icon

Chodíte doma pred manželom nahé?

istria
11. mar 2015

Chodíte doma pred manželom nahé?

timea7
11. mar 2015

@misaelka súúúhlas - sviečkovú, robila som na Valentína pre kamarátku medovníkové srdiečka - nápisy Ľubim maminu, ľúbim ocina....môj partner si želal srdiečko s nápisom Ľúbim sviečkovú.....aspoň vidieť, že sa našli dvaja blázni 😎

timea7
11. mar 2015

@0silvia0 vieme, aké písmenko tam patrí, len sú vedľa seba na klávesnici, ja tu iné hrúbky občas mám,keď sa ponáhľam 😝 😝 😝 😝 😝 😝 😝

cerez
11. mar 2015

@mondolina Nemyslím si, že nahota je niečo naozaj prirodzené. Určite nie je prirodzené chodiť pred manželom a deťmi nahý. Prirodzené je byť oblečený. Nehovorme tu o nahote ako nás príroda stvorila. Snáď sme nemali byť stvorený v oblečení. Nahota je prirodzená v intímnych situáciách ako je milovať sa, kúpať sa poprípade iné. Ale chodiť po byte nahý, či v spodnom prádle???? V podstate je mi jedno kto ako chodí doma. Ja chodím tak, ako sa cítim najlepšie t.j. v teplákoch!!!!

caoli
11. mar 2015

chodim, ale ked nechcem sex, tak sa doladim silonkovymi podkolienkami s uzkym lemom. bohovska antierotika, odporucam 😀

gregor_y
11. mar 2015

Nič, čo je s mierou, neškodí. Bežne asi nikto nechodí holý po byte, ale môže sa prejsť, keď sa oblieka, keď vyšiel z vane alebo keď deti zaspia, provokuje pred sexom. Či?

mondolina
11. mar 2015

@cerez
a to si ako predstavujes? ze chodit naha? ze pridem domov vyzleciem sa do naha a obleciem sa az ked idem von? 🙂
urcite neposlem syna prec ked sa prezliekam, alebo sa sprchujem, aby nahodou ani okom nevidel ako vyzera nahe ludske telo. nie naha nevarim, ani neupratujem.

kika691
11. mar 2015

Ano chodime obaja

doma1
11. mar 2015

@nikaella @0silvia0 taaak som vas odhalila,,, 😀 vstupujem do klubu ponožkárok,,,mojim prianim bolo rodit moje deti v ponozkach, nie hole nôžky,,,, žiadna porucha ani uchylka, ale pocit istoty 😀 😀 😀

nikaella
11. mar 2015

@doma1 teraz som sa pobavila :D Pocit istoty je supeeeeeer 🙂 @0silvia0 a asi sme jedine zeny co sa tesia papucam a ponozkam vo forme darceka :D

pslahorova
11. mar 2015

@caoli bohate stacia silonkove ponozky a je po erotike :D

doma1
11. mar 2015

@nikaella ano, takéto darčeky sú super 😉 pamätám si z detstva, že pri takomto darčeku som si dokázala "v momente" upratať skriňu,,,a potom som sa vytešovala ako sa tam vynímajú tie ponožky,,, 😀 ale to už trošičku odbočujem od témy,,,podstatné je mať aspoň tie na nohách,,,hehe

0silvia0
11. mar 2015

@nikaella dokelu, vieš, že som nikdy žiadne ponožky ako darček nedostala? veru ani papuče 😕
@doma1 ja som tiež rodila v ponožkách, holé nohy niéééééééé

ninda25
11. mar 2015

Dakujem zakladatelke tento temy za super pobavenie......

doma1
11. mar 2015

@0silvia0 ano, ja si ich balím aj na dovolenku, hoci je nad tridsat stupnov, ten pocit istoty v skrini musim mať 🙂

doma1
11. mar 2015

@0silvia0 ked budes chciet, poslem ti nejake vo forme darcekaaa 😉

kiki68
11. mar 2015

jasne, bezne :D to ja sa este promenadujem pred nim ako nejaka playmate 😀

jaja018
11. mar 2015

@doma1 hehe pridavam sa k ponozkarom... Holi doma nebehame, teda bezne nie 🙂 aaale spavam s ponozkami bezne a pri prvom porode som si obuvala ponozky a sestricka mi vraví "to nepotrebujete" co by nie pekne som si ich obula. Aaa pri druhom netusim ci som mala ponozky lebo to nejako islo vsetko rychlo... Ale vzhladom na to ze bol december nemyslim si ze by som ich davala dole 😀

sheila72
11. mar 2015

bože to je zas téma za 100 bodov

mircalla
11. mar 2015

Nie, lebo speky...🙂

steinarka
11. mar 2015

@istria bezne, obaja.. ci sme hadam nejaki vadni? 😀 😀 😀

sari24
11. mar 2015

Pri prezliekaní áno, do kúpeľne a z kúpeľne tiež inak nie, lebo okrem leta mi je vždy zima 😅 😀 a okrem toho mi to nepríde dva krát pohodlné upratovať nahá, variť nahá...hoci vzrušujúce to byť môže 😀

K ponožkovým patrím inak aj ja, od mala som s nimi spala asi až do dospelosti, teraz už viac-menej nie, nejak mi je príjemnejšie spať bez nich a vždy sa mi podarí počas noci ich vyzuť 😀

@jaja018 ja nerozumiem prečo jedna sestrička povie, že ponožky pri pôrode nepotrebujete, bráni to snáď pri tom? Akosi moja logika v tom nevidí súvis 😅

doma1
11. mar 2015

@jaja018 vitaj medzi namiii,,,, 😉 ...tak to je ako cez kopirák s tou sestričkou, tiež mi tvrdila, že sú mi nanič, začala ich dávať dole, tak som ju upozornila na môj "pocit istoty", a pekne ich navliekla naspäť,,,,sa smejem teraz, keď si na to spomeniem,,, 😀

jaja018
11. mar 2015

@sari24 no tak to neviem prečo, urcite to nijak nebrani. Skor asi preto ze bol maj a bolo teplo. A asi ma chceli uz mat cim skor s krku a uz ma mali asi plné zuby 😀

jaja018
11. mar 2015

@doma1 nemali sme tu istu sestricku? Zatazene sestričky proti ponozkam 😀

doma1
11. mar 2015

@jaja018 možno majú pocit "neistoty",,, 😀

jabadaba
11. mar 2015

@esterba 😀 zasadne mam vlnene ponozky az nad clenky!

zuzulos1
11. mar 2015

ha! ja som rodila v ponozkach! v takych tych makuckych, tepluckych, pasikavych 😎 a co sa tyka nahoty - obcas strasne nenapadne a nechtiac prebehnem okolo manzelika, ze "jojha, zabudla som si pyzamko 😝 "

jabadaba
11. mar 2015

inac, ked uz teda tu je tato tema - ja vzdy zasnem s usmevom na perach nad tymi zarucenymi radami v zenskych casakoch, ako ma zena doma muza cakat naha v zasterke pri sporaku. Ze ako mu to spravi radost... 😀 😀 😀 To su take dristy ze az! 😵

jabadaba
11. mar 2015

@caoli to mate ako znamenie? 😀

jabadaba
11. mar 2015

@timea7 a vidis! To mi nenapadlo takto kolorovane fusakle ako pomocka... 😀 😀 😀