icon

Chodíte sa občas von zabaviť bez manželov?

nezbedna
28. dec 2013

Ahojte,som 7 rokov ŠŤASTNE vydatá, až na klasické hádky ako kde si dal ponožky nemáme väčšie problémy, máme dve detičky, len som sa vydávala mladá 19r. a nejak mi teraz došlo že som si veľmi neužila. Užiť myslím ísť sa večer zabaviť posedieť alebo na diskotéku s kamarátkami. Tak sme sa s mm dohodli a on povedal žiadny problém raz za mesiac máš opušťák, idem na diskotéku poriadne sa vytancujem oddýchnem od povinností, nič také ako nevera a pod. nerobím ani neplánujem robiť. Lenže keďže sme malé mesto veľmi sa to tu utajiť nedá- teda niektorí ľudia ma stretnú vonku a pozeraju s otvorenou hubou čo robí matka dvoch detí v noci vonku. Tak sa pýtam- som trafená že mi takto preplo alebo je tu ešte niekto s podobným osudom? 😀 😀 😀 ďakujem

maca_p
28. dec 2013

@nezbedna ja chodim, aj zajtra idem 😀 sice uz nie po diskotekach, ale na vino, kavicku, zacvicit idem v ramci psychohygieny a posilovaniu socialnych väzieb a kontaktov 😀

fidka79
Odpoveď bola odstránená
gebeente77
28. dec 2013

@nezbedna ja mam tiez dve dietky a ked sa chcem ist zabavit, tak tatino nema problem 🙂 Aj ked ja skor uz na take vinecko s kamoskou, na disky uz ma to netaha 😀 a nie je ani u nas s tym nijaky problem, inokedy zase ide on so svagrom a s kamaratmi, vtedy strazim dietky ja 🙂 a ked sa podari a sme u nasich, alebo pride svokruska, tak ideme spolu 😀 keby si nemohla obcas ako baby pisali "vypustit" paru, tak sa mozes rovno zblaznit - manzelstvo a deti su dalsia zivotna etapa, nie basa 🙂

zexi
28. dec 2013

chodím a pravidelne, obaja chodíme, skôr nám je ľúto, že spolu sa nám tak často nepodarí, ale aspoň osobitne 🙂

dari
29. dec 2013

@nezbedna raz za mesiac opustak ? 😅 tak to som ja trafena....nechapem ze sa takto moze existovat a tie reci, co povedia ostatni....no blee

niki101988
29. dec 2013

Ty si matka dvoch detí a pozerajú na Teba a na mňa sa podobne pozerajú ako na partnerku, snúbenicu. Žijeme s priateľom spolu, nemáme deti ani žiadne domáce zvieratko a moje kolegyne sa veľmi čudujú, že chodím bez neho nakupovať, že idem bez neho za priateľmi do Košíc či na nákupy do Prahy. Žila som 5 rokov v cudzine a zvykla som si na anonymitu veľkého mesta a v tomto malom kde žijem zisťujem, že ĽUDIA NEMAJÚ PROBLÉMY TAK RIEŠIA CUDZIE. To je moj názor. Tak sa vykašli na to čo vravia ľudia a pokiaľ to manželovi nevadí tak choď vypúšťať paru ako často treba 😉

monika15
29. dec 2013

@nezbedna ja take neuznavam ale kazda sme ine hehe 🙂))))
barovat a clubovat sa malo pred rodinou ;);)

niki101988
29. dec 2013

a keď máš rodinu tak si daj guľu na nohu a šatku na hlavu 😀

maca_p
29. dec 2013

@monika15 trosku okliesteny nazor, ved schopnost clubbingu, dancingu sa nestraca, neda sa vygumovat vstupom do rodinneho zväzku.... 😝 preco by mala kocena byt obmedzovana, ked ju to bavi????

ale okej, aj tvoj nazor je nazor 😉

denaalubos
29. dec 2013

Uplne v pohode...chodim s kamarátkami maminami aj castejsie aj raz za cas na disko aj iba na vinko...no a? Nech sa ostatnybkukaju na seba, no nie? 🙂

radina
29. dec 2013

Ano, a manzela sa nepytam ,neziadam o povolenie, ale oznamujem 😝 ... chodievame s kamoskami aj na "babsku jazdu" mimo SR - Praha, Vieden, Brno, Budapest ..., idu kamosky aj bezdetne aj tie co maju babies. 😉

mata1001
29. dec 2013

@zuzitar musim reagovat na tvoj prispevok (dobre som sa zasmiala)...mas uuuplnu pravdu...!!!! ja som bola bez maleho v tescu na vianocnych nakupoch,ja som si to taaaak uzila ze az...popozerala som snad vsetky vyrobky 🙂

monika15
29. dec 2013

@maca_p ano nestraca ale aj tak...
to bol moj nazor 🙂)
nejde o obmedzovanie je milion veci co mozete robit spolu ako rodina popripade s manzelom ;);)
no ale asi nie kazdy ma fantaziu ;)
Pekny Den 🙂)

micsli
29. dec 2013

Isla by som nemam s kym.

maca_p
29. dec 2013

@monika15 tak ano, ale to neznamena, ze do kym dovrsia deti 18 rokov a budu moct clubbing a dancing, ze ja to robit nebudem 😀 😎
toto nema nic co robit s fantaziou. skor so zlomenou fantaziu, trcat doma 😖

monika15
29. dec 2013

@maca_p trcat doma a mat fun a zabavu popripade s kamaratmi nema nic spolocne zo zlomenou fantaziu ;)
vidim to opacne ked clovek nema fantaziu tak supy supy do baru clubu.
Som done nemam dovod sa tu hadat.
Zbytok krasneho dna.

maca_p
29. dec 2013

@monika15 jasne chapem, ale nechapem neochvejne tvrdenie, preco rusit clubbing and dancing and dringing, ked to ma niekto rad? preco hovoris, ze to robia prave ludia bez fantazie? nejak logicky si to nedokazem vysvetlit...

nikuska265
29. dec 2013

Noo.... ak ide manžel , otec dvoch detí v piatok alebo sobotu večer von s kamošmi na pivo, je všetko ok, nikto sa krivo nepozrie a keď to má byť žena, manželka a matka, tak je šialená , nezodpovedná atď...... nie, každý raz za čas potrebujeme vypadnúť, vypnúť a odreagovať sa. Ja som momentálne síce tehu,tak teraz nič také ako disco, či cvičenie u mňa nehrozí.... ale po prvej dcérke, keď už mala viac ako rok, som šla aspoň raz za 2 mesiace von, aj disco bola medzi tým, ale to mi nejak nechýba- možno raz za rok ma to chytí , tak pôjdem. Ale vypadnúť aspoň na 2-3 hodky preč, bez muža a malej aj to sa zíde. Idem s kamoškou pokecať, do obchodov (však s malým dieťaťom či mužom sa tam nedá ísť normálne 😀 ) , na kávu a pod. Potom keď prídem domov sa cítim výborne, a teším sa že ich vidím a neviem sa ich nabažiť 🙂 Podľa mňa je to úúúplne normálne a v poriadku. Ak to pomôže psychike a dobrej nálade mamičke, aby bola spokojná, potom aj v rodine vládne dobrá nálada a svoju radosť posúva ďalej 🙂

blue_eyes
29. dec 2013

my sme s muzom mali dohodu hned od zaciatku, ze si do svojich kamaratov nebudeme skakat..takze sme chodili na striedacku...v piatok on, v sobotu ja..alebo opane....a fungovalo to...nevyzvanali sme si zbytocne kto kde je...🙂

emilia25
29. dec 2013

ja som bola raz jediny raz na zaciatku nasho vztahu a to iba na chvilku pozriet no ked som veru videla tie pary ktore sa obimali a bozkavali mi hned bolo veru smutno ze moj je tak daleko v blave a ja ho nemozem ani pobozkat ani objat nikdy by som sa bez manzela nezabavila neodreagovala proste ked ideme ideme spolu a sme aj po tych rokoch tak blaznivo zamilovany ako ked vidite pubertakov na diske sa bozkavat.ani manzel by nikdy bezo mna nesiel nikde a to ho tolko krat volali na pivo ale proste my dvaja sme takeho nazoru ze manzelia by mali ist spolu a nie kazdy sam toho si clovek uzil az az pred vztahom pred manzelstvom.a tie jazyky potom clovek ani nemusi nic robit a reci sa siria hned a este si tam da hento a dalsi zas tamto a vznikne z toho taka fama ze vo vztahu su potom uz len zbytocne problemy.aj ked partner povie ze tomu druhemu veri ale ten chrobak uz tam je.

marikap18
29. dec 2013

Tak ja nemam uz ani s kym ist von, lebo moje 3 najlepsie kamaratky sa odstahovali do zahranicia a ja som si uz nenasla taku, ktorej by som sa mohla zdoverit alebo sa s nou dobre zabavit. 1x a snad nie naposledy som bola s kamaratkou na hodovej zabave pred vyse rokom, manzel varoval synceka doma a suhlasil, nech vypadnem von sa zabavit a cudzie pohlady ma vobec nezaujimali, ze co tam robim sama. Peklo zacalo na druhy den, ked sa svokra kvoli tomu so mnou nebavila, to ste mali vidiet...ale som sa nedala a povedala som jej svoje... ...aj moj manzel...
Neviem, kedy si zasa vyrazim, snad cim skor, lebo citim sa ako v ponorke, ale rozhodla som sa, ze to uskutocnim, az ked nebudem byvat so svokrou...snad o 4 mesiace tak bude...

simkarobkova
29. dec 2013

@emilia25 vy ste ako mi,aj ked mi sme spolu kratko ale zmyslame ako vy 🙂

womenne
29. dec 2013

Tiež si myslím, že manželstvo neznamená okamžitý zákaz chodiť von bez polovičky. Žial moja svokra ten názor nemá. Keby vedela, že som prišla z vánočního pracovneho večierku o 3:30 ( ale total triezva - šofer) tak by mi určite priniesla rozvodové papiere 😀

Ja praveže posielam mm von aby si oddýchol a ja to tiež potrebujem 🙂

emilia25
29. dec 2013

@simkarobkova my sme v novembri oslavili 8 vyrocie nasho vztahu manzelia v maji budeme 6 rokkov a proste sme stale tak krasne a stastne zamilovany a ked mame potrebu vypadnut ideme na veceru chodievame pekne sami.mame oblubenu pizzeriu tam chodime a vzdy aj detom donesieme pizzu 🙂 ja si to ani neviem predstavit bez manzela a ked ideme na discu sme ako pubertaci co sa stale len bozkavaju a obimaju.raz tak nam jedna baba povedala ze nam tak zavidi aky mame krasny vztah aj po tolkych rokoch ona vtedy uz rozvedena.

julietta246
29. dec 2013

@nezbedna Ja chodievam tiez von raz za cas len s kamaratkami. Uz sice nezvladam kazdy tyzden na diskoteku, ale minimalne raz za tyzden si ideme na hodinku, dve sadnut a mozno raz za dva mesiace niekam tancovat. Moj drahy chodi dokonca este castejsie ako ja. Ked sa mi to zda prilis casto, tak ho na to upozornim a on zvolni tempo 🙂 A chodievame aj spolu mozno dva krat do mesiaca, podla toho, ako maju cas stari rodicia 🙂 V mojom okoli by sa skor ludia pozastavili s udivom alebo lutostou nad matkou, ktora sa od svojich deti nepohne... Ale stretla som sa aj s odlisnymi nazormi, napriklad moja mamina sa mi raz stazovala na svoju kolegynu, ze kazdu chvilu sa s niekym stretava na kavu a male babo vlaci stale so sebou, ved ako spravna matka ma cele dni sediet doma 🙂 Ale ani pred mojou mamou netajim, ked idem von. Aj ked sa jej to nepaci, je to predsa moj zivot ;)

standu
29. dec 2013

@nezbedna si uplne normalne trafena 🙂 aj ja som chodievala, kym sme nemali druhu...je este malicka a kojena, cize odist na dlhsie ako hodku dve 🙂 u nas neprichadza do uvahy. ale casom...akoze co mam dve deti tak si mam doma lahnut do truhly????

lili_mia
29. dec 2013

@standu Kedysi tu aj taká téma bola, v zmysle, Prečo sú ženy prekvapené, že im manželia zahýbajú, ked oni od nich utekajú za kámoškami na kávičku a deti im nechajú na krku 😀 😀 😀 .. ale sorry, nechce sa mi to hľadať, to tiež bol román na nudný večer

nezbedna
autor
29. dec 2013

@monika15 prosím ťa a čo to má spoločné s fantáziou??? to musíš hneď niekoho urážať že nemá fantáziu čo robiť s vlastnou rodinou keď ide niekedy aj bez nich von? Ja som so svojimi deťmi nonstop, manžel chodí do práce a je tam s ľudmi a ja? veď sa mi už aj sníva o plienkach preboha, tiež potrebujem ísť medzi ľudmi a nehovoriť stále len o kašičkách a čajíkoch atď... Nemyslím si že nejak ubližujem mojim deťom ak občas vybehnem von bez nich, keď idem až keď zaspia, manžel ich akurát tak stráži, keby niečo zavolá mi a ja som o 10 minút doma. určite by som nešla na úkor mojich detí napr. ak by boli choré alebo podobne. to by som samozrejme nikam nešla! a čo sa týka mojej fantázie čo robiť s deťmi tá je úplne ok neboj sa- chodíme s deťmi 2x denne von- na prechádzky, ihrisko, do reštaurácie,atď...počas roka chodíme pár krát do zoo, na výlety, hrady, na predĺžené víkendy, v zime ideme týždeň do Tatier a v lete na 2 týždne k moru. Takže o našu fantáziu nemusíš mať obavy, a čo sa týka fantázie s mužom v spálni v treťom šuplíku zľava mám putá a bič ale psssst 😀 😀 😀 😀 😀

monika15
29. dec 2013

@nezbedna
no ked sa uz tu zapajas tak precitaj vsetko ze kto zacal s urazanym ;)
pa krasny den.

nezbedna
autor
29. dec 2013

@monika15 ty si napísala: "no ale asi nie každý má fantáziu."