icon

Chýbali by vám gratulácie od rodiny po pôrode?

8. mar 2026

Ahojte, ja viem asi hormony a riesim sprostosti. Ale mrzelo by vas, ak by sa vam po porode svokra ani nikto iny z manzelovej rodiny neozval? A nenapisal ani blbe blahozelam? Mame normalne vztahy, stretavame sa raz za tyzden alebo dva.

Strana
z2
zuzuliatko18
8. mar 2026
@anonym_c2b282

@zuzuliatko18 a coze si to mala za dramaticky porod?

@anonym_c2b282 dieta koncom panvovym a zaseklo sa. Po porode bol ozivovany. Dodnes ma.to.trapi, ze to tak.prebiehalo.

anonym_c2b282
8. mar 2026
@zuzuliatko18

@anonym_c2b282 dieta koncom panvovym a zaseklo sa. Po porode bol ozivovany. Dodnes ma.to.trapi, ze to tak.prebiehalo.

@zuzuliatko18 ale ved ty za to nemozes, hlavne ze vsetko dufam dobre dopadlo🙏

anonym_5b211e
8. mar 2026

Mňa sa neopovážil otravovať nikto!!! Ani vlastná mama, z muzovej rodiny absolutne nikto 🙂 v podstate mi volala len jedna príbuzná s ktorou nemám nejak vrúcny vzťah a ona asi nevedela ze žiadny kontakt tohto typu som si nepriala. .. 🙂

michaela329
8. mar 2026

@anonym_autor mne osobne tiež gratulovala svokra až v nemocnici, písal jej manžel 😀 Akosi som ani neočakávala správy, však sme sa stretli osobne o deň.

anonym_c1f960
Dnes o 09:10

Vazne ti chyba nejake pogratulovanie? Bez toho nemozes zit?

tzatzik
Dnes o 09:26
@anonym_fab851

Mne sa to stalo . Svokra veľmi chcela aby som dcére dala meno aké vybrala ona. Lenže, mne sa nepáčilo. Sa urazila a neprišla, ani nikto z rodiny.
Asi o pol roka mala narod. - vybrali sme sa aj s manž. a malinkým bábom na návštevu. Išli sme vlakom 30 km - takže sme to zvládli. Milá svokruška nepustila dieťa ani z rúk. Po rokoch si na to spomeniem . Svokra už nežije a ja ľutujem že som nedala meno ako chcela ona. Však by zo mňa neubudlo. na meno sa dá zvyknúť. Už by som to riešila inak.

@anonym_fab851 To je zase čo za blbosť, aby svokra vyberala meno pre svoje vnúča? A ešte aby si ty súhlasila s takým, ktoré sa ti nepáči? Prepáč, ale ak si vyčítaš, že si na toto nepristúpila, to nie je v poriadku.

autor
Dnes o 09:37
@anonym_c1f960

Vazne ti chyba nejake pogratulovanie? Bez toho nemozes zit?

@anonym_c1f960 mozem. Ale sms “Miška blahozelme, budte zdravi” by tiez neurazila.

anonym_c1f960
Dnes o 09:59
@anonym_autor

@anonym_c1f960 mozem. Ale sms “Miška blahozelme, budte zdravi” by tiez neurazila.

@anonym_autor a oznamila si im to aj ty smskou?

Strana
z2