Chyby 45-ročného muža
v skratke zeny , bo uz neviem co robit.
Mam noveho priatela : 45 rocny intelig.chapavy,mil.otec a sadli sme si ako rit na šerbel a to fakt. Smejeme sa stale , pritahujeme sa , non stop si piseme ked je vrobote ci posielame hlasovky , alebo vzdy ked ide okolo sa zastavi.
Proste medzi nami je to VAZNE vybikajuci vztah dvoch dospelych ludi v porozumeni atd. 2ja blazni.
ALE !
Obcas ked ma voono a nie sme spolu ( toto spravil uz 4x preto to viem ) … ide pit , a v ten den nezdviha (. Pokazde sa vyhovori ze je na wc , nemoze zdvihat lebo je so synom ( syn 15 rokov) pise odveci / ja hrusky on jablka ) . Pritom ked mu napisem je online a nezavola spat.
A taketo motanice a vzdy VYKVITNE ZE PIJE.
Uz 3 krat , som mu vysvetlila ze staci mi napisat sms , nech aspon viem ze ide pit ( nie som vobec zena kt.sa hada ci robi konflikty )
Ale. Toto sa mi naozaj nepaci. Trapi ma to. Vysvetlila som mu ako sa citim. Dobre to vie a napriek to mu to spravil uz 4 x a to sme vo vztahu ani nie pol roka.
A chlap ktory je kvazi idealny pre mna , ako keby sa otocil …..
na deuhy den je ako NIC sa nestalo. Vie ze mi moze doverovat ale cKat poakzde ked bude mat volno , toto akceptovat nemienim.
Robim chybu?
@mama4444 utekaj z kratsej cesty
@mama4444 ty nerobíš chybu, ON ju robí a zrejme to je jeho rutina.
A to čo robí, akú má prácu, že takto pije? Veď keď ten deň po chlastačke je mimo, tak ako funguje ďalší deň napr. v práci, s tými jeho deťmi? Ostatní v okolí si to nevšímajú?
Zrejme je to jeho životný štýl a ten vzhľadom k veku už zrejme meniť nebude ani kvôli tebe.

Nespravil to raz, ani 2x, ale uz 4x a to su len tie pripady o ktorych vies....
Taketo alkoholicke excesy v jeho veku vobec nie su zdrave nehovoriac o tom ak uz ma aj deti.
Toto bude zrejme uz dlhsie zauzivany system. Robil to pravdepodobne aj svojej ex az kym jej dosla trpezlivost a bude to zrejme robit aj tebe.
On to ma ako sablonu....ked ide pit tak ma presny zoznam vyhovoriek nachystany "keby nieco". Stareho psa nove kusky nenaucis.
Moj osobny nazor je aby si zisla z kratsej cesty. Mali sme v rodine pripady co sa tyka problemov s alkoholom a dobre to veru neskoncilo. Hlavne neklam samu seba, ze kvoli tebe sa urcite zmeni.