Chýbali by vám gratulácie od rodiny po pôrode?
Ahojte, ja viem asi hormony a riesim sprostosti. Ale mrzelo by vas, ak by sa vam po porode svokra ani nikto iny z manzelovej rodiny neozval? A nenapisal ani blbe blahozelam? Mame normalne vztahy, stretavame sa raz za tyzden alebo dva.
@anonym_c2b282 dieta koncom panvovym a zaseklo sa. Po porode bol ozivovany. Dodnes ma.to.trapi, ze to tak.prebiehalo.
@zuzuliatko18 ale ved ty za to nemozes, hlavne ze vsetko dufam dobre dopadlo🙏
Mňa sa neopovážil otravovať nikto!!! Ani vlastná mama, z muzovej rodiny absolutne nikto 🙂 v podstate mi volala len jedna príbuzná s ktorou nemám nejak vrúcny vzťah a ona asi nevedela ze žiadny kontakt tohto typu som si nepriala. .. 🙂
@anonym_autor mne osobne tiež gratulovala svokra až v nemocnici, písal jej manžel 😀 Akosi som ani neočakávala správy, však sme sa stretli osobne o deň.
Vazne ti chyba nejake pogratulovanie? Bez toho nemozes zit?
Mne sa to stalo . Svokra veľmi chcela aby som dcére dala meno aké vybrala ona. Lenže, mne sa nepáčilo. Sa urazila a neprišla, ani nikto z rodiny.
Asi o pol roka mala narod. - vybrali sme sa aj s manž. a malinkým bábom na návštevu. Išli sme vlakom 30 km - takže sme to zvládli. Milá svokruška nepustila dieťa ani z rúk. Po rokoch si na to spomeniem . Svokra už nežije a ja ľutujem že som nedala meno ako chcela ona. Však by zo mňa neubudlo. na meno sa dá zvyknúť. Už by som to riešila inak.
@anonym_fab851 To je zase čo za blbosť, aby svokra vyberala meno pre svoje vnúča? A ešte aby si ty súhlasila s takým, ktoré sa ti nepáči? Prepáč, ale ak si vyčítaš, že si na toto nepristúpila, to nie je v poriadku.
Vazne ti chyba nejake pogratulovanie? Bez toho nemozes zit?
@anonym_c1f960 mozem. Ale sms “Miška blahozelme, budte zdravi” by tiez neurazila.
@anonym_c1f960 mozem. Ale sms “Miška blahozelme, budte zdravi” by tiez neurazila.
@anonym_autor a oznamila si im to aj ty smskou?

@zuzuliatko18 a coze si to mala za dramaticky porod?
@anonym_c2b282 dieta koncom panvovym a zaseklo sa. Po porode bol ozivovany. Dodnes ma.to.trapi, ze to tak.prebiehalo.