Chodíte sa občas von zabaviť bez manželov?
Ahojte,som 7 rokov ŠŤASTNE vydatá, až na klasické hádky ako kde si dal ponožky nemáme väčšie problémy, máme dve detičky, len som sa vydávala mladá 19r. a nejak mi teraz došlo že som si veľmi neužila. Užiť myslím ísť sa večer zabaviť posedieť alebo na diskotéku s kamarátkami. Tak sme sa s mm dohodli a on povedal žiadny problém raz za mesiac máš opušťák, idem na diskotéku poriadne sa vytancujem oddýchnem od povinností, nič také ako nevera a pod. nerobím ani neplánujem robiť. Lenže keďže sme malé mesto veľmi sa to tu utajiť nedá- teda niektorí ľudia ma stretnú vonku a pozeraju s otvorenou hubou čo robí matka dvoch detí v noci vonku. Tak sa pýtam- som trafená že mi takto preplo alebo je tu ešte niekto s podobným osudom? 😀 😀 😀 ďakujem
@nezbedna ja mam tiez dve dietky a ked sa chcem ist zabavit, tak tatino nema problem 🙂 Aj ked ja skor uz na take vinecko s kamoskou, na disky uz ma to netaha 😀 a nie je ani u nas s tym nijaky problem, inokedy zase ide on so svagrom a s kamaratmi, vtedy strazim dietky ja 🙂 a ked sa podari a sme u nasich, alebo pride svokruska, tak ideme spolu 😀 keby si nemohla obcas ako baby pisali "vypustit" paru, tak sa mozes rovno zblaznit - manzelstvo a deti su dalsia zivotna etapa, nie basa 🙂
chodím a pravidelne, obaja chodíme, skôr nám je ľúto, že spolu sa nám tak často nepodarí, ale aspoň osobitne 🙂
Ty si matka dvoch detí a pozerajú na Teba a na mňa sa podobne pozerajú ako na partnerku, snúbenicu. Žijeme s priateľom spolu, nemáme deti ani žiadne domáce zvieratko a moje kolegyne sa veľmi čudujú, že chodím bez neho nakupovať, že idem bez neho za priateľmi do Košíc či na nákupy do Prahy. Žila som 5 rokov v cudzine a zvykla som si na anonymitu veľkého mesta a v tomto malom kde žijem zisťujem, že ĽUDIA NEMAJÚ PROBLÉMY TAK RIEŠIA CUDZIE. To je moj názor. Tak sa vykašli na to čo vravia ľudia a pokiaľ to manželovi nevadí tak choď vypúšťať paru ako často treba 😉
a keď máš rodinu tak si daj guľu na nohu a šatku na hlavu 😀
Uplne v pohode...chodim s kamarátkami maminami aj castejsie aj raz za cas na disko aj iba na vinko...no a? Nech sa ostatnybkukaju na seba, no nie? 🙂
Ano, a manzela sa nepytam ,neziadam o povolenie, ale oznamujem 😝 ... chodievame s kamoskami aj na "babsku jazdu" mimo SR - Praha, Vieden, Brno, Budapest ..., idu kamosky aj bezdetne aj tie co maju babies. 😉
Isla by som nemam s kym.
Noo.... ak ide manžel , otec dvoch detí v piatok alebo sobotu večer von s kamošmi na pivo, je všetko ok, nikto sa krivo nepozrie a keď to má byť žena, manželka a matka, tak je šialená , nezodpovedná atď...... nie, každý raz za čas potrebujeme vypadnúť, vypnúť a odreagovať sa. Ja som momentálne síce tehu,tak teraz nič také ako disco, či cvičenie u mňa nehrozí.... ale po prvej dcérke, keď už mala viac ako rok, som šla aspoň raz za 2 mesiace von, aj disco bola medzi tým, ale to mi nejak nechýba- možno raz za rok ma to chytí , tak pôjdem. Ale vypadnúť aspoň na 2-3 hodky preč, bez muža a malej aj to sa zíde. Idem s kamoškou pokecať, do obchodov (však s malým dieťaťom či mužom sa tam nedá ísť normálne 😀 ) , na kávu a pod. Potom keď prídem domov sa cítim výborne, a teším sa že ich vidím a neviem sa ich nabažiť 🙂 Podľa mňa je to úúúplne normálne a v poriadku. Ak to pomôže psychike a dobrej nálade mamičke, aby bola spokojná, potom aj v rodine vládne dobrá nálada a svoju radosť posúva ďalej 🙂
my sme s muzom mali dohodu hned od zaciatku, ze si do svojich kamaratov nebudeme skakat..takze sme chodili na striedacku...v piatok on, v sobotu ja..alebo opane....a fungovalo to...nevyzvanali sme si zbytocne kto kde je...🙂
ja som bola raz jediny raz na zaciatku nasho vztahu a to iba na chvilku pozriet no ked som veru videla tie pary ktore sa obimali a bozkavali mi hned bolo veru smutno ze moj je tak daleko v blave a ja ho nemozem ani pobozkat ani objat nikdy by som sa bez manzela nezabavila neodreagovala proste ked ideme ideme spolu a sme aj po tych rokoch tak blaznivo zamilovany ako ked vidite pubertakov na diske sa bozkavat.ani manzel by nikdy bezo mna nesiel nikde a to ho tolko krat volali na pivo ale proste my dvaja sme takeho nazoru ze manzelia by mali ist spolu a nie kazdy sam toho si clovek uzil az az pred vztahom pred manzelstvom.a tie jazyky potom clovek ani nemusi nic robit a reci sa siria hned a este si tam da hento a dalsi zas tamto a vznikne z toho taka fama ze vo vztahu su potom uz len zbytocne problemy.aj ked partner povie ze tomu druhemu veri ale ten chrobak uz tam je.
Tak ja nemam uz ani s kym ist von, lebo moje 3 najlepsie kamaratky sa odstahovali do zahranicia a ja som si uz nenasla taku, ktorej by som sa mohla zdoverit alebo sa s nou dobre zabavit. 1x a snad nie naposledy som bola s kamaratkou na hodovej zabave pred vyse rokom, manzel varoval synceka doma a suhlasil, nech vypadnem von sa zabavit a cudzie pohlady ma vobec nezaujimali, ze co tam robim sama. Peklo zacalo na druhy den, ked sa svokra kvoli tomu so mnou nebavila, to ste mali vidiet...ale som sa nedala a povedala som jej svoje... ...aj moj manzel...
Neviem, kedy si zasa vyrazim, snad cim skor, lebo citim sa ako v ponorke, ale rozhodla som sa, ze to uskutocnim, az ked nebudem byvat so svokrou...snad o 4 mesiace tak bude...
@emilia25 vy ste ako mi,aj ked mi sme spolu kratko ale zmyslame ako vy 🙂
Tiež si myslím, že manželstvo neznamená okamžitý zákaz chodiť von bez polovičky. Žial moja svokra ten názor nemá. Keby vedela, že som prišla z vánočního pracovneho večierku o 3:30 ( ale total triezva - šofer) tak by mi určite priniesla rozvodové papiere 😀
Ja praveže posielam mm von aby si oddýchol a ja to tiež potrebujem 🙂
@simkarobkova my sme v novembri oslavili 8 vyrocie nasho vztahu manzelia v maji budeme 6 rokkov a proste sme stale tak krasne a stastne zamilovany a ked mame potrebu vypadnut ideme na veceru chodievame pekne sami.mame oblubenu pizzeriu tam chodime a vzdy aj detom donesieme pizzu 🙂 ja si to ani neviem predstavit bez manzela a ked ideme na discu sme ako pubertaci co sa stale len bozkavaju a obimaju.raz tak nam jedna baba povedala ze nam tak zavidi aky mame krasny vztah aj po tolkych rokoch ona vtedy uz rozvedena.
@nezbedna Ja chodievam tiez von raz za cas len s kamaratkami. Uz sice nezvladam kazdy tyzden na diskoteku, ale minimalne raz za tyzden si ideme na hodinku, dve sadnut a mozno raz za dva mesiace niekam tancovat. Moj drahy chodi dokonca este castejsie ako ja. Ked sa mi to zda prilis casto, tak ho na to upozornim a on zvolni tempo 🙂 A chodievame aj spolu mozno dva krat do mesiaca, podla toho, ako maju cas stari rodicia 🙂 V mojom okoli by sa skor ludia pozastavili s udivom alebo lutostou nad matkou, ktora sa od svojich deti nepohne... Ale stretla som sa aj s odlisnymi nazormi, napriklad moja mamina sa mi raz stazovala na svoju kolegynu, ze kazdu chvilu sa s niekym stretava na kavu a male babo vlaci stale so sebou, ved ako spravna matka ma cele dni sediet doma 🙂 Ale ani pred mojou mamou netajim, ked idem von. Aj ked sa jej to nepaci, je to predsa moj zivot ;)
@monika15 prosím ťa a čo to má spoločné s fantáziou??? to musíš hneď niekoho urážať že nemá fantáziu čo robiť s vlastnou rodinou keď ide niekedy aj bez nich von? Ja som so svojimi deťmi nonstop, manžel chodí do práce a je tam s ľudmi a ja? veď sa mi už aj sníva o plienkach preboha, tiež potrebujem ísť medzi ľudmi a nehovoriť stále len o kašičkách a čajíkoch atď... Nemyslím si že nejak ubližujem mojim deťom ak občas vybehnem von bez nich, keď idem až keď zaspia, manžel ich akurát tak stráži, keby niečo zavolá mi a ja som o 10 minút doma. určite by som nešla na úkor mojich detí napr. ak by boli choré alebo podobne. to by som samozrejme nikam nešla! a čo sa týka mojej fantázie čo robiť s deťmi tá je úplne ok neboj sa- chodíme s deťmi 2x denne von- na prechádzky, ihrisko, do reštaurácie,atď...počas roka chodíme pár krát do zoo, na výlety, hrady, na predĺžené víkendy, v zime ideme týždeň do Tatier a v lete na 2 týždne k moru. Takže o našu fantáziu nemusíš mať obavy, a čo sa týka fantázie s mužom v spálni v treťom šuplíku zľava mám putá a bič ale psssst 😀 😀 😀 😀 😀

@nezbedna ja chodim, aj zajtra idem 😀 sice uz nie po diskotekach, ale na vino, kavicku, zacvicit idem v ramci psychohygieny a posilovaniu socialnych väzieb a kontaktov 😀