Chýba mi manžel aj po dvadsiatich rokoch?
Kamoška mi tvrdí , že som divná ak mi chýba manžel a takto po dvadsiatich rokoch manželstva.
Manžel sa rozhodol zvýšiť si kvalifikáciu už niekoľko mesiacov je doma iba cez víkend. Deti už máme veľké, fakt sa cítim byť sama. Obaja máme na krku päťdesiatku.
Učenie , testy mu idú dobre, koncom januára má skúšky. Potom nastupuje na praktickú časť. Ešte chvíľu budem musieť vydržať takto sama.
Nenudím sa na to nemám čas, ale robím aj veci ktoré bežne robieva on a večer som tak unavená, že neviem zaspať. Len ležím a myslím na neho, takto mi nechýbal ani zamlada keď sme mali vzťah na diaľku.
Môžme byť približne rovnaký ročník. S MM sme tohto roku oslávili 20. výročie sobáša. Dokopy sme spolu 27 rokov. A tiež ho rovnako ľúbim, ak nie viac ako v mladosti. Chýba mi, aj keď len na pol dňa odíde. Takže ťa chápem a podľa mňa je to krásne a vzácne mať takýto vzťah ♥️
Nie si divna, si mila zlata a dobra osoba 🙂 podla mna je absolutne prirodzene, ze ak si s niekym dlho, a si s nim stastna a spokojna a ste zvyknuti co i len zaspavat vedla seba, je samozrejme, ze ti chyba 🙂
Divné nie je, že chýba, pre mňa je divné, že k tomu potrebuješ "rady". Veď už máš 50 a školenie za chvíľu končí, čiže budete opäť spolu. Čas školenia ubehne rýchlo.
Určite nie si divná.....kamoška je divná.....mne môj manžel chyba, i len keď je deň v práci a príde domou večer......veď je to krásne, keď milovaná osoba tak veľmi chýba......proste to je laska
Aj v tomto sú hranice..kym je to chytanie zdrave tak Ok, ale pozor moja susedka takto skoncila v depresiách..deti velke odstahovane, ona žiadne koníčky..len sedela doma a čakala manžela ako psik na svojho pana..keď bola sama doma tak ju nic nebavilo…rychlo si najst nejake koníčky..posilka, dobra kniha, alebo aspoň vybehnúť s kamoskou na kavu..lebo ti z toho šibne🫢

Och, u nás je to to isté. Keď odchádza, tak plačeme aj on aj ja. Minulú nedeľu som mu dala zahrať do rádia vlna,že vieme čo pre nás robí a vážime si to a,ze tak plakal(tiež počúval rádio vlna, robila som.mu video a on,že,,jej aj vy počúvate? Aj ja, tak ma napadlo,že ho takto pozdravíme)
Mne bude chýbať stále. Ľúbim ho a mam to v sebe,že toho koho ľúbim ,tak mi chýba.
A vždy keď pride a niečo robí, tak chodím ako takanosa okolo neho čo robí 😄