Chodite na výlety aj bez mužov?
Môj muž je domased, voľakedy chodil so mnou na výlety ale rokmi sa mu nechce ostal lenivý.
Zas je tu leto a čas na výlety tak bola som už pár krát len sama s 2 deťmi. Muž najprv ma prehováral, potom aj deti aby ostali doma s ním no neprešlo mu to.
Tak sa oduva že čo on bude sám doma. Hovorím mu oddýchni si alebo porob niečo doma. Že on bude na telefóne sedieť keby som zavolala či sa niečo nestalo.
Už aj vyhrážal sa rozvodom ak neostaneme doma. Neviem čo a ním. Jednoduchy rozhovor nepomôže.
Chcem dať deťom zážitky aby videli svet okolo.
Na druhej strane ma mrzí že manžel to nezdieľa s nami.
Keď niekam ideme spolu ako rodina tak na všetko má blbé reči všetko mu vadí a vie nám znechutiť každý výlet.
Deti radi chodia so mnou na výlety.
Pár krát sme ostali aj doma ale muž sa im nevenoval, on pozeral telku a deti boli na mobile.
Neviem čo robiť ako nájsť zlatú strednú cestu aby každá strana bola spokojná?
@anonym_autor rozved sa
@anonym_autor moj pelasi za mnou hned ako poviem, ze jeho mama uz sa ponukla a ideme bez neho 😂😂😂 Ja velmi rada chodim s mojou svokrou kade tade.
Ja chodím uz roky ...naposledy bol snami keď bol syn v kočíku/syn má 12r/
Našťastie je už ex
Nikdy snami zoo nikdy výlet ..nikdy v zime dovokenka v lete....
Za 15 rokov bol snami možno tak 10x
Vždy jemu sa nechce ...je zima....jemu sa nechce je teplo ....on nejde v zoo už bol /aj ja som bola asi 100x ale s deťmi idem ....
Jeho to nebaví....a blaaa blaaaa
Lenže deti rastu.....spoznávajú....chcú ísť...zažiť.. tak som chodia po svete snimi ja....ci lyžovačky....zoo ...jednodňové akcie....v lete more .....a tak .....užili sme spomienky....mame krásne...deti /už 15 a 12 /spomínajú....
Aj fb mi vyhodí spomienku aj 6 /7rokov do zadu a nikdy na tej foto nebol.....lebo snami nebol .....
Teraz jed už snami není....chcel ísť s deťmi do zoo ....pozreli na neho ako na zjavenie
Takže užívaj si každý moment s deťmi....keď chcú ešte niekam stebou ísť....spolu....si užijete....všetko sa raz skončí...tak prečo si zo neužiť...
A on nech zhnije na gauči....v pohode
Ja som bola s deťmi na Slovensku 3 týždne a potom bol muž sam zas u svojich rodičov, tu chodíme aj spolu, aj samostatne, ako nám to vyjde.
Aj on s nimi ide sam, ale nie autom...len tu behaju v okolí po lesoch.
Ako to vyriešiť? Kompromis. Raz ist a inokedy ostať doma ale.s tým, že sa bude deťom venovať a nie pozerať telku. Alebo nech ich vezme do kina.
Ano chodim aj sama s detmi, chodi aj sam muz s detmi - vela krat popoziciava aj sesternice/bratrancov/kamaratov a doplni auto tak aby nebolo poloprazdne a ide. A uz sa stalo aj to, ze som mala naplanovany vylet s detmi a muz mi volal z roboty ci sme uz vyrazili a ked som mu povedala, ze akurat ladujem deti do auta, tak mi len povedal prid po mna do roboty idem s vami, lebo mu bolo prednejsie travit cas s nami ako byt v kancli😅😅😅.

Ano chodila som s detmi sama aj na dovolenku - babinec s detmi. Rovnako s muzom a aj muz sam s detmi zas na lyzovacky. Niesme siamske dvojicky.
Uz vidim sudcu ako si cita dovod rozvodu - zena sla s detmi sama na vylet😂