Chodíte doma pred manželom nahé?
Chodíte doma pred manželom nahé?
@mondolina Nemyslím si, že nahota je niečo naozaj prirodzené. Určite nie je prirodzené chodiť pred manželom a deťmi nahý. Prirodzené je byť oblečený. Nehovorme tu o nahote ako nás príroda stvorila. Snáď sme nemali byť stvorený v oblečení. Nahota je prirodzená v intímnych situáciách ako je milovať sa, kúpať sa poprípade iné. Ale chodiť po byte nahý, či v spodnom prádle???? V podstate je mi jedno kto ako chodí doma. Ja chodím tak, ako sa cítim najlepšie t.j. v teplákoch!!!!
chodim, ale ked nechcem sex, tak sa doladim silonkovymi podkolienkami s uzkym lemom. bohovska antierotika, odporucam 😀
Nič, čo je s mierou, neškodí. Bežne asi nikto nechodí holý po byte, ale môže sa prejsť, keď sa oblieka, keď vyšiel z vane alebo keď deti zaspia, provokuje pred sexom. Či?
Ano chodime obaja
@caoli bohate stacia silonkove ponozky a je po erotike :D
Dakujem zakladatelke tento temy za super pobavenie......
jasne, bezne :D to ja sa este promenadujem pred nim ako nejaka playmate 😀
@doma1 hehe pridavam sa k ponozkarom... Holi doma nebehame, teda bezne nie 🙂 aaale spavam s ponozkami bezne a pri prvom porode som si obuvala ponozky a sestricka mi vraví "to nepotrebujete" co by nie pekne som si ich obula. Aaa pri druhom netusim ci som mala ponozky lebo to nejako islo vsetko rychlo... Ale vzhladom na to ze bol december nemyslim si ze by som ich davala dole 😀
bože to je zas téma za 100 bodov
Nie, lebo speky...🙂
Pri prezliekaní áno, do kúpeľne a z kúpeľne tiež inak nie, lebo okrem leta mi je vždy zima 😅 😀 a okrem toho mi to nepríde dva krát pohodlné upratovať nahá, variť nahá...hoci vzrušujúce to byť môže 😀
K ponožkovým patrím inak aj ja, od mala som s nimi spala asi až do dospelosti, teraz už viac-menej nie, nejak mi je príjemnejšie spať bez nich a vždy sa mi podarí počas noci ich vyzuť 😀
@jaja018 ja nerozumiem prečo jedna sestrička povie, že ponožky pri pôrode nepotrebujete, bráni to snáď pri tom? Akosi moja logika v tom nevidí súvis 😅
ha! ja som rodila v ponozkach! v takych tych makuckych, tepluckych, pasikavych 😎 a co sa tyka nahoty - obcas strasne nenapadne a nechtiac prebehnem okolo manzelika, ze "jojha, zabudla som si pyzamko 😝 "
inac, ked uz teda tu je tato tema - ja vzdy zasnem s usmevom na perach nad tymi zarucenymi radami v zenskych casakoch, ako ma zena doma muza cakat naha v zasterke pri sporaku. Ze ako mu to spravi radost... 😀 😀 😀 To su take dristy ze az! 😵

@misaelka súúúhlas - sviečkovú, robila som na Valentína pre kamarátku medovníkové srdiečka - nápisy Ľubim maminu, ľúbim ocina....môj partner si želal srdiečko s nápisom Ľúbim sviečkovú.....aspoň vidieť, že sa našli dvaja blázni 😎