icon

Chronicky nespokojná manželka

manzanilliak
16. máj 2012

ahoj, mam problem so svojou manzelkou a jej chronickou nespokojnostou. Nepijem , nefajcim, vsetky zarobene peniaze davam do domacnosti.Kazde volno travim s rodinou .Vzdy sa snazim zobrat syna aspon na 2 hodinky a nech zena ma klud ci uz na upratovanie alebo na pozeranie TV.Samozrejme varenie je moja praca a varim takmer len ja, este ked idem do roboty sa snazim uvarit aby ona nemusela sa tym zatazovat.Najlepsie bolo ked som raz stal pri hrncoch a zena mi vycitala ze jej nepomaham v domacnosti.Taktiez sadenie kvetov, okopavanie zahrady je moja robota.Zajtra ma prist jej kamaratka a uz som dostal poziadavky na upecenie sladkeho a aj slaneho peciva, ja to bez problemov urobim lebo keby som to nechal na nu tak by sa toho chytila ale co by si clovek vypocul pri tom jej nervaceni.posledne dni mi vycita ze sa nemoze sama dostat do mestaa, ja s tym nemam problem nech ide ale tento tyzden mam dovolenku a chcem si nieco porobit okolo domu ale ona ked si nieco zaumieni tak to musi byt hned a nevie pockat nejaky ten tyzden, a ak neprikivnem som sebec.Viem ze ani ja nie som dokonaly a mam vela chyb a caka ma este vela roboty na ich odstranovani ale aspon mala pochvala by padla vhod..

Strana
z7
bonaquaba
18. máj 2012

@manzanilliak ako sa hovori za dobrotu n a zobrotu, tvoja manzelka nikdy nebude s nicim spokoojna, aj keby si jej modre z neba priniesol a na tvojom mieste by som jej priadne nakladaol na zadok, a nechal ju jeden vikend samudoma s detmi, aby si uvedomila co ma doma, sak to je o com, ze zena ta takto diriguje, ona si robi co chce sa ty si zienka domaca 😀 a ako pise ako cat, ked si zena moze s tebou robit co chce, tak to je uz o com, potom v rodine asi nemas ani slovo, iba tvoja zena, takze na tvojom mieste by som sa zobudila, vsetko s mieroou a nie si nejaky sluha tvojej zeny, len aby bol pokoj v rodine a aby nefrflala, nech si frfle, .......................

boska79
18. máj 2012

Ani sa mi nezdas skutocny... Neverim ze taky chlap je... :D

Ale ked si nosil od zaciatku pomyslenu suknu v domacnosti Ty... Tak sa necuduj ze si tak dopadol

jabadaba
18. máj 2012

@vejula ja si nemyslim, ze je to neschopnostou zien kucharok, ale skor, ze do tejto branze maju zatvorene dvere. Momentalne je varenie chlapov velmi v kurze, je tomu tak preto, ze nie vzdy to bolo ich domenou. Je to novinka, v ktorej sa podaktori nasli a vedeli to vo svoj prospech zurocit. Tazia z toho, ze je to netypicke. Zato zena kucharka, to znie dost otrepane, az nudne. To mas ako so starostlivostou o dieta - matka na materskej, to sa nikto nepozastavi, ani nad tym, ze si pravidelne berie zena OCRky. Kazdy to caka. Zato ked je doma s dietatom muz, uz su o tom clanky. Je to nieco vynimocne. Rovnako sa spytaj zien chirurgiciek ci zubarok aku "jednoduchu" cestou za karierou maju. Rovnako citlive a sikovne ruky, akurat, ze ich malokto k praci pusti, toto si strazia chlapi. A potom pocuvas tu spickovy chirurg, tam spickovy zubar, o zenach to nepocujeme, ze? No, a tak nejako je to aj s kucharskou branzou. Teraz hosani skratka machruju, ide im karta a boli by blbi keby si do kapusty zacali pustat "skodnu". 😀

jabadaba
18. máj 2012

@boska79 a ako dopadol?

ewelinn
29. júl 2012

@manzanilliak HAHAh, trochu ma rozosmialo čo si napísal, ak naozaj existuješ, pod žiť k nám, ja si budem vážiť tvoje domáce práce a varenie, manžel bude zarábať prachy a večer sa všetci traja plní energie (hlavne ja z toho ničnerobenia) vrhneme do švedsskej trojky, čo ty na to?? :DD

inka1903
10. aug 2012

HM NO NEZAVIDIM TY TO POVIEM TY TO STRUCNE SI POD PAPUCOV, BUD TO MUSIS ZASADNE ZMENIT COMU NEVERIM ALEBO SI SI UZ NATO ZVIKOL A NECHAS TO TAK A AK TA BAVI TAKITO ZIVOT TAK OK.JA MAM TIES DOBREHO MUZIKA CO MI AJ NAVARI POMOZE UPRATAT ALE ROBIME TO SPOLU A LEN V TEDY AK JA NESTIHAM A SOM MU ZATO VDACNA A DAM MU TO AJ POCITIT

lucka1987
11. aug 2012

@ewelinn 😀 😀 😀 😀

wewe22
11. aug 2012

chlape je ta skoda, ak si to tvoja zena nevie uvedomit chod na nejaky predlzeny vikend s kamaratmi alebo len tak sam nech vie co ma doma
moj muz vari kazdu nedelu riad umyva skoro stale asi preto uz mame dva roky umyvacku 😀 , dokonca da oprat, su veci ktore teda nespravi ani keby som ho metlou nahanala ale vzdy mu dam na javo ze si to vazim a samozrejme mu aj ja pomaham v jeho chlapskych zalezitostiach
poriadne jej nadaj ze co si o sebe mysli ked sa k tebe takto chova ze ci si chce vyskusat ako to maju rozvedene matky, si na nu az priliz dobry a to nerobi dobrotu

riave
11. aug 2012

@manzanilliak ty brdo, tak ked ty toto vsetko robis, co robi ona ? akoze zbals i veci a chod s kamosmi dakam na vikend, mozno sa zbada co ma doma...ja si nedovolim mojho manzela o cosi take ziadat. on zaraba a ja sa staram o domacnost a deticky. teda samozrejme pomoze, povysava a tak, ale urcite ho o to neziadam, a uz vobec neprikazujem...a samozrejme ho aj pochvalim, a nielen ked mi pomoze, ale aj ked cosi napr. opravi, ci zarobi na fuske alebo tak...tvoja manzelka si zvykla na akesi pohodlie a to nieje dobre...ono sa vravi, ze zena nieje nikdy spokojna, ale toto je top.apropo, ty si bol dakedy v meste ? sam s kamosmi si vyrazit na pivco alebo tak ??

miskakyska
11. aug 2012

@manzanilliak samochvála smrdí,vieš o tom?..neverím Ti ani Ň z toho čo si napísal/a :-P

rebecca2006
13. aug 2012

ahoj, neviem, či je ešte odpovešd atuálna,ale tvoj príspevok som si prečítala až včera. A nedá mi nezareagovať. A to nielen na samotný príspevok, ale aj na odpovede. Úprimne, som zdesená množstvom žien, ktoré ako mám pocit, by doma chceli mať asi macha, ktorý im hneď medzi dverami tresne a vynúti si sex ešte pred večerou. Potom zatlčie jeden klinec, povŕtasa v motore auta, otvorí si pivo a kukne fucík. Môj feeling, sorry.
Ono, tých plôh vnímania tvojh problému môje byť niekoĽko. V rvom rade, existuú ženy, ktoré sú skutočne "mrchy", teda chronicky nespokojné, a doslva chlapa privedú do záhuby, ebpo im zničia aj osledné zvyšky ega. Sú manipulatíve a panovačné. Ak ide o takýto typ ženy, tak potom čo najkôr utiecť, lebo nech budeš robiť čokoĽvek, tak sokojná nebude. Môj strýko takú mal a skončil ako prepitý alkoholik závislý na automatoch, asi tak...
Na druhej strane, tvoja manuželka taká vôbc byť nemusí.Mal by si sa s Ňou porozprávať- a ak to nepôjde riamo, tak aj cestou orade alebo psychológ, aké má očakávania a prečo je nespokojná. Možno ťa odpoveĎ prekvapí a za tým všetkým je niečo, napr. fkrustrcia v práci a pod, čo riamo s Tebou nesúvisí a na ebe si len vybíja. A keĎže samozrejme to neodtra%uje príčinu, tak nech ro,biš čo robíš, zle. Možno si len Ty mzslíš, že TOTO všetkoona od Teba očaáva, a pritom by ocenila iečo iné. Treba si to vykomunkovť. Podľa mňa máš oproti nám ženám tú výhodu, že ženy sú veľaktrát ochotnejšie sa o vzťahoch rozprávať a sú prípusté riešeniu, napríklad aj pszchoteraii, to veľa manželov o tom ani počuť.
Fakt ale je, že podĽa mŇa je kĽúčolvé ayb si Ťa žena vážila, a to si ťa asi nebude, keĎ komunikácia u vás prebieha tak, že zadá požiadavku a ty to splníš. Úctu si ale nezískaš zo dňa na deň, hlavne trochu popracovať na vlastnom egu by sa zišlo, ak si budeš ty sám seba vážiť, aj ona si ťa možno začne, ak sa budeš cítiť ako handra, taksa obávam, že sa tak bude aj k tebe správať.....nechce, tu zasa robiť psychológom reklmu, ale možno cesta by bolaopracovať na sebe...
a posledný pohľad- z moje strany-& aj MM má asi viackrát pocit, že so chronicky neoskojná, že čo chcem, chodí do roboty, ja si to užívam s dvoma deckami doma, nikam nechodí, raz za pol roka s kamšmi, voľný as strávi na záhradke, sem tam uvarí, sem tam napečie... NO ideál.. eaita je taká, že ja nie som vo vz5ahu veľmi šťastnýá, lebo so mnou nehpovorí, myslím také rozholory onás dvoch, nikam solu nejdeme nemáme sna seba čas, mám ocit, že už pre neho nie som dôležitá, ne.docení moju prácu, nikdy ma za nič nepochváli. A domaje to klasika kolotoč s dovma deckami proste makám ako drak nemám čas na seba ani na nič, avýsledok je nič, vysvam 5-x denne, umvam riady a varím vkuse, pračka ide nonsttop, pri telke, ak vôbec, žehlím....A otom sa mlj pokladík vytasí s tým, že čo choem, veď on minule navaril.. NO jo, kuraciu poievku, raz za mesiac. TO že ja varím aždý deň 2X mu uteaká..... Tak komunikuj!

harmonikaaa
13. okt 2012

je toto este aktualna tema?????
ja sama mam doma podobne problemy a preto sa preluskavam forom, ci nenajdem aj ja odpoved na svoje otazky. a nasla som sa prave v tejto. verte, neverte, ale existuju aj dokonali chlapi. ten moj nim asi je. pisem asi preto, lebo ja som ta "chronicky nespokojna manzelka". mm to nazyva, ze nemam v sebe ani stipku pokory. netvrdim, ze pecie zakusky, to nevie a ani varit nevari. ale cez vikend nam /mame 1 dieta/ pripravi ranajky, len take jednoduche, co chlapi vedia, necha ma pospat, povenuje sa malemu, vezme ho von, dokonca ho vraj uz raz zeny zastavili, ze co robi vonku s dietatom, kde je zena, ze je to nezvyk vidiet takto sa venovat dietatu /asi ho uz par x videli 😅 /. obaja chodime do prace, on vzdy ked dojde, nieco porobi, zvierata nakrmi atd.........a ja sadnem k pc a nic nerobim. varim len malo, kedze obaja sa stravujeme v praci, syn v skolke. mm vysava, stara sa o kvety, dokonca aj moje muskaty, co furt nakupim a potom mi schnu..........proste chcem tym povedat, ze naozaj sa stara a ja si to neviem vazit. nikdy mi nevycita, ze nieje navarene, popratane, nechodi sa flakat s kamosmi, vonku chodime spolu, lebo mame spolocnych znamych, akurat si chce vypit po praci pivko pred telkou v klude. nehovorim, ma aj svoje chlapske muchy ako nohavice na stole, ponozky kade tade atd.......ale v podstate je dokonaly, idealny manzel a ja som stale nespokojna. bude to mojou povahou, alebo uz fakt neviem cim, je to so mnou stale horsie a horsie. mm bol vzdy kludny typ chlapa, flegmatik, kazdy ho ma rad, ale uz nam to poriadne zacina skripat vo vztahu /pododotykam 13-rocnom/ a tym padom uz zacina aj on mat toho dost a uz sa nenecha tak manipulovat. nechcem, aby to vyznelo, ze ja nic nerobim, len ho manipulujem, aj ja viem porobit a porobim, len mam take zle obdobie, ze sa mi nic nechce, vlastne odkedy sa nam maly narodil, je to stale horsie a horsie, nervaky s malym, potom sa to prenasa vsetko do vztahu, rozdielne nazory na vychovu atd atd.................no, nebudem sa viac rozpisovat, lebo by som si sama "srala" na hlavu, jednoducho som len chcela napisat, ze aj ked nievem, ci bol ten prispevok pravdivi, take veci sa deju. dokonca som v jednom casopise citala o psychicky tyranych chlapoch, ze je ich stale viac a viac, len nejako to spolocnost neberie ako rovnocenny problem s tyranymi zenami. kazdopadne su aj dokonaly chlapi a ich aj napriek tomu nespokojne manzelky /hanbim sa za to a chcem sa velmi zmenit 😔 / uz len preto, ze ho lubim a viem, ze sa nas vztah pomaly ale isto ruca

ale nedalo mi to nenapisat...........len preto, ze ked som citala, kolko z vas sa tu zhadzuje pod uroven a robi muzom sluzku, tak vas skutocne lutujem 😝 😝 .
opakujem, mm nerobi vsetko za mna, aj mu varim, pratam, periem, porobim s nim aj chlapske roboty, ale niesom ta tipycka zienka domaca a nestaram sa o neho tak prehnane ako niektore zeny. proste kazdy ma svoje. moj prispevok smeroval len k tomu, ze aj napriek "idealnemu vztahu" dokaze byt zena "chronicky nespokojna" 😅

maruska24
14. okt 2012

@harmonikaaa a v čom si akože chronicky nespokojná? som to nejako nepochopila z tvojho príspevku.
ono ženské hormony sú svine a s každou zamávajú úplne inak. Jedna má energiu absolútne na všetko a druhá už nemá šťavu ani na milý pozdrav. Často je vo vzťahu už aj stereotyp, všednosť, a nič nové. Možno by ste sa mali pokúsiť nájsť si nejaký spoločný koníček, niečo na relax, debatu.

Strana
z7