a muži bývajú radi pochvaleny..samozrejme ako ženy.Takze máj trpezlivosť,vysvetľuje,pochval ho a daj mu najavo akoby to bolo krásne keby to bolo všetko tip top ...