Chýba mi folklórny súbor
Ahojte.
Mám otázku hlavne na folkloristov. Mám onedlho 28 rokov.
Počas vysokej školy som chodila do folk. súboru. Potom som s tým hodila, keďže sa zmenilo osadenie vedenia a ten súbor sa skôr zmenil na baletný. Chcela som ísť aj do iného, ale už som vydatá. Manžel by asi nebol veľmi nadšený, kebyže teraz začnem zasa niekam chodiť. Už mi aj ľudia vraveli po svadbe, že sa mám zobudiť a ísť si za svojím, keď ma to baví. Chýba mi obliekanie sa do kroja, tancovať. Momentálne by som mala mať asi iné priority ako rodina, keďže aj staviame domček..že?
@viestta no do toho suboru, čo chcem asi berú pravdepodobne až od septembra. Lebo zatiaľ každý rok tak brali. Manžel skôr vravel, že začne chodiť do zahraničia do prace asi od septembra (lepšia pracovna ponuka), ale nie je to isté... ta kto bude sedieť doma sama.... ja
Zeny, to kam chodite na takych somarov, co nazvu vasu zalubu, alebo tuzbu nieco robit, ze to je blud? Ja by som to nedala ak by manzel ma takto zhadzoval..
Ta zoženieš babku na varovanie a pôjdeš cifrovat cardas
@ndrag on teraz zčina s tym, že sme začali stavať dom a teraz je kopu roboty kolo domu a ne a že už mam 30 rokov a že sa teraz na to davam....pritom som cez výšku chodila, sice 2,5 roka len... mala som možnosti ísť aj skôr inde do súboru, ale nemala som spoje...
@viestta že to tak ako keby on sa dal teraz v 30tke na oktagon MMA....
On vymysli hocičo, len aby nepovedal Zakazujem ti to. A zakázať ti to chce jeho každá jedna bunka. To už hádam vidíš aj ty sama.
@viestta som povedala že buď to prijme alebo smola... No ešte uvidíme čo mi odpisu z tých súborov, že kedy prijímaju členov 🙂 ..aj tak pojdem..a môže sa manžel aj na hlavu postaviť

Pozri sa, kým svoju robotu spravíš so svojím voľným časom si môžeš robiť čo chceš. Je to síce hlúposť, nejaké tancovacky, ale ty nevidíš co vidíme my. Manipuluje ta. Stavia ta do pozície, že máš mať výčitky. Vyčíta ti to co je úplne normálne. Toto nie je z kostolnym riadom. A toto je ešte len začiatok. Je úplne normálne, že ľudia majú koníčky, a pretože si vydatá nemusí byť tvojim koníčkom spárovanie dlažby a umývanie okien. Trvaj na svojom. Máš právo robiť čo chceš, nie len to co musíš.