Chýba mi manžel aj po dvadsiatich rokoch?
Kamoška mi tvrdí , že som divná ak mi chýba manžel a takto po dvadsiatich rokoch manželstva.
Manžel sa rozhodol zvýšiť si kvalifikáciu už niekoľko mesiacov je doma iba cez víkend. Deti už máme veľké, fakt sa cítim byť sama. Obaja máme na krku päťdesiatku.
Učenie , testy mu idú dobre, koncom januára má skúšky. Potom nastupuje na praktickú časť. Ešte chvíľu budem musieť vydržať takto sama.
Nenudím sa na to nemám čas, ale robím aj veci ktoré bežne robieva on a večer som tak unavená, že neviem zaspať. Len ležím a myslím na neho, takto mi nechýbal ani zamlada keď sme mali vzťah na diaľku.
nie podla mna je to mile a vzacne.
Nie si divna. Je normalne, ze nam chyba milovana osoba.
ja som potom divná s tebou 🙂 mám to rovnako 🙂
To je také krásne ❤️
Myslím, že Ti chýba lebo máte pekný vzťah. Keby ste mali zlý vzťah tak by Ti odľahlo, že je konečne preč.
@ana82 ďakujem, väčšina žien v mojom veku nevydržala s nikým tak dlhý čas ako ja s mojím mužom. Gro tých, čo áno žijú vedľa seba skoro ako dvaja cudzí ľudia. Neviem či by som dokázala žiť v takom vzťahu. Bez intimity, bez vzájomnej podpory ,pomoci.
Nie si divná. Ja mám 48, môj muž 55. Pred 2 mesiacmi som bola na týždeň (ani nie, len nedeľa - piatok) na služobke a chýbal mi. Teraz je dokonca doma a chýba mi, lebo mám kovid a už od soboty spím sama v spálni a on je v obývačke na gauči. Tiež sme spolu takmer 20 rokov.
Aj ja som asi divna s tebou my sme manželia 27rokov tiež som sama deti preč a manžel na tyždnovke a chyba mi a tešim sa kedy už pride domov😉
Aj MY sme spolu skoro 20 rokov a chyba mi muž čo len ide na pár dni s domu preč. Nie si divná je tam láska horšie by bolo ak by TI nechýbal. Máš ho rada aj ON teba ak TI chyba určite aj TY jemu. Aj môj mi povie že som mu chýbala aj ON mne tiež. Tvoja kamarátka je divná aj jej názor nie TY.
Muž mal kovid vlani lete, týždeň pred odchodom na dovolenku, ja pred 2r. vtedy keď deti, ani nás nenapadlo izolovať sa. Paradoxne známe čo sa najviac izolovali sa viackrát navzájom nakazili
Môj je len cez deň v práci a už ho vyčkávam kedy príde. Tesim sa na neho. Ved je to také krásne 🦋❤️❤️
Tak asi sme aj my divni, ale ano niektori taketo pocity nevedia pochopit, lebo nemali moznost to zazit pripadne nie su tak emocionalne stavani, moj muz dodnes neznasa, ak idem na sluzobku rovnako ja tiez proste ak sa nemame dlhsie vidiet " tak trpime"proste si chybame a to tahame 22 rokov spolu a som vdacna, ze to tak je.
Ano, si divna, ze vobec nad tym premyslas, ze je to divne. Ved ak niekoho lubim, tak jasne, ze mi chyba. Ci sme spolu 5 rokov, 10, 20.. a podla mna cim dlhsie su ludia spolu, tym viac si chybaju, ak ten druhy tam zrazu nie je.
To je velmi krasne, takto po 20 rokoch keď chýba manžel ❤️ vôbec nie si divná
Prečo by si mala byť divná, je prirodzené ze nám chyba človek ktorého mame radi.
Je to úplne normálne v harmonickom a zdravom vzťahu. Môj muž si tiež minulý rok robil školu a raz za mesiac šiel na 3 dní preč. Tiež mi bolo smutno , aj keď som mala co robiť s deckami. Máme 43 rokov a sme spolu od 17...
@martinka13 raz za mesiac tri dni by som dala ľavou zadnou 😉 toto už trvá od septembra od kedy je vykurovacia sezóna prestávam zvládať 😭
pridávam sa k tebe. My sme spolu tiež cez 20 rokov manželia a chýbame si stále a stále sa máme o čom rozprávať. Za mňa je to úplne normálne a takto to má byť.
Ja v tvojom popise skôr vidím to, že ti chyba jeho ruka v dome a nie sám on ako človek. Tebe je smutno, lebo ty si sama... Nezvládaš vykurovať dom a ešte robiť jeho ďalšie práce... Tak čo, kto ti vlastne chyba? 🙂
Vôbec niesi divná
@vilma7 @sidicek tak keď u vás sa láska meria tým, že či päťdesiatnička vládze nakálať drevo a vláčiť ho do domu keď máme sneh až po lýtka, ok neberiem nikomu jeho názor ale pozrela by som sa ako by ste to zvládali vy...
Mne však chýbajú maličkosti čo by naznačovali jeho prítomnosť , počuť jeho dýchanie aj chrápanie v tme, tá istota že je tam, že sa hocikedy môžem k nemu pritúliť. Chýba mi zvuk jeho krokov na vŕzgajúcej podľa, pískavý štekot nášho psa ktorý vydáva len ak vidí svojho pána, keď príde domov z roboty hoc iba teraz zastalo jeho auto pred bránou. Chýba mi že ráno nemám komu zaliať kávu aj to že mi nikto neporadí čo variť na večeru. Už mi chýba aj to že nemám po dome kade-tade jeho ponožky aj to že nikto nedal na skrinku prázdne rolky toaletaku (suseda včera potrebovala na tvorenie) a nikto nedáva prázdne fľaše a obaly od mlieka a pod. do chladničky.
Koľko máš rokov ak sa smiem spýtať? Ja budem mat 50 za dva roky a dva mesiace, doma mám dva živé poklady, 4 a 6 ročne a úplne normálne okolo nich fungujem ňom stop, keďže sa budia ešte aj v noci... Takže rubanie dreva a kúrenie by bolo pre mňa akurát len malou zmenou 🙂 a určite by som za kúriť dom zvládla.
Nie si divna.
Ale to ty si písala ako nezvladas robiť jeho práce, o ňom ako človeku nepadlo takmer nič, tak sa nečuduj reakciam
Mne chýba manžel aj keď ide na služobku na 1 noc. Samozrejme si vymyslím aktivity na večer bez neho, ale smutno mi je, že nie je doma ako zvyčajne. Keby zrazu chodí domov len cez víkendy, tak by som isto občas aj plakala večer.
Je to milé 😍 len pre zaujímavosť, aj ty mu chýbaš?

Divna je kamoska.