icon

Chronicky nespokojná manželka

manzanilliak
16. máj 2012

ahoj, mam problem so svojou manzelkou a jej chronickou nespokojnostou. Nepijem , nefajcim, vsetky zarobene peniaze davam do domacnosti.Kazde volno travim s rodinou .Vzdy sa snazim zobrat syna aspon na 2 hodinky a nech zena ma klud ci uz na upratovanie alebo na pozeranie TV.Samozrejme varenie je moja praca a varim takmer len ja, este ked idem do roboty sa snazim uvarit aby ona nemusela sa tym zatazovat.Najlepsie bolo ked som raz stal pri hrncoch a zena mi vycitala ze jej nepomaham v domacnosti.Taktiez sadenie kvetov, okopavanie zahrady je moja robota.Zajtra ma prist jej kamaratka a uz som dostal poziadavky na upecenie sladkeho a aj slaneho peciva, ja to bez problemov urobim lebo keby som to nechal na nu tak by sa toho chytila ale co by si clovek vypocul pri tom jej nervaceni.posledne dni mi vycita ze sa nemoze sama dostat do mestaa, ja s tym nemam problem nech ide ale tento tyzden mam dovolenku a chcem si nieco porobit okolo domu ale ona ked si nieco zaumieni tak to musi byt hned a nevie pockat nejaky ten tyzden, a ak neprikivnem som sebec.Viem ze ani ja nie som dokonaly a mam vela chyb a caka ma este vela roboty na ich odstranovani ale aspon mala pochvala by padla vhod..

ludkaol
16. máj 2012

😀 😀 😀 som sa pobavila...ak toto nie je výmysel a píšeš pravdu ale sorry si debil pod papučou ktorý miluje asi svoju ženu tak že si s ním môže robiť čo chce 😀 😀 😀
To je choré 😝

lauricka
16. máj 2012

@manzanilliak nerob to vsetko stale a nerob to tak samozrejme, ak je to vela alebo ta to vycerpava, dohodni sa s nou, ze si prace a povinnosti rozdelite, ze ked nestiha jeden, urobi druhy a opacne, ale nebude jeden robit stale vsetko, ani ty, ani ona. Nech vie, ze nebude mat vsetko stale porobene, bude musiet aj ona dat ruku k dielu. A ked sa ofrci, tak sa ofrci, nic jej to nepomoze, bude sa musiet naucit, ze nie je vsetko take samozrejme, nic sa jej nestane. Moj manzel je tiez taky super, vela porobi, tiez niekedy rozmyslam, ci to nie je vela na neho. No dufam, ze nie som taka na neho, ako tvoja zena. Nerozkazujem si, ze to a ano si budem zelat, komunikujeme normalne a slusne. Mame dvojicky, tak musime byt obaja zienky v domacnosti, sama by som nezvladla.

kohutovci
16. máj 2012

akonahle sem napise chlap tak je to pokus o balenie alebo vymysel? 😲 to su mi novinky.. 😀
@manzanilliak myslim si, ze problem je v tom, ze svojej zene "pomahas" obaja chodite do prace.. obaja ste rodicia.. oboch je spolocna domacnost.. takze ak cokolvek doma urobis tak to urobis preto, lebo je to taka ista povinnost pre teba ako pre tvoju zenusku.. takze ak sa nato budes pozerat takto.. mozno nebudes mat taky pocit ukryvdenia.. ze ti nedakuje za vsetko co spravis... rovnako ako urcite ty jej nedakujes zato ze okupe deti, ulozi ich spat, nakupi, ozehli atd atd atd.. a ak mas pocit, ze toho robis viac ako ona.. tak sa s nou o tom otvorene porozpravaj... popripade si rozdelte ulohy.. typu ja dnes idem so smetim a ty vyvencis psa 😉
a aby si nepovedal, ze ti len nakladam.. podporim ta tym.. ze u nas sa tiez vedu zabomysie vojny okolo domacnosti a malej .. obaja sa snazime.. obaja toho vela robime a ked zacina byt napatie.. vykasleme sa na vsetko a ideme na prechadzku alebo inak pekne stravime den.. a hned je lepsie 😉

zuzkanka117
16. máj 2012

@bets
@zabka88 odhliadnuc od príspevku zakladateľa témy, aj ja poznám takéhoto "rotanového" manžela. Moja kamoška má doma neskutočnú rodinu, chlapa ako vymodelovaného podľa vlastných predstáv, každá by si ho "muckala" a ona mu zakazuje ešte aj behanie, lebo sa kedysi stavil s kolegami, že zabehne aspoň jeden maratón. Oheň na streche a hysterickým výstupom, lebo sa jej dosť nevenuje 😀 😀 😀 ☹ Ten má aj kyslík na prídel ... 😅

marecek1
16. máj 2012

@manzanilliak mňam, že kysnutý slivkový koláč 🙂 ten by som si dala 🙂

inak píšeš, že si si vedomý svojich chýb, daj aspoň jednu, teda okrem tej, že "hádžeš do práčky, vešiaš, ale nežehlíš" 😀 😀 😀 😀 😀 inak tu o teba bude asi bitka 😀 😀 😀 😀

lubicakovac
16. máj 2012

@manzanilliak to sa nečuduj, že sa tu idú o teba potrhať, ale zvyčajne my sme v takej situácii, že muž hundre a žena maká k jeho spokojnosti, ale aspoň jeden z mála, čo to vie pochopiť 🙂

čo sa týka nespokojnosti, no s tým podľa tvojho postoja voči nej...v rámci rodiny (aj ked je očividné, že určite ťa tak troška využíva na úkor osobného voľna, a podla mna to nemá nič spoločné s tým "že to robíš pre rodinu") asi nič neurobíš 🙂
nechcem tým povedať že si pod papučou, ale asi k tomu veľmi rýchlo speješ

vejula
16. máj 2012

nemôžem si pomôcť, ale zakladatela temy si akosi nedokažem predstaviť v realite. Možno je to tym, že nepoznam chlapa ktory by pisal na modreho konika, aby sa vylial z nejakej krivdy, či nespravodlivosti svojej manželky. Môj si najlepšie oddychne a vypne od mojich ženskych rozmarov pri pive s kamaratmi, kde môžu kecať o uplnych blbostiach, smiať sa na ničom a nič neriešiť a hlavne byť daleko od všetkych žien a ich zmyšlania a myslenia.
Nepoznam realne chlapa, ktory by takto hladal riešenie svojich problemov cez forum. Asi preto mam pocit, že toto cele je nejaka srandička...

minewka
16. máj 2012

@manzanilliak tak ja poznám veľa dobrých chlapov, ktoré mali otrasné ženy....jeden z nich bol aj môj brat...ktorý si vzal rozvedenú s jedným dieťaťom....to si osvojil..potom mali spoločné bejby...a potom mu prišla povedať, že je v 3 mesiaci s milencom.

Vieš ako sa vraví - "bolo koze dobre, šla sa na ľad šmýkať"...sú ženy, a je ich viac než dosť, ktoré si nevážia, čo doma majú.

A čo sa s tým dá robiť? Väčšinou nič - alebo začať byť sprostý, lenivý, dominantný, patriarchálny... 😒

petkave
16. máj 2012

@manzanilliak 😀 😀 😀 😀 😀 ty si z nás robíš prdel? 😀 😀 😀

igiana
16. máj 2012

@vejula cau 🙂 . Ved ale ja si myslim ze sa potreboval poradit nie s chlapmi, ale so zenami, a tie velmi pri pive nenajde 😀

vejula
16. máj 2012

@igiana ahoooj. mysliš nova forma zoznamky? JA neviem, no ale cele mi to proste nesedí. Možno len poznam nespravnu vzorku chlapov. Ale važne ani jeden, nechodi na ženske fora. Chalpi proste inak myslia, inak riešia svoje problemy, a vylievanie duše cez forum kde su same ženy a ešte takym spôsobom ako zakladatel, to mi vôbec nesedi

igiana
16. máj 2012

@vejula neeee, nemyslim zoznamku, ale chcel sa poradit so zenami, aby si vypocul nazor nas zien. A mozno si ozaj robi srandu. Ktovie kolko takych tem na konikovi je, ale s tym treba pocitat.

mandragora22
16. máj 2012

no caute hviezdy... podla mna tiez paradna blbost. ja nestiham varit ani upratovat ked mam na starosti moju hviezdu malu a tu sa prisiel stazovat jeden ubohy "chlap", ktory stiha vsetko, este sa nebodaj stara aj o decko?? toto je fakt jedna velka hovadina.... ako traky... 😝 😝

mandragora22
16. máj 2012

@igiana ahoj snehulienka, inak mat takeho chlapa doma.....tolko roboty, co on porobi..... ten uz iste nestiha pozerat inym zenskym pod sukne 😀 😀

vejula
16. máj 2012

@igiana jaj takto si to myslela. Tak ja ti nevim Karle... Poznaš ty osobne človeka - chlapa, ktory by takto riešil problem? JA nie 😅 Môj teda nič o mne nerieši mimo mna. Teda ked mame problemy diskutuje o tom zasadne somnou. S chalanmi chodi len vypnuť ked už chce klud, ale ani s nimi nediskutuje o mne a o tom aka som a čo robim zle. Ani pred rodinou ani pred kamaratmi. Žena sa väčšinou potrebuje z problemov vykecať s kamaratkami a pod, pre chlapa je najlepši liek nemyslenie na problem relax pri pivku.

ejuska79
16. máj 2012

@manzanilliak to ako vazne existuje takyto muz??? sem s ním....moj nerobi nic z toho co pises, teda ak je to realita, lebo pre mna je co len polovica z toho sen..

manzanilliak
autor
16. máj 2012

no neviem aky by som mal dovod sem prist a vymyslat si koniny, nechcel som sa stazovat, len som chcel pocut nazor inych, a kedze neviem o ziadnych muzskych strankach na taketo obycajne temy a zenskych je neurekom tak som tu, nemam zaujem sa rozvadzat, ani ja nie som svaty a mam vela chyb, opakujem len som chcel vediet vas nazor co sa tohto tyka," ta nasteva mesta nie je nic surne len take korzovanie po obchodoch o samote"a pre tie co tomu neveria prezradim este nieco, postavil som rodiny dom este ako slobodny a treba mi splatit uz len cca 6tis eur, berte to ako chcete ale nechvalim sa a a ni nestazujem sa, napriek tomu mam svoju zenu rad a svojho syna este viac a nevymenil by som ich ani za tucet zlatych vagin, tim co mi veria a snazia sa mi poradit patri vdaka

katren
16. máj 2012

Kocky, vravte si co chcete, ale
@manzanilliak ma pravdu.....zenske sa mozu stazovat na vsetko, ale muz na nic a hned je "podpantoflak"....

@manzanilliak mozes si podat ruku s mojim manzelom 😉 tiez robi co sa da, ale teda ja by som sa za seba hanbila, keby sa mam spravat ako tvoja manzelka.....
tiez si myslim, ze skusa co vydrzis....treba jej to otvorene povedat a porozpravat sa 😉

katren
16. máj 2012

@manzanilliak inak, klobuk dolu, ze to vydrzis 😉
ja mam vycitky, ked sedim pri TV ze si pozriem serial vecer a mm "len" naklada umyvacku a odbieha k malym ak zaplacu, ze aby som si oddychla, nechapem tvoju manzelku....mala by ti ruky a nohy bozkavat a nie sa takto spravat 😒

mandragora22
16. máj 2012

@manzanilliak hm. no tak potom co tu robis? naco si tu prisiel pre "radu"? ked pises, zeby si zenu za nic nevymenil? syna? to chapem... ale zenu, ktorej chlap porobi vsetko vsetucko, este obsluhuje aj jej kamaratky a ona si to nevazi? to by si nemenil? tak prepac, ale potom preco si tu? nehnevaj sa, ale ja tiez uz nejaky ten rok poznam a dost doverne muzske vnimanie sveta a muzske reakcie na iste veci... chlap, ktory by nikdy nemenil, ako uvadzas, by tu ani nevliezol a nestazoval sa. ver mi, s jednym takym som kedysi zila. nikdy sa nikomu nestazoval, hoci to mal so mnou tazke. ale neliezol na taketo fora a nevykecaval sa s cudzimi ludmi. riesil veci so mnou... takze nehnevkaj sa, ja ti neverim, ze si realny, keby si bol, vybojoval by si si u sudu caste navstevy syna, pripadne striedavu starostlivost (co v tvojom pripade, ako pises, by bola malina, kedze si dokonaly manzel a otec), staru by si rozvodom poslal kade-lahsie a zil by si si krasny zivot... taki su chlapi a mna nepresvedcis o inom.. 🙂 🙂 🙂

manzanilliak
autor
16. máj 2012

haha, lenze ja sa mozem kaslat na nejaku striedavu starostlivost, moj syn je moj zivotny sen,

mandragora22
16. máj 2012

@katren tak to mas super, ze aspon tolko porobi. ja frcim cele dni a vecer, po uspati ma caka bordel v kuchyni, ktory upratujem polhodinu az hodinu, a to sa uz nepozeram na bordel v izbach, kupelni, wc.... proste nemam sil, vsade prach, spina, ktoru po celodennom sustavnom venovani sa dietatu uz nemam ani sil ani chut riesit.... proste u nas sa vecer konci-zacina tym, ze mala zaspi, "stary" sa rozvali na gauci pri PC alebo telke a ja frcim a upratujem. resp. tak to bolo este pred par tyzdnami. momentalne som z istych dovodov v stadiu, kde som si povedala, tvoj byt-tvoja spina, mam na to svoje dovody, proste momentalne som v situacii, kde prerabam a zariadujem svoj vlastny byt, kde budem travit vacsinu casu aj s malou a nech si on v tom svojom zhnije od prachu a spiny, akosi ma to uz ani nezaujima. uz prilis dlho som robila sluzku. a prave preto mi pripada prispevok od
@manzanilliak ako vymysel, pretoze ten moj, raz za cas povysava a raz za rok poutiera prach - podotykam, ze vo svojom byte a ja to potom pocuvam, ze ako MI utrel prach.. tak nech si prdne okom a trhne nohou 😀 😀 😀

manzanilliak
autor
16. máj 2012

ja mam problem len s tym ze vzdy pride s niecim novym a vzdy je sniecim problem

mandragora22
16. máj 2012

@manzanilliak nuz, tak to ti uz uplne neverim. jedine...........zeby si si potrtkaval kade-tade, v podstate na zenu kasles a venujes sa synovi. neverim, ze jeden jediny chlap na svete existuje, ktory by skakal takto okolo zenskej, tu sa prisiel vyzalovat a pritom ju nadalej "miloval a nemenil za nic na svete" 😠

manzanilliak
autor
16. máj 2012

ani ja pravidelne neupratujem, upratuje manzelka, ale riad poumyvam

manzanilliak
autor
16. máj 2012

ja opakujem mne vadi len zakazdym najde nejaky problem

minewka
16. máj 2012

@mandragora22 ale ver, že existuje. Fakt vážne. Aj muži vedia byť slepí, hluchí, zamilovaní, drieť ako osly a mať doma pindulku, ktorej by viac seklo, keby dostala po papuli.

mandragora22
16. máj 2012

@manzanilliak hm, tak co to neriesis s nou? ak ta to bavi dokolecka, tak trp, ak nebavi, tak tresni konecne pastou do stola a povedz "dost". proste ak si co i len stipkou chlap, tak to ries s nou, pretoze ja som baba, ale mne pride toto tu tvoje stazovanie sa bud ako podvod, alebo ako fnukanie homosexualneho chlapa, ktory sa omylom ozenil

minewka
16. máj 2012

@manzanilliak tak už ty vieš, akú mala manželka povahu , keď ste sa zoznámili...či je to ten večne nespokojný typ...či nemáte ponorku tak trochu, či je ozaj nespokojná vždy a všade - alebo len sa vaše snahy byť dobrými míňajú.

Skúšal si jej to povedať? čo ona na to?

Ja si ale fakt myslím, že od dobroty aj psy besnejú... 😉

Inak môj manžel je tiež veľmi fajn, ak má čas, veľmi mi pomáha, s domácnosťou, malou, nepije, nefajčí, nenadáva. Je pracovitý, skromný...poviem ti, že občas ma to štve....štve pre to, že je ťažké občas nažívať s niekým, komu nemáš veľmi čo vytknúť v prípade vypenenia 😀

mandragora22
16. máj 2012

@minewka a ty mi zas ver, ze takuto zensku takyto chlap velmi rychlo prestane bavit. ja som to zazila na vlastnej kozi, ked som bola mlada, drza a sprosta. dnes sa na to pozeram s nadhladom a skusenostami, ale jedno je iste... mna ten chlap prestal bavit a to som s nim bola len 3 roky. proste co som štekla, to urobil. ihned. v sekunde. proste som si ho prestala vazit. jasnacka, dnes by som ho brala vsetkymi desiatimi, a vazila by som si toho. ale tento "pribeh" mi pripada velmi vymysleny. vzdy na niekoho proste "dôjde". takze mi pripada cudne, zeby ona takto buzerovala roky, zaroven vlastne popri dietati (my sme nemali dieta), predsa len, pri dietati ta zena pride aj na ine starosti a myslienky, nielen stale rypat... takze mi to pripada fakt vymyslene... no ale ak nie je, tak je potom blby zakladatel temy, ze jej toto toleruje......