Chodíte sa občas von zabaviť bez manželov?
Ahojte,som 7 rokov ŠŤASTNE vydatá, až na klasické hádky ako kde si dal ponožky nemáme väčšie problémy, máme dve detičky, len som sa vydávala mladá 19r. a nejak mi teraz došlo že som si veľmi neužila. Užiť myslím ísť sa večer zabaviť posedieť alebo na diskotéku s kamarátkami. Tak sme sa s mm dohodli a on povedal žiadny problém raz za mesiac máš opušťák, idem na diskotéku poriadne sa vytancujem oddýchnem od povinností, nič také ako nevera a pod. nerobím ani neplánujem robiť. Lenže keďže sme malé mesto veľmi sa to tu utajiť nedá- teda niektorí ľudia ma stretnú vonku a pozeraju s otvorenou hubou čo robí matka dvoch detí v noci vonku. Tak sa pýtam- som trafená že mi takto preplo alebo je tu ešte niekto s podobným osudom? 😀 😀 😀 ďakujem
@nezbedna aj ja chodim von bez muza. sice nie na disku, ale do baru ci restiky na veceru, do kina. je to uplne normalne. aj on ide hrat futbal s kamosmi bezo mna 😉 a deti strazi bud muz alebo babysitterka. nie som pes uviazany u budy 😝 nehovorim, ze chodim kazdy tyzden, ale raz za mesiac-dva to bude. a jazykovku raz do tyzdna neratam, to je sice zabava, ale ineho charakteru 😀 😀 😀
@nezbedna ahoj ja som tak isto chodila von po porode bez manzela tancovat do klubu a zabavit sa ... tiez na mna pozerali akoze co si to vlastne dovolujem nechat "decko" tatovi na krku 😀 ... neriesim ...moj mm je uzasny tatino ..o syna sa postara bez problemov 🙂 teraz som tehu cize si dam na chvilku pauzu ale ked porodim budem v tom urcite pokracovat.. samozrejme nnije kazdy piatok 😀 ... ale jednoducho sa dohodnem s kamoskou, manzelovi oznamim ze idem v piatok von a basta 😀
Ja chodim zasadne bez muza. Naposlady, ked mal moznost ist so mnou nesiel, lebo tam bolo treba ist v obleku. Tak sadel doma.
Nie som ten typ, co furt chodi niekde "zit". Staci mi par krat v roku. Ake ked jemu je na gauci dobre, tak nech si tam sedi a zduva sa. Ja si zresetujem hlavu a je mi fajn.
ja keby som mala s kým tiež idem, ale tak skôr večer posedieť... len sama by som si niekde na jednom pivku pripadala ako alkoholik 😀 neviem prečo...
Na diskoteky nechodim, vzhladom k veku by som tam bola uz skor pedagogicky dozor 😀 Ale chodim si obcas sadnut s kamoskami, muz obcas s kamoskom na kofolu, ale nemame to rozdelene, ze kazdy mesiac, vyjde to tak mozno u neho raz za pol roka a u mna raz za tri mesiace. Nechodim vsak v noci ale skor poobede, podvecer, lebo padne 22.00 a ja som k.o. 😉 Ale ak teba bavia diskoteky, a odreagujes sa tam, tak nie je o com 🙂
boze bab ynehadajte sa..... kazdy si reset a zabavu predstavuje inak... jeden tancuje druhy ide do kina treti na kofolu a hrat sach cojaviem....my sme chodievali vacsinou spolu s muzom, s partiou, to sme take pary, do krcmy, na pivo vinko 😉 pokecat... ale to sme este mali staru mamu ktora strazila dceru. teraz bude musiet byt manzel doma s detmi ked ja RAZ pojdem von 🙂 inak chodievame 2x rocne na chaty po celom slovensku kompletni aj s detmi alebo si pozyvame kamosov k nam.
Nie si trafena.....To ludia co sa kukaju a pletkuju su trafení 🙂 kym nerobis nic, co nemas, tak v pohode 😀
Ahoj, mám zatial len jedno dieťa ale i tak máme s manželom dohodu že raz za čas idem von bez neho, buď varuje manžel alebo keď neni doma tak sú tu ešte aj babky ktoré radi povarujú... Chodím s kamoškami buď na diskotéky, teraz sme boli na 3dni v Londýne a tak a poviem ti že mi to vždy riadne pomôže...takže aj keď bývam na dedine vôbec si z toho čo ľudia vravia nič nerobím, vlastne ani neviem čo vravia keďže sa ku mne reči nejako neprinesú a pohľady neriešim 😀
je to v pohode. kludne chod. ved nech si ludia hovoria. hlavne aby si ty bola v pohode.
@monika15 Ahoj, ja nechcem do teba vobec rypat, len ti poviem svoj nazor-ja som za chodenie von s kamaratkami, sportove aktivity a ine, ale ja osobne by som asi nesla tancovat bez manzela. Viem aki su niektori chlapi aj agresivni aj chlipni a mne by to za to nestalo. Ja chapem diskoteku ako miesto kde sa nabaluju osoby opacneho pohlavia a keby som si uz chela povyrazit, tak jedine na miesto kde sa porozpravam. Ale ak si pri tom dobre oddychnes tak preco nie. Ja si len pamatam ked som bola na strednej, tak ako sme ohovarali tridsiatnicky ci styridsiatnicky na diske, ze ake stare skatule 😅 Tak teraz by ma uz tie mlade zaby dnes tak pomenovali 😀 Tot moj nazor. Inak mm minule nechtiac skoncil na diskoteke, lebo mu usiel vlak v cudzom meste a som sa smiala ze aspon si mal dat dole obrucku aby si nemysleli ze aky k.revnik 😝
Trosku mimo otazky - obcas vybehnem i ja von,za rok to bolo tak tri krat s tym,ze do pol noci som bola doma.a mi doslo n. Um, ze nevera je to posledne,co by ma napadlo na takejto vychadzke,skor si vychutnavam ist na wc bez syna, pit kavicku a kukat do blba. 😀 a hovorit s normalnym tonom hlasu (nevrieskat) 😀. A aj tak 90% casu riesim syna,recepty atd 😅
von chodievam -posediet, podebatit, s babami pravidelne, vychadza to asi kazdy druhy mesiac -oslavujeme spolocne narodky aj meniny. mm nechodieva, jeho to nebavi-
@nezbedna ja som si tiez myslela, ze zapadnem na diske na rozlucke s mojou slobodou (vtedy som mala 22 a bola som tam nedobrovolne, lebo mal byt pansky strip) a zistila som ze okolo mna su len 17 a nizsie. Najstarsie sme tam boli my tri z Nitry a dvaja striptery 😀 Tak od vtedy uz radsej nie do nocnych podnikov. A okrem toho dnesna mladez ked si vypije je naozaj dost agresivna. Jednu cez .ubu nemam chut 😅
@nezbedna Si vydata, dospela zena a manzelovi nevadi, ze ides von. Mate spolocnu dohodu, respektujete sa, doveruje ti, ze sa budes spravat ako vydata mamicka, ktora sa potrebuje ist odreagovat od denneho stereotypu.
Jediny clovek, ktoremu by to malo vadi, ze chodis po diskotekach je Tvoj manzel.......Ostatnym sa s prepacenim mozes "vykadit" na hlavu.
-Platia ti za drinky? Platia ti za vstupne? Kupili ti oblecenie, v ktorom pojdes von? Strazia ti dieta? Ovplyvnujes nejako ich zivot tym, ze si isla von? Tak v com je potom problem????
Dalsia vec, co by som chcela podotknut- tieto diskusie o tom, ze vydaty par sa nesmie ist zabavat od seba- to je strasne...pripada mi to ako galeje, nedokazem to ani opisat.
@monika15 Velmi si ma prekvapila tvojim prispevkami, uz len preto, ze zijes v Kanade a dobre vies, ze tam sa da zabavat na uplne inej urovni ako na Slovensku. Neviem, ako v Kanade (ale bola som tam na silvestra s manzelom, tak mam jednu skusenost) ale v USA su podniky, kde maju Pubertiaci vstup zakazany ( nie ako v BA, kde je to same 14,15- rocne dieta..co je pre mna nepochopitelne- preto to tak aj vyzera ked sa clovek moze bavit iba do 18 ☹ ).
Tu sa da ist napr. do skveleho podniku, do baru, kde klavirista hra starsie skladby, take klasiky, co kazdy pozna....alebo su tu jazzove podniky.......ci restauracie so zivou hudbou...... Tu je tolko moznostiiiii a som si ista, ze v kanade tiez...
Mna diskoteka nebavi, mna to preslo tak okolo 30-ky. Ale do baru a dobrej restauracie sa so svojimi kamoskami-tenistkami vyberiem velmi rada...... Co by tam tak moj muz asi robil? Nejako si to zivot nedokazem predstavit.....a to vsetky kocky maju deti aj manzelov....
DOKONCA... v nasej skole, sa poriada "mom's night out" . Robi to kazda trieda- ja mam dve deti, tak som isla von so vsetkymi mamickami z kazdej triedy......A BEZ MANZELOV, a do BARU div sa svete! Pane boze to bude mat asi hriech! Co na to povedia ludia v kostole???....no asi nic, lebo to robi nasa KATOLICKA skola......... 😝 😝 😝 😝 😝 😝
Jedoducho a jasne.......Dievcata...vy ste sa vydali, vy ste sa nestali siamske dvojicky.
Samozrejme nie som za to, aby niekto chodil kazdy tyzden po baroch ( dufam, ze to ani pisat nemusim, ale pre istotu, lebo tu sa to dokaze rychlo prevartit...) 🤐
@monika15 tak ona je mlada. Ty asi tiez nemas uz 26. Mne by diskoteka v mojom veku pripadala trapna. Ja potrebujem uz trosku sofistikovanejsiu zabavu.
Cize ak odhliadneme od veku a od typu podniku, tak na tvoju otazku preco sa chce ist zena zabavit bez chlapa ti odpoviem: zabavit sa s kamoskami je nieco uplne ine, ako s muzom. To je proste iny druh zabavy, ina diskusia, iny relax...
Ja ta neodsudzujem za to, ze ty sa bez manzela nezabavis, ale tiez by bolo divne odsudzovat napr tych 50-55 mamiciek, ktore sa vsetky prisli zabavit bez manzela na mom's night out. A su to vsetky zodpovedne mamy, ktore sa chcu raz zacas odreagovat.
Este na margo mojej zabavy bez manzela- my sme bez rodiny a kazda nasa zabava ide do penazi. Ja musim zaplatit opatrovatelke $12 dolarov na hodinu, takze s manzelom sa radsej vystriedame ( raz idem ja, raz on a treti krat ideme spolu)
Na druhej strane Je chvalihodne, ze ty sa rada zabavas s manzelom, nic zle na tom nevidim. Niektore pary sa spolu zabavit nedokazu.
@digysa tak vidis.. 🙂) Ja mam kamosky 🙂 a vieme sa super zabavit doma 🙂 bud u nich alebo u nas... ale vzdy tam mame partnerov i ked sa potom chlapy zdekuju vedla heh 🙂)))
ale pozri vsetky sme ine, ja som napisala moj nazor.... U nas to tak nefunguje ani u nasich znamych, chodime vsade spolu... teda mi to mame tazsie, kedze uz mame dieta =)))

@nezbedna a co teraz, co sa do toho pustas, citaj dalej ak nevies predychat veci....
pa