Chronický žiarlivec
ahoj ženy, verím že mi niekto objektívne poradí, ja sa na túto situáciu asi už neviem pozrieť triezvo. skúsim to napísať stručne. mám priateľa cca 4 roky. boli sme od začiatku veľmi zamilovaní ( teda ja určite) . všade som ho ospevovala ako dokonalého muža, ktorý sa ťažko hľadá ( naivná ). asi po roku som mu našla v mobile milion správ..podvádzal ma. odišla som od neho. vracal a odpadával od zúfalstva, akú chybu urobil, že je od malička nevyrovnaný a zakomplexovaný, že to zlo ktoré robil si ani neuvedomoval (podvádzal aj bývalé priateľky). prosil aby som mu dala šancu, vraj mi chce ukázať aký je skutočne, že toto bola len zlá maska. tak som sa vrátila. problém je ten že bol už od začiatku veľmi žiarlivý, na všetkých mužov, nikdy som mu na to nedala dôvod, mala som oči len preňho, nikdy som nebola takto zamilovaná, žila som v rozprávke . no a potom, ako som mu dala druhú šancu bol chvíľu kľud, ale potom začalo upodozrievanie znovu, myslel si že ho klamem, vedel riešiť aj dva mesiace prečo som si išla zapáliť s kamarátom, prečo som si dala tak pekné šaty keď som išla sama von, prečo som otvorila fotku chlapa na instagrame. čo trvá dodnes. musím povedať že odvtedy čo som mu prišla na neveru, nemyslím si že by niečo podobné robil, chce tráviť čas len somnou, nechodieva von s priateľmi, vraj nepotrebuje, že chce byť somnou.. a tiež musím povedať, že keď neriešime tieto žiarlivostné scény, sme naozaj šťastní, nie tak obyčajne, ale máme tie najkrajšie chvíle, vychutnávame si život, smejeme sa, rozumieme si. a potom to zase príde, začne mi týždeň vkuse vyčítať prečo som sa vyjadrila o nejakom chlapovi že je fešák ( sám sa ma pýtal či si myslím že je fešák ) a podobne. nič zlé nerobím, nestretávam sa s mužmi, nikdy som s nikým neflirtovala, starám sa oňho. hovorí mi že mi dáva tú najväčšiu lásku, že ma asi priveľmi ľúbi, že by som mala byť rada a vážiť si to. tvrdí že nieje chronický žiarlivec, že ho tým urážam. vraj on by nikdy na ženu nepovedal že je pekná, že nepotrebuje ženy hodnotiť, ale vraj keď ja to potrebujem nech to robím (lol) , že by som sa mala naučiť vnímať tak čisto ako on, že vníma lásku krajšie ako ja, pretože ja dokážem na muža povedať že je pekný (myslím že to je prirodzené) nič viac za tým nieje. a stále obviňovanie a znevažovanie mojej lásky k nemu, vraj sa kvôli mne cíti ako škaredý chlap, a totálny dement, že ho nevnímam ako výnimočného chlapa keď sa viem na ulici pozrieť aj na iného, že on má kvôli tomu depresiu a nebude šťastný, že za to môže sám pretože ma podvádzal, ale že nemôže byť so ženou ktorá ho nevníma ako najkrajšieho a najlepšieho chlapa.. som zúfalá, premýšľam že odídem, ešte dnes.. je toho toľko čo som nenapísala, ale to by sa asi nikomu nechcelo čítať, tak len takto v skratke, máte s tým niektorá skúsenosť? ďakujem za váš čas ❤
s takým chlapom by som nevedela žiť, dala si mu druhú šancu, ale bohužial premrhal ju, je žiarlivec, narcis a čojaviem čo ešte, najlepšie čo pre neho môžeš spraviť je poslať ho k psychologovi
Hm mne pride akurat chory a nic dokonale na nom nevidim.... len ta manipuluje... a ty stracas cas.
@lorela nikdy mi nenadával, vždy je to formou " ja sa trápim, ja mám problém, som z niečoho smutný, takže by ťa to malo zaujímať, veď si moja frajerka" strašne utrápene mi to hovorí, a rozpráva o tom hodiny.. a toto je pravidelné. ale keď jeho trápi že som na niekoho povedala že je pekný..a on sa kvôli tomu cíti škaredy, že mi nieje dosť dobrý.. ja by som mala byť tá stíhačka, čo sleduje každý jeho krok keďže ma dosť dlho klamal a podvádzal..
On je uplne naruseny.Utekaj od neho cim skor.Nedajboze aby ste mali dieta,vies si predstavit zeby malo pocuvat a pozerat na tieto prepinaky?Moj svokor je ziarlivec a svokra ma pri nom peklo,ale toto co pises je este horsie,ako ta manipuluje.Len sa obavam ci ti dovoli len tak odist,nechat ho.Fakt utekaj co najskor
jeho otec podvádzal mamu celý život..
Dobre,je to smutne ale ty za to nemozes a tvoje deti tiez nie
psychické týranie sa to volá, odíd čím skôr
@henika263 áno je to hrozné pretože príde z práce, ja sa napríklad necítim dobre a namiesto toho aby sa ma opýtal ako som sa mala, pretože mňa zaujíma aký mal deň, tak rieši len toto, nejaký chlap, spred 4 dní, ja som na to už aj zabudla a on ide, a do noci to rieši, ale ani ho nenapadne , žeby sa zaujímal o mňa, keď vidí že už kolabujem.. potom mi povie "prepáč láska že som sa dnes nezaujímal o teba že ti bolo zle ale musíš chápať že aj ja mám nejaký problém"...
boji sa ze ho vymenis za ineho
myslíte , že tak žiarli preto lebo ma napríklad stále podvádza? tak to býva, keď niekto robí niečo zlé, tak si automaticky myslí že jeho partner to robí tiež.. pretože ja som sa aj po tom všetkom naučila dôverovať, verím že sa zmenil . a on, ktorý mi urobil toto všetko, žiarli stále viac a viac
Tiez odporucam co najrychlejsie to ukoncit a v ziadnom pripade nenaletiet na ziadne sladke recicky. Viem, ze sa to lahko pise a ovela tazsie robi, ale pri tomto cloveku nikdy nebudes tak stastna, ako si zasluzis, pretoze on nie je vysporiadany sam so sebou a este v tebe chce vyvolat vycitky, ze ako sa to spravas. Chore :(
ked ta podvadza alebo podvadzal preco sa nanho nevykasles? mna keby zena podvadzala uz davno je zabudnuta a to by stacilo aj podozrenie
môjho bývalého nenávidí, pretože som naňho nikdy nepovedala nič zlé, stále sa s ním porovnáva a vadí mu že na bývalého nenadávam. vie že ma nikdy nepodviedol ani mi neublížil a pri každej hádke to vyťahuje, že sa mám k nemu vrátiť, veď on bol pán dokonalý, pri takom by som bola určite šťastná atď
@zltyslonik jak som sa zasmial 😀
@zltyslonik tvoj muž je šťastlivec že má doma takú vtipnú ženu, 😅
@iveta5555 ahoj klin klinom sa vybija mna tiez partner podozrieval zo vsetkeho snazil sa namna hadzat spinu ktoru som v zivote nespravila az nakoniec som dosla na to 😢smutne ale podla mna je to dobry manipulator
Poloz si otazku... ci toto je sposob,ako chces stravit svoj zivot. Mas ho totiz len jeden. A tvoj priatel INY NEBUDE. Ma psychicke problemy, ktore ty ako jeho priatelka nemas sancu vyriesit. Co mu ale nikdy nebude branit hadzat ich na tvoju hlavu. Toto si treba uvedomit. Aj ked odkladame rozhodnutie, aj vtedy si vyberame - zotrvavanie v sucasnom stave a travime tak cas,ktory nam uz nik nevrati.
@petkoemmka a odišla si od neho?
@sarain máš pravdu, ďakujem
nie si jeho terapeutka, nie si s ním preto, aby si počúvala aký je úžasný ale ty si ho nevážiš, si jeho partnerka, nemôžeš za to, že má psychické problémy, a ani ho nemusíš trpieť do konca života
iveta5555 prosím ťa, chceš toto a podobné kraviny riešiť kolko rokov????
obaja patrite do liecebne....
@iveta5555 Podvádzal ťa (a ešte bude) , preto je presvedčený, že aj ty podvádzaš jeho. Manipulátor a citovo ťa vydiera, ako už dievčatá spomínali. Nikdy sa to nezmení a časom to bude stále horšie a horšie. Keď prídu deti, nastane peklo, tak utekaj, pokiaľ môžeš 😅 Druhú šancu dostal a premárnil ju.

ešte chcem dodať, že sa somnou rozpráva štýlom, že ma chce manipulovať, príjemným tónom akože " ja viem čo je pre teba najlepšie, a ja som prišiel aké krásne je nepozerať sa na ženy , to čo robíš ty je znevažovanie lásky, ja by som tak už nechcel žiť" .. vždy sa tvári že ide o mňa, ale ide len oňho..